11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • Author
    cameliu
    Member

@Zibling wrote:

FC Olt (ah, pardon… Victoria Branesti)

Din pacate astia-s deja peste noi in clasament… Si la viteza cu care acumulam puncte greu va fi sa trecem in fata lor….

dragos
    Member

@ashone wrote:

a facut multe chestii suportericesti fara sa il oblige nimeni. si daca pe forum te taxeaza ngm e printre putinii pe aici care chiar connteaza. eu, de exemplu sint la degetul mic de la picior la ngm. nu e dictator, e un om care a facut si a trait chestii alb-negre ce nu am am trait noi o viata.

asa cum bine ai spus, Ashule, a facut chestii suportericesti fara sa-l oblige nimeni.
    fiecare isi sustine echipa cum crede de cuviinta, insa nu cred, ca are vreun drept sa ne ia peste picior si sa ne “urecheze” dupa bunul plac.
    aici ne spunem cu totii parerile care trebuie respectate, chiar daca uneori nu sunt convergente cu ale tuturor.
    Respectul si bunul simt trebuie sa ramana intacte in aceasta insula virtuala.

ashone
    Member

@Giani wrote:

Pazeam intra “Cornel Dinu” in varianta alb-negru. In aceasta disputa apar doua probleme:
    2. ngm. Cine este? Ashu pretinde ca acest ngm ar fi un vechi suporter al SSB. OK, dar cine esti, frate? Stiu cine este Dragos, stiu cine este ultrasro, stiu cine este Ashu sau 97sir, dar nu am auzit pana acum de ngm. Si, mai ales, stiti cine sunt. Hai sa dam cartile pe fatza, sa stim care, ce si cum comenteaza. Faptul ca spune Ashu ca il stie pe ngm nu ma incalzeste, cat timp in staptele acestui ID se ascunde cineva care nu vrea sa se arate la fatza. Suntem atat dfe putini incat ar fi corect sa vorbim deschis si sa spuna fiecare ce are pe suflet.

Si eu o spun direct lui Vasile Siman: daca nu dai spagi la lepefe, daca nu pupi in kur pe taticul tenizmenei drogate, si daca nu cotizezi pentru arbitraje favorabile, momentul 2006 se va repeta. Pentru ca traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul. Gata, fara impresii, fara dorinte de performanta. Cat timp refuzam sa intram in cooperativa, drumul nostru va fi cam asa: locul 4 in liga lui blatica, apoi retrogradare la masa verde, urmata de 4 sezoane in B. Dar daca voi afla vreodata ca Sportul Studentesc va ceda acestui santaj ordinar, voi avea grija sa pun un camion plin cu azotat de amoniu la centrul terenului, si apoi il incendiez.

;;) giani, daca nu-l cunosteam nu vorbeam. mi-a placut faza cu camionul bai tata! chimistul din tine isi spune cuvintul!asa te vreau!un sfat de pompier daca il accepti: cauta sa ai un bat de chibrit mai lung…cam vreo 300metri sa aibe.nu te-as vrea afumat, prefer sa beau cu tine 6 beri si nu in cinstea ta! :-B

rapid19pancu
    Member

@ngm wrote:

Stimabile dragos,
    Chiar nu am glumit. Ti-am urmarit de multe ori comentariile si am vazut ca mereu
    obiectezi ceva, in general negativ.
    Adreseaza-te cu Gogule cui doresti ,in nici un caz mie.Daca nu sti cui te ajut.
    Sunt multe sa-ti demonstrez ca sustinerea unei echipe in mod negativ se face doar la
    dinamo, dar inchei in stilul tau ,, mai inteligent”cu o fraza de a ta…
    ,,nu trebuie sa avem pretentii de la ei” -tine, spun eu.

Draga adi,
    te rog respecta si opinia mea !
    Parerea mea ca aveti nevoie si de altceva decit sa dai mesaje numai sa te afli in treaba.
    Ce naiba ! Nu am vazut acelasi meci ? Comentati la fel ca gsp si digi. Chiar nu vedeti maniera
    de arbitraj la meciurile noastre ? Ce ai vrea sa fac cind unul este pa ? Sa-i ,, respect”
    opinia ? NU POT !!!
    multumesc.

Ajutatorule adso,
    De ce il ajuti pe dragos?
    Nu se poate descurca singur?
    Tu trimite link-uri in continuare si lasa-l ca e baiat mare, se descurca.

dragos,adi,adso,
    ia spuneti voi o fapta buna, pe care a-ti facut-o anul acesta, pentru
    sustinerea Sportului Studentesc
    !

cu incheierea eu personal inclin sa-i dau dreptate ,mai mult se da din gura si fapte mai putine…cand am facut un mesaj am fost criticat si luat la misto ca vopseaua miroase a crema de ghete(mi-a zis ovidiu ca a fost primul mesaj dupa o pauza cam foarte lunga de timp),cand am facut esarfe unii tot asa domne ce esarfe sunt astea ce nu stiu ce … dar cum spune si ngm,care nici eu nu stiu cine este “voi ce fapte bune ati facut pt SSB anul acesta?’

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.