Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 11.09.2011 Sportul Studentesc – Vointa Sibiu 2-2(0-0)
- This topic has 55 replies, 22 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 12, 2011 at 10:15 am #91484
dragos
Member@Radu Dobrin wrote:
Reusim in continuare s dovedim ca am fost fortati in mod abuziv sa ne facem de ris (inca o data) in divizia asta.
vorba ta, Radule, ne umplem de penibil in mod gratuit
September 12, 2011 at 11:07 am #91485teo
Member@Radu Dobrin wrote:
Un lucru interesant e ca prima noastra ocazie de gol (a lui Dobre), si practic, singura pasa utila data de Ferfelea, a venit cind Curelea era in afara terenului…
pai curelea a declarat la digisport ca a fost foarte greu sa joace pentru ca linia de fund sibiana era foarte aglomerata 8-} asa ca pasa rescpectiva a venit cand a lasat el ceva spatiu liber p-acolo
)
September 12, 2011 at 11:09 am #91486dragos
Membertoate ca toate, insa cel mai trist lucru este ca, echipa a picat testul la “VOINTA”
)
September 12, 2011 at 11:31 am #91487razvanR
MemberAm vazut meciul din Tribuna I: spectatori civilizati, fete frumoase, suporteri cu iPad-uri si SmartPhone-uri.
Meciul a fost palpitant, am castigat un punct, e punctul nostru, se aduna in clasament. Am jucat cu destule ezitari, dar am avut mai multe ocazii de gol decat adversarul, iar arbitrul ne-a refuzat un 11m pentru un hent foarte clar la scorul de 0-0.
N-am reusit sa castigam dar am avut in fata o echipa artagosa, greu de batut, care a pana acum are o singura infrangere, ca si echipele de pe primele 2 locuri din clasament, de exemplu.
E imbucurator ca avem ocazii de gol, ca inscriem, ca pe lista marcatorilor apar nume noi ca Lazar II, Chetan, Tirnacop sau Ghinga, ca in echipa joaca din ce in ce mai mult tineri ca Beta sau Dobre.
E un schimb de generatii care se face din mers in cursul acestui tur de campionat din cauza asta nu este atat de usor cum ne-am dori.
September 12, 2011 at 11:45 am #91488dragos
Membersincer, ma asteptam, ca echipa sa joace altceva si sa demonstreze ca, “URAGANUL” de la cluj a fost doar o intamplare nefericita ce se poate intampla o data la 10 ani !!! X( X(
n-a fost asa…….
altii au putut…..de ex: gazul a pierdut la mioveni la scor 4-2, iar acum a invins steaua 3-0…..pe Vointa am urmarit-o de cand a inceput turul si chiar mi-au placut acesti tineri ambitiosi……. :ymapplause:
sper sa faca o figura frumoasa pe prima scena.September 13, 2011 at 11:53 am #91489ashone
Memberm-am lins pe bot de morsa cu mustati…..
September 13, 2011 at 12:15 pm #91495razvanR
MemberBRAVO CUCULE!
Esti Suporter devotat! Voi fi in Peluza!
September 13, 2011 at 12:30 pm #91496ashone
Member😡 daca scap cu bine ,vin
September 13, 2011 at 12:36 pm #91497razvanR
MemberDeci Ashu e cel batut de mimi stoica la Medias!
September 13, 2011 at 1:07 pm #91498C C UK
MemberMultumesc Razvane ! Sper sa fie inca 50 ca tine …..daca ai vreo idee pune aici este bine venita !
Imi pare rau pentru Ashu,sper sa se faca bine pana luna viitoare !
@razvanR wrote:
BRAVO CUCULE!
Esti Suporter devotat! Voi fi in Peluza!
September 13, 2011 at 3:05 pm #91499September 13, 2011 at 4:13 pm #91500ashone
Member@dragos wrote:
@ashone wrote:
😡 daca scap cu bine ,vin
ce-ai patit, Ashule ?
m-a ars unul in autobuz pentru ca, complicea lui a vrut sa fuga cu geanta unei fete. m-am bagat eu, eroul…am pozat-o pe aia si am auzit din spate, sa ma scuze sir : ce mortii ma-tii esti smecher? si cind sa intorc capul am simtit ca imi intra cioburile de la lentila in ochi…singe mult, soferul deschide usile si aia fug, chem 112, alearga salvarea dupa autobuz…in timpul asta eu scoteam cioburile din ochi cu mina…tricoul galben era rosu…mai scoate si ala pe salvare cu penseta niste alea acolo…ajung in Munincipal si in 2 ore n-am primit decit un antitetanos. mi-am luat foaia si am plecat. logic, politaii de la 112 nu au stat dupa mine pina se hotarasc aia sa-mi faca ceva la ochean.
asta am patit. e romania. o seara buna. acu’ ochiu’ e cit varza, cu toata apa rece de compresa.September 13, 2011 at 4:24 pm #91501C C UK
MemberMare ghinion poti sa ai Ashule ….
September 13, 2011 at 5:36 pm #91502cameliu
MemberSe mai poate zice ceva?
Cel putin sper ca nu-ti afecteaza in vreun fel vederea! Refacere rapida!
September 13, 2011 at 11:24 pm #91503Ace of Spades
MemberParca zici ca suntem in jungla,aici in Romania.Nici animalele cred ca nu au un comportament atat de infam ,cum au golanii astia fara niciun pic de creier in cap.Vindecare grabnica,ashu.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.