11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.12.2011 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    dragos
    Member

Meci contand pentru etapa a XVII-a a Ligii 1.
    Duminica, 11.12.2011, ora 13:00, stadion Regie.

07Ex
    Keymaster

Dupa parerea mea, meciul cu Petrolul este cam singurul meci din turul asta unde putem spera la puncte.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Dupa parerea mea, meciul cu Petrolul este cam singurul meci din turul asta unde putem spera la puncte.

“lupii galbeni” ne vor hali rau de tot….. :p

07Ex
    Keymaster

Nu stiu daca ne vor hali sau nu. Vad ca pana una alta i-am batut pe FC Vaslui, care sunt mult mai buni decat Petrolul.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Nu stiu daca ne vor hali sau nu. Vad ca pana una alta i-am batut pe FC Vaslui, care sunt mult mai buni decat Petrolul.

echipa noastra se concentreaza mai bine cu echipele mari…..cu cele mici ioc…..niciun meci nu seamana cu altu’ :D

ngm
    Member

ULTIMUL TREN !!!!!!!!!!!!!!!!!

dragos
    Member

@ngm wrote:

ULTIMUL TREN !!!!!!!!!!!!!!!!!

incotro ?? :p

dragos
    Member

meciul va fi televizat de DIGI SPORT

Biletele pentru partida cu Petrolul Ploiesti, ce se va disputa duminica 11.12.2011 de la orele 13.00 se vor pune in vanzare in ziua meciului. Programul casei de bilete va fi duminica intre orele 10.00-13.00 Preturile tichetelor este de 20 lei-Peluze, 25 lei-Tribuna II si 30 lei-Tribuna I. Va asteptam!

Mdah,nu stiu daca mai e ceva de comentat.Daca as sti ca echipa totusi invinge in majoritatea meciurilor de acasa si ar presta un joc placut ochiului,poate un astfel de pret ar fi justificat,chiar daca stadionul are 0 facilitati,dar sa ma duc sa platesc o astfel de suma,iar in 80% din cazuri sa plec dezamagit,cu un gust amar de la stadion si cu banii luati,mai ca m-as considera nebun ca platesc un astfel de bilet.Sa astepte ei mult si bine oamenii sa vina la stadion in conditiile actuale.

sircos
    Member

si cum meciul e pe digi, sa vezi cum sta cosmache cu bere in mana si se uita la tv, frumos la caldurica :ymparty:

cameliu
    Member

Pai daca vinde Sile 15 bilete, are bani de cozonac si carne tocata pt sarmale de Craciun!
    Daca nu se strica vremea si jucam si cu Chiajna, face bani si de varza murata!

PS Acuma cinstit vorbind, el viseaza porcu’ mizand pe faptul ca cei din Ploiesti avand interzis acolo, vin si ocupa cealalta peluza!

Bilete!

Biletele pentru partida cu Petrolul Ploiesti, ce se va disputa duminica 11.12.2011 de la orele 13.00 se vor pune in vanzare in ziua meciului. Programul casei de bilete va fi duminica intre orele 10.00-13.00 Preturile tichetelor este de 20 lei-Peluze, 25 lei-Tribuna II si 30 lei-Tribuna I. Va asteptam!

doamneeee ce comunicat al unei echipe de liga 1….preturile tichetelor este……:-< :-j =p~ [-( :-$

Radu Dobrin
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

Bilete!

doamneeee ce comunicat al unei echipe de liga 1….preturile tichetelor este……:-< :-j =p~ [-( :-$

ideea e ca respectiva casa de bilete, care vinde de fapt tichete, nu va vinde decit unu :ymparty:

cameliu
    Member

V-am explicat deja mai sus cum sta treaba! Cozonac, sarmale, varza, deci e clar ca e vorba de TICHETE de masa!

dragos
    Member

dupa meciul de azi din Cupa cu dinamu, Negru nu va juca contra noastra…..a luat rosu :ymdevil:
    oricum, fanii ploiesteni au venit in nr destul de mare in Stefan cel Mare…….
    sper, ca jucatorii si intreg stafful tehnic sa fi urmarit aceasta partida, pt a gasi bresele catre poarta lu’ Bornescu….

de pretul beletelor, ce sa mai zic, caci mereu am avut ceva de comentat in privinta pretului de Europa League ….si apoi, se supara stapanirea din regie….asa ca, nu le mai zic nimik….deh, vin Sarbatorile. :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.