13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 62 total)
  • Author
    dragos
    Member

dupa ce la pauza am sunat in redactia TELESPORT pentru a afla rezultatul,
    la final am sunat tot la ei, insa nu a raspuns nimeni si cum meciul se terminase de o jumatate de ora, m-am decis sa-i sun pe jucatori, caci FIERBEAM SI ERAM NELINISTIT……..il sun pe Mazilu – nu raspunde;
    il sun pe Lazar si imi spune fericit ca ma castigat cu 4-0 !!!!
    nu-mi venea sa cred!!!!!!
    va relatez pe scurt dialogul telefonic cu el (fara sa mai scriu intrebarile mele): mi-a spus ca la pauza, dan i-a certat si repriza secunda au abordat-o mai hotarati; in repriza secunda a simtit gazdele obosite, fara vlaga si atunci au trecut la atac; era fericit ca la golul 4 – el a dat pasa de goooooollllllll; isi doreste aceeasi evolutie buna a echipei si in meciul cu dinamo; a subliniat CA FARA AJUTORUL LUI EDY (CARE A APARAT 2 MINGII GRELE: una la scorul de 1-0 si apoi, alta la scorul de 2-0) AR FI FOST MULT MAI GREU;

BRAVOS BAIETI !!!!
    ATI INCEPUT ASA CUM TREBUIA !!!!
    REZULTATELE BUNE TREBUIE SA CONTINUE !!!!!

dragos
    Member

GIGEL DECIDE UN MECI DE UNUL SINGUR si atunci cand nu joaca ne dam seama CAT DE GREU ESTE FARA EL!!!!
    daca ar fi plecat, AM FI AVUT VIATA GREA IN “A” !!!
    o alta problema, care tre’ pusa pe tapet este lipsa transferurilor celor 2 “testati”…..cel putin, borz am vazut ca a fost folosit in amicale…..
    este regretabil, ca siman nu i-a indeplinit doleantele antrenorului, stiut fiind faptul, ca antrenorul cere, patronul plateste, dar si cere performanta..
    oricum, pretul lui borz nu cred ca era mare pentru ca el joaca in “B” este inca fraged, deci pret mic……chiar sa nu se gaseasca bani??????!!!!!!!
    SA SPERAM CA VOM AVEA UN RETUR BUN PLIN DE REUSITE !!!!!

cameliu
    Member

Dragos: articolele erau deja postate!

Radu Dobrin
    Member

am sters eu dublurile

Ultras
    Member

Pe Borz nu stiu cat a cerut Ceahlau, dar Cimentul Fieni a cerut pe Marin Calin 80.000$, ceea ce mi se pare exagerat…

Ultras
    Member

UNIREA
    http://www.ziarulunirea.ro/sport.html

Consecinţă a umilinţei:
    Pelici şi-a înaintat demisia!
    •”Secundul” Artimon e solidar cu Alex *Măluşel blochează contractele!
    Fatalitate sau nu în urmă cu un an, mai precis pe 12 martie 2004, Şunda şi-a dat demisia de la FC Unirea în urma înfrângerii de la Timişoara, 3-4 cu Poli AEK. Tot în prima etapă a returului, la un an distanţă, dar în… 13 martie 2005, banca tehnică a Unirii a rămas fără principal, Alex Pelici, care a anunţat la finele usturătoarei înfrângeri cu Sportul Studenţesc. Cu atât mai dureros este momentul pentru Alex, cu cât palma a primit-o de la fostul colaborator, Cristi Pojar. “Din păcate, drumul meu la Unirea se încheie aici”, a anunţat Pelici în timpul conferinţei de presă. “Contează şi înfrângerea, şi scorul şi afirm că este o decizie irevocabilă”, a spus timişoreanul. “Nu cred că mai există cale de întoarcere, voi avea o discuţie cu preşedintele Măluşel şi îi îi voi comunica hotărârea”, a mai adăugat Alex, care a continuat: “M-am aşteptat la cu totul altceva de la echipă, m-a deranjat atitudinea unor jucători, dar îmi iau răspunderea eşecului”, a încheiat Pelici. Ulterior Pelici a stat 10 minute în biroul preşedintelui şi a coborât la vestiare unde şi-a luat rămas bun de la jucători, şi-a strâns bagajele şi a plecat la Timişoara. “Aveţi nevoie de un şoc, iar prin plecarea mea, cel care vine, probabil că va reuşi mai multe”, a fost mesajul transmis fotbaliştilor. “Cred că pentru mine urmează o pauză”, a concis Pelici către ziarişti. Demn, Pelici s-a ferit să acuze în mod direct politica falimentară de transferări a clubului, subţirimea valorică a efectivului avut la dispoziţie, precum şi faptul că planează suspiciuni asupra modului în care unii fotbaliştii s-au implicat în joc şi şi-au apărat şansele! Dacă din punct de vedere fotbalistic Pelici poartă vina unor decizii neinspirate, de genul titularizării lui Chivescu în detrimentul lui Iurişniţi (debusolat “principalul” unirist a omis să efectueze şi a treia schimbare deşi Iurişniţi şi Hardău au ieşit la încălzire încă din prima repriză), sau mutarea lui Ov. Maier pe postul de mijlocaş stânga, o hotărâre deloc inspirată ştiindu-se că “Motanul” nu reprezintă un jucător capabil să facă ambele faze, concret principala vină (ghilimelele se impun de la sine) a tânărului antrenor rămâne una singură: faptul că a acceptat să lucreze la FC Unirea în orice condiţii, câtă vreme conducerea se îngrijea doar de pierderea de jucători pe bandă rulantă (poate alţii ar fi trebuit să demisioneze)!
    •Artimon solidar cu Alex
    La dialog cu Măluşel au purces Artimon şi Marcel Rusu, întrevederea durând aproape 20 de minute. “Deocamdată eu încerc să-l conving pe Alex să revină deşi e greu de crezut că voi reuşi. În funcţie de ce reuşesc, voi hotărî ce voi face şi eu”, a explicat Artimon. Pelici este la al doilea gest de demisie, prima dată întâmplându-se în turul campionatului, înaintea meciului cu Dinamo, când s-a întors la echipă, după insistenţele preşedintelui. Mai mult ca sigur, că secundul Artimon va rămâne solidar cu prietenul său, într-un gest de onoare, astfel că până marţi la ora 15.00, FC Unirea a rămas fără antrenori, echipa nimănui. Înainte de a pleca la Timişoara, Artimon şi Pelici au discutat la hotelul “Parc” cu căpitanul Jercălău, însărcinat să gestioneze situaţia de criză.
    •Măluşel dă vina pe toată lumea
    “Jucătorii n-au respectat sarcinile de joc, s-au comportat execrabil. Mă abţin să spun mai mult. Nu sunt de acord cu demisiile celor doi antrenori. În cazul în care nu revin la echipă îi voi obliga să restituie contractele. La echipă se trage şi la bine şi la rău”, şi-a început tirada preşedintele. Măluşel nu este de acord cu opinia conform căreia politica falimentară de transferări a dus la un asemenea start dezastruos al returului. “Şi cu ei în teren puteam pierde la scor. Dintre cei ce au plecat îi simţim numai lipsa lui Paleacu. Aici e vorba de atitudine, trebuie revizuită, atât a antrenorilor, care au fost poate prea indulgenţi, cât şi a jucătorilor, care după 0-1 au jucat de capul lor pe teren”, a încheiat Măluşel. Oficialul unirist a anunţat aspre măsuri financiare: blocarea contractelor până când echipa va ajunge la minus şase în “clasamentul adevărului”, fotbaliştii urmând să primească numai salariile şi eventualele prime de joc. (despre strategia păguboasă a clubului, nici o vorbă). “Nu suspectez pe nimeni”, a parat Măluşel acuzaţiile îndreptate asupra jucătorilor. Măluşel a mai spus că prima pentru acest meci a fost suplimentată de la 600 la 900$.
    •Fotbaliştii îl regretă pe Alex
    “Noi am arătat faţă de Divizia C, felicit echipa Sportul, au arătat că sunt fotbalişti. Nu ştiu dacă mă mai întorc la echipă, ce rost are, poate nu mă simt bine ca să mai vin”, a reuştit să spună negru de supărare Ovidiu Maier. “Poate unii dintre jucători se bucură că a plecat Alex, dar eu sincer regret. Pelici a fost temeiul la tot ce s-a muncit în această iarnă la Unirea. Dacă nu era el, mulţi jucători plecau sau nu mai acceptau să rămână”, a punctat Miroslav Giuchici. “Noi n-am jucat fotbal, am fost pe nicăieri. Alex n-a procedat corect. El s-a chinuit să mă convingă şi acum pleacă”, a punctat Codruţ Ciobanu, unul dintre puţinii uniriştii care merită titulatura de fotbalist.
    Dan HENEGAR

Salomir ne-a făcut figura
    Despre Marian Salomir se poate spune că şi-a cam bătut joc de fotbal pe “Cetate”. În min. 6 nu i-a arătat nici un cartonaş galben lui Secăreanu, pentru un fault dur la Lupaşcu, dar pentru aceeaşi culpă l-a avertizat pe C. Ciobanu (12). Clujeanul s-a făcut de râs şi în min. 39, când vrând să indice o lovitură liberă, l-a lovit cu cotul pe C. Lazăr, stârnind ilaritate în tribune! Mai mult, Salomir jr, n-a judecat cu aceeaşi unitate de măsură fazele litigioase, a dat penalty prea uşor pentru Sportul, dar în schimb, la o fază asemănătoare, la 0-0, în min. 18, a făcut semn ca jocul să continue, după un duel în careu Giuchici – Secăreanu. “Mi-a luat piciorul de sprijin, din imprudenţă”, a explicat Miro. Şi eliminarea lui D. Minea este dubioasă. “Nu i-am făcut nimic lui Gigel Bucur, a plonjat fără să-l ating. Îmi cer scuze suporterilor”. Şi cartonaşul roşu “oferit” lui Cruceru, parcă în compensaţie, a dovedit ziua slabă a “centralului”, studentul întârziind executarea unui aut. Mai mult, Salomir a şi făcut, involuntar un un-doi cu Chivescu în min. 89, în apropierea careului advers. De numele său se leagă o altă înfrângere penibilă, 0-4 cu Rapid, tot pe “Cetate”, Salomir fiind însoţit de M. Naghi, asistent care a dat cale liberă ultimelor două goluri, suspecte de ofsaid. (H.D.M.)

Ultras
    Member
    Radu Dobrin
    Member

florin, jumatate din postul tau este postat de cameliu azi dimineata pe pagina 3 a topicului. am sters ce era repetat

Ultras
    Member

Neatentia mea … Noi doi ne cam “ciocnim” in articole… 😈

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Dragos: articolele erau deja postate!

scuze, nu le-am vazut.

Radu Dobrin
    Member

@Ultras wrote:

Neatentia mea … Noi doi ne cam “ciocnim” in articole… 😈

pai bine mai florine…pe ale lui cameliu le dublezi, dar pe asta il scapi? :)

“Săptămâna trecută un ilustru anomim scria într-un aşa-zis editorial din sublima sa fiţuică pe care nu o cumpără decât cei induşi în eroare de titlul acesteia, care este copiat după un celebru cotidian turc, următoarele:

„… fotbalul romanesc a innebunit! Sintem intr-un hal fara de hal. Isterie nationala cu Gigel Bucur! Piticotul din Regie a ajuns salvarea Rapidului, a Stelei, a Timisoarei si a lui Dinamo. Toti antrenorii il vor disperati. Cu el incepe, cu el se termina primul “11”. Ce drac de ispravi a facut Bucur asta, in afara de un reportaj cum merge el cu tramvaiu’ la antrenamente? Vorba aceea: “Fotbalul romanesc, biet de el / Ce-ai facut de-ai ajuns sa te salveze Gigel?”…”

Isterie naţională? Poate… Dar, după cum s-a văzut duminică la Alba Iulia, cu un solid fundament.

Gigel Bucur nu este numai un atacant percutant, ci un fotbalist complet. După ce la faza primului gol a primit o lovitură năucitoare aplicată involuntar de portarul Cotora, Gigel nu a început să se jelească aşa cum procedează multe dintre „vedetele” Diviziei A în astfel de situaţii, ci a continuat să facă ceea ce ştie el mai bine: să înscrie gol după gol.

Probabil că acum Vamă şi Copos îşi răsucesc reciproc unghiile în gât, pentru că au insistat, la un jucător de valoarea lui Gigel, cu o clauză pe care nu o impui nici juniorilor. Borcea de cealaltă parte poate să fie liniştit…

Are şapte atacanţi mai valoroşi decât Gigel Bucur. Unul dintre ei este proaspăta achiziţie de la Apulum, Tibor Moldovan care a evoluat sâmbătă împotriva Inter Gaz-ului pe fostul teren al răposatei Victoria. Nu a mişcat nimic tot meciul până a fost schimbat, dar este un jucător valoros, mai ales ca are un palmares pozitiv în ceea ce priveşte victoriile prin KO asupra logodnicelor.

Gigel Bucur nu este doar un fotbalist complet, ci este şi un om de mare caracter. În această iarnă a avut posibilitatea să semneze o înţelegere favorabilă lui, dar el ţine morţiş ca din transferul său să iasă în câştig şi clubul care la format.

Drept dovadă şi-a prelungit contractul, ceea ce blochează intenţiile gen Gigi Becali de a-l achiziţiona gratis. Ce alt jucator a mai procedat în acest mod în campionatul nostru mediocru şi anost ?”

Florin Alboiu, Onlinesport, 14 martie 2005 :)

Ultras
    Member

Pai ce, e frumos sa ma citez singur? 😈

razvanR
    Member

Himcinschi nu mai joaca la Apulum?

cameliu
    Member

Nu mai joaca!
    E antrenorul satelitului lor, Metalul Aiud.
    Daca nu revine Pelici, parca vad ca se roaga Malusel de el sa vina la prima echipa, dar ar fi fraier sa accepte, ca echipa nu e de salvat…

dragos
    Member

saracii cei din alba-iulia, nu mai au antrenor, banii sunt pe spongi, iar echipa n-are valoare…….

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 62 total)
  • The topic ‘13.03.2005 Apulum Alba Iulia- Sportul Studentesc’ is closed to new replies.