13.03.2011 Sportul Studentesc – Gaz Metan Medias 0-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 13.03.2011 Sportul Studentesc – Gaz Metan Medias 0-1(0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • Author
    dragos
    Member

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

eu ma bag sa revin in iarba…..se mai baga cineva ?
    ;)

Taci, Dragos! Tu care ai venit o singura data la fotbal la sala… vrei direct in iarba? =))

De ce nu ne mai onorezi cu prezenta la sala? Te mai trecusei si a doua oara la un moment dat, dar te-ai retras si de atunci nimic.

am cam fost racit in perioada asta rece….sper, sa vina odata primavara, ca sa ies pe gazon.
    ;) nu vreau sa fiu “urecheat” ca vorbim off-topic.

ashone
    Member

@dragos wrote:

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

eu ma bag sa revin in iarba…..se mai baga cineva ?
    ;)

Taci, Dragos! Tu care ai venit o singura data la fotbal la sala… vrei direct in iarba? =))

De ce nu ne mai onorezi cu prezenta la sala? Te mai trecusei si a doua oara la un moment dat, dar te-ai retras si de atunci nimic.

am cam fost racit in perioada asta rece….sper, sa vina odata primavara, ca sa ies pe gazon.
    ;) nu vreau sa fiu “urecheat” ca vorbim off-topic.

cred ca sint in asentimentul toturor cind spun ca nu te urecheaza nimeni aici. poate doar sile sa iti ia mielu’ la trinta… :-* o zi buna si iarna viitoare tine-o pe tuica fiarta si ai sa vezi ca nu racesti asa usor. parol! :ymcowboy:

Zibling
    Member

Pronosticuri pt numarul de spectatori la acest meci? 100? 150? 8-|

07Ex
    Keymaster

Maximum o suta de spectatori. :D

dragos
    Member

nu stiu….depinde daca se umbla la preturile “beletelor”….oricum, vor fi 15-16 grade cu +
    daca preturile raman nemodificate, spectatori vor fi sub 100

de ex: la rapid-dinamo preturile “beletelor” incep de la 15 lei….iar la noi de la 20 lei….deh, la noi este derby :ymdevil: :ymdevil:

PS: Ashu: merci pt sfat……eu nu le am cu “taria” deloc, insa decat sa fiu bolnav, mai bine sanatos….. #:-s

cameliu
    Member

Asa, de atmosfera:

Prosport:

“Uitaţi de mine! Nu mai joc!”

Vasile Şiman a reuşit să oprească greva jucătorilor săi, după doar o zi de la izbucnirea acesteia din cauza neplăţii salariilor, dar nu a reuşit să-l convingă şi pe Tibi Bălan să revină. Mijlocaşul îl acuză pe patron că îl minte şi îi transmite că mai degrabă stă departe de fotbal decât să mai joace la Sportul.

Tibi, gata de meciul cu Gaz Metan?

Aiurea! Am spus că nu am să joc şi nu o voi face. Le urez colegilor mei baftă, dar eu nu voi fi pe teren. Am făcut atâtea pentru echipa asta şi nu am primit niciun fel de recunoştinţă!

Să înţeleg că încă eşti supărat pe domnul Şiman?

Normal că sunt! Nu ştiu cum se va rezolva situaţia asta. Am 30 de ani şi vreau să plec. Am adus echipei bani, performanţe, recunoaştere… Iar eu văd că nu am primit nimic. Domnul Şiman a vorbit cu mine, dar, ca de obicei, nu s-a ţinut de cuvânt.

Perioada de transferuri s-a încheiat.

Ştiu. Asta e. Am fost dus din nou de nas. Mi s-a tot spus că nu sunt oferte, dar eu nu cred asta. Mi-au zis doar ceva de Astra, dar au trecut repede peste. M-am săturat. Pot să mă şi amendeze, dar eu nu mai joc. Să uite de mine!

Şi ce ai de gând să faci?

Nimic. Mă antrenez în continuare, dar nu am să mai joc, pentru că nu mai pot psihic. Am mai fost în situaţia de a sta pe bară mult timp, aşa că nu-mi fac probleme. La vară vreau să plec. Crede-mă, aş renunţa la toţi banii pe care îi am de primit de la domnul Şiman, numai să plec odată…

95 de meciuri a disputat Tiberiu Bălan pentru Sportul Studenţesc în Liga I, reuşind să înscrie de 27 de ori

5 este numărul echipelor la care a fost legitimat până acum Tiberiu Bălan: “U” Cluj, Rapid, Sportul, Poli Timişoara şi Unirea Urziceni

Zibling
    Member

@cameliu wrote:

5 este numărul echipelor la care a fost legitimat până acum Tiberiu Bălan: “U” Cluj, Rapid, Sportul, Poli Timişoara şi Unirea Urziceni

La ultimele 2 a jucat doar sub forma de imprumut.

Cam vehemente raspunsurile lui Tibi, dar… un mare dar, cam tardive… si el a acceptat situatia asa in ultimii ani!

dragos
    Member

ia sa vedem: Ardem GAZU’ aiurea prin liga 1 sau nu ? @-) :-w

PS: daca meciul va fi in nota cu care ne-a obisnuit sportul, te rog, Ashu’ sa ne scrii cateva retete de bunatati B-)

dragos
    Member

de pe site-ul oficial al echipei oaspete:

Cristi Pustai a declarat, în cadrul unei conferinte de presã, cã meciul împotriva celor de la Sportul Studentesc nu va fi unul deloc facil, desi echipa din Regie ocupã ultimul loc în Liga 1. “Urmeazã o deplasare dificilã, la o echipã care, desi se aflã pe ultimul loc în clasament, joacã foarte bine pe teren propriu, având un golaveraj pozitiv la meciurile de acasã. Orice joc este foarte greu, dar depinde doar de noi în timpul jocului sã ni-l facem mai usor sau sã suferim. Sã sperãm ca pânã la ora meciului cu Sportul sã nu mai avem alti indisponibili, înafarã de absenta lui Markovic care este suspendat”, a spus Pustai. Eric de Oliveira a intrat sãptãmâna aceasta în programul normal de pregãtire si va fi prezent pe teren în partida de duminicã cu Sportul. Brazilianul a spus cã împotriva Sportului va fi dificil, însã se asteaptã ca echipa din Medias sã obtinã prima victorie din acest an. “Va fi la fel de dificil cum a fost în tur, Sportul este o echipã care paseazã mult, care ajunge la finalizare des, dar sperãm sã luãm primele 3 puncte din acest an. Sunt bucuros cã am revenit, am vazut meciul cu Timisoara la televizor, iar la meciul cu Astra am stat în tribune si nu mi-a plãcut deloc, mã enervez mai mult asa decât ca atunci când joc. Sper sã îmi ajut coechipierii sã luãm toate cele 3 puncte sau mãcar un punct”, a precizat brazilianul.

Zibling
    Member

0-0 la pauza si meciul chiar pare ca va ramane la acest scor. Putine ocazii, doar vreo 2 mai mari si pe poarta ale “studentilor” nostri.

ovidiu
    Member

MAMA!!!! CE CHINUIALA!!!

Seamana puternic cu un meci de divizia C.
    Trist, trist.
    Felicitari galeriei ca mai are puterea sa strige. Ca jucatorii … … Si asta mai ales ca cei de la Medias is si ei vai de capu` lor.

@Zibling wrote:

0-0 la pauza si meciul chiar pare ca va ramane la acest scor. Putine ocazii, doar vreo 2 mai mari si pe poarta ale “studentilor” nostri.

Zibling esti pe stadion?

Poate, poate se va obtine o victorie. SPER, SPER.

ovidiu
    Member

De obicei n-am treaba cu arbitrii, dar acest 11 m a fost penibil. RUSINEEEEEE!

Dar oricum daca ai nostrii nu pot sa dea … …

PENIBIL!!! FERFELEA PENIBIL. 11 M DAT LA MISTO.

PARDON. Presiunea a fost mult prea mare :ymdevil:, pentru Ferfelea.

Macar spectatorii respecta acei jucatorii. Ii aplauda la iesire. FELICITARI.
    NU MAI AM PUTERE!

cameliu
    Member

Sa ne calmam…
    Ferfelea nu va reusi sa dea gol nici de pe linia portii…
    Cine a ratat ultimul penalty al Sportului? In meciul cu U? Ferfelea…

Scenariul cel mai optimist in conditiile actuale este ca vom activa peste 2 ani in C! Repet: scenariul OPTIMISM!

Zibling
    Member

Ferfelea este un nesimtit !!!

Degeaba mi-au spus in continuu asta oameni care au copilarit cu el, ca eu nu credeam. De azi cred – dupa ratarea penalty-ului pe fata lui nu se vedea nici o remuscare, nici un regret, nimic. Un nesimtit! :ymsick:

cameliu
    Member

Cand am am vazut ca ne da penalty am sperat o chestie: sa nu dea Ferfelea…
    Singura chestie de care imi pare rau e ca au fost unii astazi care au fugit, au transpirat…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.