13.04.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 13.04.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Author
    ashone
    Member

http://www.pariori.ro/stiri/19253/scadere-de-cote-la-astra–sportul-afla-aici-pe-ce-s-a-pariat.htm#
    nici eu nu pot veni azi la ploiesti. trebuie sa termin la consigliori treaba. io-te aci cum umblara astia la cote…sa fie fum fara foc?

dragos
    Member

pe net unde il putem vedea ?
    sper sa pot trage cu oki-ul :D

echipa gazda merge ceas cu Selymes….sper, sa oprim ceasu’ :D

ashone
    Member

@dragos wrote:

pe net unde il putem vedea ?
    sper sa pot trage cu oki-ul :D

echipa gazda merge ceas cu Selymes….sper, sa oprim ceasu’ :D

de atitea ori v-am zis…myp2p + sopcast instalat. merge de minune, nu haladuiti pe alte saituri!e stram si de 900 kile si se vede excelent!o zi buna :ymhug:

sircos
    Member

iete link: http://www.stopstream.tv/ch1.html

sportul a mai jucat in echipament bleu ?

pana in min.30, astra 2 ocazii bune de gol. sportul una prin postolache, care de la 2 m in loc sa traga calca pe minge :ymsick:

dragos
    Member

nu am vazut pana in min 30

sircos
    Member

iete ca scaparam fara gol primit in prima repriza :o)

Imi place cum jucam,foarte dezinvolt si cu indrazneala(bine,nici ca am avea alta optiune in situatia noastra).Pacat de ratarea lui Posto :( .

sircos
    Member

@Ace of Spades wrote:

Imi place cum jucam

??? glumesti ??? :-?

bre, da` descentrata mai este tribuna a II-a de la stadionul asta :))

lolicica, floricica … dupa pauza, tarnacop in locul lui andrei lungu L-) acum castigam la 3 goluri diferenta :ymdevil:
    **) asa, ionute, 5 minute ai rezistat fara sa iei galben :-$

sircos
    Member

woooow, ce gol a marcat fatay !!!!!!!! superb !!!!!!!!!
    ratiu si lung spectatori fara bilet.

cameliu
    Member

@sircos wrote:

woooow, ce gol a marcat fatay !!!!!!!! superb !!!!!!!!!
    ratiu si lung spectatori fara bilet.

Sa nu uitam ca faza a plecat de la cornerul nostru! Primul care nu l-am dat in bratele portarului lor (din cele vreo 7 dinainte). Si de remarcat cursa lu ala pe dreapta de vreo 60m care a facut ce-a vrut cu Maxim (cred)…
    futai ne-a mai f. si in tur…

sircos
    Member

esteeeeee, fortza tarnacopu` !!!!!! dupa inca 15 minute mai lua un galben = rosu L-) L-) L-)

sircos
    Member

60 – dobre in locul lui cruceru
    74 – chetan in locul lui postolache

foarte frumos, n-am ce zice – o juma` de ocazie postolache in prima repriza, inca un sfert de ocazie maxim in r2 si atat. fîîssssss …. am revenit la clasicul 0-1.

sambata vine steaua in regie =))

cameliu
    Member

Concluzia: inca 8 meciuri si bagaj de MINUS 11!

Eu nu stiu ce meci ati vazut voi,insa eu sunt de parere ca i-am dominat clar pe ploiesteni.Cred ca pot sa numar pe degete de cate ori au trecut de jumatatea terenului,iar in ultimul sfert de ora au fost nuli si avand si un om in plus.Al doilea galben la Tarnacop a fost prea simplu acordat si au fost unele faulturi care nu ne-au fost acordate de arbitru,desi mi s-au parut destul de clare.Ratiu cred ca avea fundul prea greu de nu a sarit si el mai cu avant ca sa respinga centrarea de la gol,cred ca nu s-a inaltat nici 10 centimetri.Ma rog,asta e.

Zibling
    Member

@Ace of Spades wrote:

Eu nu stiu ce meci ati vazut voi,insa eu sunt de parere ca i-am dominat clar pe ploiesteni.Cred ca pot sa numar pe degete de cate ori au trecut de jumatatea terenului,iar in ultimul sfert de ora au fost nuli si avand si un om in plus.Al doilea galben la Tarnacop a fost prea simplu acordat si au fost unele faulturi care nu ne-au fost acordate de arbitru,desi mi s-au parut destul de clare.Ratiu cred ca avea fundul prea greu de nu a sarit si el mai cu avant ca sa respinga centrarea de la gol,cred ca nu s-a inaltat nici 10 centimetri.Ma rog,asta e.

Eu nu l-am vazut pe Ratiu schitand vreun gest la faza aia, daramita sa sara la cap.

Urat… urat meci! Nu ne foloseste la nimic daca avem posesia, dominam, alea-alea, daca nu tragem la poarta. In afara de suturi deviate in corner si centrari prinse de portarul lor, aproape ca nu i-am deranjat. Se vede ca Tibi Balan lipseste, ca Ferfelea nu mai e de vreun an in apele lui, iar Chetan si Beta nu sunt folositi mai des, ca in ei as avea eu incredere ca ar putea crea mai multe centrari utile decat Ciupe sau Maxim, dar… asta este = ne rostogolim spre B cu zgomot!

Eu in afara de inca 6p. obtinute (cu Urziceni si Pandurii) nu vad unde mai putem obtine puncte, sincer :ymsick:

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.