13.04.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 13.04.2011 Astra Ploiesti – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Echipa a dominat azi Astra in multe momente din pacate si arbitrajul ne-a macelarit cu nesimtire.

cameliu
    Member

@Zibling wrote:

Eu in afara de inca 6p. obtinute (cu Urziceni si Pandurii) nu vad unde mai putem obtine puncte, sincer :ymsick:

Cu Pandurii nu prea cred…
    De ce n-am bate Steaua simbata?

Puncte am putea obtine totusi si cu Tg Mures!
    Si 6 sa fie n-ar fi deloc rau.
    Cu inca 6-7 ne-am duce doar cu 4-5 minus in B si aia n-ar fi chiar asa de rau…

dragos
    Member

din pacate, am vazut doar golul lu’ FUNAY =)) , in rest n-am vazut nimic…….deh, am avut de lucru.
    oricum, va multumesc ca ati facut un briefing ;)
    pacat, ca am fost nuli.
    sper sa facem, totusi, baremu’

pandurii conduc in timisoara cu 2 1 cand mai sunt 10 minute de joc..
    doar cu ajutorul lui Dumnezeu ii putem bate pe astia dat fiind ca se joaca in Vinerea Mare..^:)^

teo
    Member

Echipa joaca altceva de cand a venit Multescu, insa din pacate, probabil mai e nevoie de cateva meciuri pana se regleaza ritmul impus. Deocamdata plimbam mingea frumos dar fara folos.
    Pe de alta parte mi se pare nepermis sa beneficiezi de atatea cornere, ca le-am pierdut si nuamrul, si sa nu reusesti macar o faza periculoasa in urma lor.

cameliu
    Member

@teo wrote:

Pe de alta parte mi se pare nepermis sa beneficiezi de atatea cornere, ca le-am pierdut si nuamrul, si sa nu reusesti macar o faza periculoasa in urma lor.

Pai primele vreo 7 le-am dat direct in bratele portarului lor. Din urmatorul a iesit faza periculoasa… cu gol chiar… numa ca la noi…

cameliu
    Member

Revin inca odata la faza cu golul si cornerele noastre. In min 53 si 30 sec noi am batut corner, iar in 53 si 51 sec. mingea era deja la noi in poarta. Eficienta MAXIMa!

Cine vrea sa vada faza e aici:

Radu Dobrin
    Member

ratarea lui Postolache este intradevar demna de mari comici ai ecranului. Partea plina a paharului e ca a avut ce sa rateze….

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Revin inca odata la faza cu golul si cornerele noastre. In min 53 si 30 sec noi am batut corner, iar in 53 si 51 sec. mingea era deja la noi in poarta. Eficienta MAXIMa!

http://www.youtube.com/watch?v=pYzJl8vM3NU

danke pt rezumat.
    mda, am fost timizi cu poarta lor :))

sircos
    Member

@cameliu wrote:

revazand faza ma bufneste rasul-plansul #-o

sircos
    Member

Gheorghe Mulţescu: La golul Astrei, Maxim a greşit de trei ori.
    sper sa nu-l vedem pe rusu titular cu steaua :ymsick:

cameliu
    Member

@sircos wrote:

@cameliu wrote:

revazand faza ma bufneste rasul-plansul #-o

E de-a dreptul inuman!
    La meciul cu Astra a durat 21-22 secunde de la cornerul nostru la golul lor! Insa stiti cat a durat in meciul cu Timisoara de la cornerul nostru la golul lor??? 13 secunde!!!!

Oare exerseaza la antrenament fazele astea? Acu cateva luni ma plingeam ca la 3 cornere ale adversarilor luam un gol si noi avem un corner sau nicunul pe meci.

Acum situatia s-a schimbat! Avem ploaie de cornere insa tot adversarii dau goluri din cornerele noastre!!!

sircos
    Member

@cameliu wrote:

Avem ploaie de cornere insa tot adversarii dau goluri din cornerele noastre!!!

LOL, sa te bucuri ca are adversarul corner =)) tare faza

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.