13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 134 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Trebuie sa ne strangem 40 de insi platitori pentru a face rentabila deplasarea cu autocarul pana in orasul lui Seche.
    Ce spuneti? Care se inscrie, care e liber sa plece de acasa in ziua meciului?

mihada
    Member

Sa vad cum ma invirt si poate vin si eu din Iasi… dar mai e mult pina atunci…

Daca nu sunt la munca in ziua meciului vin

@ultrasro wrote:

Trebuie sa ne strangem 40 de insi platitori pentru a face rentabila deplasarea cu autocarul pana in orasul lui Seche.
    Ce spuneti? Care se inscrie, care e liber sa plece de acasa in ziua meciului?

Anonymous
    Guest

sa vad care mai e treaba pe aksa si sigur vin dac e totul ok va mai anunt in caz de schimbare de plan

dragos
    Member

vorbim Duminica la stadion.

PS: vreau si eu inregistrarea meciului cu dinamo pe cd, dvd etc.
    cine are deja meciul, rog, o copie pentru je.

razvanR
    Member

Meciul de la Bacau este greu si e foarte important sa-l castigam!

Dorim cu totii ca Sportul Studentesc sa castige campionatul. Haideti sa facem inca un efort si sa fim cat mai multi la Bacau !

Giani confirma participarea la deplasarea de la Bacau

Eu astept sa vad daca pot face un schimb de libere….

@razvanR wrote:

Meciul de la Bacau este greu si e foarte important sa-l castigam!

Dorim cu totii ca Sportul Studentesc sa castige campionatul. Haideti sa facem inca un efort si sa fim cat mai multi la Bacau !

Anonymous
    Guest

eu sa vb cu prieteni mei yo vin dar sar putea sa mai vina vreo 2 3 din pantelimon de la mine cel putin cred ca vin

lsolcan
    Member

Meciul incepe de la ora 18 si va fi transmis de Telesport.
    Discutam ieri cu Cameliu pe Meesenger si am concluzionat ca inainte sa mai facem calcule sa asteptam finalul meciului de la Bacau.
    In mod normal, ar trebui sa luam cele 3 puncte fara probleme.

Pe de alta parte, duminica schimb prefixul, asa ca propun sa ne intalnim undeva ca sa dau o bere. Au venit banii de la Liga Suporterilor (e vorba de concursul Rexona For Men din Gazeta; pe 29.04.2006 suporterul zilei a fost sotia mea). A propos, mai stiti alti suporteri de-ai lui Sportul care au fost declarati Suporterul zilei? Eu nu am vazut decat stelisti si dinamovisti pe acolo.

Lucian Solcan

adi
    Member

In primul rand, La Multi Ani Lucian.
    2. George Apostol a fost mai demult suporterul zilei.

cameliu
    Member

La Multi Ani!

@lsolcan wrote:

Au venit banii de la Liga Suporterilor (e vorba de concursul Rexona For Men din Gazeta; pe 29.04.2006 suporterul zilei a fost sotia mea).
    Lucian Solcan

Nu exista versiune online a pozei?

ashone
    Member

@adi wrote:

In primul rand, La Multi Ani Lucian.
    2. George Apostol a fost mai demult suporterul zilei.

si marius din miliatri a fost

ashone
    Member

@lsolcan wrote:

Meciul incepe de la ora 18 si va fi transmis de Telesport.
    Discutam ieri cu Cameliu pe Meesenger si am concluzionat ca inainte sa mai facem calcule sa asteptam finalul meciului de la Bacau.
    In mod normal, ar trebui sa luam cele 3 puncte fara probleme.

Pe de alta parte, duminica schimb prefixul, asa ca propun sa ne intalnim undeva ca sa dau o bere. Au venit banii de la Liga Suporterilor (e vorba de concursul Rexona For Men din Gazeta; pe 29.04.2006 suporterul zilei a fost sotia mea). A propos, mai stiti alti suporteri de-ai lui Sportul care au fost declarati Suporterul zilei? Eu nu am vazut decat stelisti si dinamovisti pe acolo.

Lucian Solcan

adica duminica de dupa bacau?hm…ajutati-ma cu ceva adevarat ca daca plec la bacau simbata si duminica la bere o sa maninc prin vecini 😈 am eu 11 ani de insuratoare dar am epuizat chestiile…deschid concurs de spus chestii acasa! cit priveste locatia…la nicu, in fieful leilor!!!!!!! Cap_PDT_01_07

razvanR
    Member

Meci greu.

Chiar daca Bacaul a luat un singur punct in tot returul nu uitati ca Dinamo si Rapid i-au invins doar in minutele de prelungire !

07Ex
    Keymaster

@razvanR wrote:

Meci greu.

Chiar daca Bacaul a luat un singur punct in tot returul nu uitati ca Dinamo si Rapid i-au invins doar in minutele de prelungire !

Sunt de acord, meciul cu Bacaul nu este unul de la inceput castigat.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 134 total)
  • The topic ‘13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)’ is closed to new replies.