13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 134 total)
  • Author

Daca judecam dupa algoritmul de gandire al presarilor=>

1. Bacau este o “Steaua” mai mica
    ( n jucatori de la Steaua sunt de la Bacau)
    altfel spus : Bacau+Steaua=LOVE
    2. Becali a bagat, baga si va baga bani la Bacau (macar cand pierde la poker..cu Seche)
    3. Steaua este “la bataie cu Sportul”
    4. Bacau este la retrogradare (macar punctele pentru barem sa le faca)
    5. Sportul este pe primul loc =>
    => creste ambitia Bacaului de a demonstra ca …”e buni si ei de ceva”
    6. Sportul “este niste bucuresteni aroganti ca toti bucurestenii”

DECI => SPORTUL VA AVEA UN MECI GREU !

SAU POATE NU !?!
    Sa nu uitam “argumentele” Sportului :
    1. IONUT MAZILUUUUUUUUUUUUUUUUUU – nu este nevoie de comentarii
    2. TIBI BALAN – meseriasul
    3. COSTIN LAZAR – abil, tenace, puternic, hotarat,….
    4. VARGA DACIAN da un gol brazilian ( sau e argentinian ?)
    5. Stelica STANCU – centrari, deposedari si iar centrari..
    6. RATIU si SECAREANU = BETON !!!!!
    7. MARIU NAE = zvarluga viguroasa
    8. EDYYYYYY STANCIOUUUUUUUUUUU! = crazy

plus CEILALTI DIN NATIONALA DE TINERET………

SI cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista ………..
    …………… GIGI MULTESCU !
    – PROFESORU’ –

Hai ca va plictisesc !
    …. concluzia mea : BATE SPORTUL !

Giani
    Member

@lsolcan wrote:

Meciul incepe de la ora 18 si va fi transmis de Telesport.
    Discutam ieri cu Cameliu pe Meesenger si am concluzionat ca inainte sa mai facem calcule sa asteptam finalul meciului de la Bacau.
    In mod normal, ar trebui sa luam cele 3 puncte fara probleme.

Pe de alta parte, duminica schimb prefixul, asa ca propun sa ne intalnim undeva ca sa dau o bere. Au venit banii de la Liga Suporterilor (e vorba de concursul Rexona For Men din Gazeta; pe 29.04.2006 suporterul zilei a fost sotia mea). A propos, mai stiti alti suporteri de-ai lui Sportul care au fost declarati Suporterul zilei? Eu nu am vazut decat stelisti si dinamovisti pe acolo.

Lucian Solcan

Pai pe Prosport au fost Marius Mitroi de doua ori si George (my brother) pe 1 decembrie 2003, cand a atasat steagului alb-negru, primit de la Ashu niste steaguri tricolore, din hartie, la colturi. Banii (100 RON) s-au cheltuit in deplasarea din saptamana urmatoare, la Pitesti.

Ultras
    Member

Tot la ProSport a fost si Mari, baiatul cel mic al lui Nicu…

“Bacăul va juca pe bune”
    http://www.prosport.ro/index.php?c=74&a=107174

Conducătorii moldovenilor se jură cu mâna pe Biblie că echipa va juca la victorie partidele cu Sportul şi Steaua. “
    Trebuie să fii nebun să crezi că Bacăul vrea să facă jocurile vreunei echipe!
    Am demonstrat în ultimii ani că toate meciurile împotriva Stelei s-au jucat pe viaţă şi pe moarte. În mod normal, şi Sportul, şi Steaua ne pot bate fără probleme. Ne vom juca şansa până la capăt”, a declarat Sechelariu.

horia nistor
    Member

Salut,

Vad ca lumea buna vede meciul “La Nicu”? (e drept ca lumea Cea Mai buna il vede Bacau cu echipa). Acest loc este un bar sau un loc public unde pot sa vina si altii? daca da va rog sa-mi dat si mie adresa.

Multumesc.

Meciul in sine ar trebui sa-l castigam dar si eu ma abtin de la calcule pana nu se fluiera finalul. Pe urma abia astept sa le fac..

Tavi
    Member

@black@white1916 wrote:

“Bacãul va juca pe bune”
    http://www.prosport.ro/index.php?c=74&a=107174

Conducãtorii moldovenilor se jurã cu mâna pe Biblie cã echipa va juca la victorie partidele cu Sportul ºi Steaua. “
    Trebuie sã fii nebun sã crezi cã Bacãul vrea sã facã jocurile vreunei echipe!
    Am demonstrat în ultimii ani cã toate meciurile împotriva Stelei s-au jucat pe viaþã ºi pe moarte. În mod normal, ºi Sportul, ºi Steaua ne pot bate fãrã probleme. Ne vom juca ºansa pânã la capãt”, a declarat Sechelariu.

isi vor da silinta cu noi si apoi, sleitzi, vor capota behaitor 😆
    nu-i nimic … cu atat mai palpitant 😈

ARBITRI
    FCM Bacau – SPORTUL STUDENTESC
    13.05.2006

A: DUMITRU ROBERT (BRASOV)
    A1: ONICAS IOAN (ZALAU)
    A2: GHEORGHE SEBASTIAN (SUCEAVA)
    R: PADURARU VASILE (GURA HUMORULUI)
    OBS. JOC: BOC ALEXANDRU (BUCURESTI)
    OBS. ARB.: GRIGORESCU NICOLAE (TIMISOARA)

@@@ pentru Horia Nistor :
    “La Nicu” = langa stadion
    – da PM si-ti explic –

cameliu
    Member

@black@white1916 wrote:

ARBITRI
    FCM Bacau – SPORTUL STUDENTESC
    13.05.2006

A: DUMITRU ROBERT (BRASOV)
    A1: ONICAS IOAN (ZALAU)
    A2: GHEORGHE SEBASTIAN (SUCEAVA)
    R: PADURARU VASILE (GURA HUMORULUI)
    OBS. JOC: BOC ALEXANDRU (BUCURESTI)
    OBS. ARB.: GRIGORESCU NICOLAE (TIMISOARA)

Nu se poate!!!!!
    Pe Dumitru?????????????????????????

Asta ne rupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nu uita el amicalul de la Brasov!

lucian
    Member

2 lucruri imi raman de zi:
    INCREDIBIL!!!
    INCEPE RUPEREA!!!

Trebuie sa rezistam si sa le dam tuturor celor care ne intimideaza raspunsul valorii noastre!!!

ashone
    Member

mai este aspectul ca la bacau e un teren tare plin de gropi cam cum a fost aia in care a calcat costi lazar la farul de a stat 6 luni pe tusa.e imposibil sa nu vrei sa-ti feresti picioarele…mai bine ar fi un teren plouat pe care sa ataci calm sa dai gol…zic si eu acu…robert dumitru nu va avea tupeul sa fie pa fata cu moldovenii ca o ia pe urmele lu serea si gheba si nu are interesul.mai bine ne face la anu cind se mai uita scandalul de acum.5% poate va da dar mai mult nu cred ca are tupeul.daca dam gol repede se va calma si meciul o sa vedeti

ashone
    Member

@horia nistor wrote:

Salut,

Vad ca lumea buna vede meciul “La Nicu”? (e drept ca lumea Cea Mai buna il vede Bacau cu echipa). Acest loc este un bar sau un loc public unde pot sa vina si altii? daca da va rog sa-mi dat si mie adresa.

Multumesc.

Meciul in sine ar trebui sa-l castigam dar si eu ma abtin de la calcule pana nu se fluiera finalul. Pe urma abia astept sa le fac..

Draga Horia,
    Depinde mult de ce va rezolva Ovidiu cu autocarul.Daca il va lua vei face si tu parte din Lumea Foarte Buna. Daca nu vei face parte din Lumea Buna si vei veni La Nicu in fieful leilor.Deoarece decodoru de ts e al meu si eu bineinteles ca voi fi alaturi de Lumea Foarte Buna, TIE iti ramin 2 variante: ori vi cu LFB la bacau in autocar,ori asculti la radio.Deci sa asteptam mesajul lui Ovidiu,atunci ne fom face frumos bagajelu cu senvisuri,beri si ne vom intilni sa FIM Lume Foarte Buna!!!!!
    Despre La Nicu: e un bar, loc public in care bem noi beri inainte,in pauza,dupa meci cind jucam acasa.Bineinteles ca in pauza se intra secret si conspirativ unu cite unu.Cam asta ar fi…In rest numai bine si sa ne vedem la autocar!!!!!!!baietii au nevoie de noi!!!!!!!

lucian
    Member

un lucru e clar! ceilalti ne-au prins frica! asta mi se pare evident dupa delegarile de azi!

stefan
    Member

Daca nu ma inseala memoria, acum 3 ani (parca era 2003) am fost bagati in B intr-un mod scandalos, dar nu mai stiu daca Bacaul sau Ceahlaul au fost partasi la magaria de atunci?

ashone
    Member

@stefan wrote:

Daca nu ma inseala memoria, acum 3 ani (parca era 2003) am fost bagati in B intr-un mod scandalos, dar nu mai stiu daca Bacaul sau Ceahlaul au fost partasi la magaria de atunci?

bacaul a avut de cistigat pe filiera gigi becali.el vroia banii pe maxim 15000 $ platibili in 2 saptamini de catre siman. siman trebuia sa plateasca echipei noastre prima de raminere in A ca prima de obiectiv.suma asta era mai mare decit banii pe care ii vroia becali.atunci siman a impuscat 2 iepuri nu a platit la timp pentru maxim,sportul nu a fost programata sa joace si a pierdut meciul din regie cu 0-3 si odata cu el cele 3 puncte vitale in lupta cu bacau pentru B baietii au cazut si adio prime.partea hazlie a chestiei e ca de fapt steaua la rindu ei trebuia sa plateasca intemnizatia de formare de unde venise maxim…iar siman pentru aminarea cauzei si implicit desfasurarea meciului cu bacau putea sa apeleze la argumentul asta se amina judecata 1 saptamina si nu te programa in ghencea unde oricum erau 3 puncte pierdute.de ce nu a facut-o e una din enigmele vietii…cert e ca s-a pierdut degeaba un an in B. cam asta ar fi…prietenia seche-gigi a functionat perfect.gigi tocma atunci s-a trezit ca vrea banii pe maxim deoarece siman nu a vrut sa-l dea pe mazilu gratis in contul banilor.atunci seche i-a oferit ideea si in complicitate cu dragomir au rezolvat-o.

stefan
    Member

Mersi mult pentru precizari. Si promptitudine.
    Poate vine timpul socotelilor si Bacaul se duce in B, iar Stana lui Gigi (a se citi Steaua) sa ramana pe acasa sezonul viitor, fara cupe europene.

PS: iar Gigi insusi in afara Parlamentului, asta ca diverstisment politic.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 134 total)
  • The topic ‘13.05.2005 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2 (0-0)’ is closed to new replies.