13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0)

• This topic has 50 replies, 16 voices, and was last updated 20 years ago by Tavi.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

La Bucuresti continua sa ploua, semne destul de dubioasa cu privire la starea terenului!

dragos
    Member

pana LUNI va continua sa ploua f mult in tara si Bucuresti (anunta INMH),
    iar vantul va bate cu putere……nu,nu este SOV…..
    sa speram ca la meci vom avea saltele de apa sau colace…….

dragos
    Member

sper, ca baietii sa-mi faca maine un cadou frumos, castigand meciul cu vanju la un scor confortabil !!!!

Tavi
    Member

ne vedem acolo … cu mic cu mare … sau mai bine cu mici cu bere 😉

umbrele o sa avem sigur 💡 sa-i zicem lui Siman sa ne faca umbrele ca asa venim la meci!

Tavi
    Member

pe 13 esti nascut norocosul … o sa ai multe beri de dat 😆

ultrasro
    Member

Si sa tragi numai lozuri norocoase….

APOI SA VII SPONNSOR IN LOCUL LUI SIMAN! 😆

Tavi
    Member

@ultrasro wrote:

Si sa tragi numai lozuri norocoase….

APOI SA VII SPONNSOR IN LOCUL LUI SIMAN! 😆

Asa e! Traiasca Dragos!

Ia sa joci la 6/49 ca e vreun milion jumate de euroi potu’ cel mare!

La multi ani iti cantam maine la meci! 😆

ManU
    Member

La multi bani si ani !

multi
    Member

N-avem pe nimeni care sa ne tina la curent cu meciul de azi ?…

ManU
    Member

5-0 !
    Lazar, Bucur, Irimia , Mazilu , Bucur.
    La 3-0 Stanca a aparat un penalty.

multi
    Member

no news , good news !

ManU
    Member

Am jucat bine ! Am avut si alte ocazii. Nu pot evidentia pe cineva de la noi. Nu sunt sigur ca a marcat Mazilu. Nu am vazut golul patru. Oricum ori Mazilu ori Bucur.
    Oaspeti au jucat deschis si curajos. Adica nu s-au bagat in poarta aparand un 0-0. Au avut o galerie numeroasa si zgomotoasa.
    Am ramas surprins de atitudinea jucatorilor nostri care au salutat si aplaudat galeria. Ba mai mult Lazar cand a fost schimbat si chemat la galerie s-a urcat pe gard !
    Pacat ca ne pierdem timpul prin B !

@dragos wrote:

sper, ca baietii sa-mi faca maine un cadou frumos, castigand meciul cu vanju la un scor confortabil !!!!

La Multi Ani ! Sanatate, fericire ..si sa vedem Sportul in UEFA cat mai curand posibil .

Vad ca ti-au facut un cadou cei de la Sportul frumos 5-0 .

@ManU wrote:

Am jucat bine !
    Am ramas surprins de atitudinea jucatorilor nostri care au salutat si aplaudat galeria. Ba mai mult Lazar cand a fost schimbat si chemat la galerie s-a urcat pe gard !
    Pacat ca ne pierdem timpul prin B !

Sincer sa fiu nu stiu daca ne pierdem timpul prin B. Asta vom vedea la anul cand promovam, sper sa invatam ceva din asta. Mai rau este ca atunci cand am fost in A ne-am chinuit cand era mai usor si intrecut in gafe. 😥

Din pacate am avut ocazia sa vad Sportul live doar la meciul cu R. Valcea. Este bine ca Dan Petrescu nu urla la jucatori ca Andone, lasandu-i sa se concentreze asupra jocului. I-a dat multa libertate lui Balan si asta se vede foarte bine in unele momente ale jocului.

Stie careva care este situatia lui Paduret ? Mai are contract cu noi. Consider ca ar fi o grea pierdere daca pleaca !

Radu Dobrin
    Member

la multi ani si multa sanatate, Dragos!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • The topic ‘13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0)’ is closed to new replies.