Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › 13.11.2008 Sportul Studentesc – CFR Cluj 0-1(0-0)
- This topic has 109 replies, 24 voices, and was last updated 13 years, 8 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
October 27, 2008 at 11:06 am #50659
cameliu
MemberMeci contand pentru optimile Cupei Romaniei la fotbal.
Stadion: Valentin Stanescu (Giulesti), ora 20:30Asta ne mai lipsea!
Or fi ocupati cu Champions League si ii batem si p-astia!October 27, 2008 at 11:21 am #81472mkg
MemberCupa Romaniei
Rapid – Curtea de Argeş, Sportul – CFR, Botoşani – Dinamo, Urziceni – OţelulAzi s-au tras la sorţi meciurile din Cupa României. Rapid – Curtea de Argeş Sportul – CFR Cluj, Dunărea Galaţi – Timişoara, Bistriţa – Braşov, Botoşani – Dinamo, Craiova – Pandurii, Urziceni, Oţelul, CS Otopeni – Poli Iaşi sau FC Vaslui
Hai ca e de bine …Ii luam la rand pe astia din Champions league iar in campionat taraie pe jos cu noi toti descultii!!!!
October 27, 2008 at 12:16 pm #81473MarcAntoniu
MemberÎn sezonul 2008-2009 din Regie dincolo de clujeni, se vede mai bine Cupa decăt Promovarea.
SPORTUL – CFR
Dacă-i BAL ❗
Cum era vorba aia: SĂ VEDEM CINE NE OPREŞTE.. 😆
Poate avem noroc să-i prindem obosiţi pe ardeleni” 💡
Se jOaCă În REGIE:
Pentru victorie la alegere între Giuleşti, Bordeaux şi Timişoara
FORZA SPORTUL STUDENŢESC !October 27, 2008 at 12:42 pm #8147407Ex
KeymasterAm cazut prost, dar macar daca este sa ne elimine cineva din cupa, macar sa ne elimine CFR-ul, nu? De castigat, eu nu prea vad cum putem castiga cu astia din moment ce noi nu suntem in stare sa batem Delta Tulcea.
October 27, 2008 at 4:13 pm #81475mkg
Member> GSP.ro > Cupa Romaniei
OPTIMI / SPORTUL – CFR CLUJ
Şiman: “Sportul va încerca să o învingă şi pe CFR Cluj”Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, îşi doreşte foarte mult o calificare în faţa campioanei CFR Cluj în optimile de finală ale Cupei României, dar mai rămâne ca formaţia din Regie să şi reuşească.
“Chiar dacă am eliminat Steaua, vom vedea dacă putem să facem acelaşi lucru şi cu CFR Cluj. Mi-e greu să spun cum va fi acel meci. Sportul va încerca să învingă CFR Cluj, să vedem dacă şi poate.
Nu avem obiectiv pentru Cupa României, ne dorim să ajungem cât mai sus şi să câştigăm fiecare partidă. Până acum am obţinut trei victorii, să vedem dacă o vom reuşi şi pe a patra”, a spus Şiman.
Sursa: Newsin
Ursuletul de peste Prut e chiar simpatic cand face declaratii ca cea de mai sus!!
Pai inca o victorie in cupa si apoi doua rezultate ca cele din campionat dupa meciul cu Steaua ne-ar duce in pragul dezastrului!!! Pe cuvant ca nu stiu ce sa imi doresc : Un succes in cupa sau stabilitate in campionat??? Cu obraznicie ,mi le-as dori pe amandoua dar…October 27, 2008 at 4:36 pm #81476mkg
MemberCe mare lucru e să baţi Steaua? Noi trecem de Sportul”
Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat meciul pe care echipa sa îl va susţine contra Sportului Studenţesc, în “optimile” Cupei României.
“O să fie un meci interesant şi foarte greu cu Sportul Studenţesc. Ce dacă au bătut Steaua? Asta nu înseamnă mare lucru. Noi vrem să câştigăm Cupa, aşă că nici nu ne gândim să nu trecem mai departe”, a spus Mureşan pentru ProSport.
🙄 Parca am mai auzit placa asta cu cupa inainte de meciul cu Steaua ,voi nu aveti asa un sentiment de Deja-vu
:
October 27, 2008 at 7:11 pm #81477dragos
Memberla capitolul declaratii, sile sta cel mai bine……vedem ce va fi.
unde se joaca ??
neutru ??October 27, 2008 at 9:48 pm #81478dragos
Memberam cazut prost, dar nu imposibil.
daca ii eliminam si pe astia, atunci chiar ca, suntem norocosi.
vreau sa cred, ca ulciorul poate merge inca o data la apa, insa dupa evolutiile SUPER-MODESTE a lor nostrii, nu prea vad cum. 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄October 28, 2008 at 3:49 am #81479laucantona
Memberimi pare si mie rau cu cine am cazut…parca meciurile din optimi au fost aranjate…toate echipele de top ca Dinamo, CFR si Timisoara au cazut cu amarati din liga a 2-ua…FRF este o rusine…oricum Hai Sportul, sincer pt mine da 1-2 ani CFR-ul este a doua echipa dupa Sportul evident, mai ales dupa minunile din Champios League…si locul unul de anul trecut
October 28, 2008 at 12:32 pm #81480Zibling
MemberSi mie mi se pare cam aberant modul in care cei 3 granzi ramasi in competitia secunda a Romaniei au prins toate cele 3 echipe din Liga a II-a ramase in Cupa.
Asta e, FRF-ul isi bate joc si de aceasta competitie. Nu e de ajuns ca se numeste “Timisoreana” ???
October 28, 2008 at 2:38 pm #81481George Apostol
MemberS-ar putea sa avem din nou parte de o surpriza pentru altii, dar sincer pe mine nu ma mai incalzesc surprizele din cupa decat pe moment, in rest m-ar bucura mai mult daca Sportul nu ar mai pierde nici un punct pana la sfarsitul turului
October 28, 2008 at 2:45 pm #8148207Ex
KeymasterPe mine nu m-ar mira daca cei de la FRF ar fi tras la sorti meciurile din optimi din 3 urne, asa cum au facut-o in 16-zecimi. In prima urna au pus pe Dinamo, CFR, si Poli Timisoara, in a 3-a echipele din esaloanele inferioare si in a 2-a restul din liga I.
October 28, 2008 at 5:01 pm #81483Constantin Secareanu
Memberin doua-trei cuvinte….GREU DAR NU IMPOSIBIL
October 28, 2008 at 8:10 pm #81484mkg
MemberIn conditiile ultimelor jocuri …Intr-un singur cuvant: IMPOSIBIL!
October 28, 2008 at 9:13 pm #81485cameliu
Member@07Ex wrote:
Pe mine nu m-ar mira daca cei de la FRF ar fi tras la sorti meciurile din optimi din 3 urne, asa cum au facut-o in 16-zecimi. In prima urna au pus pe Dinamo, CFR, si Poli Timisoara, in a 3-a echipele din esaloanele inferioare si in a 2-a restul din liga I.
Pai tragerea a fost la TV. Au fost 3 urne.
urna 1: 5 echipe (bune!?),
urna 3: sarantocii din B ce si-au permis sa se califice!
urna 2: restu’ -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.