Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 13.11.2010 FC Brasov – Sportul Studentesc 2-0(2-0)
- This topic has 64 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2010 at 12:06 am #50782
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 15-a Ligii 1.
Sambata 13.11.2010, ora 19:00, stadion Tineretului (Brasov)November 7, 2010 at 4:26 pm #85808Constantin Secareanu
Membersunt 5 echipe cu 13 puncte…noi avem 10 , dupa victoria de astazi…e cruciala o victorie la brasov, ar fii timpul sa luam primele puncte in deplasare
November 7, 2010 at 7:51 pm #85809cristiansportul
MemberSper sa le predam lanterna brasovenilor.
November 7, 2010 at 9:02 pm #85810sircos
Member@Constantin Secareanu wrote:
ar fii timpul sa luam primele puncte in deplasare
era mai interesant daca o spunea cel de langa tine (din poza)
edit: nu ca nu ar fi interesant ca ai spus-o tu :pNovember 8, 2010 at 12:16 pm #85811dragos
Member@Constantin Secareanu wrote:
sunt 5 echipe cu 13 puncte…noi avem 10 , dupa victoria de astazi…e cruciala o victorie la brasov, ar fii timpul sa luam primele puncte in deplasare
branesti – urziceni se joaca astazi…..deci, nr echipelor cu 13 pcte se va diminua
November 8, 2010 at 1:00 pm #85812sircos
Memberveste proasta:
http://www.romaniansoccer.ro/stiri/21311/jucatorii-si-antrenorii-echipei-fc-brasov-au-fost-sanctionati-cu-10-la-suta-din-contracte.htmveste buna:
brasov joaca miercuri in cupa romaniei, contra fc timisoara*********
varga este suspendat pentru meciul cu brasov (4 CG). patriche are 3, deci este in pericol.
interesant ca SS nu a luat niciun carton rosu pana acum, dupa 14 etape !November 8, 2010 at 3:14 pm #85813Ace of Spades
Member@sircos wrote:
v
varga este suspendat pentru meciul cu brasov (4 CG)
Asta mi se pare vestea cea mai proasta dintre toate sincer.Chiar daca are aere de vedeta,necesitatea de a-l avea pe Varga in teren nu are cum sa fie pusa la indoiala…din pacate nu exista inlocuitor destul de bun pentru el.Pacat…. a luat chiar stupid acel cartonas galben din cauza protestelor.
Edit:apropo,sircos,exista o statistica pe undeva a cartonaselor galbene primite de jucatori sau din memorie stii de ele?
November 8, 2010 at 4:16 pm #85814Zibling
MemberTarnacop poate juca 15-20 minute pe postul lui D.Varga si aproape la acelasi nivel cu el… dupa aceste minute incepe sa joace dur si nu se mai concentreaza la joc.
November 8, 2010 at 5:31 pm #85815Constantin Secareanu
Member@Zibling wrote:
Tarnacop poate juca 15-20 minute pe postul lui D.Varga si aproape la acelasi nivel cu el… dupa aceste minute incepe sa joace dur si nu se mai concentreaza la joc.
eu imi pastrez parerea, ca mai exista si un chetan la echipa asta
November 8, 2010 at 5:32 pm #85816Constantin Secareanu
Member@sircos wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
ar fii timpul sa luam primele puncte in deplasare
era mai interesant daca o spunea cel de langa tine (din poza)
edit: nu ca nu ar fi interesant ca ai spus-o tu :psunt sigur ca si el o spune…mi se pare ca se daruieste cit poate si isi doreste foarte mult
November 8, 2010 at 6:11 pm #85817Radu Dobrin
Member@Ace of Spades wrote:
@sircos wrote:
v
varga este suspendat pentru meciul cu brasov (4 CG)
Asta mi se pare vestea cea mai proasta dintre toate sincer.Chiar daca are aere de vedeta,necesitatea de a-l avea pe Varga in teren nu are cum sa fie pusa la indoiala…din pacate nu exista inlocuitor destul de bun pentru el.Pacat…. a luat chiar stupid acel cartonas galben din cauza protestelor.
Edit:apropo,sircos,exista o statistica pe undeva a cartonaselor galbene primite de jucatori sau din memorie stii de ele?
asta mi se pare cea mai buna veste! Avem sanse reale sa luam puncte la brasov.
November 9, 2010 at 7:15 am #85818sircos
Member@Ace of Spades wrote:
le-am contabilizat eu de aici:
http://www.romaniansoccer.ro/competitii/fotbal/national/romania/liga-1/2010-2011/*****
@Zibling wrote:
Tarnacop poate juca 15-20 minute pe postul lui D.Varga si aproape la acelasi nivel cu el
va juca postolache :p
November 9, 2010 at 12:57 pm #8581907Ex
Keymaster@Ace of Spades wrote:
apropo,sircos,exista o statistica pe undeva a cartonaselor galbene primite de jucatori sau din memorie stii de ele?
Statistica exista si la noi pe site. Linkul este urmatorul:
November 10, 2010 at 1:43 pm #85820Ace of Spades
Member@07Ex wrote:
Mersi mult…chiar e utila statistica
Eu tot imi pastrez parerea ca Varga e indispensabil si ca fara el ne va fi mai greu cu Brasov…..el e singurul din echipa care chiar alearga,prin acceleratia sa putand destabiliza flancurile defensivelor adverse si sa faca diferenta,restul stau prea mult sa se gandeasca ce sa faca cu mingea.Nu zic ca nu putem castiga fara el,ci doar ca va trebui sa tragem mai mult pentru victorie.
Si eu sunt de parere ca Postolache va fi folosit pe postul lui Varga,desi sincer l-as prefera de asemenea pe Chetan.
November 10, 2010 at 7:44 pm #85821razvan
MemberAzi Brasovul a pus probleme mari de tot Timisoarei si s-a calificat. De asteptat sa fie nitel obositi dupa un meci disputat, dar mai bine ne-ar fi fost sa intre in prelungiri (si au fost foarte aproape).
Pe de alta parte, mie mi-e neclar cand se disputa meciul. El e anuntat peste tot ca fiind sambata la 19 la Gsptv, doar ca ei au promouri si anunta la stiri cu surle si trambite (si pe buna dreptate) ca sambata la 20 vor da meciul de rugby Uruguay-Romania, baraj pentru mondiale, varianta prezentata si aici: http://gsptv.gsp.ro/program1.php?data=2010-11-13 -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.