Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1)
- This topic has 39 replies, 10 voices, and was last updated 10 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
April 16, 2012 at 10:10 am #92941
sircos
Member@laucantona wrote:
mai bine pierzi cu 8-0 cu juniorii in teren decat ca azi.
un 0-8 acasa nu da bine la CV nimanui.
April 16, 2012 at 1:49 pm #9294207Ex
Keymaster@Ace of Spades wrote:
Sanse inca mai sunt si chiar sunt reale, dar cu un astfel de joc va fi imposibil sa ramanem in Liga I, cand echipe ca Petrolul sau Chiajna joaca din ce in ce mai bine si tare ma indoiesc ca in cateva saptamani lucrurile se vor intrema, insa totusi raman cu speranta ca inca se mai poate.
Ace, sunt cu totul de acord cu tine. Sanse reale de a ne salva de la retrogradare mai sunt, dar pentru a ne salva de la retrogradare echipa ar trebui sa joace ceva. Daca insa echipa joaca asa cum a facut-o cu Astra, sau cu Steaua, atunci degeaba mai avem sanse, fie ele reale sau nu.
Eu cand am spus ca nu sunt increzator pe sansele echipei de a se salva de la retrogradare, am spus-o bazandu-ma pe jocul prestat de echipa. Daca o echipa precum Steaua sau FC Vaslui ar fi fost in locul nostru, as fi fost sigur ca nu ar fi retrogradat. Echipele alea au jocuri constante. E adevarat, mai pierd ele meciuri, unele poate si la scor, dar per total joaca constant, si deci poti spune ca au sanse de a se salva de la retrogradare.
Asa, daca e sa ne luam dupa sansele matematice de ramanere in liga I, cred ca si Mioveni inca mai are sanse, dar asta nu inseamna ca eu inca mai cred ca Mioveniul se poate salva. Nu se salveaza datorita echipei pe care o au si a jocului pe care-l presteaza. La fel nu cred ca nici noi nu ne vom salva datorita echipei pe care o avem si a jocului pe care-l prestam.
April 16, 2012 at 6:49 pm #92943dragos
Memberbine, ca ne-am abonat la 004…suntem agentul cu acelasi nume
)
Rednic, iti multumim ca, ne-ai aratat calea: liga secunda !!!!am vazut meciul de 2x si pot spune, ca suntem NOROCOSI….meritam sa luam minim 6 boabe
n-am vazut o echipa cu acest hal de joc de 4 etape !!
suntem cea mai proasta echipa din liga 1)
)
este de neimaginat, sa joci in acest mod de 4 etape, frate !!1
Isaila a declarat ca, a pierdut si vestiarul….asa ca, delta tulcea, farul cta, fcm bacau, asteptati-ne…VENIM !!
ne-am saturat de liga lu’ Mitica….RUSINE, RUSINE sa va fie purtatori de tricouri !!
April 16, 2012 at 9:28 pm #92944ssfan
MemberHaha, ma intrebam dupa meciul cu Steaua cand spunea Isaila ca in prima repriza n-am existat, ce va mai gasi.
Umilinta. Suntem in cadere libera. Isaila nu mai poate face nimic, in curand va intelege vorba lui Moldovan : mai jos nu se poate(
Siman falitule, ai ingrojat obrazul mult prea mult pentru a face performanta la clubul asta.
Fara 2-3 jucatori de valoare si cu rezerve de 16 ani nu ai cum sa tii clubul asta in prima liga.April 17, 2012 at 7:13 am #92945dragos
Member@ssfan wrote:
Haha, ma intrebam dupa meciul cu Steaua cand spunea Isaila ca in prima repriza n-am existat, ce va mai gasi.
Umilinta. Suntem in cadere libera. Isaila nu mai poate face nimic, in curand va intelege vorba lui Moldovan : mai jos nu se poate(
Siman falitule, ai ingrojat obrazul mult prea mult pentru a face performanta la clubul asta.
Fara 2-3 jucatori de valoare si cu rezerve de 16 ani nu ai cum sa tii clubul asta in prima liga.eu sunt convins, ca nici nu-si doreste altceva decat sa retrogradeze…..in liga secunda sunt cheltuieli subtiri, iar abordarea ligii secunde o va face cu copii si juniori.
jucatorii “mai experimentati” va incerca sa-i vanda la vara…..April 20, 2012 at 10:14 pm #92946ultrasro
MemberPoate nu s-a vazut dar in meciul cu Astra petardele din echipa au fost Stancu, Patriche, Lung si Curelea, jucatori care practic au fost de nerecunoscut.
April 21, 2012 at 4:22 pm #92947ngm
MemberLA 0-4 CRED CA TOTI AU FOST PETARDE . INCLUSIV ISAILA !
April 21, 2012 at 8:48 pm #92948ultrasro
MemberAi nostri au fost petarde dar arbitrul Unimatan a fost talpa Iadului corcita cu o bomba atomica care a avut tema clara sa ne umileasca!!!
April 23, 2012 at 12:36 pm #9294907Ex
Keymaster@ultrasro wrote:
Ai nostri au fost petarde dar arbitrul Unimatan a fost talpa Iadului corcita cu o bomba atomica care a avut tema clara sa ne umileasca!!!
)
May 14, 2012 at 9:39 pm #9295007Ex
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.