Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 18 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 11, 2005 at 11:17 am #50437
dragos
MemberSportul Studenţesc – FCM Bacău, ora 17.00 TVR2
Arbitri: Marian Salomir – Eugen Pîrvulescu, Cornel Avram – Adrian Comănescu
Observatori: Florin Verigeanu, Mircea Neşutre’ sa ne luam revansa pentru retrogradare……..
May 11, 2005 at 1:55 pm #71160Tavi
Member@dragos wrote:
tre’ sa ne luam revansa pentru retrogradare……..
sa inteleg ca vrei sa facem caca pe clantza lui mitica de la liga
: 😈
May 11, 2005 at 2:22 pm #71161dragos
MemberCHIAR CU MOT…….
May 12, 2005 at 3:54 pm #71162cameliu
MemberTrei puncte cu “Gaşca Nebună”
În ultimul timp băcăuanii nu au mai cunoscut înfrîngerea şi vor să dea lovitura în Regie în meciul cu echipa lui Petrescu. După victoria cu Farul, Cristi Popovici a spus că echipa sa mai are nevoie de încă şase puncte în ultimile cinci etape pentru a se considera salvaţi. “Ne putem lua aceste puncte din meciurile de acasă cu Poli Iaşi şi CFR Cluj,” a spus tînărul tehnician.
Poate Bacăul să producă surpriza în meciul cu Sportul?
Cristi Popovici: Păi ce dacă batem va fi surpriză? Eu spun că cele două echipe sînt echilibrate valoric şi meciul e deschis oricărui rezultat. Nu am cîştigat nici un meci în deplasare anul acesta şi cred că a venit timpul să luăm trei puncte şi de afară.
Sportul e o echipă redutabilă pe propriul teren…
Ştiu acest lucru, dar nici Bacăul nu e o formaţie de duzină. Putem scoate cel puţin un punct. Dacă jucăm la adevărata valoare vom cîştiga.
Nu aţi mai pierdut de trei meciuri. Unde va fi întrerupt acest record personal?
Eu aş vrea să nu mai pierdem nici un meci pînă la finele campionatului. Ar fi un lucru extraordinar. Echipa noastră e tînără şi ar căpăta încredere pentru viitoarea ediţie.
Şi-ar dori să ia măcar
un punct în Ghencea
Croitoru şi Ganea nu vor juca în Regie. Aveţi şi alte probleme de lot?
Am la dispoziţie un lot numeros şi pot face un 11 redutabil. Dacă în primele tape am mai menjat jucătorii experimentaţI, acum nu se mai pune problema. Mai sînt cinci etape şI se termină campionatul. Se vor menaja singuri în vacanţă.May 13, 2005 at 9:50 am #71163dragos
Memberbanuiam, ca vor veni in regie sa castige, insa nu cred, ca vor reusi…..
sa ia puncte de la steaua.May 13, 2005 at 9:30 pm #71164MARIUS
MemberAVEM UNUL DINTRE CEI MAI SLABI ANI, SUNTEM LA LIMITA, ADICA MAI MULT NU PUTEM IN CONDITIILE ACTUALE. PE DE ALTA PARTE FELICITARI LUI DAN PENTRU CA DUPA MINE E CEL MAI BUN ANTRENOR AL SPORTULUI DIN ISTORIA DE 20 DE ANI PE CARE O STIU EU DE 5-0 ALA CU DINAMO. SI TOTUSI SUNTEM LA LIMITA, ACUM NU NE MAI FURA ARBITRI AVEM DOAR PROSTIA SAU INCOMPETENTA NOASTRA. PACAT! MAI VORBIM ! BAFTA AZI!
May 13, 2005 at 9:48 pm #71165Giani
Member@MARIUS wrote:
AVEM UNUL DINTRE CEI MAI SLABI ANI, SUNTEM LA LIMITA, ADICA MAI MULT NU PUTEM IN CONDITIILE ACTUALE. PE DE ALTA PARTE FELICITARI LUI DAN PENTRU CA DUPA MINE E CEL MAI BUN ANTRENOR AL SPORTULUI DIN ISTORIA DE 20 DE ANI PE CARE O STIU EU DE 5-0 ALA CU DINAMO. SI TOTUSI SUNTEM LA LIMITA, ACUM NU NE MAI FURA ARBITRI AVEM DOAR PROSTIA SAU INCOMPETENTA NOASTRA. PACAT! MAI VORBIM ! BAFTA AZI!
Ca bine le zici… numai ca, spre deosebire de alte sezoane din A, avem 37 de puncte cu 5 etape inainte de final si riscul de retrogradare este 0; asa ca nu cred ca a fost un sezon mai prost decat cel incheiat, de exemplu, in 2003. Sper sa ii trimitem pe moldoveni, dupa ce i-a salvat atunci clica fecali-dragomir cu meciul ala pierdut de noi strategic la “masa albastra”, acolo unde le este locul: Beeeeeeeeee (pe limba prietenului lor tzepuit, din Ghencea).
May 14, 2005 at 10:00 am #71166Tavi
Member@MARIUS wrote:
AVEM UNUL DINTRE CEI MAI SLABI ANI, SUNTEM LA LIMITA, ADICA MAI MULT NU PUTEM IN CONDITIILE ACTUALE. PE DE ALTA PARTE FELICITARI LUI DAN PENTRU CA DUPA MINE E CEL MAI BUN ANTRENOR AL SPORTULUI DIN ISTORIA DE 20 DE ANI PE CARE O STIU EU DE 5-0 ALA CU DINAMO. SI TOTUSI SUNTEM LA LIMITA, ACUM NU NE MAI FURA ARBITRI AVEM DOAR PROSTIA SAU INCOMPETENTA NOASTRA. PACAT! MAI VORBIM ! BAFTA AZI!
Bun venit, Marius!
In ceea ce priveste statisticele eu cred ca de mult nu am mai stat asa de bine. Serios! Excluzind 1986 cand am iesit pe 2 dupa Steaua – proaspata campioana europeana … am mers din ce in ce mai rau.
Acum nu stam rau deloc si comentatorii pomenesc des si de bine echipa noastra, nu este emisiune minutul 91 in care Dinu sa nu pomeneasca de frumoasa echipa din Regie si exemplele pot continua.
Unde sunt cu totul de acord cu tine: Siman e cu gandirea la limita si cu plata salariilor ashijderea.
Sper sa nu avem surprize prea mari din vara. Daca cu plecarea greilor m-am obisnuit deja (merita si ei pana urma, nu?) sper sa nu ne pomenim cu vreo fuziune, mutare, licenta de Div A si alte scheme simaniene specifice deja casei.
Bafta azi in meciul cu Bacaul! Sper sa vedem un meci frumos si sa-i batem binisor. Vor veni sa atace si sa ia puncte. Imposibil sa nu-i prinda Gigel & Co descoperiti de cateva ori. Sper sa nu luam noi goluri si sa gaseasca Dan o solutie la mijloc pt ca e cam subred.
A propos! Ce se aude cu Tibi? Si sanatate si tie capitane, oriunde ai fi!
May 14, 2005 at 10:02 am #71167cameliu
MemberGiani, avem doar 34 de puncte! 37 o sa fie (sper) dupa meciul cu bacaul…
In sfirsit astazi vad si eu meciul, ca are cineva aici TVRi! Gata cu page reload la fiecare 30 secunde… 😆 😆 😆
May 14, 2005 at 2:14 pm #71168Radu Dobrin
Memberimagini dezolante din regie… 😥 ….nu mai vine nimeni in galerie?
May 14, 2005 at 4:00 pm #71169cameliu
MemberHai ca au mai aparut citiva pe parcursul meciului… chiar si la tribuna II-a…
Una peste alta am batut cu 1-0 din 11m, cum pierdeam de obicei campionatele trecute!
Si Gigel o boaba…
Daca batem la Brasov si acasa cu Poli am fi in intertoto…Dar legam 2 victorii?
May 14, 2005 at 4:30 pm #71170Radu Dobrin
Membermeci prost in care dan a jucat rolul suflatorului in iaurt…bacauanii nu dadeau gol nici daca jucam pina in septembrie (de ceahlaul am scapat..de ei -si de blatureni- cind oare?…)….ustura ca au scapat asa de usor…..
pina una-alta am rezolvat problema retrogradarii (!) cu 4 etape de final….nu e rau deloc avind in vedere ‘performantele’ anilor trecuti…
intertoto ar fi un bonus pe deplin meritat, dupa parerea mea
bravo baieti!!…la anul si mai bine!
May 14, 2005 at 7:46 pm #71171cameliu
MemberSubtire, de vara
Matei Udrea, Florin Pater
Duminica, 15 Mai 2005Elucidarea necunoscutelor retrogradarii pare sa fi smuls nervul echipelor de pluton in acest final de sezon.
Sportul Studentesc a invins ieri o formatie – FCM Bacau – care a venit in vizita la Bucuresti. Caldura care imbia la odihna si putinii suporteri dezbracati pina la briu in tribune n-au stimulat cele doua formatii sa-si onoreze meseria, meciul fiind decis de o executie tehnica penibila a mijlocasului bacauan Gheorghiu.Unicul gol al partidei a survenit in urma unei faze “furate” din curtea scolii. Adrian Gheorghiu, mijlocasul stinga al bacauanilor, a vrut sa degajeze balonul, dar a luftat lamentabil, lovind in schimb cu sete in tibia lui Ionut Mazilu. Faultul involuntar a fost sanctionat cu penalty-ul din care Gigel Bucur a marcat cel de-al 18-lea sau gol in acest sezon.
Bilantul moldovenilor e lamentabil in deplasare. Ieri, FCM Bacau a pierdut al noualea meci din 13 jocuri. Echipa lui Popovici a marcat doar doua goluri pe terenuri straine, obtinind cu mare greutate patru egaluri.Cu titularii pina la final
La final, antrenorul “studentilor”, Dan Petrescu, era multumit de scor si de linia de clasament a echipei sale, dar nu si de joc: “Azi am avut noroc. Nu stiu daca meritam victoria. N-am jucat bine. Absentele lui Ciupe, Lazar si Balan au contat foarte mult. Dar daca-mi spunea cineva inaintea campionatului ca vom avea 37 de puncte cu patru etape inaintea finalului, i-as fi facut cinste la cel mai bun restaurant!”. “Bursucul” s-a delimitat de atitudinea altor echipe, anuntind ca va folosi formula de baza pina la final: “In ultimele meciuri vom incerca sa obtinem 12 din 12, ca sa evitam speculatiile”.
Desi echipa sa n-a jucat nimic, Cristi Popovici – antrenorul bacauanilor – a parut si el satisfacut: “Jocul a fost echilibrat. Rezultatul a fost decis de imprudenta unui jucator de-al nostru. Desi nu sintem suta la suta salvati, cred totusi ca nu vom retrograda”.May 14, 2005 at 11:30 pm #71172DAN VALER MOLDOVAN
MemberDincolo de joc, foarte important este ca am luat trei puncte. meciul a fost slab, chiar f slab pe alocuri dar au existat cateva actiuni cursive ale jucatorilor nostrii care m+au incantat la culme. cred ca au fost doua sau trei, cand mingea a circulat dintr+o bucata…chiar retin limpede una care s+a incheiat cu calcaiul lui Mazilu, din aer, peste poarta. Mi+a placut cat de superb si SIMPLU a circulat mingea. Si ce m=a bucurat foarte tare a fost faptul ca actiunile respective au fost facute de jucatori nevizati de un transfer in vara.
In rest…au fost multe momente in care li s+au rupt fundasilor nostrii coloanele vertebrale, in care au fost depasiti ca niste jaloane, si asta ma pune pe ganduri. Tot pe ganduri ma pune strategia lui Dan petrescu. Dam gol si ne retragem in aparare si rezistam mizand pe contraatac. Cu Bacaul a tinut, ca+i echipa slaba dar n=a tinut deloc cu Steaua in tur, cu Nationalul acum, culmea, cu poli iasi acum…meci care a luat 2 puncte din visterie pe greseala lui Dan.
N+o sa ne putem dezvolta niciodata ca echipa competitiva cu o astfel de strategie.
Sunt bucuros pentru cele 3 puncte. La Brasov avem sansa sa facem inca 3 puncte si sa obtinem 2 victorii la rand.
Meciul cu Poli va fi unul greu de tot, mai ales daca alegem sa ne retragem in aparare. Nu stim sa jucam cu fundul in poarta cum o facea otelul si cum o face acum Argesul. Si atunci nici nu construim si nici cu fundu’ in poarta nu putem sta. Rezulta un meci aiurea ca cel de astazi.Hai Sportul! Hai odata!
May 15, 2005 at 12:11 pm #71173Marius Dragomirescu
MemberDaca in locul domnului Siman ar fi fost Gigi Becali sau macar interesul si dragostea pentru echipa a domnului Siman sa fi fost pe jumatate pe cat investeste emotional Gigi Becali, dar daca domnul Siman ar fi investit in Sportul Studentesc maxim 10 % cat a investit domnul Becali in Steaua? Daca… Realizati ca in maxim 3 ani Sportul Studentesc ar fi fost cunoscuta in Europa ? Chiar, domnul Siman se simte atasat sufleteste de Sportul Studentesc sau “iubeste” echipa ca pe o vaca de muls?
Cu respect: Marius dragomirescu -
AuthorPosts
- The topic ‘14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau’ is closed to new replies.