Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 18 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 15, 2005 at 3:50 pm #71174
multi
MemberBine ca ne-a ferit Dumnezeu de vreo investitie a domnului G. B. (ca tovarase nu pot sa-i mai spun…) !
Nu in Europa , ci in intreaga lume cred ca va fi cunoscut clubul la care vremelnic se gaseste tovarasul G.B. (ca domnule nu pot sa-i mai spun)…pe la rubricile de stiri care au in titlu cuvintul “incredibil” si n-au totdeauna legatura cu vreo ramura sportiva !Cat despre Siman … cred si sper sa “iubeasca” echipa ca pe o vaca de muls sau , hai , ca pe gaina cu oua de aur ! Cam cum isi iubesc investitorii banii bagati pe la Manchester sau Real !
Oameni buni , daca domnul Siman vrea bani dintr-o echipa de fotbal apoi trebuie s-o duca intai la rezultate si dupa aia sa incaseze dividendele… Si cand incepi sa incasezi nu-ti mai vine sa inchizi sandramaua asa ca esti obligat s-o duci mai departe la rezultate s.a.m.d.
Cu sufletul suntem raspunzatori noi , proletarii , care n-avem altceva de depus pe altar… Sa ceri neaparat si suflet la cel care baga banii…inseamna sa te rogi sa castig eu premiul cel mare la loto.May 15, 2005 at 11:32 pm #71175Blue Eyes
MemberDaca suporterii Sportului ar fi macar cat 10 % din suporterii Stelei …daca 1% din suporterii Sportului Stud. ar platii bilet la meci, pt a completa nr de scaune de care mai are stadionul (macar atat…cine se gandeste la modernizare sau la un stadion nou)…..daca macar 1% din cei care-si platesc biletul ar fi milionari in dolari…..daca macar 0.0001 % din milionari se gandesc sa-si bage bani intr-o echipa care nu va realiza prea curand vreo mare performanta ( in afara de ramanerea in divizia A si evitarea retrogradarii) ….daca as castiga la LoTo ,pt a baga toti banii obtinuti in echipa si in jucatori……..daca…daca…daca….atunci sigur Sportul o echipa cunoscutaaaaa, nemaipomenit de cunoscuta…..extraordinar de cunoscuta……
Vaca de muls ?…..macar asta sa fie Sportul…macar k in fiecare an sa apara 2-3 jucatori f buni, iar acesti jucatori sa fie vanduti la echipe mai mari, mai bogate….macar ei sa faca performanta in alta parte daca aici chiar nu se poate…
E deprimant dar asta este !!!…Cred ca am nevoie de un psiholog, sau poate de un psihiatru.
….CHIAR NU INTELEG DE UNDE ATATEA ILUZII : CUPA INTERTOTO….IN URMA CU CATEVA LUNI CHIAR CAMPIONATUL<,....SE DORESC PERFORMANTE....HAHAHAH
SINGURA PERFORMANTA AR FI K LA ANUL SA NU PICAM IN B….DAR ASTA E DOAR PAREREA MEAMay 16, 2005 at 12:26 am #7117607Ex
KeymasterBursucul ştie!
Dan Petrescu a reuşit o victorie italiană în faţa moldovenilor, salvînd pe Sportul de emoţiile retrogradării. Sportul Studenţesc nu este nici pe departe o echipă de top a fotbalului românesc. Mai degrabă face parte dintr-un grup de formaţii care evoluează în Divizia A doar pentru că această competiţie aliniază la start mai mult de patru echipe. Crîmpeie dintr-o istorie în alb şi negru, zdruncinată plăcut de driblingurile lui Gică Hagi sau deposedările lui Mircea Sandu, produc bule de oxigen pentru gruparea din Regie. Este ca şi cum un muribund încearcă să dribleze doamna cu coasa rememorînd doar părţile plăcute trăite pînă atunci. Nu poţi face însă asta la infinit. Poate tocmai de aceea prezentul “studenţilor” se confruntă cu Dan Petrescu. Un tehnician provenit dintr-o altă filă de istorie, scrisă în roşu şi albastru, glorioasă ce-i drept. Şcolit şi în campionate puternice, precum cel al Italiei şi al Angliei, Petrescu s-a apucat de treabă, adică de antrenorat, cu o echipă neutră, cum e cea de lîngă Crîngaşi. A încercat puţin şi la Rapid, impulsionat mai mult de un preşedinte ce s-a dovedit a fi de carton, Ioan Becali, şi a terminat în consecinţă, adică în genunchi. În Regie pare că se simte cel mai bine. Şi ce contează, are rezultate. Acum se află pe locul şapte în faţa Oţelului, spre exemplu, patronat de Mittal, indianul care este mai bogat decît Abramovici. Îi are pe Bucur, pe Mazilu, pe Bălan sau Lazăr, dar şi tineri care promit, cum sînt Curelea, Ferfelea sau Ciupe. Cu aceşti fotbalişti Sportul respiră. Şi o va face în continuare atît timp cît Bursucul va recunoaşte mereu cînd echipa sa nu merită să cîştige, cum a fost cu FCM Bacău, sau cînd va spune că vrea să obţină cît mai multe puncte doar pentru a evita speculaţiile. (ProSport)
“Gaşca nebună” s-a vindecat
După un meci pe care l-au controlat în totalitate, elevii lui Dan Petrescu au obţinut o victorie italiană în faţa băcăuanilor, arătînd că atunci cînd vor pot păstra rezultatul. Dan Petrescu spunea, în săptămîna premergătoare partidei cu FCM Bacău, că “va fi greu să mai adunăm puncte pînă la sfîrşit în condiţiile în care avem mulţi jucători indisponibili”. Greu de zis dacă Bursucul a încercat să-şi apere spatele în cazul unui rezultat nefavorabil sau a ţinut astfel să-i motiveze în plus pe cei care au jucat ieri. Asta în condiţiile în care băcăuanii anunţaseră că vor puncte din Regie. “Gaşca nebună” a lui Petrescu s-a lepădat de orice complex şi a evoluat dezinvolt chiar din primul minut. Cu o linie mobilă de cinci fundaşi, care se transforma în trei cînd băcăuanii atacau, Popovici a încercat să-i surprindă pe bucureşteni. Ar fi putut obţine ceva dacă atacantul Cursaru n-ar fi ratat din interiorul careului, şutînd peste poartă în minutul 15.N-au mai riscat
De parcă nu s-ar fi întîmplat nimic, “studenţii” şi-au văzut de treabă şi au presat constant poarta lui Bogdan. Rînd pe rînd, Bucur (25) şi Mazilu (29 şi 32) au ratat bune oportunităţi de a deschide scorul. Fapt împlinit după un fault clar, comis în careu de Gheorghiu asupra lui Mazilu, cu cinci minute înainte de pauză. Onoarea marcării golului i-a revenit lui Bucur, care nu şi-a permis luxul să rateze penalty-ul. Ordinea nu s-a schimbat nici în repriza secundă, chiar dacă Popovici a mutat cu Răducan. Mult mai atenţi ca de obicei, bucureştenii au ştiut să-şi păstreze avantajul pînă la final. Ba chiar ar fi putut majora avantajul dacă Oae nu rata incredibil în minutul 70.Mai vor 12 puncte pînă la final
În cadrul conferinţei de presă organizate la finele partidei de campionat dintre Sportul Studenţesc şi FCM Bacău, antrenorul “găştii nebune”, Dan Petrescu, a declarat că echipa sa va juca toate partidele numai pe teren: “Pe mine şi pe Vasile Şiman ne puteţi acuza de orice, dar numai de blaturi nu. Şi, oricum, vă pot spune că ne-am propus obţinerea a douăsprezece puncte în ultimele etape ce au mai rămas de disputat”, a adăugat Bursucul. (Cătălin Anton)May 16, 2005 at 3:20 am #7117707Ex
KeymasterStie cineva unde se poate gasi golul lui Bucur online in format .wmv?
May 16, 2005 at 9:16 am #71178cameliu
MemberNecesita inregistrare dar acolo sunt absolut toate golurile din Divizia A!!!
In plus se poate downloada tot meciul de pe tvr.ro/webcast (folosind un program down-stream!)
May 16, 2005 at 9:28 am #71179dragos
Memberam jucat in stil italian: am marcat si apoi am aparat avantajul…..il puteam mari, daca nu ratam 2-3 ocazii in repriza secunda…..
este pentru prima oara, cand castigam cu 1-0, gol din 11m; in general, ni se intampla invers.in rest, sper, sa putem termina campionatul pe locul 6 sau in cel mai rau caz pe 7……..putem obtine puncte.
tibi balan are o intindere si va mai juca pana la finalul returului……
nu-i nimic grav.dupa meci, un suporter “guraliv” le sugera moldovenilor sa joace la loto, caci vor avea noroc; aluzie, la faptul ca si in acest an au “driblat” retrogradarea, pt. ca anul trecut s-a oferit ceahlaul sa retrogradeze….
antrenorul cristi popovici chiar a zambit cand a auzit “sugestia”, in timp ce ceilalti jucatori moldavi se faceau ca nu aud, iar unii chiar il injurau, ca spunea lucrurilor.sa fiti iubiti !!!
SPORTUL FOREVER !!!
pe nume…..May 16, 2005 at 10:42 pm #71180Blue Eyes
Membergata , ma simt mai bine acum …. 😮
daca toata lumea isi doreste sa plece de la echipa asta…EU RAMAN… indiferent de locul echipei in A, B, C…………..etc.…poate totusi voi castiga la LoTo 🙄
May 17, 2005 at 3:49 pm #71181dragos
Memberin final, suporterii raman alaturi de echipa, insa nu este o solutie exodul jucatorilor…..este pacat !!!!
-
AuthorPosts
- The topic ‘14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau’ is closed to new replies.