14.08.2004 Sportul Studentesc – Dinamo II (amical)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 14.08.2004 Sportul Studentesc – Dinamo II (amical)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #50359
  Ultras
  Member

  Ieri, de la ora 11.00 pe stadionul Sportul Studentesc din Regie s-a desfasurat un meci amical intre Sportul Studentesc si Dinamo II (fosta Metalul Plopeni). Sportul a invins cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Mazilu, Nae, Nicola, respectiv Ichim.
  Sportul a jucat in prima repriza in formula: Stanca – Oae, Ratiu, Dedu, Secareanu – Stancu, Balan, Lazar, Nae – Mazilu, Varga
  In a doua repriza echipa s-a prezentat astfel: Stelea – Oae, Ratiu (Alexandru Ghenu), Dedu, Turcu – Stancu (Catalin Conachi), Nicola, Ferfelea, Varga (Marius Lozano) – Nae (Bucur), Curelea.
  Cum s-au inscris golurile:
  Mazilu a scapat singur cu portarul, l-a driblat si a sutat simplu in poarta goala. Cu cateva minute inainte ratase dintr-o faza similara sutand in portar.
  Dupa un atac prelungit al SS mingea a sarit la Nae, care de la 20m central a sutat in vinclul portii adverse in stanga portarului.
  Nicola a patruns pe un culoar liber de pe partea dreapta, a primit mingea singur cu portarul si de la 14m a sutat puternic in vinclu.

  Radoi si Cruceru au facut un antrenament usor, fiind accidentati (nu e ceva serios).
  Maxim va fi operat peste 3 saptamani (are ruptura de ligamente) si va mai sta 3 luni. Turul pentru Max este compromis.
  Aurelian Dumitru a fost la meci, s-a antrenat, dar situatia lui este in continuare confuza.
  Stelea a aparat bine, dar a primit un gol destul de usor in ultimul minut (sut langa bara din stanga de la 16m)

  #67339
  Ultras
  Member

  Din ProSportul de duminica

  Stelea, rezerva lui Stanca
  Fostul goalkeeper al naţionalei a jucat ieri pentru prima dată în echipa lui Dan Petrescu, apărînd poarta “studenţilor” preţ de cincizeci de minute, în repriza a doua a amicalului cu Dinamo II. Partida amicală dintre Sportul Studenţesc şi Dinamo II, disputată ieri, în Regie, scor 3-1, a fost mai mult decît un meci oarecare de pregătire pentru că în partea secundă şi-a făcut apariţia pe gazon şi Bogdan Stelea. Deşi a încasat un gol pe final, “Stelică” a avut o prestaţie destul de bună. “Încercăm să-l convingem pe Bogdan să joace la noi pentru că, prin atitudinea sa de profesionist, i-ar ajuta şi pe jucătorii noştri mai tineri. Eu cred că «Stelică» poate reveni la echipa naţională, indiferent de formaţia la care evoluează deci şi de la Sportul. Vedeţi bine care este situaţia lui Lobonţ la Ajax”, au fost primele cuvinte ale tehnicianului Dan Petrescu la finalul meciului din Regie. În aşteptarea încheierii perioadei de transferuri în străinătate, Stelea pare tot mai aproape de semnarea unui angajament cu Sportul. Surse din cadrul clubului din Regie au dezvăluit că, în eventualitatea în care Stelea va rămîne în ţară, echipa prietenului său Dan Petrescu are prima opţiune. Motivul pentru care fostul internaţional preferă Sportul este faptul că nu mai vrea să joace sub presiune, la formaţii ce îşi propun an de an obiective îndrăzneţe. Legat de venirea lui Stelea în Regie, patronul Sportului, Vasile Şiman, a menţionat: “Deocamdată, nu este nimic oficial, dar, dacă antrenorul îl doreşte, ne aşezăm la masa tratativelor. Pentru a-mi da acordul, este nevoie şi de o propunere, nu pot eu să-l aduc cu forţa”, a punctat Şiman.

  “M-am pregătit cu Sportul, şi era normal să joc şi într-un meci amical. Deocamdată nu pot răspunde dacă voi rămîne sau nu la această echipă”
  Bogdan Stelea

  La probe în Portugalia
  La partida de ieri a participat şi Cătălin Mulţescu, portar care s-a pregătit pînă acum atît cu Sportul, cît şi cu Dinamo II. Deşi nu a fost introdus în poarta dinamoviştilor nici măcar un minut, Mulţescu nu era supărat. “Le mulţumesc că mi-au permis să mă antrenez cu ei, dar eu nu voi juca nici aici, şi nici la Poli AEK, aşa cum s-a vehiculat. Peste două zile plec în Portugalia pentru a da probe la o echipă din prima ligă”, a precizat Cătălin. (Florin Saiu)

  Irimia şi Galamaz, în Regie
  Foştii elevi ai lui Dan Petrescu la Sportul şi la Rapid, Cristi Irimia şi George Galamaz, în prezent la Dinamo, au ţinut morţiş să-i vadă la treabă pe foştii lor colegi. “Sîntem doar în trecere prin Regie, dar nu ne-am putut abţine să nu venim să ne revedem colegii. Prima dragoste nu se uită prea uşor”, a spus Irimia. (Florin Saiu)

  Experimentele Bursucului
  Alertat de absenţa lui Florin Maxim, Dan Petrescu a încercat mai multe variante pentru suplinirea titularului de drept. Accidentarea mijlocaşului stînga în meciul de etapa trecută, cu Ştiinţa, i-a dat bătăi de cap lui Dan Petrescu, care a testat, în partida de ieri, mai multe soluţii pentru înlocuirea lui Florin Maxim, care va lipsi de pe gazon timp de trei luni. Legat de partida disputată în compania satelitului lui Dinamo, Dan Petrescu a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi, mai ales că dinamoviştii n-au arătat mare lucru, chiar dacă Cigan şi Dragomir au intrat din primele minute. “A fost un test bun, în care am utilizat şi jucătorii pe care nu prea i-am văzut la treabă. Cea mai mare dilemă rămîne înlocuirea lui Maxim, care era titular de drept pe postul său”, a spus “Bursucul”. Deşi Petrescu a luat loc în tribuna oficială, alături de Ioan Andone, el a încercat trei variante pentru suplinirea lui Maxim. Stancu, Bălan şi Nae au evoluat, pe rînd, pe partea stîngă, şi se pare că ultimul este şi soluţia cea mai bună, acesta reuşind să şi înscrie un gol.
  (Florin Saiu)

  Ando a venit după Bucur
  Antrenorul “cîinilor”, Ioan Andone, a luat loc, ieri, la tribuna oficială a stadionului Regie pentru a urmări jocul fotbaliştilor de la Dinamo II. La finalul disputei, vizibil dezamăgit de evoluţia acestora, a coborît cu greu scările tribunei şi s-a refugiat, împreună cu patronul “studenţilor”, Vasile Şiman, în incinta stadionului. Discuţia celor doi oficiali a durat aproape o oră, dînd impresia că Andone era mai interesat de fotbaliştii Sportului decît de cei de la satelitul lui Dinamo. “Fălcosul” a refuzat să dea detalii ziariştilor care l-au aşteptat motivînd că a venit să urmărească o partidă de fotbal şi nimic mai mult. În schimb, Vasile Şiman a ţinut să precizeze: “Andone cunoaşte foarte bine potenţialul lui Gigel Bucur şi nu era nevoie să mai vină să-l vadă. Oricum, nu el este responsabilul cu banii la Dinamo, pentru a hotărî dacă îl ia sau nu pe atacantul nostru”. Forma deosebită în care se află atacantul Sportului şi plecarea mai mult ca sigură a lui Dănciulescu, dacă nu mai devreme, cel puţin la iarnă, ar putea să marcheze trecerea în “Ştefan cel Mare” a lui Gigel Bucur.

  florin.saiu@prosport.ro

  #67340
  Ultras
  Member

  “…el a încercat trei variante pentru suplinirea lui Maxim. Stancu, Bălan şi Nae au evoluat, pe rînd, pe partea stîngă…”

  Imi pare rau de astia de la ProSport, da’ sunt bata. Pe partea stanga au jucat pe rand Nae, Varga si Turcu.

  Stancu si Balan sunt de banda dreapta 😈

  #67341
  dragos
  Member

  bun meci de verificare……imi pare rau de Max…….o sa-l sun sa-i mai ridic moralul…..

  #67342
  Dragos Chiva
  Member

  Nu stiu voi cum ati aflat ca este meci sambata dar eu aflu abia acum de la
  voi.De ce nu a postat nimeni dintre voi un mic anunt pe aceasta tema,daca tot avem forum?Vi se pare OK? 😉

  #67343
  Ultras
  Member

  Am aflat de meci sambata la 10.00 din ziarele de sport. Din pacate inca nu am internet acasa.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘14.08.2004 Sportul Studentesc – Dinamo II (amical)’ is closed to new replies.