Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)
- This topic has 42 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 1 month ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
April 11, 2006 at 5:47 pm #50502
07Ex
Keymasterora 17:00, Telesport.
Marcatori: I. Paraschiv (60), Baltoi (70) / M. Nae (36), Mazilu (78 ), T. Balan (83)
OTELUL:
Vatca 4 – C. Dobre 4, Rancan 5, M. Baciu 5, Semeghin 4 – V. Tanase 5 (76 Brujan) 5, S. Costin 5, I. Paraschiv 6, I. Apostol 4 (46 Gado; 49 Badescu 5) – Baltoi 7, D. Stan 5
Antrenor: Petre GrigorasSPORTUL:
Stancioiu 5 – S. Stancu 6, Ratiu 5, Secareanu 5, Cistean 5 – T. Balan 7 (88 G. Toma), Cruceru 6, Ferfelea 6 (73 Curelea 6) , D. Varga 6 – Mazilu 7, M. Nae 7 (65 Nicola 6)
Antrenor: Gheorghe MultescuStadion: ‘Otelul’; Spectatori: 4.000; Arbitri: I. Serea 6 – P. Gheba 7, S. Gheorghe 6
April 12, 2006 at 6:15 am #74135qmadd
MemberEU zic ca batem cu 2-0
April 12, 2006 at 1:02 pm #7413607Ex
KeymasterApril 12, 2006 at 2:59 pm #74137dragos
Memberintrucat nu prind telesportul si voi fi “acasa”, putem vedea meciul undeva ??
ne adunam la proba de inele sa ne miscam mai cu talent ??
April 12, 2006 at 3:34 pm #74138stefan
MemberVad ca Otelul are 1-0 la Cluj. Inteleg ca au iesit chiar intariti din iarna, sau poate sunt din aia care joaca bine in deplasare si slab acasa? Care este linia lor de clasament pe retur? Oricum, va fi un meci cu multa risipa de energie, daca vrem victoria.
April 12, 2006 at 6:32 pm #74139DAN VALER MOLDOVAN
MemberVa lipsi si Lazar. Cine poate sa-l suplineasca? Mai ales ca jucam afara. Sper ca succesul de la Cluj sa-i fi imbatat destul de tare incat sa-i privam de cele trei puncte.
La cum joaca Steaua si Dinamo chiar avem sanse sa luam si locul 2, nu indraznesc sa zic 1.
Dar astea sunt vise, mai realist ar fi locul 3 (sa nu uitam Rapidul…).Sincer sa fiu ma preocupa ce se va intampla la anul. Ramane Multescu? Cati vor pleca? Va dati seama ce echipa faina am avea daca nu ar pleca nimeni? Chiar am putea lupta pentru titlu. Offf, de ce suntem noi echipa de buzunar si de doi lei bugetu’.
Atata timp cat nu vine un Tiriac sau Vantu langa echipa, oameni cu mega-orgoliu, nu vom face altceva decat vom visa. Orice ziceti Siman nu are ambitii, inafara de bani. Mi-ar place tare sa ma contrazica dar…Haide Sportul! Hai ca se poate!
April 12, 2006 at 8:38 pm #74140ultrasro
MemberO sa joaca impreuna Cruceru si Ferfelea la mijlocul mijlocului
April 13, 2006 at 8:47 am #74141dragos
Memberotelul a crescut in acest retur sub comanda lui grigoras…..nu ne va fi usor la dunare……
April 13, 2006 at 8:54 am #74142Tavi
Membernici lor 😆
April 13, 2006 at 9:55 am #74143Radu Dobrin
Memberotelarii au avut un noroc incredibil la cluj….eu zic ca putem sa luam 3 puncte acolo
April 13, 2006 at 10:24 am #74144cameliu
MemberE un adevarat examen meciu asta! Daca batem locul 2 poate fi posibil!
Mare pacat de cele 6 puncte pierdute aiurea cu National…
April 13, 2006 at 1:49 pm #74145stefan
MemberAi dreptate Cameliu, pacat de meciurile cu Nationalul. Insa jumatatea plina a paharului este ca de mult nu am mai avut asa programare favorabila a meciurilor. Daca vrem locul 2, e greu, dar se poate pentru ca avem meciuri directe cu pretendentele la titlu si stam bine si la adevar. Spre deosebire de alti ani, cred ca avem acum moralul necesar pentru a ne lupta pentru victorie cu toate dintre ele. Bineinteles, fara a avea alte surprize cu echipele moldovenesti mai ales.
Si nu uitati de restanta Otelului cu Rapid, in Giulesti. Otelul a mai scos puncte in Bucuresti.
A venit vremea sa fim atenti si la jocul rezultatelor. Ma uitam de curand pe mesajele postate acum 6-7 luni si nimeni nu-si imagina ca ajungem aici! La modul realist, desigur!April 13, 2006 at 7:20 pm #74146Dragos Chiva
MemberNu inteleg ce vrea sa spuna Stefan cand spune ca ar trebui sa fim atenti la jocul rezultatelor?Parca eram cu totii de acord ca noi nu jucam uitandu-ne peste gardul celolalti competitori si prin urmare nu jucam crispat.Asa ne-am pastrat un stil inconfundabil, un joc fair-play indiferent de adversar si in ultima perioada si foarte eficient.Si as vrea sa va mai spun ceva, cred ca suntem cea mai slaba echipa la capitolul trageri de timp sau mimarea faultului-apropo, pe Cistean L-AU CALCAT PE CAP la ultimul meci si tusierul a considerat lucrul asta in limita regulamentului, sau mai stii, poate chiar simulare.Eu unul imi doresc ca lucrurile sa ramana asa cum sunt din acest punct de vedere.Asta este spiritul Sportului Studentesc nu?
April 14, 2006 at 12:02 pm #74147Zibling
MemberToti prietenii imi spun ca Sportul Studentesc va lua bataie la Galati. Insa, eu si Ovidiu mergem acolo sa vedem in continuare un meci bun al Sportului si sper ca macar un egal sa obtinem. Este a doua deplasare in care nu-l vom avea pe Lazar in teren, iar cum Curelea si Nae nu sunt inca o varianta viabila de al doilea atacant, m-as bucura si la un egal, dar sa nu fie iar 0-0 ca la Cluj-Napoca.
April 14, 2006 at 1:57 pm #74148cameliu
MemberDIVIZIA A
Marius Stan: “Ne multumeste un egal cu Sportul”
Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, vineri, ca ar fi multumit si cu rezultat egal in meciul de acasa cu Sportul Studentesc.
“Acest meci este un test foarte important pentru noi. Un test adevarat in care ne putem verifica potentialul cu o echipa enervant de buna. As fi multumit si cu un meci egal”, a spus Marius Stan.La rindul lui, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, a precizat ca, dupa punctele acumulate de cele doua echipe in a doua parte a campionatului, meciul Otelul-Sportul Studentesc poate fi catalogat drept “derby-ul returului”.
Tehnicianul dunarenilor a mai spus ca Gabriel Apetrei a primit drept de joc si va putea fi utilizat in partida cu studentii bucuresteni. Vor lipsi fundasul Nogo si portarul Stelea, in continuare accidentati.
Meciul Otelul Galati-Sportul Studentesc din cadrul etapei a 23-a a Diviziei A Burger la fotbal va fi gazduit de Stadionul Otelul, simbata, 15 aprilie, de la ora 17,00.
Autor: Sport Total -
AuthorPosts
- The topic ‘15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)’ is closed to new replies.