15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Cine doreste poate viziona meciul, prin amabilitatea lui Ashu, ca de obicei, la Nicu… Discutii ante si post eveniment, bere si buna dispozitie. Ca doar reclama e sufletul comertului, nu? 😈

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Cine doreste poate viziona meciul, prin amabilitatea lui Ashu, ca de obicei, la Nicu… Discutii ante si post eveniment, bere si buna dispozitie. Ca doar reclama e sufletul comertului, nu? 😈

pai, hai ma nene, greu ai mai postat treaba asta……de-abia asteptam

Dragos Chiva
    Member

Un lucru este din start foarte imbucurator: vom juca pe un gazon nou-nout si am scapat deci de sicanele smocurilor de iarba de pe stadionul Dunarea.Daca in plus nici nu va ploua, avem un atu in plus pe teren uscat.

min 34 avem 1-0 NAE !!! Bravo Baieti!!!! 😆

adi
    Member

0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3 eu zic sa ne oprim aici :-)

sorin
    Member

extraordinar meci, in afara de cele 15 min. ale Otelului, am jucat relaxat si foarte bine tactic. Varga este un mare fotbalist…

cameliu
    Member

pfuf… io chiar incep sa sper.
    Si sa sper ca Dinamo va juca meciurile pe teren!

Radu Dobrin
    Member

bravo baieti! mai visam 2 saptamini…

(la 2-1 ma resemnasem deja 😳 … deh…)

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

bravo baieti! mai visam 2 saptamini…

(la 2-1 ma resemnasem deja 😳 … deh…)

ce-ti spuneam la 2-1? 😆 😆 😆

Radu Dobrin
    Member

fratilor…chiar acum sintem la 2 puncte de locul 1 !!! 😆 😆 😆

Loc Echipa PCT. J V E I GM GP +/-
    1 Steaua * 43 21 12 7 2 34 12 22
    2 Dinamo 43 22 13 4 5 42 19 21
    3 Sportul 41 23 12 5 6 38 23 15

sorin
    Member

Actualizat: Sambata, 15 Aprilie 2006, 19:10:11
    Multescu: ”La pauza trebuia sa fie 2-0 pentru noi”, Grigoras: ”Am pierdut nemeritat”

Antrenorul Sportului Studentesc, Gigi Multescu a declarat dupa meciul castigat de echipa sa, scor 3-2, in fata Otelului, ca se astepta la un astfel de rezultat. De partea cealalta, Grigoras crede ca echipa lui a pierdut nemeritat.

“Ne asteptam la acest rezultat. Pentru asta am si venit. La pauza trebuia sa fie 2-0 pentru noi. Dupa pauza am inceput foarte prost, niste greseli in aparare ne-a adus la 2-1 pentru ei. Finalul a fost al nostru din nou, am resuit sa fim mai lucizi. Ne gandim sa castigam fiecare meci”, a declarat antrenorul Sportului, Gigi Multescu.

“Din pacate nu am reusit sa ne mentinem avantajul pe care ni l-am creat. Am pierdut nemeritat. Diferenta a facut-o Mazilu. Am primit un gol atat de usor, golul doi. Au cazut baietii psihic. Oboseala mare. Imi pare rau pentru ca jocul nu a fost rau. Pana la final este un drum lung si greu”, a spus Petre Grigoras, antrenorul Otelului.

Onlinesport

Bob
    Participant

…UEFA…UEFA

Acum, chiar putem spera! :)

Radu Dobrin
    Member

bun venit printre noi Bob!

cameliu
    Member

Prosport:

Mazilu: “Sportul a devenit o echipă mai pragmatică”

Atacantul Ionuţ Mazilu a declarat că victoria obţinută de Sportul Studenţesc, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XXIII-a a Diviziei A, se datorează faptului că “studenţii” au devenit o echipă mai pragmatică.

“Am venit să jucăm la victorie şi am crezut în ea până la sfârşitul meciului. Se spune despre o echipă că este mare atunci când câştigă chiar dacă joacă prost. Noi anul trecut jucam bine şi pierdeam, acum suntem mai pragmatici”, a subliniat Mazilu.

Internaţionalul român a subliniat că Sportul nu are ca obiectiv fix câştigarea campionatului sau clasarea pe locul doi, fapt susţinut şi de antrenorul Gheorghe Mulţescu. “Pe noi ne interesează la fiecare meci cele trei puncte şi mai puţin spectacolul. Am prins un culoar favorabil şi chiar dacă nu avem ca obiectiv titlul, noi mergem la fiecare meci să câştigăm. În Regulamentul de Ordine Interioară este stipulat că avem primă de obiectiv, nu primă pentru fiecare meci, iar dacă vom lua titlul sigur vom avea prime. Vremea paltoanelor a trecut, asta s-a întâmplat în urmă cu mulţi ani”, a spus Mulţescu.

Referitor la jocul de la Galaţi, Mulţescu a spus că după dominarea Sportului din prima repriză, când a şi deschis scorul, se aştepta ca Oţelul să ofere o replică mai bună în partea secundă a meciului şi s-a declarat mulţumit de faptul că, deşi au fost conduşi cu 2-1 în repriza a doua, jucătorii săi au reuşit să revină pe final şi si să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

Gheorghe Mulţescu nu crede că din vară Sportul va mai putea conta pe jucători precum Ionuţ Mazilu şi Tiberiu Bălan. “Chiar când am venit în iarnă i-am simţit puţin dezamăgiţi că au rămas la Sportul şi îi înţeleg, pentru că viaţa de fotbalist este scurtă şi vor să câştige cât mai mulţi bani”, a subliniat Mulţescu.

Grigoraş: “Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână”

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat că după meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Sportul Studenţesc, mulţi dintre jucătorii săi au plâns în vestiar din cauză că au pierdut un joc pe care l-au avut în mână.

“De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Am pierdut un joc pe care în final l-am avut în mână, dar greşelile făcute în apărare ne-au costat. După meci mulţi dintre jucătorii mei plângeau în vestiar, pentru că ne-am dorit foarte mult o victorie în meciul de astăzi, care ne-ar fi îndepărtat de zona retrogradării”, a spus Grigoraş la finalul partidei Oţelul – Sportul, scor 2-3, din etapa a XXIII-a a Diviziei A.

Directorul general Marius Stan a pus înfrângerea din meciul cu Sportul şi pe seama ghinionului. “Cred că astăzi am avut şi ghinion, pentru că dacă ne luăm după numărul de ocazii ar fi trebuit să câştigăm. Însă fotbalul se joacă pe goluri. Mi-a fost frică de Sportul, o echipă care joacă fără stres şi, aşa cum am anunţat înainte de meci, aş fi fost mulţumit şi cu un rezultat de egalitate”, a spus oficialul gălăţean

Radu Dobrin
    Member

Sportul, la doua puncte in spatele Stelei!

Revelatia returului, a trecut pe malul Dunarii de o alta echipa renascuta dupa pauza de iarna. Trupa din ‘Regie’ a gasit in Otelul o nuca greu de spart, dar a biruit-o in final.

Petre Grigoras, antrenorul Otelului, a ajuns la Galati odata cu Mos Craciun. Tehnicianul le-a facut cadou sansa reabilitarii unor jucatori refuzati de alte cluburi: Semeghin, Costin, Brujan, Baltoi. ‘Alchimistul’ Grigoras a gasit reteta transformarii unor fotbalisti blazati in jucatori capabili sa umileasca Dinamo in ‘Groapa’.

Filmul meciului a fost palpitant. In minutul 35, la un atac al Sportului, pe partea dreapta, Dacian Varga a sutat la coltul lung, cu efect. Portarul gazdelor a respins gresit spre Nae, omul potrivit la locul potrivit. Replica galatenilor a venit la un sfert de ora de la inceperea reprizei secunde.

Paraschiv, scapat din marcajul lejer al lui Secareanu, a readus egalitatea. Baltoi (70) a dus Otelul in avantaj, dupa o centrare model a lui Dobre.

Golgheterul campionatului, ‘maurul’ Mazilu, a readus egalitatea (78). Tot ‘Mazi-gol’ a stat si la originea celei de a treia reusite, semnate de Tibi Balan. Dupa partida de la Galati, Ionut Mazilu s-a desprins in clasamentul golgheterilor, ajungand la ‘cota’ 17.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • The topic ‘15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)’ is closed to new replies.