Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)
- This topic has 42 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 1 month ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
April 16, 2006 at 12:31 am #74164
07Ex
KeymasterNu-mi vine sa cred. Am fost plecat toata ziua si nu am stiut rezultatul pana acum 5 minute cand am revenit acasa. Chiar nu-mi vine sa cred. Acum sa vedem daca vom reusi sa-i batem pe granzii campionatului.
April 16, 2006 at 1:56 am #74165sorin
MemberMiracolul continua
Otelul s-a temut de meciul cu Sportul mai mult decat de o infruntare cu Steaua, Dinamo sau Rapid.
Conform zicalei “de ce iti e teama, de aia nu scapi”, galatenii s-au trezit, la finalul partidei, ca au alergat degeaba, “studentii” plecand spre Bucuresti cu toate punctele in cont. Asta pentru ca baietii lui Gheorghe Multescu au stiut sa speculeze greselile adversarei si sa dea lovitura decisiva pe final de joc, cand gazdele pareau ca pot mentine avantajul minim de pe tabela, obtinut in urma golurilor din repriza secunda marcate de Paraschiv si Baltoi.
Euforia moldovenilor, care intorsesera scorul in favoarea lor, dupa ce M. Nae punctase pentru un 0-1 cu care echipele au intrat la cabine, nu a tinut, insa, prea mult, pustii din Regie dovedindu-se mai maturi in joc decat adversarii lor. In aceste conditii, desi s-a jucat frumos, pe contre, golurile lui Mazilu si T. Balan au picat firesc. Astfel, in urma acestui nou succes, Sportul a inceput sa sufle din ce in ce mai serios in ceafa dinamovistilor, locul doi nemaifiind pentru ei un obiectiv imposibil de realizat.
Otelul 2 : 3 Sportul
Vatca 5
C. Dobre 5,5
Rancan 5
M. Baciu 5
Semeghin 5,5
V. Tanase 5
S. Costin 5
Paraschiv 6,5
I. Apostol 5
Baltoi 6
D. Stan 6
Antrenor: Petre Grigoras
Schimbari: I. Apostol (46 Gado), Gado (49 Badescu 5), V. Tanase (75 Brujan 5).Stancoiu 6
S. Stancu 6
Ratiu 6
Secareanu 6,5
Cistean 6
T. Balan 7
Cruceru 6,5
Ferfelea 6
D. Varga 6
M. Nae 6,5
Mazilu 7
Antrenor: Gheorghe Multescu
Schimbari: M. Nae (54 N. Vasile 6), Ferfelea (73 Curelea 5,5), T. Balan (88 G. Toma).Au arbitrat: Ionica Serea (Focsani) 6,5 – Pavel Gheba (Tulcea) 7, Sebastian Gheorghe (Suceava) 6.
Au marcat: Paraschiv (60), Baltoi (70) / M. Nae (35), Mazilu (78), T. Balan (83).
April 16, 2006 at 7:16 am #74166Zibling
MemberUn alt meci superb al Sportului la care ma bucur ca am fost martor pe viu. Dar nu singur, ci cu Ovidiu si cu inca 3 galateni si 2 braileni, carora ni s-au alaturat in peluza din Stadionul “Otelul” inca 4 rude de-ale lui Viorel Ferfelea. Daca, pe parcursul meciului, am incercat sa ne facem auziti, numai eu si Ovidiu si cu inca un galatean prieten cu mine, spre finalul meciului toti cei 11 oameni mentionati mai sus aplaudau frenetic.
Poate ca acest 2-3 este nemeritat, dar Doamne ce frumos e sa mai vezi si o astfel de partida mpalpitanta, nu numai victorii la scor cu celelalte echipe de duzina ale Diviziei A. Ma bucur ca reusim sa luam puncte si unor echipe considerate “in forma”. Dupa meci, straniu e ca baietii erau bucurosi, dar nu multumiti. Nae incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. Isi doreste sa fie seful galeriei suporterilor (deci, fratii Alboiu, beware…), dar ii e ciuda ca nu stie toate cantecele noastre pe de rost. Insa, marcatorul golului victorie – Tibi Balan – era cam nemultimit, deoarece povestindu-mi cum a marcat golul, parea ca a avut noroc ca portarul Vatca nu s-a prins de luftul lui initial, si nu i-a “luat” mingea inainte de a mai suta o data in plasa portii. Pe de alta parte, Edi Stancioiu l-a “fortat” pe Secareanu sa-i promita ca in meciurile urmatoare isi va plati datoria acumulata in acest meci (adica cele 2 goluri incasate pe greseli de aparare).
Banuiesc ca atmosfera in autocarul echipei ar fi fost la fel de buna si dupa un rezultat de 2-2 (de exemplu), pt ca in afara de CFR Cluj, galatenii au fost singura echipa care ne-a dominat copios o buna bucata din repriza a doua.
April 16, 2006 at 8:46 am #74167ovidiu
MemberFrumoasa victorie. Frumosi baieti. Putem visa in continuare. Vin meciurile cu “marii” campionatului.
Mi-a crescut inima de bucurie cand am vazut un steag al Sportului Studentesc in spatele unei porti. Felicitari si galeriei.
Uff ce rau imi pare ca din vara GASCA se va sparge. Imi sta pe cap chestia asta.
Chiar daca au fost dominati si condusi cu 2-1 au avut puterea sa revina sa egaleze si chiar sa invinga. FELICITARI BAIETI.Comentariu prosport
“Studenţii “zburători”
Formaţia din Regie s-a apropiat de prima poziţie a clasamentului şi poate visa, cu ochii închişi, la titlu.
“Studenţii” au început să fie luaţi în seamă, drept dovadă că înaintea partidei gazdele au spus că s-ar mulţumi şi cu un egal.
Visul alb-negrilor, că ar putea trage chiar la câştigarea campionatului, a căpătat contur lângă Dunăre, elevii lui Gigi Mulţescu dovedind că formează o echipă capricioasă, capabilă de surprize, chiar dacă în multe cazuri demonstrează că nu are continuitatea unei formaţii cu pretenţii la cununa cu lauri. În ciuda declaraţiilor diplomatice, gălăţenii au luat frâiele partidei în mână de la bun început, dorindu-şi să mai bifeze un succes intern, dacă tot reuşiseră să spargă gheaţa cu Gloria.
În minutul 15, după un fault la Bălţoi, este lăsat avantaj şi Daniel Stan, singur cu portarul, ratează. Tănase a prins apoi un şut caracteristic, de la 20 de metri, care a lovit însă bara (28 ). Ratările s-au răzbunat în minutul 36, când şutul lui Varga a fost respins de Vâtcă în faţă şi Nae a reluat în poartă. Mazilu putea chiar dubla avantajul dacă i-ar fi reuşit lobul peste portarul advers (45).
După pauză, “oţelarii” şi-au înghesuit adversarul şi au reuşit să întoarcă scorul. Mingea aşezată de Daniel Stan a fost trimisă de Paraschiv fără speranţe pentru Stăncioiu (61), pentru ca în minutul 70 şutul lui Cornel Dobre să fie reluat simplu în plasă, din 6 metri, de Bălţoi. Şi când toată lumea credea că Sportul a căzut definitiv, finalul a fost dramatic. “Studenţii” au profitat de relaxarea gazdelor şi au marcat de două ori. Mai întâi, Mazilu a egalat în minutul 78, pentru ca Tibi Bălan să semneze golul unei victorii neaşteptate, cinci minute mai târziu. Victorie şi visuri de preamărire pentru “studenţi”, care de acum pot face orice calcule, fiind acoperiţi de fapte.“La 2-1 pentru noi speram să luăm măcar un punct, pentru că ştiam forţa de reacţie a celor de la Sportul. Dar, din păcate, nu am obţinut nimic.”
Marius Stan, director general Oţelul Galaţi“Nu ne-am «tăiat» atunci când gazdele au întors scorul, pentru că noi atacăm tot timpul. Cred că puteam să marcăm mai multe goluri.”
Ionuţ Mazilu, jucător Sportul StudenţescGado s-a «rupt» iar
Ramses Gado (foto) s-a accidentat din nou, după ce ratase aproape toate meciurile ce au urmat victoriei cu Dinamo (3-0) din prima etapă a acestui retur.
Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a evoluat numai trei minute, resimţind dureri la genunchiul stâng. Astfel, tehnicianul “oţelarilor”, Petre Grigoraş, a irosit o schimbare, pentru că jucătorul îl înlocuise deja pe Apostol în minutul 46. “Ce ghinion! Cum a intrat pe teren, la primul duel aerian s-a dezechilibrat şi s-a resimţit. Probabil a suferit o entorsă la genunchiul stâng”, a declarat antrenorul gălăţenilor. (Dănuţ LUNGU)“Nu mă pot gândi la titlu, pentru că am o echipă foarte tânără. Dacă media de vârstă a formaţiei ar fi fost de 25 de ani, poate că aveam astfel de gânduri.”
Gheorghe Mulţescu, antrenor SportulMihai IONESCU”
VIVA SPORTUL STUDENTESC
April 16, 2006 at 10:52 am #74168Radu Dobrin
Membergsp
Ce echipă!
Marian Căpăţînă (Galaţi)Formaţia din Regie a făcut spectacol la Galaţi. “Studenţii” au fost conduşi, dar Mazilu şi Bălan au răsturnat scorul în final
“Sportul e o echipă enervant de bună. Nu mi-ar displăcea un egal contra «studenţilor»”, spunea înaintea meciului de ieri preşedintele Oţelului, Marius Stan. Sperietoarea din Regie nu i-a iertat însă pe gălăţeni. Vinovaţi de înfrîngerea echipei lui Grigoraş nu sînt Mazilu şi Tiberiu Bălan, care au punctat în final, cît Daniel Stan şi Bălţoi. Atacanţii Oţelului au trecut în cîteva rînduri de Secăreanu şi de Raţiu, dar au irosit şanse uriaşe. În situaţii de unu la unu cu Stăncioiu, Stan (14) şi Bălţoi (51) nu au reuşit să îl învingă pe goalkeeperul Sportului.
Inexactităţile la finalizare nu puteau să nu îi coste pe moldoveni. Atacul alb-negrilor, cu Tiberiu Bălan, Marius Nae, Dacian Varga şi Mazilu, a fost decisiv în partida de la Galaţi. Nae a deschis scorul (35), după o acţiune a lui Varga, coroborată cu o greşeală a portarului gălăţenilor, Vîtcă. Într-un moment în care forţau egalarea cu toate liniile, gălăţenii au înscris prin Paraschiv (60), pentru ca după zece minute Bălţoi să reia în poartă o centrare a lui Dobre. Nevoit să atace din nou, Sportul a reuşit un ultim sfert de oră de excepţie. Mazilu (78) şi Bălan (83), primul dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, au marcat pentru încă trei puncte în contul alb-negrilor, care ţin cu dinţii de podium. făcut spectacol la Galaţi.
Tofan a vîndut bilete
Directorul adjunct al Oţelului, Cătălin Tofan, a fost ieri şi om de ordine. Tofan a avut două ecusoane, cîte unul pentru fiecare sarcină pe care a îndeplinit-o, şi a vîndut bilete la intrarea de la tribuna 0 a stadionului Oţelul. “Cu Steaua s-au dat o grămadă de invitaţii în acest sector şi jumătate dintre spectatorii de la «0» s-au bucurat la golurile Stelei. Am vrut să evităm o nouă astfel de situaţie şi să nu mai intre nimeni fără să plătească bilet”, a explicat fostul fotbalist gălăţean.“Avem curaj! Astăzi s-a văzut că jucătorii tineri ai Sportului luptă pînă la capăt. Sînt sigur că fotbalişti ca Mazilu sau Tiberiu Bălan vor pleca în vară”
Gheorghe Mulţescu, antrenor SportulApril 16, 2006 at 12:58 pm #74169Zibling
MemberDeci, de acum incolo, Sportul Studentesc are o noua porecla, pe langa “gasca nebuna”… “o echipa enervant de buna”. 😯
April 17, 2006 at 12:45 pm #74170ashone
Member@Ultras wrote:
Cine doreste poate viziona meciul, prin amabilitatea lui Ashu, ca de obicei, la Nicu… Discutii ante si post eveniment, bere si buna dispozitie. Ca doar reclama e sufletul comertului, nu? 😈
multumesc consiglieri!!!!!!!!dragose,asta e mereu cind jucam pe telesport decit intri jos si atit!!!!
April 17, 2006 at 3:53 pm #74171dragos
Member@ashone wrote:
@Ultras wrote:
Cine doreste poate viziona meciul, prin amabilitatea lui Ashu, ca de obicei, la Nicu… Discutii ante si post eveniment, bere si buna dispozitie. Ca doar reclama e sufletul comertului, nu? 😈
multumesc consiglieri!!!!!!!!dragose,asta e mereu cind jucam pe telesport decit intri jos si atit!!!!
ashule, la ce te referi ??
mi-a placut sa vad meciul impreuna cu suporterii……
la 2-1 sincer, nu mai speram, insa trageam nadejdie de un EGAL……SUPER PALPITANT !!!!
ma bucur ca, ramanem SUS si sper, sa nu coboram de-acolo asa curand !!
in rest, cuvintele sunt de prisos, doar: SA NE TRAIESTI SPORTULE cu ‘nea GIGI !!!!
April 17, 2006 at 6:55 pm #74172sorin
MemberStudenti eminenti
Sportul a invins si la Galati si s-a alaturat lui Dinamo si Steaua pe podiumul Diviziei A
A ORTANSA CAZACU
Sportul lui Gigi Multescu face spectacol in Divizia A, ultima victima a „gastii nebune“ fiind formatia de la Dunare, pe care gruparea din Regie a invins-o cu 3-2, dupa ce a fost condusa pana in minutul 70. „De ce ne-a fost frica nu am scapat, am pierdut un joc pe care in final l-am avut in mana, dar greselile facute in aparare ne-au costat“, a spus, la final, Petre Grigoras. Temerile antrenorului „otelarilor“ au fost intemeiate pentru ca Mazilu si Tibi Balan i-au facut pe elevii sai sa planga de necaz, dupa ce primul a egalat, iar capitanul „studentilor“ si-a adus echipa in avantaj in decurs de cinci minute. Desi Otelul a dominat inceputul primei reprize, cei care au deschis scorul au fost elevii lui Multescu, prin Nae, care a inscris cu un sut din coltul careului de sase metri. Intr-un moment in care fortau egalarea cu toate liniile, galatenii au inscris prin Paraschiv, in minutul 60, ca dupa 10 minute Baltoi sa reia in poarta o centrare perfecta a lui Dobre. Incapabili sa se impace cu esecul, jucatorii Sportului au reusit un ultim sfert de ora de vis, in care au urcat din nou pe ultima treapta a podiumului Diviziei A, pe care nu par dispusi sa o paraseasca.
„Dupa meci, multi dintre jucatorii mei plangeau in vestiar, pentru ca ne-am dorit foarte mult aceasta victorie, care ne-ar fi indepartat de zona retrogradarii
Petre GrigorasApril 17, 2006 at 7:28 pm #74173ashone
Member@dragos wrote:
@ashone wrote:
@Ultras wrote:
ashule, la ce te referi ??
mi-a placut sa vad meciul impreuna cu suporterii……
la 2-1 sincer, nu mai speram, insa trageam nadejdie de un EGAL……SUPER PALPITANT !!!!
ma bucur ca, ramanem SUS si sper, sa nu coboram de-acolo asa curand !!
in rest, cuvintele sunt de prisos, doar: SA NE TRAIESTI SPORTULE cu ‘nea GIGI !!!!
adica nu mai intrebi unde sa vezi meciul televizat pe telesport. vi direct la nicu si te uiti la meci,deja e impamintenita treaba…cind e pe ts meciul decodoru e la nicu si meciu se vede! la asta ma refer!!!
April 17, 2006 at 11:58 pm #74174Radu Dobrin
Member@sorin wrote:
OTELUL-SPORTUL
Ca la nebuni
Moldovenii au avut jocul in mina dupa ce, condusi la pauza, au revenit spectaculos in doar zece minute. Oamenii lui Gigi Multescu au speculat insa spre final doua dintre gafele otelarilor si au plecat cu trei puncte de pe Dunare. Iar acum viseaza la titlu. Gazdele se declarau multumite, inaintea jocului, cu un rezultat de egalitate.
Serea fluiera finalul. Semeghin se prabuseste pe gazon si plinge ca un copil. In ajutor ii sare chiar antrenorul sau, Petre Grigoras. Acelasi tehnician care l-a ridicat in slavi dupa meciul cistigat de moldoveni la Cluj. Atunci, Seme a punctat decisiv. Acum, a gafat decisiv. Asta e viata, ii sopteste Grig, in timp ce-l mingiie pe cap. Citiva metri mai incolo, studentii exulta. Otelul a inceput timid jocul. Moment prielnic pentru oamenii lui Multescu.Tibi Balan a luat mingea, a patruns in careu, dar atacul lui Costin este hotarit. Capitanul studentilor cere penalty. La fel si antrenorul lui. Serea nu este de acord. Era minutul 4. Otelarii se trezesc. Daniel Stan este singur cu Stancioiu, dar rateaza, iar Viorel Tanase loveste bara. Grig e multumit. Pentru putin timp. Nae deschide scorul. Iar Mazilu e aproape de 0-2. Lobul din ultimul minut al primei reprize este prea moale. Pauza. In vestiarul gazdelor s-a declansat furtuna, care-i zguduie serios. Furtuna e Grig. Paraschiv, omul care aduce speranta.
Mijlocasul rateaza mai intii singur cu Stancioiu, dar nu iarta in minutul 60. Apoi, Baltoi arunca tribunele in aer. Sportul este la pamint. Daniel Stan poate da lovitura decisiva, dar il nimereste pe Stancioiu. De doua ori. Apoi, cosmarul. Primul loveste Mazilu. A profitat de ezitarea centralilor lui Grigoras. Iar meciul il inchide capitanul, Tibi Balan. Otelul nu mai rasufla. S-a resemnat cu gindul ca acasa joaca pe un teren aproape interzis. Dar a fost atit de aproape…
Mazilu, laudat de Grigoras
Antrenorul gazdelor, Petre Grigoras, a avut numai cuvinte de apreciere la adresa internationalului Sportului, Ionut Mazilu. “Acest jucator da dovada de o mare inspiratie in fata portii, e un fotbalist complet, care poate decide de unul singur soarta unui meci”, a spus tehnicianul galatenilor despre atacantul care simbata a marcat golul de 2-2 al Sportului.PETRE GRIGORAS (antrenor Otelul):” Greselile personale au decis. Ce sa le fac acum jucatorilor? Sa le dau in cap? Am pierdut, desi am avut jocul in mina. Inca nu am scapat de retrogradare”
GIGI MULTESCU (antrenor Sportul)” De acum, punctele vor conta mai mult decit spectacolul. Daca Rapid mai spera la titlu, de ce nu ne-am gindi si noi?
Autor: Cristian Blanuta, GALATI
Publicat pe http://www.spt.ro Luni, 17 Aprilie 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 274.April 18, 2006 at 3:37 pm #74175dragos
Membergata ashule, s-a notat !!!
Sambata ai lipsit de la “adunare” !!!
nu-i nimic.April 18, 2006 at 8:07 pm #74176ashone
Member@dragos wrote:
gata ashule, s-a notat !!!
Sambata ai lipsit de la “adunare” !!!
nu-i nimic.😆 😆 😆 da am lipsit da a fost decodoru
m-a agatat nevasta-mea si m-a dus in cora si m-a facut pinguin,4 plase d-alea mari aveam, altfel nu ratam eu meciu,da s-a gindit ca saptamiina asta e inghesuiala mare la cumparaturi…
-
AuthorPosts
- The topic ‘15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)’ is closed to new replies.