Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 15.05.2011 FC Vaslui – Sportul Studentesc 4-2(1-0)
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 4 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
February 16, 2011 at 6:33 pm #50814
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 33-a Ligii 1.
Duminica, 15.05.2011, stadion Municipal (Vaslui)May 6, 2011 at 10:44 am #88358dragos
MemberFC Vaslui – Sportul Studenţesc. Şanse de victorie: 90%
Elevii lui Hizo nu ar trebui să se împiedice în faţa lanternei Sportul, echipă care a reuşit însă o victorie surprinzătoare în Giuleşti, în faţa Rapidului. Lipsită de experienţă şi cu o linie de apărare care greşeşte des, Sportul ar trebui să fie victimă sigură în faţa unor vasluieni care vor ataca furibund din start pînă la final.30 de goluri în 16 etape acasă are Vaslui, aproape 2 goluri pe meci
May 6, 2011 at 12:10 pm #88359Zibling
Member@dragos wrote:
30 de goluri în 16 etape acasă are Vaslui, aproape 2 goluri pe meci
Nu mi se pare deloc mult.
May 6, 2011 at 12:50 pm #88360ashone
MemberMay 8, 2011 at 5:12 pm #88361dragos
Membersper ca in acest meci media golurilor marcate de ei sa creasca……
May 8, 2011 at 7:27 pm #88362Ace of Spades
Member@dragos wrote:
sper ca in acest meci media golurilor marcate de ei sa creasca……
Inteleg ca esti suparat pe evolutia jenanta a echipei,dar sa stii ca atitudinea aceasta nu ajuta pe nimeni….daca speri ca o umilinta ii va trezi,te inseli.Eu unul nadajduiesc sa prestam macar un joc bun,chiar daca probabil o sa pierdem.
May 8, 2011 at 7:34 pm #88363dragos
Membermacar sa nu se faca de ras, insa, asa cum am spus-o, ne vor “arde” rau
)
nu putem si nu meritam sa-i incurcam pe moldoveni in lupta lor pt titlu.May 13, 2011 at 5:37 pm #88364MarcAntoniu
Member@dragos wrote:
…
nu putem si nu meritam sa-i incurcam pe moldoveni in lupta lor pt titlu.de ce nu ?
ce au de pierdut daca incearca sa bata la Vaslui
:ymparty:May 15, 2011 at 8:47 am #88365godmato
MemberNu stiu cum dar azi batem la Vaslui
May 15, 2011 at 3:44 pm #88366ssfan
Memberpana una alta, gazdele au avut un gol si o bara in acelasi minut, 1-0 in minutul 36 pe fondul unui joc modest. pauza
May 15, 2011 at 3:58 pm #88367Zibling
MemberVioreleeeeeeeeeeee… nu dormi, ti-ar capul sa-ti fie! Fotbalist ai fost, epava esti.
Ca sa fac o parabola in trecut. La Vaslui se lansa in jocul mare numitul Ferfelea, cu o boma de la 30 metri pe centru la semi-inaltime in anul de gratie 2006. In acel sezon, Ferfelea a mai inscris 2 goluri de la distanta. Era rezerva lui Costin Lazar si a lui Tibi Balan pe atunci, intra doar din cand in cand in teren.
Acum e mare titular si… purtator ilegal de tricou cu nr.10. :-$
May 15, 2011 at 4:17 pm #88368Zibling
Member0-3… e timpul sa schimb canalul TV… ce avem in partea cealalta? Arsenal-Aston Villa 0-2 la pauza… injur si mai schimb o data canalul TV… :ymsick:
May 15, 2011 at 4:34 pm #88369ashone
Member@Zibling wrote:
0-3… e timpul sa schimb canalul TV… ce avem in partea cealalta? Arsenal-Aston Villa 0-2 la pauza… injur si mai schimb o data canalul TV… :ymsick:
) o plimbare prin cismigiu nu ti-ar strica cred eu. o zi buna. hai liverpool fc.
May 15, 2011 at 4:53 pm #88370ssfan
Membereu n-am schimbat canalul pana la sfarsit, cine stie cand ii mai vad in “A” ? …
May 15, 2011 at 5:06 pm #88371Ace of Spades
Member@Zibling wrote:
Vioreleeeeeeeeeeee… nu dormi, ti-ar capul sa-ti fie! Fotbalist ai fost, epava esti.
Ca sa fac o parabola in trecut. La Vaslui se lansa in jocul mare numitul Ferfelea, cu o boma de la 30 metri pe centru la semi-inaltime in anul de gratie 2006. In acel sezon, Ferfelea a mai inscris 2 goluri de la distanta. Era rezerva lui Costin Lazar si a lui Tibi Balan pe atunci, intra doar din cand in cand in teren.
Acum e mare titular si… purtator ilegal de tricou cu nr.10. :-$
Pana la urma, Ferfelea a obtinut un penalty si a dat o pasa de gol,ceea ce ma face sa cred ca a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la noi din teren azi,nu ca ar conta pentru ceva,insa asa ca statistica.Unde echipa nu e,nici individualitatile nu se pot remarca,asa ca nu as fi chiar atat de dur cu el;au fost altii mult mai slabi sezonul acesta.Revenind la meci,ma bucur ca am decis sa mai stau pana la sfarsit,chiar daca dupa primirea golului patru aveam un gust amar si un car de nervi.Ocazii am avut,zic eu,asa ca am meritat sa marcam,cu toate ca penalty-ul a fost destul de usor acordat,insa pe de alta parte si Vasluiul mai putea sa mai ne dea vreo 2 boabe.
Aceste doua goluri din final imi dau speranta ca vom obtine victoria cu Urziceni,care este intr-o situatie mult mai precara decat Sportul.Doua puncte cu minus de dus in B sunt remediabile si nu ar trebui sa reprezinte un pericol pentru presupusa noastra dorinta de a promova(desi ma indoiesc ca se doreste asta),cu atat mai putin de a fi amenintati de retrogradare in liga a III-a.FORZZA SPORTUL!!
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.