15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #50527
  07Ex
  Keymaster

  Stadion: Ion Oblemenco, ora 20:00
  Spectatori: cca.3000

  Au marcat: 1-0 Maxim (72), 1-1 Dina (84), 1-2 Ferfelea (90+1)

  Sportul Studenţesc: Stăncioiu – Stancu, Patriche, Raţiu, Maxim – Oae (86 Târnăcop), Lazăr, Nicola, Varga (90+2 Marinuş) – Nae (62 Ferfelea), Curelea (88 C Gheorghe)

  #75243
  ultrasro
  Member

  Golurile au fost frumoase. Ploaia aa fost tropicala…oltenii incaapatanati… ne-au pus sa scjimbam jambierele :)

  #75244
  07Ex
  Keymaster

  Cu bunavointa lui Radu am vazut si eu meciul la TV. Golul lui Ferfelea a fost superb. De jucat nu am jucat cine stie ce, dar s-a vazut ca suntem cu o clasa peste olteni. Sunt de parerea ca daca Universitatea nu aduce niste jucatori de valoare nu vor rezista in Liga I.

  #75245
  Radu Dobrin
  Member

  golurile au fost senzationale…cu subiectivitatea de rigoare ( :) ) cred ca ar face-o in top 10 la un campionat mondial…amindoua!

  #75246
  Bob
  Member

  Nu ne-am miscat rau deloc!

  Poate nea ‘Sichi’ nu este cel mai rau “lucru” ce ni sa intamplat…

  #75247
  07Ex
  Keymaster

  Ştiinţa Sportului

  Alb-negrii au învins în Bănie, într-o partidă în care ambii tehnicieni au experimentat formule de joc.

  Cu impedimentele de rigoare – scandalul tricourilor şi ploaia torenţială care a durat 30 de minute – cele două formaţii au încercat să aplice indicaţiile tehnicienilor.
  După venirea lui Grigore Sichitiu, Sportul a schimbat, cel puţin pentru moment, sistemul 4-4-2, în care joacă de câţiva ani. Ieri, echipa din Regie a evoluat cu doi mijlocaşi defensivi, Lazăr şi Nicola, şi cu un singur atacant, Curelea. De partea cealaltă, Stângă a renunţat la aşezarea cu trei atacanţi, retrăgându-l pe Rose la mijloc. Mai mult, după pauză a experimentat şi cu Salih Jaber pe postul de fundaş central, irakianul demonstrând că se simte totuşi mai bine în careul advers.
  Oltenii au început în forţă, la fel ca şi în precedentul amical, 1-3 cu FC Argeş. După numai 3 minute, Maguire a şutat plasat, de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara din dreapta lui Stăncioiu. A fost singura ocazie a Universităţii în prima repriză, Sportul impunându-şi jocul la centrul terenului şi mizând pe pătrunderile lui Varga . După pauză, odată cu efectuarea schimbărilor, s-a alterat şi spectacolul de pe teren. “Juveţii” au avut din nou un puseu de ambiţie, însă n-au fost în stare să-l concretizeze, în timp ce bucureştenii au mers încă jumătate de repriză pe aceeaşi formulă de echipă. Golurile au venit târziu, dar aşteptarea a meritat. Maxim a deschis scorul cu un şut în vinclu de la 16 metri, iar Dina a egalat cu o minge trimisă din centrul careului în dreapta lui Stăncioiu. Nu s-a terminat însă egal, pentru că n-a vrut Ferfelea, care a înscris pe final, cu un şut care s-a oprit din nou la vinclu. (George PĂUNESCU)

  “Sunt dezamăgit pentru că mai mulţi jucători nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Nu-mi simt postul ameninţat pentru că am o relaţie foarte bună cu patronul.”
  Ovidiu Stângă, antrenor Univ. Craiova

  20 de minute de scandal

  În momentul în care Sportul a ieşit la încălzire, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, l-a anunţat pe Grigore Sichitiu, tehnicianul bucureştenilor, să schimbe echipamentul echipei sale şi să nu joace în alb complet pentru că Ştiinţa va evolua cu jambiere şi chiloţi albi. Cei de la Sportul au anunţat că echipamentul de rezervă este murdar şi i-au rugat pe olteni să joace în portocaliu. De aici a ieşit un circ întreg, iar nervii lui Mititelu au cedat. “V-aş ruga să nu mai faceţi atâtea fiţe. Ne luaţi de proşti că am fost un an în Divizia B”, a strigat finanţatorul “juveţilor”, fotbaliştii Sportului motivând că ar pierde contractul cu firma de echipament. După înjurături şi certuri care a durat 20 de minute, Sportul a acceptat să schimbe jambierele.

  Meciul putea fi întrerupt

  În minutul 27 al partidei de aseară, dintre Universitatea Craiova şi Sportul, deasupra stadionului “Ion Oblemenco” a început să cadă o ploaie torenţială, cele două echipe evoluând cu greu până la pauză. Arbitrul de centru Silviu Bogdan a solicitat în pauza partidei ca terenul să fie verificat pentru a se hotărî dacă va fluiera începutul reprizei a doua. Din cauză că ploaia n-a înceta s-a pus problema întreruperii întâlnirii, însă oficialii celor două grupări l-au atenţionat pe centralul craiovean că au nevoie ca partida de verificare să se dispute până la capăt. La zece minute de la reluare ploaia s-a oprit, iar gazonul a rezistat fără probleme. (Narcis DREJAN)

  #75248
  sorin
  Member

  Universitatea Craiova 1 – 2 Sportul Studenţesc
  Mititelu, nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi

  La finalul jocului de aseară, patronul Universităţii, Adrian Mititelu s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. “Şi dacă învingeam cu scorul de 2-1 tot nemulţumit eram. Mă aşteptam la un joc mai bun al băieţilor, însă se vedea că mai sunt multe lacune. Cred că în zilele următoare o să mai aduc un fundaş central şi poate un atacant. Mai avem două meciuri de pregătire, până la prima etapă cu FC Vaslui şi sper ca atunci să fie totul în regulă. Ne lipsesc foarte mult jucătorii accidentaţi, însă sunt speranţe ca în etapa a treia sau a patra, Andrei Ionescu, Costea şi Fritea să revină pe gazon şi alta va fi situaţia atunci”, a spus Mititelu.

  “Nu pun preţ pe rezultat. În această seară am întâlnit cea mai bună echipă din campionat. Joacă de foarte mulţi ani împreună şi, dacă ar avea suporteri şi mai mulţi bani, s-ar bate la titlu. În ceea ce ne priveşte, suntem încă în formare. Consider totuşi că mergem spre bine. Fiecare partidă din actualul sezon va fi un câştig pentru noi. Nu ne facem probleme, fondul este bun, echipa creşte de la meci la meci”, a mai adăugat Mititelu.

  De asemenea, managerul Ovidiu Stângă a declarat că aştepta mai multe de la jucătorii săi. “Aşteptam mai mult de la anumiţi jucători. Încă unii nu-şi dau seama că au venit să joace pentru Universitatea. La primul gol s-a accidentat Pârvu, iar rezervele dormeau pe bancă, am fost nevoit să introduc un jucător neîncălzit. Faţă de jocurile anterioare, s-a văzut puţin progres, însă mai trebuie să lucrăm la omogenitate”, a spus Stângă.

  Antrenorul echipei Sportul, Grigore Sichitiu, a fost mulţumit de faptul că jucătorii săi au respectat ceea ce le-a propus. “La momentul în care ne aflam cu pregătirea sunt mulţumit. Astăzi s-au întâlnit două echipe, poate cu loturile cele mai tinere din campionat. Cred că s-a făcut o bună propagandă fotbalului. Jucătorii mei au înţeles tot ceea ce le-am explicat la început şi sunt mulţumit că au respectat acest lucru”, a spus Sichitiu.

  #75249
  07Ex
  Keymaster

  Am si eu o intrebare referitoare la unul din jucatorii Sportului care au evoluat in acest meci. Este vorba de C. Gheorghe, care pe site-ul Prosport apare ca C. Gheorghe, iar pe alte site-uri apare ca (virgula) Costinut. Care ii este numele de familie, si C Gheorghe este acelas cu Costinut?

  #75250
  ultrasro
  Member

  C. Gheorghe este Costin Gheorghe

  #75251
  07Ex
  Keymaster

  @ultrasro wrote:

  C. Gheorghe este Costin Gheorghe

  Pai si atunci Costinut cine e, in locul cui a intrat in meciul cu Craiova si in ce minut? 🙄

  #75252
  Ultras
  Member

  Nu e… 😈 A scris unu’ dupa ureche Costinuţ si Marinaş si asa i-au luat toti, chiar si la Bursa Transferurilor, cu exceptia editiei on-line a Prosport 😈 . Este vorba Marinuş şi Costin Gheorghe.

  #75253
  07Ex
  Keymaster

  @Ultras wrote:

  Nu e… 😈 A scris unu’ dupa ureche Costinuţ si Marinaş si asa i-au luat toti, chiar si la Bursa Transferurilor, cu exceptia editiei on-line a Prosport 😈 . Este vorba Marinuş şi Costin Gheorghe.

  Am inteles. Deci ce avem noi pe site este corect. Mersi mult Ultras.

  #75254
  cos22min
  Member

  @97SiR wrote:

  . De jucat nu am jucat cine stie ce, dar s-a vazut ca suntem cu o clasa peste olteni. Sunt de parerea ca daca Universitatea nu aduce niste jucatori de valoare nu vor rezista in Liga I.

  Am vazut aseara meciul cu fc arges si mi s`a parut ca au o echipa destul de buna ….aseara mult peste fc arges ….cu niste jucatori tineri si ambitiosi care, daca nu in campionatul asta ….la anu pot pune probleme

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.