15.08.2009 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 15.08.2009 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • #50716
  07Ex
  Keymaster

  Meci contand pentru etapa a 1-a a ligii a 2-a, seria 1.
  Sambata 15.08.2009, ora 11:00, stadion Concordia.

  #83447
  sircos
  Member

  ar cam fi timpul sa nu mai pierdem in fata concordiei, nu ?

  #83448
  dragos
  Member

  poate il vedem la teveu. :ymapplause:

  #83449
  laucantona
  Member

  sa incepem cu o victorie si baieti vor capata incredere.

  #83450
  sircos
  Member

  @dragos wrote:

  poate il vedem la teveu. :ymapplause:

  eu vreau sa-i vad live :ymsmug:

  #83451
  Zibling
  Member

  @sircos wrote:

  ar cam fi timpul sa nu mai pierdem in fata concordiei, nu ?

  Hai sa o luam usor – ar fi timpul sa marcam 1 gol macar Concordiei intr-un meci oficial.

  #83452

  doamne ajuta…imi place lotul…daca se daruiesc macar 50 % avem sanse mari….sa speram ca la sfarsitul sezonului sa mergem toti in deplasare la giurgiu si sa sarbatorim o promovare mult asteptata…doamne ajuta

  #83453
  mkg
  Member

  Lotul Sportului din cate am vazut inaintea inceperii noului sezon este numeros ,valoros si experimentat. Daca acest lot va ramane asa pana la finalul sezonului ar trebui sa stapanim autoritar seria noastra fiindca cu acest lot am face fata usor si in prima liga dar…Asa multe surprize mi-au oferit baietii in ultimele sezoane!
  Oricum sper ca meciul asta sa devina o victorie la scor daca tot va fi o victorie !

  #83454
  MarcAntoniu
  Member

  O victorie la scor contra Concordiei duce Sportul Studenţesc pe primul loc de la începutul campionatului !

  #83455
  ultrasro
  Member

  Am pierdut la Urziceni cu 4-0 asa ca ar trebui sa fim mai retinuti in estimari optimiste. Ar fi o realizare sa facem un egal cu goluri la Chiajna. Nu ar fi un inceput rau, parerea mea.

  #83456
  07Ex
  Keymaster

  Sunt de acord cu Ovidiu. Avand in vedere ca (virgula) Concordia este una din echipele bune din seria noastra, un rezultat de egalitate la Chiajna ar fi foarte bun.

  #83457
  Zibling
  Member

  Ordinea prioritatilor: dam gol, facem egal la Chiajna si apoi ne punem pe castigat meciurile jucate acasa.

  #83458
  cameliu
  Member

  Se pare ca ne “rapune” din nou DiniGol! E al 3-lea meci pe care-l jucam cu Chiajna si in care Dinitza da gol…

  Ce e interesant e ca Radio Iasi transmit live meciurile!

  ►min 53: 1-0. Centrare de pe stânga. L. Diniţă atacă colţul scurt unde înscrie cu capul din plonjon sub transversală.

  #83459
  07Ex
  Keymaster

  Eu sunt in drum spre casa asa ca nu voi putea face nici un fel de modificari la site si la forum pana marti. Imi pare rau sa vad ca am pierdut cu Concordia, dar sincer ma asteptam sa nu scoatem un rezultat bun. Sper macar sa facem un rezultat bun sambata viitorare.

  #83460
  cameliu
  Member

  http://www.liga2.ro

  CONCORDIA – SPORTUL 1-0 12:10 ATACANTUL ŞI-A ÎNGENUNCHIAT DIN NOU FOSTA ECHIPĂ
  Diniţă, naşul “studenţilor”

  Concordia Chiajna şi Sportul Studenţesc şi-au respectat statutul de candidate la promovare şi au oferit ieri un spectacol fotbalistic de calitate, de mare angajament, cu un plus pentru gazde. Studenţii au părut un pic obosiţi la revenirea din vacanţă, jocul lor fiind marcat de o oarecare lipsă de orizont, mai ales în jumătatea adversă. Antrenorul Tibor Selymes s-a agitat pe marginea terenului încercând să le insufle studenţilor mai multă ambiţie, dar în cele trei zile avute la dispoziţie de la instalarea la conducerea echipei nu a putut face minuni.

  Ocaziile importante ale primei reprize au aparţinut alb-negrilor, însă Costin Gheorghe şi Postolache nu au putut să îl învingă pe Niţă din poziţii ideale, finalizările lor fiind previzibile. Repriza a doua a început într-o uşoară notă de dominare a oaspeţilor, însă în minutul 53, la capătul unei acţiuni rapide, Concordia a deschis scorul. Ciubotariu a centrat în forţă de pe partea stângă, Diniţă a atacat colţul scurt şi a trimis cu capul sub transversală, o schemă deja clasică la Chiajna.

  Studenţii au alergat până la final după egalare, dar s-au izbit de opoziţia portarului Niţă şi de imprecizia atacanţilor. Mai întâi, Dobre a întârziat o fracţiune de secundă la întâlnirea cu mingea în faţa porţii, pentru ca apoi Curelea, din 8 metri, în loc să trimită mingea cu capul spre poartă a dat cu ea de pământ, execuţie complet ratată. Ultima ocazie a oaspeţilor de a pleca cu un punct a avut-o Nae, care a ramas singur cu Niţă, însă l-a luat la ţintă pe goalkeeperul ilfovenilor.

  Chiajna s-a prezentat ca o echipă solidă, cu relaţii de joc bine puse la punct, care îşi urmăreşte cu pragmatism obiectivul. De cealaltă parte, Selymes va avea viaţă grea la Sportul, cel puţin în perioada imediat următoare. Tehnicianul, care în primul rând îşi propune schimbarea mentalităţii jucătorilor, va avea nevoie de susţinerea totală a conducerii clubului pentru a putea realiza ceea ce şi-a propus. O reformă a “Găştii Nebune” au vrut şi alţi antrenori, dar s-au lovit de inerţia împământenită în Regie. Fostul internaţional va da un adevărat test de ambiţie, deoarece va fi de multe ori tentat să renunţe, aşa cum s-a întâmplat cu unii dintre predecesorii săi. Însă, având la dispoziţie un lot bun de jucători, din punct de vedere al calităţilor individuale, răsplata în caz de reuşită va fi pe măsura eforturilor depuse. Etapele viitoare ne vor arăta în jocul prestat de Sportul Studenţesc, dacă antrenorul se face înţeles sau dacă pe alb-negrii îi aşteaptă un nou sezon de zbatere în mediocritate.

  Concordia: Niţă – Pătru, Stativă, Gardos, Lungan – Neagu (Bălaşa ’90), Oae (Burlacu ’80), Duru, Ciubotariu – Diniţă, Martinescu (Iliescu ’65). Antrenor: Adrian Bumbescu

  Sportul Studenţesc: Viciu – Ciupe, Patrichi, Lung, Ghinga – Costin Gheorghe, Irimia (Nae ’70), Lungu (Dobre ’60), Ferfelea – Postolache, Curelea. Antrenor: Tibor Selymes

  articol şi foto de Florin ALBOIU

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.