15.08.2010 Gaz Metan Medias – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 15.08.2010 Gaz Metan Medias – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • Author
    dragos
    Member

@razvanR wrote:

Este cineva care are inregistrate meciurile Gaz Metan Medias – Sportul Studentesc si Sportul Studentesc – Gloria Bistrita. Eu am o colectie de aproximativ 200 de meciuri jucate de Sportul Studentesc in ultimii 10 ani si am cam toate rezumatele din 1993 pana in 2000.

pe ce suport (cd, dvd, vhs) le ai inregistrate, Razvane ?
    si cam cate minute insumeaza toate, ai idee ?

razvanR
    Member

Pana in 2004 VHS, dupa 2004 DVD, in total cam 400-500 ore. Trebuie sa le indexez. Am un fisier in Excel dar trebuie sa-l actualizez cu diverse informatii despre fiecare meci sau interviu sau emisiune etc. Daca cineva ar dori sa vada toata aceasta arhiva, daca s-ar uita 5 ore pe zi, ar avea nevoie cam de 4 luni de vacanta. Poate la pensie!

dragos
    Member

@razvanR wrote:

Pana in 2004 VHS, dupa 2004 DVD, in total cam 400-500 ore. Trebuie sa le indexez. Am un fisier in Excel dar trebuie sa-l actualizez cu diverse informatii despre fiecare meci sau interviu sau emisiune etc. Daca cineva ar dori sa vada toata aceasta arhiva, daca s-ar uita 5 ore pe zi, ar avea nevoie cam de 4 luni de vacanta. Poate la pensie!

o sa-ti dau si eu cateva DVD-uri sa-mi faci o copie….evident, daca ai timp, rabdare si bunavointa. :)

@razvanR wrote:

Este cineva care are inregistrate meciurile Gaz Metan Medias – Sportul Studentesc si Sportul Studentesc – Gloria Bistrita. Eu am o colectie de aproximativ 200 de meciuri jucate de Sportul Studentesc in ultimii 10 ani si am cam toate rezumatele din 1993 pana in 2000. Aceste 2 meciuri sunt printre putinele care-mi lipsesc.

Meciul cu Gaz Metan nu-l am pentru ca a cazut curentul iar la cel cu Bistrita cineva mi-a mutat canalele pe DVD Recorder si s-a inregistrat ceva de pe alt canal.

Am meciurile inregistrate

Daca vrei le aduc azi la meci

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.