16.04.2005 Farul Constanta- Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 16.04.2005 Farul Constanta- Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Author
    cameliu
    Member

transmisie:
    National TV ora 16.00

cameliu
    Member

Nu uitati mai votati si fata din gazeta…
    Link direct:

http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=5&m=2&t=13

dragos
    Member

ma mir ca nu se joaca in nocturna…….

Radu Dobrin
    Member

se pare ca maxim joaca cu marinarii

“…
    Tot marţi s-a întrunit şi Comisia federală de apel, care a admis în parte apelul formulat de jucătorul Maxim Florin (FC Sportul Studenţesc), reducându-i sancţiunea la o etapă de suspendare, dar menţinând penalitatea de 85 de euro”

onlinesport

dragos
    Member

in proTV magazin, ora de incepere a meciului este 16.30.

sper sa joace si max.
    oricum, senin si apostol (suspendatii) vor juca azi in cupa si vor juca si cu noi.
    vor fi RAI!!!!!

cameliu
    Member

Arbitrii:

Farul Constanţa – Sportul Studenţesc (ora 16.00, Naţional TV)
    Arbitri: Lucian Dan (central) – Florin Hîncu, Cornel Avram (asistenţi) – Liviu Cincă (rezervă)
    Observatori: Alexandru Boc, George Ionescu

Ultras
    Member

Farul conduce cu 1-0… sau chiar 2-0

FC FARUL Constanta – SPORTUL STUDENTESC 16.04.2005, ORA 16.00
    Stadion: GHEORGHE HAGI

A: DAN LUCIAN (AIUD)
    A1: HINCU FLORIN (BRASOV)
    A2: AVRAM CORNEL (TIMISOARA)
    R: CINCA LIVIU (BALS)
    OBS: BOC ALEXANDRU (BUCURESTI)
    IONESCU GEORGE (BUCURESTI)

Panarama asta de arbitru este ceea ce se numeste “gazdar”. Are pana acum in A numai 2 meciuri. Unul dintre acestea (meciul lui de debut) a fost FC Arges – Sportul si in care a viciat rezultatul final, prin acordarea unui penalty imaginat de el pitestenilor in min.87. Asta se intampla in etapa a IV-a. Urmatorul meci pe care l-a condus a fost in etapa a XII-a si… tot la Pitesti! FC Arges – Gloria Bistrita 4-3. Acum in etapa a XX-a este iar delegat. Din trei meciuri Lucian Dan arbitreaza Sportul de 2 ori in deplasare. Ce hal de arbitru este acela care este delegat din 8 in 8 etape? Presimt ca urmatorul meci pe care il va arbitra va fi prin etapa a XXVIII-a…

dragos
    Member

cand ma gandesc pe cine vom avea la centru in acest meci si mai ales ca i-am vazut pe viu deciziile MINCINOASE din meciul fc arges-sportul, imi vine sa urluuuuuu !!!!!
    mai urla cineva cu mine????

cameliu
    Member

Radule da totalsport meciul???

Ultras
    Member
    dragos
    Member

comentariul este bun, dar oare craciunescu isi da seama de gafele pe care le comite????
    presa poate sa scrie pana n-o mai putea, caci el tot ce stie, face.

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

nu am vorbit inca cu ei, dar avind in vedere ca nu sintem la concurenta cu nimeni in repriza 1, si concuram cu blaturenii in a 2:a si cu poli la galati, as inclina sa cred ca da…revin cind aflu concret

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

@cameliu wrote:

nu am vorbit inca cu ei, dar avind in vedere ca nu sintem la concurenta cu nimeni in repriza 1, si concuram cu blaturenii in a 2:a si cu poli la galati, as inclina sa cred ca da…revin cind aflu concret

Fa si tu ceva presiune!!! Si felicita-i ca au dat ultima juma de ora cu argesu’…

dragos
    Member

LPF MODIFICA ORA DE INCEPUT A MECIULUI: la cererea postului TV, ora de incepere a partidei se modifica din 16.00 in 16.30…..

deci, ne auzim de la ora 16.30.

SA JUCATI BIIINNEEEE !!!!

ion
    Member

@dragos wrote:

cand ma gandesc pe cine vom avea la centru in acest meci si mai ales ca i-am vazut pe viu deciziile MINCINOASE din meciul fc arges-sportul, imi vine sa urluuuuuu !!!!!
    mai urla cineva cu mine????

Cititi un excelent articol semnat Florin Alboiu pe onlinesport.O radiografie exacta a arbitrajului romanesc si a ce s-ar putea sa patim la Constanta …Intr-adevar Florin are dreptate ca cel putin lucruri ciudate se intimpla si care au chiar o tenta perversa…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • The topic ‘16.04.2005 Farul Constanta- Sportul Studentesc’ is closed to new replies.