16.09.2006 FC Snagov – Sportul Studentesc 1-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 16.09.2006 FC Snagov – Sportul Studentesc 1-1(0-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Sambata, ora 11:00, meci contand pentru etapa a 7-a.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) – Sebastian Stoianov, Adrian Midişan (asistenţi) – Roberto Gungiu (rezervă)

franz_kafka
    Member

Draga SIR,
    Ai deschis repede un nou topic, probabil, ca sa uitam de necaz…
    Ai dreptate, viata trebuie sa continue…

07Ex
    Keymaster

@franz_kafka wrote:

Draga SIR,
    Ai deschis repede un nou topic, probabil, ca sa uitam de necaz…
    Ai dreptate, viata trebuie sa continue…

Sincer sa fiu nu asta a fost intentia mea, dar acum daca tot mi-ai pomenit, de ce nu? Vreau sa uit cat mai repede de infrangerea de astazi.

Nu-mi vine sa cred ca 2 ani la rand am fost eliminati din cupa de echipe din ligi inferioare.

Giani
    Member

Eu zic ca trei ani la rand, ca Nationalul sta in prima liga mai degraba in virtutea ineptiei.

ovidiu
    Member

Ai pierdut, continua, ai invins, continua. Ce frumos ar fi sa se mearga din victorie in victorie

Pentru cei ineresati meciul se televizeaza pe tvsport (daca nu fac astia vreo schimbare de program).
    Sper ca toti jucatorii sa fie apti si sa poata invinge (sa mai fie si interesati de acest lucru).

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Spawn09
    Member

Probabil obiectivul echipei nu este cupa romaniei ci promovarea in liga I eu unu asa as gandi…din pacate la snagov nu pot ajunge voi incerca sa ajung miercuri la buzau sambata vin sigur la meciul cu prefabicate modelu iar o sa aparem la tv :D

franz_kafka
    Member

Zis-am spre stiinta intregii suflari: in frunte cu vrednicii parcalab Ferfelea, spatar Varga si logofat Curelea, pustii-va SS tinutul Snagovului, spre groaza si pilda trufasilor potrivnici de pe tot cuprinsul tarii…
    Dezlantui-te, furtuna!

dragos
    Member

o victorie ar fi un bun cadou pt. mine.
    in anii precedenti am avut parte de acest lucru, insa atunci era alta echipa in teren.
    eu sper.

Giani
    Member

Nici eu nu pot ajunge la Snagov, din motive strict personale, il deleg pe George (daca s-o trezi in timp util in cazul in care e liber). Sper sa se dea la TV, in acest caz voi sta cu un ochi in tembelizor si altul in monitor.

ashone
    Member

@franz_kafka wrote:

Zis-am spre stiinta intregii suflari: in frunte cu vrednicii parcalab Ferfelea, spatar Varga si logofat Curelea, pustii-va SS tinutul Snagovului, spre groaza si pilda trufasilor potrivnici de pe tot cuprinsul tarii…
    Dezlantui-te, furtuna!

brrrrrrr……..daca citeste chestia asta vreun snagovean, o sa gasim comuna golala simbata si pe astia prin padure si prin pesteri!!! 😈 le-ai zis-o tata !!! consiglieri putem face in bar la nicu o chestie cu un ceaun cu pirostrii si sa faca giani sa fiarba ceva cu fum si clabuci si sa avem potiune magica tot anu asta ca e cam greu. Kafka, in momentul cind vi la meci in regie anunta-ma sa ne intilnim sa te cinstesc la greu pentru zicerea de mai sus, o meriti din plin !!!

franz_kafka
    Member

Draga Ashone,
    Adevarul e ca m-am incumetat sa scriu aceste randuri, de abia dupa ce m-am apucat sa consult…. clasamentul!
    E perfect ca intamplarea face sa jucam etapa viitoare cu FC Snagov, pt ca avem nevoie de victorie cu orice pret, mai ales pt moralul echipei si, poate chiar, pt al nostru…
    Sper ca jucatorii SS vor evolua asemenea unor adevarati logofeti, si nu se vor dovedi, in cele din urma, niste… paharnici (ca sa nu zic bufoni de curte)!
    Merci pt invitatie!

07Ex
    Keymaster

Eu daca as fi in locul vostru nu as fi atat de sigur ca vom bate la Snagov. Ei nu au nici un punct in clasament si probabil ca vor trage cu dintii de fiecare meci, doar doar sa ia si ei ceva puncte. Cum noi suntem prima echipa cu care vor juca, si cum banuiesc sa si ei stiu in ce degringolada ne aflam, nu vad dece nu ar juca cu noi la victorie.
    In plus, dupa fiasco-ul de marti nu prea mai am incredere ca putem castiga chiar fiecare meci in Liga a II-a.

Spawn09
    Member

m-am apucat sa confectionez un steag alb-negru iar acum ma chinui sa-i fac tiv sa nu se destrame sper ca in meciul de sambata viit. de acasa cu prefabricate-modelu sa fie gata pana atunci tin pumnii echipei in meciul de maine cu snagovul…

ultrasro
    Member

Il montezi pe un bat?

Spawn09
    Member

nu pe bat ca nu ma lasa sa intru pe stadion am cumparat o teava foarte flexibila si subtire pe care nu imi interzice sa bag pe stadion

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.