16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 11-a Ligii 1.
    Sambata 16.10.2010, ora 19:00, stadion Tudor Vladimirescu (Tg. Jiu).
    Gsp TV

dragos
    Member

bah, nu se poate asa ceva – pandurii NU vor sa joace in liga secunda…….INCREDIBIL cum se descurca condescu asta X( X( X( X(
    dpdv sportiv este echipa care practica un ANTIFOTBAL TOTAL, insa iata ca, BANII VORBESC !!!!
    jegosi, prosti, blatisti si purtatori de tricouri – astia sunt pandurii – HUUUUOOOOO, HUUUUOOOOO, in mina cu voi !!!

ashone
    Member

http://www.liga2.ro/seria-2/pandurii-in-liga-1-6577596…..
    SPER SA VENIM IN NUMAR CIT MAI MARE SA LE DAM PRIN GURA LUI CONDESCU SI AI LUI. TRAIM INTR-O TARA DE CACAT SI UN TARAN ANALFABET PE NUME CONDESCU, INCURAJAT DE UN MIRCEA SANDU – CARACTER ORDINAR – SI UN DRAGOMIR – PERVERS, ISI PERMITE SA RIDA DE TOATA LUMEA. AM SA VIN SPECIAL LA MECIUL ASTA SA IL POT INJURA IN VOIE PE CONDESCU. MA GASITI LA “OFICIALA”. STIU CA NU POT SCHIMBA NIMIC, DAR MACAR MA RACORESC! AM ZIS!
    P.S. DIN SURSA SIGURA STIU CA MARIN CONDESCU ARE 5 FETE….DECI PREGATITI-VA SA DATI CIT MAI MULTA UE…ARE CINE SA O PRIMEASCA! :ymdevil:

dragos
    Member

si eu as vrea sa vin la acest meci, insa pan’ la primavara (in retur) mai este destul……poate ii voi prinde la buzau (cu branestiul) si le voi “ura” de bine

Zibling
    Member

Degeaba le “uram” noi si ne stricam nervii, stiti cum e?!?! Ca-n proverbul ala cu “cainii latra, caruta merge in continuare”. De o nesimtire incredibila patronatele de la Pandurii si LPF.

Si parca vad ca ne vor lua macar 1p. in dubla confruntare, si mor de ciuda la acest gand :-s

laucantona
    Member

Nu-mi vine sa cred, fotbalul este o reflectie a vietii din tara…banul, coruptia si santajul sunt singurele virtuti. Nu cred ca ma mai uit la vreun meci din campionat am ajuns de toata rusinea.

cameliu
    Member

Nu va mai ambalati asa ca poate revine si Ceahlaul dupa cum a dat sa se inteleaga Mitica.
    Pina una alta la noi legea e dupa cum vrea mitica…

ashone
    Member

@cameliu wrote:

Nu va mai ambalati asa ca poate revine si Ceahlaul dupa cum a dat sa se inteleaga Mitica.
    Pina una alta la noi legea e dupa cum vrea mitica…

sau poate cadem noi iar….e posibil si asta daca astia gasesc o portita… ;;)

ashone
    Member

@Zibling wrote:

Degeaba le “uram” noi si ne stricam nervii, stiti cum e?!?! Ca-n proverbul ala cu “cainii latra, caruta merge in continuare”. De o nesimtire incredibila patronatele de la Pandurii si LPF.

Si parca vad ca ne vor lua macar 1p. in dubla confruntare, si mor de ciuda la acest gand :-s

nu ne stricam nervii, pur si simplu il injuram pa condescu tot meciul. fara nervi, doar asa… =)) de amorul artei. el ne priveste si noi il injuram. fii sigur ca urechi de auzit o sa aiba. si or sa ne ia 6 puncte, ei au de dat bani unde trebuie….al nostru e “ferplei” de cind s-a nascut. el de fapt s-a nascut “ferplei”…cred ca in burta ma-sii erau mai multi si s-a spus: cine-i mai bun cistiga…asa cum spune mereu la tv. o zi buna.

cameliu
    Member

@ashone wrote:

sau poate cadem noi iar….e posibil si asta daca astia gasesc o portita… ;;)

Daca nu retrogradam noi ne retrogradeaza sigur altii!
    Mai is insa doar 4 zile asa ca inca sper ca vom juca in liga lu’ mitica… :)) :)) :))

dragos
    Member

cica brasovul s-ar retrage si ar reveni iasul
    :)) :))

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Mare dreptate ai Zibling! Nimic nu m-ar bucura mai mult decat sa-i batem pe astia si acasa si in deplasare si poate in felul asta retrogradeaza odata pentru totdeauna.

dragos
    Member

nu, pandurii NU VOR MAI RETROGRADA NICIODATA !!!…..cel putin cat la putere este un condescu, sandu, mitica.
    halal….. :ymdevil: :ymdevil:

Nu stiu ce sa zic,dar din cate am auzit,ca nu am vazut meciul, Pandurii au jucat destul de bine cu Unirea si chiar ar fi putut obtine victoria daca nu ar fi fost pentru o greseala de arbitraj.Oricum o sa fie destul de greu,pandurii,in ciuda manariilor pe care le-a facut,au fost mereu o echipa organizata caruia cu greu ii puteai da goluri,probabil ca meciurile cu ei,din aceasta cauza,vor fi destul de anoste…..totusi sper sa obtinem 4 puncte din aceasta dubla :D

cameliu
    Member

Una peste alta Pandurii e acum de fapt International Pitesti.
    20 de jucatori cel putin…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.