Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
- This topic has 69 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 4 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
October 18, 2010 at 1:52 pm #86174
07Ex
Keymaster@ultrasro wrote:
Moldovane esti varza frate…. de cand ai venit nu mai jucam nimic, dar chiar nimic!
Sunt total de acord cu tine. Varza e Moldovan asta. Zau daca a facut ceva de cand a venit la echipa. Nu inteleg dece Siman l-a adus.
Moldovan a antrenat Vasluiul acum 2 ani pret de 19 etape, si a terminat cu ei pe locul 6, iar in cupa i-a adus pana in semifinale, iar asta cu o echipa mult mai valoroasa decat cea pe care o avem noi. Pe urma, anul trecut, a antrenat Brasovul 34 de etape. A terminat campionatul cu Brasovul pe locul 9, si tot in semifinale s-a oprit in cupa. Nu stiu daca CV-ul asta este atat de impresionant incat sa-l faca pe Siman sa-l aduca pe Moldovan antrenor. Zau daca nu l-as fi preferat pe Falub in locul lui Moldovan.
Cat despre meciul de sambata … n-am ce sa mai zic. Daca nici pe Pandurii nu-i batem, atunci pe cine?
October 19, 2010 at 10:51 am #86175cristiansportul
MemberAi grija ce iti doresti caci Falub este inca liber de contract si s-ar putea sa revina.
)
October 19, 2010 at 6:28 pm #8617607Ex
Keymaster@cristiansportul wrote:
Ai grija ce iti doresti caci Falub este inca liber de contract si s-ar putea sa revina.
)
Sincer sa fiu, la ora actuala nu stiu care ar fi diferenta.
October 20, 2010 at 1:06 pm #86177razvanR
MemberEste foarte bine ca am pierdut meciul asta!
Era nevoie de un soc adevarat pentru ca echipa sa-si poata reveni. Si ce soc poate fi mai mare pentru o echipa care are potential de a termina campionatul pe podium, decat sa se gaseasca pe locul 18, dupa ce s-au jucat o treime din meciuri? Este o situatie neplacuta dar cu totul surprinzatoare.
Ne vom reveni, cu siguranta, vom urca in clasament, la fel cum o pot face si Fiorentina (locul 18), Liverpool (locul 19), Zaragoza (locul 20), Deportivo (locul 19), Stuttgart (locul 18), Schalke 04 (locul 16), Auxerre (locul 17), Monaco (locul 16) sau Lyon (locul 14) in tarile lor.
Cred cu tarie in valoarea, experienta si atasamentul fata de club al jucatorilor astfel incat sa jucam in 2011 in Cupele Europene!
October 21, 2010 at 12:47 am #8617807Ex
KeymasterHai ba’ Razvane sa fim seriosi. Eu nu stiu cum poti fii asa optimist, dar totusi … nu vad cum am putea juca in cupele europene la anul, nici daca ne-am reveni. Poate doar asa daca nu mai pierdem nici un meci de acum incolo.
October 21, 2010 at 8:28 am #86179razvanR
MemberLa ultimul meci acasa Liverpool – Blackpool, au fost 43.156 spectatori desi echipa se afla pe loc retrogradabil.
Chiar daca au pierdut acasa cu 2-1 in fata unor anonimi gen Victoria Branesti , Astra sau Gaz Metan Medias, nu cred ca se vorbea de retrogradare.In urmatoarea etapa, Liverpool a pierdut cu 2-0 meciul cu Everton, rivalii lor din oras, dar nu cred ca se discuta de neindeplinirea baremului.
E vorba de atitudine: orice echipa din Liga I poate retrograda sau poate juca in cupele europene. Care vor fi acele echipe, nimeni nu poate sti, pentru ca mai sunt de jucat 23 de partide.
La meciul cu Rapid vreau sa vad 156 de suporteri in galerie care sa ajunga acasa ragusiti asa cum era Lacatus dupa meciul Steaua-Sportul.
October 21, 2010 at 11:13 am #86180dragos
Member@razvanR wrote:
Este foarte bine ca am pierdut meciul asta!
Era nevoie de un soc adevarat pentru ca echipa sa-si poata reveni. Si ce soc poate fi mai mare pentru o echipa care are potential de a termina campionatul pe podium, decat sa se gaseasca pe locul 18, dupa ce s-au jucat o treime din meciuri?
Razvane, socuri au tot fost de-a lungul acestor etape, insa jucatorii nostri nu le-au resimtit sau mai bine spus, nu s-a vazut nicio schimbare in bine, ba dimpotriva totul a fost exact pe dos: joc in sine, rezultate, lipsa de forma a multor jucatori etc.
pai, daca tu visezi la cupe europene cu o echipa clasata pe ultimul loc, atunci rapidul, galatiul, steaua, timisoara ce ar trebui sa spuna ??
)
hai, fii mai realist si…….revino in prezent.October 21, 2010 at 11:42 am #86181Zibling
Member@razvanR wrote:
La ultimul meci acasa Liverpool – Blackpool, au fost 43.156 spectatori desi echipa se afla pe loc retrogradabil.
…
In urmatoarea etapa, Liverpool a pierdut cu 2-0 meciul cu Everton, rivalii lor din oras, dar nu cred ca se discuta de neindeplinirea baremului.Daca va mai prind pe aici pe forum cu comparatii cu echipele englezesti, va bat cu fierul incins, m-ati auzit? :ymdevil: Voi v-ati uitat vreodata la un meci din Premier League? Oricare dintre echipele de acolo pot bate oricand oricare din echipele din Romania, daca si-ar pune capul (rezervele marilor echipe pot face acelasi lucru). Iar la capitolele disciplina, fair-play, marketing si membri-abonati (pe multeee categorii) nici nu cred ca incape comparatie.
Revenind la taxarea mea asupra vorbelor tale, Razvan – situatia lui Liverpool FC de acum este comparabila cu cea a Unirii Urziceni (si doar partial), deoarece nu… nu se vorbeste de retrogradare sau de neindeplinirea baremului pe Anfield sau in presa britanica, dar se vorbeste de penalizari financiare (care ar darama oricand un club romanesc) sau de depunctari gen cele suferite de Luton Town, Wimbledon sau Portsmouth in anii anteriori. Daca nu cunoasteti spetele respective – Google si Wikipedia va pot scoate la liman!
October 21, 2010 at 5:15 pm #8618207Ex
Keymaster@razvanR wrote:
E vorba de atitudine: orice echipa din Liga I poate retrograda sau poate juca in cupele europene. Care vor fi acele echipe, nimeni nu poate sti, pentru ca mai sunt de jucat 23 de partide.
Sunt cu totul de acord cu tine. Este vorba de atitudine. De asta mi-e si frica de retrogradare. Daca as vedea ca jucatorii dau totul pe teren si pierd, macar as zice ca atat pot si cu asta basta. Dar, ai vazut si tu cum a jucat echipa la Craiova si la Tg. Jiu. Dupa parerea mea jucatorii n-au avut o atitudine de invingatori.
Despre chestia cu 23 de etape ramase, nu-ti dau dreptate. Aaa … in Anglia e adevarat ca oricare echipa poate retrograda, ca doar joaca toate pe teren, iar mingea e rotunda. La noi, insa, situatia e alta. Vreau sa le vad si eu pe Steaua si pe Dinamo la retrogradare macar odata. Sa fim seriosi, tu crezi ca aceste doua echipe vor retrograda vreodata? Uite-te la Pandurii care au terminat pe loc retrogradabil de 2-3 ori, si de jucat in liga a-II-a n-au jucat. Sunt sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu Steaua si Dinamo. Noi insa am terminat pe locul 4 si am retrogradat, asa ca la noi in tara orice e posibil.
November 21, 2010 at 11:58 pm #86135webmaster
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.