Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)
- This topic has 88 replies, 19 voices, and was last updated 11 years, 5 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 16, 2012 at 7:35 am #92601
ovidiu
MemberDin prosport:
“Zece alb-negri mititei! Sportul, decimată înaintea partidei cu Dinamo
Sportul Studenţesc abia a încropit un lot de 15 jucători pentru primele două etape din acest retur, dar chiar şi aşa, partidele cu Ceahlăul şi Braşov au fost câştigate cu acelaşi scor: 2-1. Pentru partida cu Dinamo, sâmbătă, ora 21:30, Daniel Isăilă are probleme şi mai mari.“În acest moment, pentru meciul cu Dinamo avem doar zece jucători de câmp valizi”, a declarat Isăilă înainte să înceapă şedinţa de pregătire de la ora 12:30. Cu inima strânsă ca nu cumva să se mai accidenteze cineva, tehncianul studenţilor şi-a luat elevii şi i-a dus pe terenul de antrenament. Pe o suprafaţă care aducea mai mult cu un tăpşan şi‑au făcut apariţia 20 de băieţi. Iar ieri, recensământul în Regie suna cam aşa: Trei portari, mai mulţi juniori pe care antrenorul îi strigă doar pe numele de familie şi îi mai confundă din când în când, doi şomeri – Florin Maxim şi Cristi Ciubotariu – fotbalişti liberi de contract aflaţi la faţa locului pentru menţinerea formei sportive, suspendatul Farmache, încă accidentatul Curelea, plus cei zece “apţi” din declaraţia lui Isăilă.
Curelea, “apt” doar pe hârtie
Printre cei care încearcă să alerge pe pământul încă umed ce ar fi trebuit să aibă definiţia de gazon, s-au numărat Răzvan Farmache şi Costin Curelea. Sunt la număr pentru a încropi echipele pentru miuţă. Cei doi nu pot fi luaţi în calcul în vederea meciul cu Dinamo. Primul e suspendat după ce a luat “roşu” cu Braşovul, în timp ce atacantul vine după o accidentare serioasă şi, chiar dacă ieri s-a antrenat normal alături de coechipieri, condiţia fizică nu îi permite încă să intre într-un meci oficial. Chiar şi aşa va ajuta echipa la meciul din “Ştefan cel Mare”. E “apt” măcar pentru a fi pus pe foaia de joc, să iasă la număr.
Ghinion: Beţa s-a accidentat stupid!
Iar ciudăţeniile din Regie nu se opresc aici. Pentru că, la un moment dat, a intervenit şi ghinionul. Al lui Isăilă, al lui Şiman? Nu, al lui Beţa! Fundaşul dreapta care s-a accidentat din cauza terenului de antrenament. În urmă cu două zile s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu genunchiului de o bordură aflată pe margine. O atelă, câteva copci şi minimum o săptămână în tribună, într-un moment în care Isăilă găseşte cu greu al “11-lea” emoticon pentru a-l pune pe tabla de joc. Şi Patriche este la infirmerie. Titular la meciul cu FC Braşov, acesta s-a rupt în minutul 30 şi are la rândul lui piciorul imobilizat.
Juniorii, pe post de sparring-partner
Şi poate vă întrebaţi cu cine mai face antrenamente Isăilă. A chemat câţiva juniori de la grupa lui Ionuţ Şerban, puştiul de 16 ani şi şapte luni care a debutat în Liga 1 în partida cu Ceahlăul, care sunt folosiţi pe post de sparring-partner. Dar nici de Şerban nu este sigur Isăilă. Chimia Brazi, fosta sa echipă, contestă faptul că ar avea drept de joc! Nu încheiem fără să nu repetăm declaraţia lui Isăilă de la conferinţa de presă: “În acest moment, pentru meciul cu Dinamo avem doar zece jucători de câmp valizi”.
Echipa probabilă cu Dinamo: C. Lungu – D. Lung, Cioranu, Ghinga, Nicola – Ferfelea, A. Lungu, Novac, V. Lazăr – L. Dobre, Nistor
March 16, 2012 at 2:01 pm #92602laucantona
Membertot prin ziarele online apare cum ca juniorul de 16 ani de la Brazi, Ionut Serban parca nu ar fii legitimat chiar legal sa folosesc un termen romanesc…mai mai Vasile!
March 16, 2012 at 2:04 pm #92603cameliu
Member@laucantona wrote:
tot prin ziarele online apare cum ca juniorul de 16 ani de la Brazi, Ionut Serban parca nu ar fii legitimat chiar legal sa folosesc un termen romanesc…mai mai Vasile!
Sa nu insemne asta minus 3 puncte cu ceahlaul pt cele cateva secunde jucate…
March 16, 2012 at 2:15 pm #92604laucantona
MemberDoamne fereste! Mai ales stiind faptul ca Vasile se cam i-a la tranta cu Mitica
March 16, 2012 at 7:28 pm #92605ultrasro
MemberE interesant sa vedem cine sunt mafiotii discreti din spatele clubului Prahova Tomsani.
March 16, 2012 at 8:54 pm #92606ngm
MemberIN CEL MAI RAU CAZ E VORBA DE DUBLA SEMNATURA A JUCATORULUI.
SPORTUL E IN REGULA, NU PIERDEM NIMIC.March 16, 2012 at 9:03 pm #92607ngm
MemberVasile Şiman: “N-avem primă cu Dinamo, dar vom juca la victorie”
Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, speră într-o nouă victorie surpriză a echipei sale şi în meciul cu Dinamo.
“Am avut un debut bun în retur, cu echipe de valoare medie. În turul campionatului, după două etape aveam patru puncte. Noi vom încerca să jucăm fiecare meci la victorie, dar trebuie să şi putem.
Jucătorii nu vor primi nici o primă, vor trebuie să se motiveze singuri, pentru că joacă cu echipa de pe primul loc. Dinamo e favorită, dar orice se poate întîmpla. Cine va fi mai responsabil şi mai implicat în meci, acela va cîştiga”, a spus Vasile Şiman la DolceSport.March 16, 2012 at 10:17 pm #92608dragos
Memberdaca va fi dubla semnatura, doar jucatorul va fi suspendat……eventual si amendat.
March 17, 2012 at 8:40 am #92609ngm
MemberASTA AM SI SPUS . SPORTUL NU ARE PROBLEME !
March 17, 2012 at 11:49 am #92610Ace of Spades
MemberVazand echipa de start a Sportului in ziarele online, constat ca apararea noastra e foarte improvizata. Mijlocul si atacul ramane cel folosit si in primele 2 etape, insa in defensiva mai mult ca sigur se va face cel putin o improvizatie, cu plasarea probabila a lui Ghinga ca fundas central, el fiind mjlocas de meserie si aducerea ori a lui Serban, ori a lui Ciobanu, cei doi juniori neexperimentati pe care i-am luat iarna acesta, pe postul de fundas stanga in locul accidentatului Beta. In aceste conditii tare mi-e teama sa nu o luam pe coaja rau de tot. Daca Isaila va juca defensiv, mai mult ca sigur vom pierde cu cel putin 2 gouluri diferenta, nu avem deloc stabilitate in aparare pentru a face catenaccio, asa ca mai degraba ne bagam pe un joc de contre si chiar daca o sa avem un scor gen 6-3, macar sa ramanem cu spectacolul :p. Oricum ar fi, preconizez multe goluri, cel putin in poarta noastra, sper doar sa compensam si noi cu cateva in a lor
March 17, 2012 at 3:28 pm #92611ngm
MemberE CALD, FRUMOS AFARA, BILETUL DOAR 5 LEI.
HAIDETI LA MECI !!!March 17, 2012 at 7:36 pm #9261207Ex
Keymaster1-0 din minutul 2.
March 17, 2012 at 8:11 pm #92613MarcAntoniu
MemberBINE CA N-AM SCHIMBAT CANALUL LA 1-0
pana acum se pare ca,
a meritat sa am rabdare
Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-2
:ymparty:March 17, 2012 at 8:13 pm #9261407Ex
KeymasterDa, la fel si eu, n-am schimbat canalul si imi pare bine. Echipa chiar joaca foarte bine, iar de multe ori se aude si galeria noastra.
March 17, 2012 at 8:26 pm #92615ssfan
MemberAm revenit de la 1-0 si iata ca pauza conducem cu 2-1. Cine ar fi crezut !
Am jucat foarte bine e drept, Dinamo nu a prins cea mai buna zi. Am avut minute buna cand i-am tinut in jumatatea lor.
Incepem sa ne revenim, -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.