17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 17.03.2012 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 1-3(1-2)

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 89 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Gaşca nebună revine în forţă: “Nu e o surpriză că am bătut pe Dinamo! Puteam să mai înscriem câteva goluri”

Viorel Ferfelea spune că victoria echipei sale în faţa lui Dinamo nu este o surpriză pentru jucătorii Sportului Studenţesc. Mijlocaşul “studenţilor” susţine că echipa trage tare la antrenamente, iar victoria cu 3-1 este cât se poate de meritată. Ba mai mult, Ferfelea este de părere că înfrângerea putea fi mai dureroasă pentru Dinamo.

“A fost un meci foarte greu, am reuşit să câştigăm un meci foarte important pentru noi, pentru că trebuie să ieşim din zona aceea. După mine, nu este nicio surpriză, eu ştiu foarte mult cum muncim la antrenamente, cât transpirăm şi eu cred că chiar puteam să mai înscriem câteva goluri.

Suntem fotbalişti şi în orice condiţii jucăm, în 10 fotbalişti, în 11, nu contează. Aţi văzut, am băgat un copil de 15 ani. Sperăm să se schimbe ceva. Mai sunt multe etape şi eu spun că, în acest campionat, se vor întâmpla multe surprize”, a declarat Viorel Ferfelea la DigiSport.

@sircos wrote:

desi vroiam sa renunt sa vin la meci, bine am facut ca m-am dus. si iete ca este 01.20 noaptea si stau pe net sa citesc despre acest meci minunat !
    bravo SS !

Haha, si eu de asemenea, insa eu am mers si mai departe si m-am apucat sa citesc si comentariile de la acele articole ale diversilor suporteri si mai toti ne-au laudat jocul, pana si dinamovisti, prin urmare cred ca odata cu acest joc am mai castigat si noi putin respect din partea lor, ca pana acum numai misto-uri citeam.

Cat despre acest meci, ce sa mai spun, scorul si jocul prestat nu mai lasa loc de prea multe comentarii, pur si simplu jucam fenomenal si asta o zic cat se poate de obiectiv. De asemenea, am trait un moment foarte special, cand dupa ce s-a sfarsit partida, jucatorii au traversat pista de atletism a stadionului pentru a se bucura cu noi de victorie…a fost un moment extradordinar, pentru mine cel putin :) .

Sa dea Domnul ca acest parcurs sa continue cat mai departe si sa producem miercuri o alta supriza in Regie, incurcandu si CFR-ul, mai ales ca pe ei am cea mai mare boala, nu ii suport de niciun fel. Mai degraba as prefera ca Dinamo, Steaua, Vaslui sa castige campionatul decat bozgorii acestia infatuati. Pazkany deja a dat declaratie din care s-a inteles cum ca titlul e aproape ca si rezolvat, ia sa il readucem noi cu picioarele pe pamant :D .

ovidiu
    Member

BRAVO BAIETI. Pentru felul in care au abordat jocul, pentru ceea ce fac, pentr TOTUL. EXTRAORDINAR joc si pot spune EXTRAORDINARA ATITUDINE.
    O schimbare totala fata de echipa din tur.
    Chiar daca am fost pesimist inainte de meci si chiar la inceputul lui, odata cu trecerea timpului, pe parcursul meciului, ma frecam la ochi si nu-mi venea sa cred @-) .

FELICITARI. La mai multe.

Ace of Spades wrote
    De asemenea, am trait un moment foarte special, cand dupa ce s-a sfarsit partida, jucatorii au traversat pista de atletism a stadionului pentru a se bucura cu noi de victorie…a fost un moment extradordinar, pentru mine cel putin .

Emotionant moment, am vazut si eu, la tembelizor, o scurta secventa la finalul meciului.
    Un sincer BRAVO si galeriei, care s-a facut auzita.
    Poate la meciul cu cfr sa vina mai multi spectatori in Regie, iar la final bucuria sa fie pe masura.

cameliu
    Member

Pt ca era nevoie de circ:

Liga 1 | Vor înapoi punctele pierdute

EXCLUSIV Au fost umiliţi pe teren, dar vor să câştige la “masa verde”! Vezi cum vrea Dinamo să-şi recupereze cele trei puncte pierdute cu Sportul în Ştefan cel Mare

Dinamo a pierdut lamentabil meciul de pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, scor 1-3, şi a pierdut fotoliul de lider în favoarea celor de la CFR Cluj.

Numai că lucrurile pot lua o cu totul altă întorsătură, dinamoviştii putând câştiga în cele din urmă toate cele trei puncte la “masa verde”.

Imediat după partida de aseară, dinamoviştii au depus o contestaţie în ceea ce priveşte dreptul de joc al lui Ionuţ Şerban, jucător ce ar fi încă sub contract cu cei de la Chimia Brazi.

Fundaşul a fost transferat la începutul lunii martie în Regie, numai că există unele probleme în modul în care Sportul l-a legitimat pe Şerban.

Cei de la Chimia Brazi au dezbătut în urmă cu două zile cazul Ionuţ Şerban, jucător ajuns la Sportul Studenţesc, unde joacă, în Liga I, deşi, Chimia îl cedase echipei Prahova Tomşani.

Chimia a anunţat că, nu deţine toate actele privitoare la legitimarea lui Şerban, la Sportul, dar că va face tot posibilul să “descurce” acest caz, adică fotbalistul venit, ca junior, de la Petrolul, să ajungă la Tomşani! “Va fi o anchetă, noi nu ştim clar cum a ajuns la Sportul şi susţinem că nu avea cum să ajungă la Sportul, regulamentar”.

“Am depus o contestaţie în privinţa jucătorului Ionuţ Şerban încă de la pauza meciului cu Sportul”, a spus Tică Dănilescu pentru ProSport

laucantona
    Member

Am citit si eu ca Borcea ar fii afirmat ca i-au furat arbitrii si cu noi (acuzand un PINALTI) si cu altii, eu ii zic lui Porcea liniste draga ca acum e momentul nostru indivizi ca tine fara caracter nu sunt considerati oameni. In rest nu imi este frica de legitimarea juniorului, nu cred ca Siman dupa cele 2 greseli din trecut (retrogradarea cu licenta si cazurile Varga-Balan la Rapid) este atat de ignorant sa nu-l fi inregistrat corect la LPF. Daca copilul a semnat pt 2 echipe el va fi suspendat…chiar daca in Romania cu echipe mafiote gen Dinamo si Steaua totui posibil.

cameliu
    Member

Daca cu Serban nu va iesi, vor contesta ca Popa era prea tanar, avea parul prea lung, sau la ora aia trebuia sa fie in pat.
    Deci mai au 3 sanse!

Atitudine penibila a dinamovistilor, oamenii astia chiar nu stiu sa piarda, mai ales ca i-am dominat la toate capitolele ieri noapte, pana si Ciubotariu a recunoscut asta. Oricum, nu imi fac griji ca o sa ne ia punctele inapoi, Mitica si Sandu sunt in corzi dupa toata campania aceasta a presei impotriva lor, asa ca nu isi permit sa mai favorizeze fatis cluburile mai mari. Plus, ca daca o vor face, vor pierde cu siguranta si sprijinul CFR-ului, Rapidului, Stelei, din moment ce aceste cluburi se afla in lupta directa pentru titlu cu Dinamo. Asa ca Borcica poate sa se linga pe bot de cele 3 puncte :))

sorin
    Member

la mizeriile din fotbalul romanesc, nimic nu mai poate surprinde. faptul ca noi cistigam pe teren este un lucru imbucurator, iar daca ne retrogradeaza la sfirsit din cauza folosiri unor copii, continua sa fie o rusine. mi-e greu sa cred ca transferul lui serban este ilegal, siman stie ce face, cu toate ca a mai patit-o. dinamo e o echipa de faliti care ar fi trebuit desfintata sau retrogradata de mult, impreuna cu alte cluburi de golani. adevarata lor valoare e cea din cupele europene unde nu se poate cu japca. le fuge pamintul de su picioare…

ssfan
    Member

asa este, echipele astea de mafioti nu stiu nici sa piarda. aseara le-am oferit o lectie de fotbal si acum umbla cu marsavii, sa conteste juniorii. pana si dinamovistii adevarati recunosc ca e o mare mizerie contestatia depusa de conducerea clubului. iar despre Borcea care da vina pe arbitri nu am cuvinte.

dragos
    Member

aseara am vizionat filmul de Oscar: The ARTISTS !! :ymapplause: :ymapplause:

Lupul isi schimba parul dar cainii tot securisti raman.

superb :X senzational :X am fost si eu aseara la meci, dar am fost intre dinamovisti..nu prea m-am putut bucura, dar eram fix acolo unde a venit vali lazar dupa golul 3, si m-am descatusat :D…superb…superba atitudine..bravo baieti !

ngm
    Member

Gaşca tînără şi nebună » Echipa care a umilit-o pe Dinamo are o medie de vîrstă de 22 de ani

Sportul a reuşit surpriza etapei, după ce a învins-o pe Dinamo chiar în Ştefan cel Mare.

Victoria studenţilor este cu atît mai frumoasă deoarece a fost obţinută de o echipă a cărei medie de vîrstă a fost de doar 22 de ani. Printre cei mai tineri jucători au fost Ionuţ Şerban (16 ani – titular) şi Răzvan Popa (15 ani – intrat pe finalul meciului).

Pe lîngă cei doi, Isăilă a mai folosit încă şapte jucători cu vîrste de maxim 23 de ani: C. Lungu, Cioranu, Lazăr, A. Lungu, Nistor, Dobre şi Ciobanu.

Dacă la studenţi rezerva Curelea a fost cel mai în vîrstă (27 de ani), Dinamo a avut pe teren cinci jucători trecuţi de 30 de ani: Marius Niculae, Dănciulescu, Munteanu, Stoica şi Tameş.

Niciun cartonaş galben în ultimele două deplasări

Isăilă mai are un motiv de bucurie. Pe lîngă cele şase puncte obţinute în meciurile din deplasare cu Ceahlăul şi Dinamo, Sportul a reuşit să rămînă pe zero şi la numărul de cartonaşe încasate. De altfel, meciul Ceahlăul – Sportul 1-2, a fost singurul meci din etapa respectivă în care nu s-a încasat niciun cartonaş. În schimb, la meciul de aseară, Dinamo a primit două cartonaşe galbene: Moţi (48) şi Ţucudean (80).

Ce vîrste au avut jucătorii de la Sportul:
    Cezar Lungu 23 ani
    Ionuţ Şerban 16
    Cioranu 21
    D. Lung 25
    Ghinga 25
    Lazăr 22
    Novac 24
    Andrei Lungu 23
    Ferfelea 26
    Nistor 20
    Dobre 19

Rezerve
    Ciobanu 22
    Răzvan Popa 15
    Curelea 27

ngm
    Member

Dinamoviştii, luaţi peste picior chiar de unul de-ai lor: “Cum să depui contestaţie când te umilesc nişte puşti? Şiman poate fi acuzat doar de pedofilie” :)

Victor Becali îi ironizează pe dinamovişti, după ce aceştia au depus o contestaţie la LPF după meciul cu Sportul, pe motiv că “studenţii” au folosit un jucător care a semnat cu două cluburi, pe Ionuţ Şerban. Impresarul nu crede că Sportul Studenţesc are vreo vină în acest caz.

“Eu cred că Sportul şi Vasile Şiman pot fi acuzaţi cel mult de pedofilie, de nimic mai mult, că au băgat mulţi juniori. După ce te-a umilit nişte puşti, trebuie să bagi capul în pământ.

Eu n-aş fi îndrăznit să depun memoriu după ce te bate o echipă care joacă cu un copil de 14 ani. Eu cred că jucătorul Sportului a fost transferat corect, altfel nu cred că-şi dădeau FRF şi LPF acordul. Pentru dublă semnătură este sancţionat jucătorul, nu clubul”, a declarat Victor Becali la DigiSport.

Despre meciul Stelei, Victor Becali spune că jucătorii lui Ilie Stan a reuşit o evoluţie excelentă cu Astra Ploieşti. Vărul lui Gigi Becali ţine să-l laude şi pe antrenorul echipei, care a reuşit o pregătire de iarnă foarte bună, în comparaţie cu rivala din Ştefan cel Mare, după cum Victor declară.

“Eu am vorbit cu Borcea după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pentru că am văzut că echipa nu aleargă. Din punctul ăsta de vedere, Steaua este mult peste Dinamo. Râdea nu ştiu cine că Ilie i-a dus pe la munte, pe la mare, dar jucătorii au alergat până în ultimul minut. Şi publicul mi-a plăcut. Au veniţi mulţi spectatori şi au încurajat echipa”, a declarat Victor Becali la DigiSport.

Zibling
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

superb :X senzational :X am fost si eu aseara la meci, dar am fost intre dinamovisti..nu prea m-am putut bucura, dar eram fix acolo unde a venit vali lazar dupa golul 3, si m-am descatusat :D…superb…superba atitudine..bravo baieti !

Data viitoare te asteptam printre noi, Mimi! :ymhug:

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 89 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.