17.05.2003 Sportul Studentesc – FCM Bacau 0-3 (AWD)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 17.05.2003 Sportul Studentesc – FCM Bacau 0-3 (AWD)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 76 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Cei de la Bacau vin in Regie disperati, dupa ce au pierdut acasa cu Farul!
    Otelul si Poli ramin cu un punct in fata! In etapa urmatoare pot cistiga ambele usor de tot acasa cu echipe fara griji: Astra si Craiova! Deci si daca am bate Bacaul raminem in spatele lor! Apoi mergem la Steaua unde daca pierdem suntem in B!
    Ne apropiem vertiginos de B!!!

Am ascultat la Radio meciul cu Astra. Comentatorul a zis (la 2-0) ca am avut vreo 3-4 minute in care ce-i de la Astra n-au atins mingea. Intrebarea mea: LA CE FOLOS?
    La ce folos dam goluri, daca apararea creeaza intotdeauna un handicap de 1,2, 3 goluri! Exact aceleasi greseli de tactica au fost si la Brasov, si la Craiova si cu Dinamo si si la Astra! 4 infringeri din tot atitea meciuri! Trebuia jucat inchis la egal si la ciupeala. Am jucat in schimb FRUMOS, PLACUT OCHIULUI in toate meciurile astea! Am dat nu mai putin de 9!!!!!!!! goluri in astea 4 meciuri! Si n-am luat un punctulet care ar fi put insemna bilet pt baraj! Consecinta: SUNTEM (aproape) in B! Numai un miracol ne poate salva! Adica 7 puncte in urmatoarele 3 meciuri!

Felicitari tuturor celor ce-ati fost la Ploiesti! V-ati auzit la Radio! Toata stima!

Asta-i clasamentul:
    10 FC Arges 34
    11 Farul 34
    12 FCM Bacau 32
    13 Otelul 29
    14 Poli AEK 29
    15 Sportul Stud. 28
    16 UTA 26

28
    UT Arad -FC Arges
    FC Farul – Steaua
    Sportul- FCM Bacau
    Otelul – Astra
    “Poli” AEK – Craiova

29
    FC Arges – FC Farul
    Steaua – Sportul
    FCM Bacau – Otelul Galati
    Dinamo – “Poli” AEK

30
    FC Farul – Rapid
    Sportul – FC Arges
    Otelul – Steaua
    FC Brasov- FCM Bacau
    “Poli” AEK – Astra

Daphix_
    Member

Vad ca aveti un program foarte greu si voi! Acasa cu Bacaul si Argesul, in deplasare cu Steaua! Nu stiu ce sa zic…
    As completa ca UTA are un meci in minus, iar in etapa 29 in deplasare la Rapid si 30 acasa cu Bistrita. Daca in 4 etape am scoate 7 pct poate un baraj am prinde, chiar si cu 6… Sunt curios ce-o fi maine cu Steaua, sper sa scoatem 1 pct. Daca jucam curajos si fara emotii, ca o echipa ce nu are nimic de pierdut, Steaua nu ne bate! Daca nu jucam asa, mi-e frica de o infrangere “la scor”.
    Aproape sigur ca una din cele 2 echipe (UTA, Sportul) va cadea… :( Sa nu fie ambele insa! Tare as vrea sa cada direct Otelu si Bacau, dar astea sunt vise!
    As mai adauga doar ca Sportu nu are aparare! Deloc! Pacat!
    Asta e! Chiar daca UTA cade raman niste amintiri frumoase, sunt sigur ca si in cazul vostru (probabil meciul de la Rapid) si sperante de mai bine! Va salut!

Radu Dobrin
    Member

Greu…f.f. greu…Degeaba avem al 6:lea atac din A cind sintem pe penultimul loc la aparare (doar poli a luat cu 4 goluri mai mult). Apararea la ploiesti a fost o gluma proasta. Cel putin in prima repriza cind galamaz a fost peste tot, mai putin acolo unde era si mingea. Colac peste pupaza, Stancioiu a gafat uluitor la golul 2 (sut relativ slab de la 16 m…mingea se duce usor lateral stinga..stanciou se duge in dreapta).

In repriza a 2:a insa galamaz a avut niste deposedari extraordinare in propriul careu. Ce folos insa cind un gazar scapa printre galamaz si negru (ultimul intrat dupa pauza) si in 3 pasi are 3 m avans fata de fundasi. In plus, gazarii au mai avut o bara in urma unui sut la coltul scur din unghi cing stancioiu iesise la centrare(?!). Mingea a lovit bara dupa care s-a plimbat pe linia portii.

Mazilu a avut o ratare in prima repriza de mari comici ai ecranului cind scapat relativ singur in 13m cu mingea la picior, lufteaza incredibil cu stingul (nici macar nu atinge mingea!). Citeva minute mai tirziu, farmache centreaza excelent de pe dreapta, mazilu fuge pe coltul scurt si prelungeste cu capul pna la dinita aflat pe ‘lung’ care, singur cu poarta goala din 6 m (portarul era in continuare pe coltul scurt) trimite cu capul peste poarta.

In repriza a 2:a nu am mai avut la fel de multe ocazii, dar am reusit sa dam 2 goluri (spectaculoase ce-i drept).

Intrebarea e…ce ne facem cu apararea? Nu imi dau seama daca e vorba de incompetenta sa de tactica gresita.

Pacat de grupul nostru de suporteri care au fost la meci ca nu au avut motiv sa se bucure….

Daphix_
    Member

Nu stiu cum sa-mi activez avatarul pe forumul asta! Sau nu se poate? Observ ca nimeni nu-l are activat. Ma rog, asta e o problema nesemnificativa. :?

07Ex
    Keymaster

@Daphix_ wrote:

Nu stiu cum sa-mi activez avatarul pe forumul asta! Sau nu se poate? Observ ca nimeni nu-l are activat. Ma rog, asta e o problema nesemnificativa. :?

Avatarul NU poate di activat pe forumul asta!

dragos
    Member

va fi un meci pe viata si pe moarte. DACA castigam mai sunt vise, daca nu – ADIO div.A!!!!!
    POLI poate pierde in fata craiovei, insa otelul poate castiga, dar cine mai stie ceva – NUMAI NOI SA CASTIGAM!!!!!!

Giani
    Member

No comment. Jucam frumos, dam goluri imposibile, si totusi pierdem. Apararea e zdrente si numai un miracol o pate face sa-si revina. Nici nu stiu ce sa mai cred: toata lumea ne lauda, dar puncte in clasament nu mai vin. Jucam un fotbal in acelasi timp nebun si naiv. Iar daca nu ii platim ciobanului aluia datoria (uita dupa cate zeci de ani ne-au dat aurolacii lui banii pe Hagi) riscam sa nu mai fim programati la meciuri inca de sambata. Nu conteaza ca al doilea debitor al nostru este tocmai liga, mitica are tot interesul sa picam si va face tot posibilul sa ne incurce. Chestia asta este de proces civil: nici un debitor nu-si poate penaliza creditorii pe motive financiare, indiferent de motiv.

cameliu
    Member

Dupa ce au zis astia la stiri la Antena 1, daca pina joi nu platim, salut meci…
    Va dati seama ce bine prinde asta Bacaului!
    Aveti voi mai multe informatii?

razvanR
    Member

Nu se poate sa nu fim programati in ultimele 3 etape! Asa ceva nu cred ca se poate intampla. Nu e vorba doar de Sportul studentesc aici. Competitia si ierarhia finala ar fi direct afectate.

FCM Bacau si FC Arges ar fi ajutate (adica salvate artificial) in fata echieplor UTA, Fulgerul Bragadiru si Otelul Galati (nici una din cele 3 echipe n-a castigat in Regie).

Mai mult, castigand la masa verde Bacaul si Argesul ar avea de castigat si pe plan fizic, evitand un meci obositor in deplasare, ceea ce pe final de campionat este decisiv. Ca sa nu mai vorbim de eventualele cartonase salvate etc.

07Ex
    Keymaster

Razvane, nu fi sigur de asta. Astia de la LPF sunt in stare de orice.

NU cred ca se va recurge la o astfel de metoda. Eu zic ca in mod sigur vom juca meciul cu Bacaul

ultrasro
    Member

Se pare ca Siman va reusi sa rezolve cumva problema pana maine, astfel incat Sportul Studentesc sa poata juca restul meciurilor pe teren!

07Ex
    Keymaster

Ovidiule, 75% sanse nu este chiar asa de bine, nu? Nu pot intelege cum de s-a ajuns la situatia asta. Inteleg ca Siman are de recuperat bani de la bulgari, de la Piacenza, de la liga si din drepturile de televizare, dar totusi, finantator fiind nu are decat banii astia? Si ce se intampla daca nu primeste banii de la astia? Si inca ceva, cum de noi suntem in galeata ca nu i-am dat banii lui Becali, dar de faptul ca Piacenza, bulgarii, si liga nu ne-au dat banii noua nu se intereseaza nimeni?

Alex
    Member

Salutare la toata lumea…

Eu sper sa batem bacaul mai ales ca sunt un pic speriati de bombe acum… pe de alta parte sunt aproape sigur ca astra si craiova ii vor impiedica pe otelul si poli…. asa ca din punctul meu de vedere barajul este sigur…. 😆

Cele bune…

Radu Dobrin
    Member

75% e o prognoza f proasta!…sincer, nu credeam ca e chiar asa de rau

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 76 total)
  • The topic ‘17.05.2003 Sportul Studentesc – FCM Bacau 0-3 (AWD)’ is closed to new replies.