Home › Forums › Archive › Sezon 2007-2008 Season – Liga II › 17.05.2008 Sportul Studentesc – FC Botosani 0-1(0-1)
- This topic has 15 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 4 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 10, 2008 at 3:23 pm #50677
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a XXXII-a a ligii a II-a, seria A.
Sambata, 17.05.2008, ora 11:00
Stadion RegieMay 11, 2008 at 8:24 am #82300Zibling
MemberDin nou un meci de maxim egal, chiar daca vom juca acasa. Si fara Ferfelea la mijloc (la care nu ma asteptam sa fie suspendat pt niste proteste aiurea) banuiesc ca iar il vom vedea pe Patriche + Ghinga la centru sau… revine grasutul Nicola???
May 12, 2008 at 2:24 pm #82301Giani
MemberSper sa fie televizat de la ora 13. In caz contrar, risc sa ajung direct la repriza a patra, la beci.
May 16, 2008 at 7:30 am #82302Ultras
MemberDespre fulare in Ză Gheit – cronică cu ţâţa-n gură
UPDATE trist Fulare… mai la toamnă
În plus avancronica meciului Batem oare pe botoșăneni?
May 16, 2008 at 9:24 pm #82303dragos
Memberpresimt un meci plictisitor…..deh, vacanta asta !! 😆 😆 😆
May 17, 2008 at 9:17 am #82304ovidiu
Member@dragos wrote:
presimt un meci plictisitor…..deh, vacanta asta !! 😆 😆 😆
Chiar vacanta. Vad ca suntem condusi.
Deh, mentalitate de … jucatori.
Sau se fac ceva incercari cu alta formula de echipa?May 17, 2008 at 10:05 am #82305cameliu
MemberVenitzi cu incredere in Regie!
Avem puncte pentru toata lumea!May 17, 2008 at 11:34 am #82306adi
MemberAm facut plaja azi in Regie, iar despre meci nu am mare lucru sa spun.
Oaspetii au marcat prin min. 20 prin Kone (pata de culoare de pe teren), care a patruns frontal, printre 2 fundasi amortiti, marcand pe langa un Popescu hipnotizat. Asta a fost singura ocazie a oaspetilor, pana la penaltiul just acordat in favoarea lor prin min. 80, dar ratat (sut pe langa poarta).
Noi am avut cateva ocazii de a marca, fara rezultat insa.
Prin min. 60 Varga s-a plictisit de joc, a luat 2 galbene intr-un minut si a plecat in vacanta; putea sa ia rosu direct la primul fault, dar probabil ca si arbitrul era molesit de caldura.
Dupa eliminarea lui Varga a intrat Stanga alaturi de Curelea in atac; acestia 2 s-au ciocnit la un duel aerian, astfel incat Curelea a purtat “turban” (bun si pentru soare de altfel).
La final, oaspetii se bucurau de parca ar fi castigat UCL. Bravo lor. Apropo de ei. am vazut o revista lunara a clubului, deosebita dpdv grafic dar si al continutului; ceva gen Regia Fotbalistica de pe vremuri.
Felicitari oaspetilor, rusine alor nostri care nu merita sa poarte tricoul. Au demonstrat asta cu varf si indesat sezonul asta, cel mai slab probabil din ultimii 10 ani.
Opriti macelul !May 17, 2008 at 1:56 pm #8230707Ex
KeymasterDupa meciul de azi jucatorii ne-au confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca daca meciurile nu au miza, ei nu vor sa le castige doar pentru a le castiga. Nu stiu ce parere aveti voi despre aceasta mentalitate a jucatorilor, dar pe mine ma infurie la culme aceasta mentalitate si faptul ca toti se complac in aceasta dulce mediocritate.
Abia astept sa se termine campionatul ca m-am saturat de echipa, de jucatori, de rezultate, de tot.
May 17, 2008 at 4:09 pm #82308Zibling
MemberBuna alegere am facut sa nu vin in tribune la acest meci. Insa, nu pot sa-mi ascund mahnirea cu privire la jocul mediocru al echipei noastre. Ce motivatie le trebuie oare jucatorilor nostri pt a da goluri, nu stiu?!?! 😥
May 17, 2008 at 11:27 pm #82309dragos
Memberhahahaha, descultii nu se dezmint.
conform principiului una calda, alta rece: nu cred, ca se astepta cineva, ca sa obtinem victoria astazi, dupa punctul reusit absolut intamplator saptamana trecuta, insa nici macar un amarat de egal ???!!!!
din pacate, sampania pregatita de saptamana trecuta nu a fost deschisa…..
eu as propune federatiei, ca SPORTUL STUD. sa joace TOATE meciurile in deplasare, intrucat de bine, de rau, “afara” mai “ciugulim” vreun punct norocos, insa acasa in ultimele partide, am tot luat-o pe coaja si pe de alta parte ‘nea samsaru’ ar mai face economie la buget, caci nu va mai fi organizator, ci oaspete….saracu’. 😆 😆 😆 😆 😆 😆simaneeee lasa-i sa se pregatasca pentru liga a-3-a !!!!!
la anu’, bineinteles.PS: evident, ca in ultimele 2 partide, vom reusi ZEROOOOOO (puncte) !!!!!!
somn usor studenti !!!May 18, 2008 at 8:48 am #82310Zibling
MemberMai Dragos, am scapat de retrogradare… acum ce-ai mai vrea??? 😳
May 19, 2008 at 4:56 pm #82311mkg
MemberCred ca vrea ce vrem cu totii …
Daca tot jucam fara miza macar sa jucam frumos ,nu?
Aerisit in atac ,in presing la recuperare, comunicand unii cu altii in teren , ajutand zonele incercate de adversari si bucurandu-ne la goluri. Pe cuvantul meu ca nu am vazut lucrul asta la niciun meci al nostru sezonul acesta .
Si as putea spune ca ne-au ajutat rezultatele primelor etape sa nu retrogradam anul asta asa ca … Poate reusim la anul contraperformanta asta fiindca anul asta nu am fost prea hotarati chiar de la inceput!!!
Oricum la anul fie ce o fi dar macar 6 puncte cu Prefabricatelul fotomodelul sa luam ca prea ne-au dat jos chilotii de cate ori ne-au prins spurcatii aia !!!May 20, 2008 at 9:24 am #82312Zibling
Membermkg, stai jos si fa o lista: nici pe Tulcea, Otopeni sau pe Concordia Chiajna nu cred ca i-am batut vreodata. 😥
May 20, 2008 at 4:31 pm #82313 -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.