17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Author
    Ultras
    Member

La meciul cu FC National vom juca in proportie de 99% in noul echipament Lotto. Joi a venit primul transport, mai urmeaza unul.

@cameliu wrote:

Arbitri: Marian Salomir – Cristian Nica, Adrian Vidan – Sorin Uþicã
    Observatori: Gheorghe Nedelescu, Ion Mureºan

Cum arata noul echipament? L+ai vazut?
    Trebuie sa batem Nationalul!

P.S. E bine ca se introduc biletele in Regie. Dispare aerul acela de fotbal de vacanta, de maidan. Ne ridicam, si cu aceasta miscare, din mizeria care a macinat Regia atata timp.

Haide Sportul! Hai ca se poate!

Radu Dobrin
    Member

florin, daca auzi ceva de abonamente, poate poti sa pui pe forum

Ultras
    Member

Daca aud…
    Nu l-am vazut inca dar am inteles ca seamana cu cel actual, cu diferenta ca are ceva negru pe la maneci si difera croiala la gat. De fapt, sunt trei seturi: cel de acasa alb, cel pentru deplasari negru si cel de rezerva gri…

dalessandro
    Member

cica landis-ar putea sa nu mai fie antrenor pana la ora meciului….asa zice presa…

Oricum, se pare ca Nationalul e in corzi. Sper din toata inima asa sa ramana si in meciul cu noi. Avem mare nevoie de cele 3 puncte.

Haide Sportul! Hai ca se poate!

dragos
    Member

sa speram, ca Nae (ex-ul nostru portar) va apara in continuare, caci prunea ar fi mai “greu”……..iar antrenor poate fi oricine landi, lacatus, rednic……

eu cred si sper intr-o victorie sambata

Ultras
    Member

Am fost la antrenament. Am stat de la 16.00 la 19.30. N-are rost sa va povestesc. Trebuie sa vedeti. Rezultatele si jocul bun au o explicatie extrem de simpla. Bine ca nu m-am facut fotbalist…

Dedu si Ciupe s-au antrenat cot la cot cu ceilalti. In cateva etape vom avea tot lotul apt!

ultrasro
    Member

Se pare ca echipa noastra se pregateste pentru Legiunea Straina ;)

cameliu
    Member

Landi nu s-a mai intors in Cotroceni

Plecat, dupa meciul cu CFR Cluj, in Italia, pentru a-si rezolva unele probleme de familie, Roberto Landi nu s-a mai intors in Romania, unde era asteptat ieri dupa-amiaza. Landi a ramas la Riminni, comunicandu-i presedintelui Gino Iorgulescu decizia sa. Tot ieri a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie al FC National, unde s-a pus in discutie numirea noului antrenor principal. Interimatul va fi asigurat de Catalin Necula. (D.N.)

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Landi nu s-a mai intors in Cotroceni

Plecat, dupa meciul cu CFR Cluj, in Italia, pentru a-si rezolva unele probleme de familie, Roberto Landi nu s-a mai intors in Romania, unde era asteptat ieri dupa-amiaza. Landi a ramas la Riminni, comunicandu-i presedintelui Gino Iorgulescu decizia sa. Tot ieri a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie al FC National, unde s-a pus in discutie numirea noului antrenor principal. Interimatul va fi asigurat de Catalin Necula. (D.N.)

tre’ sa profitam de aceasta conjunctura si sa-i STRIVIM pe bancari…….

Zibling
    Member

Deabia astept sa-i batem pe cotrocenari la noi in Regie, sa le aratam cine merita sa fie printre primele 5 echipe din Divizia A. Mama, ce m-au enervat pe ploaia aia in returul din Cupa… mai multe nu mai spun ca intervine cenzura ! 👿

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Arbitri: Marian Salomir – Cristian Nica, Adrian Vidan – Sorin Uţică
    Observatori: Gheorghe Nedelescu, Ion Mureşan

salomir ne-a arbitrat in multe jocuri contra bancarilor…….

ovidiu
    Member

Mult succes baietilor astazi (echipei si galeriei)
    Sper din tot sufletul sa invingem dupa un joc bun.
    Chiar daca jucatorii Nationalului vor fi ambitiosi si bataiosi avand in vedere ca nu prea au antrenor si chiar daca in poarta va fi Prunea (dupa presa) sper ca Dan Petrescu sa-i fi mobilizat pe jucatorii nostri ca acestia sa-i poata invinge.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • The topic ‘17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)’ is closed to new replies.