17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Author
    adi
    Member

Accesul a fost gratis, insa limitat de jandarmi la tribuna 1 si la o parte din peluza suporterilor, chiar daca scaunele sunt montate la toate tribunele.
    Un meci urat pe care vreau sa-l uit cat mai repede.

dragos
    Member

nu am jucat NIMIC, chiar daca si nationalul a jucat la fel…….daca ceea ce spune “bursucul” este adevarat, atunci este TRAGICO-COMIC….auzi, sa nu te poti antrena pe propriul teren ???!!!!!!!
    jandarmii (care dadeau vina pe organizatori !!!) au limitat accesul doar la tribuna 1, insa dupa “navalirea” spectatorilor in peluza dinspre Regie, jandarmii au permis accesul in peluza…..oricum, tribuna 1 devenise arhi-plina……..nu stiu ce este la club, dar “bursucul” pare DEZGUSTAT de sile, conducere etc.etc……..intr-un interviu chiar spunea, ca ar intentiona sa plece din regie……..meciul a fost unul URAT, fara niciun orizont, ci doar cu 2 bare si nimic altceva.
    presa prea ne-a ridicat in slavi, iar “copiilor” li s-a urcat la cap….pacat !!!
    tre’ sa ramane modesti, caci avem foame de rezultate !!!!
    dupa ce ne vom “potoli” foamea de puncte, atunci putem primi felicitarile, masa si dansul !!
    speram in vremuri mai ROZE !!!
    SPORTUL FOREVER !!!

Ultras
    Member

Dan ar trebui sa isi vada de treaba si sa o lase mai usor cu declaratiile. Daca a ajuns sa dea vina pe iarba prea mare… Devine ridicol. Meciul a fost pierdut din cauza tacticii necorespunzatoare si a greselilor personale care in acest meci au fost chiar prea multe. Balan nu stiu daca a dat vreo pasa buna. Daca tot a jucat “englezeste” trebuia sa incepem meciul cu Curelea langa Mazilu, in nici un caz cu Nae. Lamentarile nu tin locul rezultatelor. Consider corecta pozitia lui Siman, chair daca a fost un pic exagerata: “M-am săturat de scuze neprofesioniste! Petrescu ar trebui să caute adevăratele probleme ale echipei, că nu conducerea a jucat! Eu din tribună n-am văzut gazon netuns, ci doar o echipă a Sportului neaşezată bine în teren şi fotbalişti care nu puteau sta în ghete! Eu nu sînt Iisus Hristos să-i fac lui gazon nou!”

Referitor la faptul ca nu au facut antrenamentul pe central: saptamana trecuta a fost decopertat tot gazonul de la tribuna I dinspre Crangasi, care era denivelat. Important este ca se face ceva. Pana acum tipam ca nu se face, iar acum tipam ca de ce se face…

In concluzie, gazonul nu prea are legatura cu rezultatul si nici meciurile lui Dinamo, cu cele ale Sportului, daca intelegeti unde bat…

cameliu
    Member

Gaşca de Cenuşărese
    Maria Andrieş

Pentru că se amăgesc cu vise, “studenţii” dezamăgesc pe teren

“Bancarii” au dat o probă de profesionism în Regie. Au strîns rîndurile ca să acopere plecarea lui Landi. Şi au reuşit un meci bărbătesc, dur pe final şi pragmatic în ansamblu. Faţă de Abiodun şi salturile lui de prădător, tacklingurile lui Rusu păreau tachinerii de domnişoară. În loc să aibă iniţiativa atacurilor, pe teren propriu, “studenţii” băteau pasul pe loc la centru. Cînd încropeau un atac, Mazilu privea, cu uluială de frumoasă adormită, la mingile care-i treceau razant pe sub nas. Dacă avea norocul ca mingea să-l lovească în creştet, se trezea de-a binelea, dar era prea tîrziu.

Legiunea străină din Cotroceni a transformat în avantaj plecarea antrenorului. Mai bine fără cap, decît cu un cap care se gîndeşte în altă parte. Dan Petrescu nici nu se îndură să-şi abandoneze băieţii, nici nu se încumetă să-i crească. Ştie că merită mai mult decît sictirul lui Şiman. De cînd a venit ar tot pleca, dar tot amînă marea decizie. Fapt e că a imprimat echipei propria lehamite.

După modelul antrenorului, jucătorii Sportului ar pleca şi ei. Visează oferte fabuloase şi convocări la “naţională”. Suferă parcă de un complex al Cenuşăresei. Aşteaptă să fie descoperiţi, mai bine zis ghiciţi sub prestaţiile modeste de la echipa de club. Din ce-au arătat sîmbătă pe teren, Bălan şi Mazilu nu mai au chef de joc decît la balurile “tricolore”. Şi asta n-ar fi nimic. Dar, o dată întorşi de la marele bal, rămîn tot în ţinută de gală. Şi refuză muncile obişnuite, să aleagă mazărea din cenuşă, să dea o pasă corectă, să fugă după minge.

SCANDAL ÎN REGIE
    Şiman sare la Dan Petrescu
    “Conducerea nu ne-a dat voie să ne antrenăm pe terenul central în săptămîna de dinaintea meciului, plus că iarba a fost mare”, s-a plîns Dan Petrescu după eşecul cu FC Naţional. Ieri, patronul clubului, Vasile Şiman, a replicat dur: “M-am săturat de scuze neprofesioniste! Petrescu ar trebui să caute adevăratele probleme ale echipei, că nu conducerea a jucat! Eu din tribună n-am văzut gazon netuns, ci doar o echipă a Sportului neaşezată bine în teren şi fotbalişti care nu puteau sta în ghete! Eu nu sînt Iisus Hristos să-i fac lui gazon nou!”. / Remus Răureanu, Antonia Garonfil

“Dan Petrescu are dreptate. De două săptămîni de antrenăm doar pe terenuri tari, iar gazonul n-a fost tuns în ziua meciului, aşa cum am cerut noi”
    Ionuţ Mazilu, atacant Sportul

“Grasule, umflatule!”
    La final, dezamăgiţi de înfrîngerea Sportului, mai mulţi suporteri ai echipei din Regie au intrat în conflict cu directorul sportiv al lui FC Naţional, Vicenţiu Iorgulescu. “Băi, grasule! Să nu uiţi că şi tu, şi frate-tu, Gino, de-aici aţi plecat. Umflatule, nu mai fi aşa arogant!”, i-au strigat fanii oficialului “bancar”. Aflat în tunelul de acces la vestiare, Vicenţiu, fost jucător al Sportului, i-a ameninţat: “Să ştiţi că v-am văzut şi v-am auzit!”. / Antonia Garonfil

cameliu
    Member

Prosport:
    “Bursuc” în Cotroceni?
    După meciul cu “bancarii”, Dan Petrescu a intrat pe lista lui Gino. SupĂrat. Dan Petrescu este din ce în ce mai deranjat de atitudinea conducerii clubului din Regie. Fostul secund al lui Walter Zenga, Dan Petrescu, este pe lista conducătorilor din Parcul cu Platani, în caz că aceştia nu se vor înţelege cu un tehnician străin. Dan Petrescu, antrenorul “studenţilor”, era extrem de supărat la conferinţa de presă de la sfârşitul meciului cu “bancarii”, după ce elevii săi au fost învinşi pe teren propriu cu 1-0. “Vina îmi aparţine pentru această înfrângere. Nu înţeleg de ce nu am fost lăsat de conducere să mă pregătesc cu echipa pe terenul mare al Complexului din Regie. Asta şi multe lucruri care deocamdată nu pot să le fac publice m-au dus în aşa fel încât să nu pot pregăti jucătorii în cele mai bune condiţii pentru acest meci. Eram sigur că nu am pregătit lotul bine pentru această etapă”, a încheiat fostul internaţional. Surse din anturajul clubului din Regie susţin că Dan Petrescu s-ar afla pe lista conducătorilor din Parcul cu Platani pentru a prelua postul de antrenor principal, rămas vacant după despărţirea de Roberto Landi. Bursucul nu ar fi la prima experienţă ca tehnician în Cotroceni, el fiind în mandatul lui Walter Zenga atât jucător, cât şi antrenor secund. Supărarea tehnicianului Sportului Studenţesc pe oficialii clubului este mai veche, mai ales că în iarnă de la echipă ar urma să plece Tibi Bălan şi Costin Lazăr, iar la capitolul achiziţii nu se anunţă nimic spectaculos din partea conducătorului Vasile Şiman. Nu este treaba mea numirea antrenorului principal la această echipă. Eu sunt la dispoziţia clubului şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine posibil Cătălin Necula, antrenor interimar FC Naţional.

ultrasro
    Member

Aluzia lui Prepelita

Mijlocasul Andrei Prepelita este bucuros ca echipa sa a reusit sa invinga la Petrosani. “ E bine ca am luat trei puncte in deplasare. Am facut un joc bun si era imposibil sa nu obtinem victoria. Scorul putea si fi mai mare”. Rugat sa comenteze infringerea Sportului cu FC National, internationalul de tineret a fost transat: “Etapa trecuta cu noi, studentii si-au dat viata pe teren, acum…”. (George Filip)

Radu Dobrin
    Member

personal, nu cred ca putem justifica nestiinta si prostia prin “blat”… primele doua, din toate timpurile s-au platit….

Blue Eyes
    Member

Am pierdut si noi o data si ne suparam…Ne luam jucariile si plecam acasa…
    Ce suntem noi baaaa …Femei sau copii plangaciosi ???
    😉
    In fine…Nu mai conteaza…
    Important e ca am gasit solutia pentru redresarea echipei.Adevarul e ca nici nu m-am gandit mult.Asa cum fac de obicei si jucatorii… 8)
    Trebuie sa scapam de psiholog….E BARBAT…Trebuie sa punem o FEMEIE !!!!
    http://www.psiholog.co.yu/images/photo3.gif 🙄

gata cu joaca…toti jucatorii sa-si spuna pe desktop … http://www.poc.it/stories/desktop/desk_1024/angelina_1024.jpg
    daca nici asta nu-i motiveaza….ma dau batut…
    Parca si fetele astea sunt mai motivate decat vedetele noastre…nu ???
    http://archives.thedaily.washington.edu/1995/111795/leaps.gif

Am pierdut o data…azi inca o data, la Timisoara inca o data…
    Atunci cand in cor jucatorii si antrenorul dau vina pe iarba mare de pe teren sa nu uite un lucru de bun simt: Nationalul a jucat pe acelasi teren!!!
    Mai multe…

Bravo Sportule!

P.S. Nu m+am dezis si nu ma voi dezice niciodata de Sportul dar lipsa de maturitate, care vad ca rabufneste mereu, fara odihna, a inceput sa+mi slabeasca nervii. Nu mai am rabdare.

Blue Eyes
    Member

Io zic ca trebuie sa avem incredere in jucatori indiferent se va intampla…..
    Cum erau suporterii lui Poli Timisoara cand pierdeau cu 8-1 in fata Stelei !!!
    E doar un joc !!!! 😮
    Asta le lipseste jucatorilor.Placerea de ajuca fotbal.Acum se cred vedete dar o sa le treaca repede.
    Daca vor sa ne arate ca nu sunt fotbalisti degeaba …SA CASTIGE CU TIMISOARA !!!! Sau macar “sa-si dea viata pe teren”.Sa vedem ca au vrut dar n-au putut.Iar atunci vor fi muuuult mai multumiti cand se vor uita in oglinda.
    hmmm….
    Unii se nasc vedete si la final sunt uitati…Altii nu se maturizeaza si-si rateaza cariera….Probabil ca nu stiu cum este sa muncesti pe 3.5 -4 mil de lei pe luna…+ bonuri de masa….cum este sa-si bata altii joc de tine…
    Dar nu-i o mare problema asta.Daca joaca tot asa vor afla destul de curand.EU SPER K NU !!!!
    Si o incurajare pentru meciul cu Poli:
    “Sportul…
    Nu uita…
    Astazi vrem victoria ” 😉

Sa dea dovada de caracter domnul Dan Petrescu si sa aduca inapoi cele trei puncte. Chiar acum, de la Timisoara!

Bravo Sportule! Bravo Dane!

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • The topic ‘17.09.2005 Sportul Studentesc – FC National 0-1(0-1)’ is closed to new replies.