17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Author
    multi
    Member

Vorba lui Cameliu : serios??

cameliu
    Member

Incredibil, sa batem afara dupa atata timp!
    Si sa intoarcem rezultatul in ultimele 5 minute!

BRAVO!!!!!!!!!!!!!

multi
    Member

Pare serios si se pare ca s-a si terminat meciul cu 2-1 pentru noi… Doamne-ajuta , am apucat-o si pe asta !
    Bun antrenor Poenaru asta… :D

cameliu
    Member

Asa ceva, demult n-am mai facut…

La revedere si la gara!
    BRAVO BAIETI!

razvan
    Member

Aș vrea să pot spune ceva mai inteligent, dar: uau, uau, uau, uau, uau, uau!
    Cinste lor, cinste lor, cinste lor, studenților!!

sunt uluit…..mi-a inveselit toata ziua…bravo bai baieti 😡

multi
    Member

Uite-ne si cocotati pe locul 4…Ma ia ameteala. Rau de inaltime ca n-am mai fost pe-aici cam de multisor…

ultrasro
    Member

http://www.fanatik.ro/final-nebun-fcm-bacau–sportul-1-2-s33626.html

PS: Vineri seara baietii de la Sportul si-au primit salariile restante.

Ce v-am spus eu,umilinta de la Suceava a prins bine alor nostri :D.Uite ca am reusit sa obtinem 6 puncte din 6,ultimele 3 fiind nesperate inainte meciului :D .Sunt convins ca suntem pe drumul cel bun,iar daca baietii nu si-o vor lua in cap dupa aceasta victorie senzationala si vor da dovada de maturitate si profesionalism,acestea coroborate cu talentul si valoarea incontestabila a lotului(pentru nivelul ligii 2) ne vor duce cu siguranta in situatia de a ne lupta pentru promovare.Dar pana atunci,raman sa ma bucur de succesul de azi a baietilor :ymparty:

FORZZA SPORTUL STUDENTESC!!! :ymapplause: :ymapplause:

EDIT:

@ultrasro wrote:

E bine ca una din probleme noastre interne s-a rezolvat.Poate ca si acest lucru a contat in evolutia buna de azi a “studentilor”

ultrasro
    Member

FCM Bacău – Sportul Studenţesc 1-2

Arbitru: Claudiu Ştefănuţi (Năsăud). Asistenţi: Dan Lucian Ilieş (Braşov), Cătălin Teodor (Brăila)

FCM Bacău: Manea – Varea, Spiridon, Carnariu, Dobârceanu – Doboş (76 Kalai), Taban, Boboc (54 Petrea), Cojocaru (54 Vraciu) – I. Radu, Tismănaru

Antrenor: Gheorghe Poenaru

Sportul Studenţesc: Popescu – Ciupe, Patriche, Ghinga, Farmache – C. Gheorghe (39 Postolache), Cruceru, Irimia (70 Cheţan), Ferfelea – Truţă (70 Dobre), Curelea

Antrenor: Tibor Selymes

min. 1 – a început meciul.

min. 4 – partida se desfăşoara fără ocazii mari de gol.

min. 5 – Truţă şutează din afara careului, dar trimite mult pe langă poartă.

min. 8 – I. Radu centrează in faţa porţii, mingea ajunge la Cojocaru, dar şutul acestuia este blocat.

min. 12 – Ciupe şutează din lovitură liberă de la 18 m, dar mingea se duce peste poartă, fiind deviată în corner.

min. 13 – Ferfelea trmite cu capul peste poartă, în urma cornerului.

min. 25 – Truţă trimite cu capul peste poartă, după centrarea lui Ferfelea.

min. 27 – Dobârceanu realizează o incursiune pe partea stângă, centrează în faţa porţii, iar Tismănaru reia cu capul din 5 m, mingea ştergând transversala porţii lui Popescu.

min. 31 – PENALTY !!! Patriche îl faultează în careu pe I. Radu, arbitrul arată punctul cu var de la 11 m, dar Popescu reuşeşte să apare şutul lui Cojocaru.

min. 32 – C. Gheorghe primeşte un cartonaş galben, în urma protestelor.

min. 36 – Cruceru şutează din lovitură liberă, dar mingea este respinsă de Manea.

min. 38 – Dobârceanu şutează de la 25 m, dar mingea trece puţin peste transversală.

min. 39 – schimbare la Sportul Studenţesc: Postolache intră în locul lui Costin Gheorghe.

min. 40 – Tismănaru trimite cu capul din 3 m, dar mingea este deviată de un fundaş al studenţilor.

min. 45+2 – centralul fluieră finalul primei reprize.

min. 46 – Doboş reia cu voleul din interiorul careului, în urma centrării lui Dobârceanu.

min. 48 – gazdele beneficiază de o lovitură liberă de la 25 m, dar şutul lui Taban trece puţin pe langă bara porţii lui Popescu.

min. 52 – Ferfelea şutează din afara careului, dar Manea reuşeşte să respingă în corner.

min. 54 – dublă schimbare pentru FCM Bacău: Vraciu îl înlocuieşte pe Cojocaru şi Petrea intră în locul lui Boboc.

min. 56 – Cruceru primeşte cartonaşul galben.

min. 62 – Truţă primeşte cartonaşul galben, în urma unui fault asupra lui Manea.

min. 66 – GOL FCM Bacău ! I. Radu înscrie cu un şut din interiorul carelui.

min. 70 – dublă schimbare a oaspeţilor: Dobre întră în locul lui Truţă, iar Lucian Cheţan îi ia locul lui Irimia.

min. 76 – schimbare a gazdelor: Kalai intră în locul lui Doboş.

min. 78 – ocazie monumentală a gazdelor: Petrea trimite mingea cu o lovitură de cap din 4 m cu poartă goală, însă mingea trece pe lângă poartă.

min. 79 – Petrea şutează foarte bine de la 25 m.

min. 82 – Dobârceanu intră în careu şi şutează la colţul lung, dar Popescu reţine senzaţional.

min. 86 – GOL Sportul Studenţesc ! Cheţan profită de o gafă a lui Spiridon şi restabileşte egalitatea pe tabela de marcaj.

min. 90+3 – GOL Sportul Studenţesc ! Patriche marchează în urma unei lovituri de la colţul terenului.

min. 90+3 – centralul Claudiu Ştefănuţi fluieră finalul partidei. Sportul reuşeşte să câştige cu scorul de 2-1, în deplasare la Bacău.

Asta era pe Ligab.ro

cameliu
    Member

http://www.liga2.ro:

FCM BACĂU – SPORTUL 1-2

Final halucinant!

18:14 “STUDENŢII” BUCUREŞTENI AU REUŞIT PRIMA VICTORIE ÎN DEPLASARE DIN ACEASTĂ EDIŢIE DE CAMPIONAT
    Final halucinant!

Elevii lui Tibor Selymes au întors rezultatul de la Bacău în ultimele cinci minute ale partidei.

După primele câteva zeci de minute ale “derby-ului” găzduit de Municipalul băcăuan, spectatorii începeau deja să se întrebe care dintre echipe joacă pe teren propriu. Bucureştenii au jucat mai relaxat, au avut posesie mai bună şi au atacat mai mult, “galben-albaştrii” apropiindu-se foarte rar de poarta lui Andrei Popescu şi nereuşind să-şi treacă în cont niciun şut pe spaţiul porţii.

Elevii lui Poenaru au fost însă foarte aproape de a deschide scorul, complet împotriva cursului jocului, în minutul 32, când “centralul” întâlnirii a pus mingea pe punctul cu var după o intrare imprudentă a lui Ghinga asupra lui Ionuţ Radu. Remus Cojocarul a tras însă plasat, dar suficient de încet pentru a-i da lui Popescu şansa să intervină şi să scoată mingea în corner.

După pauză, datele problemei s-au schimbat radical, FCM Bacău fiind echipa aflată la cârma jocului, gazdele reuşind să deschidă scorul prin Ionuţ Radu în minutul 66 şi trecându-şi în cont o serie de ocazii rarisime, Gabi Petrea fiind principalul pericol pentru poarta Sportului.

Nici lovitura sa de cap din careu cu poarta goală (78) şi nici şutul senzaţional din 30 de metri (80) nu au putut însă să majoreze scorul de pe tabelă şi să închidă meciul, iar bucureştenii au profitat din plin de ratările “galben-albaştrilor”.

Când aproape nimeni nu le mai dădea nicio şansă, “studenţii” au egalat prin nou-intratul Cheţan după o eroare incredibilă a lui Spiridon, reuşind să smulgă o victorie la Bacău în chiar ultimul minut de prelungiri prin lovitura de cap a lui Patriche la o fază la care defensiva băcăuană a “dormit în ghete”.

ashone
    Member

@ultrasro wrote:

inseamna ca pina la craciun nu mai bat… :-*

07Ex
    Keymaster

Nu-mi vine sa cred ca am castiga in deplasare, si inca unde, la Bacau. Bravo!

sircos
    Member

@multi wrote:

Uite-ne si cocotati pe locul 4…Ma ia ameteala

a luat giurgiu un punct la steaua2, si ne-a depasit

1 Victoria Brăneşti 10 7 2 1 24-8 23
    2 Delta Tulcea 10 7 0 3 13-5 21
    3 Concordia Chiajna 10 6 1 3 17-7 19
    4 Dunărea Giurgiu 10 5 2 3 11-11 17
    5 Sportul Studenţesc 10 5 1 4 17-11 16
    6 Petrolul Ploieşti 10 4 3 3 13-8 15

… ehehe, daca nu pierdeam acasa cu branestiul :-B

dragos
    Member

cheia meciului a fost la acel penalty ratat….ratarea a atarnat greu pentru gazde, insa le-a dat aripi alor nostrii.
    inca nu-mi vine sa cred, ca am castigat la bacau, un teren pe care nu am mai castigat de cand jucat in liga 1 :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
    echipa gazda fiind ambitioasa, nu sunt multe echipe care sa-i bata “acasa”….asadar, FELICITA, FELICITA STUDENTOS !!! 😡 :ymapplause: :-* :)
    sper, sa continuam in acelasi stil.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.