17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 17.12.2011 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 2-2(0-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii 1.
    Sambata, 17.12.2011, ora 13:00, stadion Regie.

ngm
    Member

PARCA VAD CA NE CHINUIM SI CU CHIAJNA; MAI BINE IN B.
    SPER TOTUSI CA LE VINE MINTEA LA CAPATINA, SI SA II
    DEA LUI FERFELEA MULTE VITAMINE .

dragos
    Member

daca nu castiga acest meci, pe Isaila nu-l va prinde tricou’ :D

in aceasta seara, Pandurii au facut spectacol 5-2 cu Chiajna…… :))

07Ex
    Keymaster

Si eu cam tot asta zic … Isaila daca nu castiga cu Chiajna nu-l vede primavara la noi.

Zibling
    Member

Daca Pandurii au castigat cu 5-2, noi vom castiga cu 5-1 in compania celor de la Concordia Chiajna!

@07Ex wrote:

Si eu cam tot asta zic … Isaila daca nu castiga cu Chiajna nu-l vede primavara la noi.

Ma indoiesc de acest lucru,nu prea are cine sa vina in loc,plus ca, daca ati observat, Siman,in acesti 2 ani, a renuntat cu greu la antrenori,deoarece isi da seama ca sunt putini care ar veni la o echipa saraca,fara pretentii si sub conditiile pe care el le impune,gen fara contract semnat,ci mers pe incredere reciproca.Luati exemplul perioada Moldovan,daca el nu pleca de bunavoie de la echipa sunt sigur ca Siman l-ar mai fi tinut 2-3 etape pentru a prelungi umilinta.Poate numai sa demisioneze Isaila,atfel chiar si cu o infrangere la Chiajna,nu va fi dat afara.Dar oricum,nici nu imi pun problema sa nu batem Concordia sambata.Haide Sportul! :ymapplause:

ar trebui sa fie un 1 solist cat toate zilele

dragos
    Member

depinde daca vrea si Dinita :p …..oricum si ei gandesc ca, este ultimul tren spre salvare :D

07Ex
    Keymaster

@Ace of Spades wrote:

Ma indoiesc de acest lucru,nu prea are cine sa vina in loc,plus ca, daca ati observat, Siman,in acesti 2 ani, a renuntat cu greu la antrenori,deoarece isi da seama ca sunt putini care ar veni la o echipa saraca,fara pretentii si sub conditiile pe care el le impune,gen fara contract semnat,ci mers pe incredere reciproca.Luati exemplul perioada Moldovan,daca el nu pleca de bunavoie de la echipa sunt sigur ca Siman l-ar mai fi tinut 2-3 etape pentru a prelungi umilinta.Poate numai sa demisioneze Isaila,atfel chiar si cu o infrangere la Chiajna,nu va fi dat afara.Dar oricum,nici nu imi pun problema sa nu batem Concordia sambata.Haide Sportul! :ymapplause:

Aici cam ai dreptate. Siman nu prea a dat antrenorii afara, nici atunci cand echipa mergea prost de tot. Ori ei au demisionat, ori si-au gasit alte echipe, or au plecat din motive de sanatate. Aici cam ai dreptate. In plus, chiar daca ar fi sa pierdem cu Chiajna, desi nu prea cred, nu-l vad pe Siman sa-l dea afara pe Isaila dupa meci, deoarece e constient ca nu va gasi pe altcineva inainte de craciun. Eu cred ca, si daca vom pierde cu Chiajna, il va tine pe Isaila pana in primavara si asta doar ca sa aibe pe cineva care sa antreneze echipa. Pe urma, inainte de prima etapa din retur, daca va gasi un inlocuitor, il va aduce pe ala. Sau, asa cum s-a mai intamplat si in pauzele precedente, nu vom avea antrenor in perioada de vacanta, si pe urma, pe ultima suta de metri Siman va aduce pe cineva, doar ca sa zica ca are antrenor.

ultrasro
    Member

Am o parere buna despre Isaila pana acum. Jocul echipei este bun in conditiile in care am pierdut in 4 luni o caruta de jucatori. Nu cred ca Siman o sa renunte la el in conditiile in care antrenorul inca nu are la dispozitie jucatorii noi promisi.

dragos
    Member

ca tot suntem in prag de Sarbatori, Mosh Sile ar trebui sa-i aduca lu’ Isaila cativa jucatori…… :p
    deh, daruiesti si…..castigi :)

sircos
    Member

ce se mai aude in legatura cu cei doi de la galati ? nu, nu, nu antal sau pena LOL. aia “mici” de la dunarea ;)

@Curelea & co – maine vin la meci si vreau sa vad spectacol si victorie ! altfel pana pe la sfarsitul lui februarie nu mai vin (decat bere si tuica) :ymcowboy:

ngm
    Member

Avancronica meciului Sportul – Concordia

17.12.2011, Bucureşti, Stadion: “Regie”, ora: 13:00, live Digi TV
    Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)
    Sportul Studenţesc Bucureşti – Concordia Chiajna

Sportul Studenţesc Bucureşti

Sportul nu a reușit să câștige meciul de pe teren propriu cu Petrolul, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. “Studenții” au terminat turul de campionat pe locul 16, având 13p și vor trebui să aibă evoluții mult mai bune în retur, pentru a putea să se mențină în prima ligă. În sezonul trecut, “alb-negrii” au încheiat turul pe ultimul loc în clasament cu 10p și din păcate pentru ei nu au reușit nici acum să evite locurile retrogradante. Va urma un meci deosebit de important cu Concordia, echipă pe care Sportul a învins-o în tur la Chiajna și în care speră să reușească și mâine să mai ia 3p.

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat că meciul cu Concordia Chiajna trebuie neapărat câştigat: “Va fi un meci foarte important în care vom trebui să ne concentrăm la maximum. Nu avem voie să ratăm cele trei puncte. Am jucat bine cu Petrolul, unde am fi meritat victoria. Dacă vom câştiga meciul cu Concordia, vom avea o vacanţă mai liniştită. Sportul are un lot bun. Cu o pregătire bună în pauza de iarnă, cred că vom reuşi un retur mai bun. Nu ştiu dacă vom face cantonamentele la munte sau în Antalya, deocamdată prioritar e meciul cu Concordia”.

“Studenţii” pot sta liniştiţi în perspectiva duelului cu Chiajna din etapa viitoare, foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării. Accidentat în meciul cu Petrolul Ploieşti (1-1), atacantul Costin Curelea va putea intra din primul minut. “Sunt bine. M-a durut un pic piciorul, dar am avut şansă, însă e bine că nu a fost entorsă. Sper să înscriu cu Concordia, avem mare nevoie de cele trei puncte. E posibil să fie ultimul meu meci în tricoul Sportului şi de aceea îmi doresc enorm să înscriu şi să câştigăm. Sper ca domnul Şiman să se înţeleagă la preţ cu Becali sau Copos şi să-mi îndeplinesc visul, de a juca la o echipă de top din Liga 1” , a declarat Curelea.

Antrenorul Daniel Isăilă nu are probleme de lot pentru întâlnirea cu Concordia Chiajna. Va reveni în primul unsprezece Marian Beţa, care s-a accidentat în meciul de la Galaţi cu Oţelul şi care a lipsit cu Vaslui, Rapid şi Petrolul. De asemenea, va reveni şi Nichita Patriche, care a lipsit în partida cu ploieştenii, datorită cumului de cartonaşe.

Echipa probabilă: A.Popescu – Beţa, Patriche, D.Lung, Maxim – V.Lazăr, Ghinga, A.Lungu, Ferfelea – Curelea, L.Dobre; Antrenor: Daniel Isăilă; Accidentaţi: nu există; Suspendaţi: nu există

ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
    06.11.2011: Sportul – Universitatea Cluj 2-4 [Liga 1, Etapa 13]
    18.11.2011: Oţelul Galaţi – Sportul 1-0 [Liga 1, Etapa 14]
    26.11.2011: Sportul – FC Vaslui 1-0 [Liga 1, Etapa 15]
    04.12.2011: Rapid Bucureşti – Sportul 2-0 [Liga 1, Etapa 16]
    11.12.2011: Sportul – Petrolul Ploieşti 1-1 [Liga 1, Etapa 17]

Concordia Chiajna

Așa cum era de așteptat, Concordia Chiajna n-a reușit să evite înfrângerea la Târgu-Jiu, unde a fost bătută clar de Pandurii cu scorul de 5-2. Jucătorii lui Diniță au încheiat turul pe locul 17, la o distanță mare de locul 14, 7 puncte, astfel că vor trebui să facă un retur mult mai bun dacă vor să se mențină în prima ligă. Pentru ilfoveni nu este totul pierdut, practic mai este de disputat un retur de campionat și dacă conducerea va face în pauza de iarnă câteva transferuri bune, poate echipa își va reveni. Până atunci “galben-verzii” vor jucă mâine în Regie cu Sportul și vor trebui să facă tot posibilul să câștige cele 3p.

Antrenorul Laurenţiu Diniţă a spus că viitorul său pe banca Concordiei este incert: “Nu ştiu dacă voi antrena Concordia Chiajna şi în 2012. După meciul cu Sportul mă voi întâlni cu conducerea şi vom face bilanţul. Deocamdată va trebui să strângem rândurile şi să încercăm o victorie în faţa studenţilor. Ne-au bătut în tur cu 2-1, nu avem voie să le dăm şase puncte. Revin cu plăcere în Regie. Am jucat la Sportul multe sezoane şi încă iubesc acest club. Păcat că ambele echipe sunt la retrogradare. Au jucători destul de buni, dar lipsa de experienţă şi arbitrajele ostile au făcut să termine turul pe locuri retrogradabile”.

Petre Marin, un alt jucător care a mai jucat în cariera sa la Sportul, a declarat că nu se va retrage, deşi are 38 de ani: “Încă mă simt în vână. Vreau să joc la Chiajna şi în retur, pentru a o ajuta să se menţină în prima ligă. Trecem printr-o perioadă slabă. Jucăm bine, dar nu reuşim să marcăm. Cu Sportul va fi un meci de şase puncte. Dacă o să câştigăm, cred că ne vom salva de la retrogradare, dar dacă pierdem… Nu vreau să mă gândesc că vom pierde. Eu sunt un tip optimist şi consider că avem puterea de a câştiga în Regie. Va fi un meci pe contre, nici noi, nici ei nu dorim egalul”.

Faţă de meciul de la Târgu-Jiu, antrenorul Diniţă va putea conta din nou pe mijlocaşul Mihai Stere. Acesta a fost suspendat în partida cu Pandurii pentru cumul de cartonaşe. În rest Diniţă nu are probleme de lot. Singura lui dilemă este cu cine să joace în atac şi se pare că Alex Bălţoi, Adrian Mihalcea sau Ciprian Iliescu vor fi rezerve, titulari fiind preferaţi Yannick Salem şi Valentin Badea, care au marcat în ultima etapă. Mulţi jucători vor evolua probabil pentru ultima oară în tricoul “galben-verde”, conducerea dorind în pauza de iarnă să facă remanieri masive de lot, fiind nemulţumită de parcursul Concordiei din acest tur de campionat.

Echipa probabilă: Kolev – P.Marin, Mamele, Bozga, Vitinha – Chiţu, Sorin Pană, Muzac, I.Iordache – Salem, V.Badea; Antrenor: Laurenţiu Diniţă; Accidentat: Silviu Pană; Suspendaţi: nu există

http://www.romaniansoccer.ro

cameliu
    Member

Popescu a scos vreo 3 mingi grele ca sa-si bata apoi joc de tot!
    JENANT rezultat in ciuda efortului echipei!

Asta e atat putem. Ce sa astepti mai mult cand incepi sa joci cu Chetan varf…

Incredibil cat de naivi putem fi.

Macar stim ca in A nu avem ce cauta!

07Ex
    Keymaster

Incredibil cum am putut pierde 2p azi. 😮

Cand ai nostri au dat golul de 2-1 nici prin cap nu mi-a trecut ca aia de la Concordia vor putea egala. Eu nu inteleg cum de Popescu este portarul nostru nr.1. Noi nu avem pe altcineva? Asta este a doua gresala grava pe care o face in ultimele 2 etape si care ne costa 2p. Am pierdut 4 puncte pe seama lui doar in luna decembrie.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.