Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)
- This topic has 33 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
March 14, 2006 at 8:55 pm #50493
George Apostol
MemberSportul Studentesc – Farul Constanta, sambata, ora 15.30
[Sportul: 33 STANCIOIU, 15 R. CIUPE, 2 A. RATIU, 6 SECAREANU, 13 L. RUSU, 7 S. STANCU, 5 C. LAZAR, 8 CRUCERU, 23 MAXIM, 9 MAZILU, 18 CURELEA
Antrenor:Gheorghe Multescu
Rezerve: S. Popescu, 4. N. Vasile, 14. Ferfelea, 17. Patrichi, 20. D. Varga, 22. M. Nae, 24. Oae
Farul Constanta : 1 G. CURCA, 2 FARMACHE, 3 I. BARBU, 5 SCHIOPU, 20 L. FLOREA, 8 LUNGU, 14 VOICULET, 17 TODORAN, 11 GURITA, 7 L. MIHAI, 10 SENIN
Antrenor:Momcilo Vukotic
Rezerve: . 30 Vlas, 6. Gheara, 9. Apostu, 16. Pacuraru, 19. V. Gheorghe, 23. T. Moldovan, 25. M. Carlos
Arbitru:Orlando Trandu (Timisoara)
Asistenti: Cornel Avram si Sorin Caia (ambii din Timisoara)March 15, 2006 at 11:39 pm #73867ashone
Memberdespre meciul cu farul nu pot spune decit atit: la 2 sint la nicu!!!!!!!!!! terenu va fi greu…
March 16, 2006 at 9:07 am #73868dragos
Memberne vedem la meci…abia astept sa ne revedem !!!!
ovidiule, sa aduci bratarile.
March 16, 2006 at 4:12 pm #7386907Ex
KeymasterCum e vremea in Bucuresti? Vom avea probleme cu terenul sambata?
March 16, 2006 at 5:07 pm #73870dragos
Member@97SiR wrote:
Cum e vremea in Bucuresti? Vom avea probleme cu terenul sambata?
lapovita si ninsoare….ni s-a acrit de iarna asta !!!!
March 16, 2006 at 5:08 pm #73871ultrasro
MemberTerenul este foarte moala, cam ca la Hamburg
March 17, 2006 at 7:59 pm #73872ashone
Member@97SiR wrote:
Cum e vremea in Bucuresti? Vom avea probleme cu terenul sambata?
simbata va fi bine la nicu,nu vom avea probleme cu berea…gazonu e cum il stii din 81.”eni cuestions”?
March 18, 2006 at 10:44 am #73873ashone
MemberLA MECI!!!!!!!!! LA MECI!!!!!!!!!!!!
March 18, 2006 at 3:29 pm #73874cameliu
MemberBravo Ionutz! I-ai mazilit si pe astia… 😆 😆 😆
March 18, 2006 at 3:56 pm #7387507Ex
KeymasterAm vazut ca Gazeta are golurile pe site dar nu pot sa le salvez si sa le pun aici pe forum. Daca le are cineva poate sa mi le trimita prin e-mail? Multumesc anticipat.
March 18, 2006 at 4:00 pm #73876cameliu
Member@97SiR wrote:
Am vazut ca Gazeta are golurile pe site dar nu pot sa le salvez si sa le pun aici pe forum. Daca le are cineva poate sa mi le trimita prin e-mail? Multumesc anticipat.
Alea-s format ciudat!
Ia-le de pe online:March 18, 2006 at 4:11 pm #7387707Ex
KeymasterLe-am luat. Merci mult Cameliu.
March 18, 2006 at 5:58 pm #73878wislafan
MemberBravo Mazilu
ce pacat ca tu n-ai plecat cu Dan la Polonia😉
😈 😈 😈March 18, 2006 at 6:45 pm #73879Dragos Chiva
MemberMi-a placut foarte mult cum a aratat echipa Sportului astazi.Ca sa fiu sincer imi era teama ca Multescu va schimba in intregime registrul tactic atat de bine conturat de predecesorul sau Dan Petrescu si ma refer in principal la jocul cu angajarea varfurilor in adancime.N-a fost asa si ma bucur foarte mult pentru ca multe faze de atac au fost construite si astazi utilizand acest mod de joc.Imi pare foarte bine de asemeni ca, cel putin in jocul de astazi-si au fost unii dintre voi care au confirmat asta si referitor la meciul de la Cluj-echipa este mai elastica si mai mobila in comparatie cu prima parte a campionatului si asta este trebuie sa recunosc un plus al lui Multescu.Am fost uimit sa vad pe tot parcursul primei reprize un pressing sufocant practicat de catre jucatorii nostri care a facut ca jocul sa se desfasoare cu predilectie in terenul advers si asta este o alta imbunatatire adusa de Multescu.In fine dar nu in ultimul rand, mi-a placut faptul ca jucatorii care participa la faza ofensiva au schimbat deseori partea de joc-si aici un plus pentru Varga-lucru care a condus la eficienta pe care cu totii ne-o dorim in jocul echipei noastre.
Numarul 11 introdus in repriza a doua nu cred ca fost cea mai inspirata alegere, s-a miscat destul de greu in comparatie cu colegii lui mult mai mari decat el si cred ca a avut emotii fiindca de cate ori a avut ocazia sa declanseze un contraatac se intorcea cu tot cu minge inapoi si transforma faza intr-atac pozitional.Si acest lucru se intampla cand Nicola, un jucator foarte tehnic nu reuseste inca sa isi gaseasca loc in primul unsprezece.
La finalul meciului, emotii din nou si teama de a nu transforma o victorie intr-un semiesec, lucru de care cred ca toti ne-am saturat, noroc cu Ionut care chiar face 3 mil.Euro daca va mai indoiati cumva pana astazi.March 18, 2006 at 6:49 pm #73880cameliu
MemberSPORTUL – FARUL 3-1 / SI-AU REVENIT “NEBUNII”
Data : Sambata, 18 Martie 2006 | 19:47 (GMT+2)
Categoria : Sportul StudentescMazilu – omul meciului
Partida cu Farul trebuia sa fie una dificila pentru studenti, insa constantenii nu au contat in Regie. Numiti “gasca nebuna” din cauza ca ratau cu usurinta ocazii clare de gol si nu reuseau sa tina de rezultat, elevii lui Multescu au stat foarte bine astazi tocmai la capitolul organizare.Cu o aparare sigura si cu un mijloc de care se putea trece foarte greu, Sportul pare ca s-a maturizat.
Prima repriza a fost una echilibrata. Gazdele au inceput meciul mai ofensiv punand presiune pe adversari. Dominarea gazdelor se concretizeaza in minutul 20. Mazilu a profitat de imprecizia lui Farmache si, cu un sut foarte bine plasat, l-a invins pe Curca.Golul primit le-a trezit orgoliul constantenilor care au iesit mai mult la joc si au pus stapanire pe centrul terenului. Din pacate pentru formatia antrenata de Vukotici, studentii s-au aparat foarte exact si pauza i-a gasit in avantaj.
Repriza a doua i-a avut in rolurile principale tot pe Mazilu si Farmache. In minutul 69, fundasul dreapta al marinarilor a balbait o minge usoara in careu si Mazilu, pe faza, nu i-a dat nici o sansa lui Curca.Farul a parut ca are puterea sa revina 8 minute mai tarziu cand, in urma unei centrari venite de la Farmache, Tiberiu Moldovan a redus din diferenta si fanii constanteni incepeau sa spere. Din pacate pentru ei, favoritii nu au reusit sa-si mai creeze vreo ocazie pana la final, un final care i-a apartinut tot lui Mazilu. In minutul 91, sub privirile “spionului” lui Piturca, Dan Apolzan, atacantul studentilor a marcat pentru 3-1.
Marcatori: Mazilu (’21, ’69, ’91) / Moldovan (’78)
Cartonase galbene: Farmache(’50)
Cheia meciului: Gigi Multescu si-a asezat foarte bine jucatorii pe teren si nu a lasat nici o sansa adversarilor.
One man show: Mazilu a fost cu siguranta omul meciului. Cu trei goluri reusite, el a castigat practic de unul singur acest meci.
Gafa meciului: Farmache nu a reusit sa respinga o minge usoara din propriul careu si i-a dat ocazia lui Mazilu sa ridice scorul la 2-0.
Arbitraj: Orlando Trandu a condus foarte bine un meci care, ce-i drept, nici nu i-a pus prea mari probleme.
Adrian CurcaProsport:
“Arbitrul meciului a fost confuz”
Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, după terminarea partidei cu Farul Constanţa, scor 3-1, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A, că arbitrul întâlnirii, Orlando Trandu, a fost foarte confuz.
“Am avut emoţii la 2-1. Echipa adversă ne-a chinuit foarte mult, la fel şi greşelile noastre. Îmi pare rău, dar trebuie să o spun, arbitrul a fost foarte confuz”, a spus Mulţescu.
La rândul său, antrenorul Farului, Momcilo Vukotici, crede că jucătorii săi au fost mai mult concentraţi la partida de miercuri din semifinalele Cupei României cu FC Naţional. “Vreau să felicit Sportul pentru victorie. Le-am spus jucătorilor să se concentreze la acest meci şi nu la cel de miercuri din Cupă cu FC Naţional. Mi-a plăcut cum am jucat în prima repriză, dar în cea de-a doua am pierdut organizarea în joc şi le-am dat ocazia să fie periculoşi în atac”, a declarat Vukotici.
Atacantul Ionuţ Mazilu, autorul celor trei goluri ale formaţiei bucureştene, a afirmat că îşi doreşte să obţină titlul de golgheter al campionatului. “Îmi doresc să iau titlul de golgheter. Să dau goluri este meseria mea”, a spus Mazilu.
-
AuthorPosts
- The topic ‘18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)’ is closed to new replies.