Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)
- This topic has 33 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
March 18, 2006 at 8:38 pm #73881
07Ex
KeymasterCine este acest C. Gheorghe care a debutat la noi in echipa?
March 18, 2006 at 8:47 pm #73882Giani
MemberPentru Dragos Chiva: acest numar 11, initiatorul fazei care a condus la golul 2, este un copil de 16 ani si 10 luni, pe nume Costin Gheorghe; este normal pentru varsta lui sa evolueze cu trac, este normal sa aiba emotii, mai ales intr-un meci cu o echipa tare, cum este Farul, a si gresit, dar a si muncit, chiar cu folos. Se pare ca, avand asemenea juniori, viitorul Regiei suna foarte bine. Copilul si-a facut din plin datoria, atat cat a putut, la experienta lui ar fi absurd sa ii cerem mai mult. O pasa de gol la nici 17 ani, in prima divizie, este deja o performanta! Bine este ca tot vom mai auzi de el.
In ceea ce il priveste pe Mazilu (in urma cu 2-3 secole, mazil era locotenent, in armata turca), si-a facut datoria. Pentru un nume predestinat cu tinuta militara, a da trei goluri este deja un act de eroism. El nu s-a prezentat ca erou, desi a fost eroul meciului, dar pret de cateva minute, atacantul Nationalei si golgeterul la zi al campioblatului lui mitica a venit intre suporteri, unde i s-au prezentat felicitarile si multumirile de rigoare pentru acest hattrick (al doilea al lui, dupa cel din meciul cu Petrolul, din urma cu cinci ani). Peluza s-a bucurat pentru acest rezultat; cateva minute dupa meci, bucuria a fost la fel de mare si langa stadion, cu un pahar de bere in fata. Fiind noi la acea bere, Mazilu a venit printre noi, am facut fotografii, l-am felicitat, i-am strans mana si i-am multumit. A fost sufcient.
EDIT: Caz, cu ocazia asta iti raspund si tie. C.(Costin) Gheorghe este juniorul de care tocmai vorbeam mai sus. Parerwa mea: e de bine.
March 18, 2006 at 9:40 pm #73883razvanR
MemberScorul este bun. In rest nimic nu ma mai intereseaza.
Vreau sa terminam campionatul asta cu cel putin 50 de puncte.
March 18, 2006 at 10:23 pm #73884cameliu
MemberEVZ:
Fara Grigoras, sunteti pe faras
19 Martie 2006
Florin Pater, Andrei CraciunPutini, dar inimosi, spectatorii din Regie i-au persiflat pe constanteni, la victoria Sportului in fata Farului.
“Studentii” au trecut prin mai multe “sesiuni” in Divizia A, dar Sportul a ramas aceeasi trupa de “nebuni”. Jocul lor de ieri a dat mari batai de cap antrenorului Gheorghe Multescu, care a avut multe iesiri nervoase.
IONUT CEL MARE. “Eroul” celor de la Sportul a fost Ionut Mazilu, autorul unui hat-trick impresionant. Titular si in nationala lui Piturca, “Mazi-gol” nu a parut marcat de povara de a fi motorul echipei. Dupa partida, capitanul “studentilor” s-a aratat modest: “Sunt fericit ca a castigat echipa”. Mazilu s-a detasat in fruntea clasamentului golgheterilor, ajungand la “cota” 13.
COPIII LUI GIGI. Multescu a lansat doi pusti in meciul cu Farul. Pe C. Gheorghe care a intrat in minutul 56, in locul lui Nae (care si-a spart nasul), si pe Mladin, in al patrulea minut de prelungiri.
GURITA BOGATA. Mihai Gurita a fost doar rezerva in partida cu Sportul, pentru ca s-a contrat la un antrenament cu antrenorul Vukotici, care a tinut astfel sa ii arate cine este seful.
TRANDU N-A FOST Tandru. “Centralul” Trandu a fost foarte exigent, fluierand extrem de usor, ceea ce a produs iritare pe cele doua banci. Gigi Multescu l-a certat de cateva ori pe Trandu, iar in minutul 33 a izbucnit un scandal imens in jurul unui aut acordat constantenilor de “tusierul” Avram, pe care “centralul” l-a “intors” sub presiunea gazdelor.
CU “BUNICUL” LA STADION. In “Regie” a venit ieri si profesorul Traian Tomescu, ajuns la venerabila varsta de 85 de ani. El a fost insotit de un prieten invidios pe etatea tehnicianului. “Maestre, ce
n-as da sa mai vin si eu pe stadion cand voi avea anii dumitale”, i-a spus admirativ amicul. La partida a asistat si fostul star al “studentilor”, Marius Sumudica. El a stat langa un alt fost jucator, “bancarul” Marian Duna.IRONII STUDENTESTI. Micuta galerie a Sportului i-a luat peste picior pe constanteni. “Stingeti Farul!”, “Fara Grigoras, sunteti pe faras!”, au scandat indelung fanii din Regie. Entuziasmati de evolutia vedetei Mazilu, ei au simtit nevoia sa se lege si de atacantul Victoras Iacob, de la Steaua. “Sa vina Iacob, sa ia notite”, au scandat “studentii”. Desi este singurul stadion pe care nu se percep niciodata taxe la intrare, pe “Sportul” nu s-au strans mai mult de 500 de spectatori.
March 19, 2006 at 10:55 am #73885ultrasro
MemberIncerc sa schimb locatia!
March 19, 2006 at 11:54 am #73886cameliu
MemberNu-mi merg pozele!
GSP:
Dresor de rechini
Remus Răureanu“Fără Grigoraş sînteţi pe făraş!”. Scandarea adresată constănţenilor s-a auzit ieri de la 0-0, dar a anticipat perfect evoluţia Farului în Regie. Cu un singur atacant pe teren, Liviu Mihai, care nu s-a aflat niciodată cu faţa la poartă, şi cu Carlos şi Todoran inexistenţi, “rechinii” au fost o pradă uşoară în faţa “studenţilor”, impulsionaţi de internaţionalul Ionuţ Mazilu.
Fundaşi circari
Primul gol (22) a demonstrat clasa unui atacant căruia micuţa arenă din spatele căminelor studenţeşti i se potriveşte tot mai puţin. Parcă a fost o fază exersată la antrenament: o diagonală a lui Varga pentru Nae, acesta a trimis în centru, Mazilu l-a ţinut pe Şchiopu la distanţă şi a finalizat cu o execuţie aproape de vinclu. Barbu, Şchiopu şi Farmache au continuat recitalul gafelor şi în partea a doua, presaţi şi de impotenţa ofensivă arătată de dobrogeni.Iluzia Moldovan
Farul a reuşit primul şut pe poartă abia în minutul 65, o minge ce nu i-a dat deloc bătăi de cap lui Stăncioiu, care şi-a permis destule clipe de relaxare ieri după ce a fusese solicitat din greu la Cluj în etapa trecută. Mazilu a mai înscris o dată (68), după un cadou din partea lui Farmache, fostul său coleg din Regie. Intrarea lui Tibor Moldovan i-a readus pe “rechini” în joc. La singurul cros al lui Farmache, fostul “cîine” a marcat din careul mic (78). A fost doar iluzia că oaspeţii ar putea relansa partida. Fiindcă tot Mazilu a marcat a treia oară, punînd punct jocului.„Nu-mi pare rău că l-am pierdut pe Grigoraş. Echipa a jucat bine astăzi, dar am primit gol pe trei greşeli mari în apărare”
Gheorghe Bosînceanu, patron Farul„Am avut ceva emoţii la 2-1. A fost un meci frumos împotriva unui adversar puternic şi noi am reuşit să cîştigăm dînd dovadă de pragmatism”
Gheorghe Mulţescu, antrenor Sportul„Felicit echipa Sportul pentru victorie. Noi am făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua le-am dat ocazia adversarilor să fie periculoşi”
Momcilo Vukotici, antrenor Farul„Nici n-am cuvinte. Mă bucur enorm că am cîştigat cele 3 puncte prin golurile marcate de mine”
Ionuţ MaziluNae a ieşit plin de sînge
Unul dintre cei mai buni jucători ai Sportului în meciul de ieri, Marius Nae (foto) a părăsit terenul în minutul 53 după ce a fost faultat de Todoran şi apoi lovit cu cotul în nas, în cădere, de jucătorul Farului. Înlocuit cu Costin Gheorghe, mijlocaşul ofensiv al “studenţilor” a părăsit terenul cu tricoul plin de sînge şi după meci a fost dus la spital pentru investigaţii. (Marius Roşu)March 19, 2006 at 11:57 am #73887cameliu
MemberSuper copeta Prosportului de duminica!!!
OLE OLE MAZILULE!!!http://www.prosport.ro/public/audio/pdf/143.pdf
Mazilu, pur şi simplu
Atacantul a reuşit hat-trick-ul şi a adus echipei sale victoria fără dubii .
Florin MARIAN
“Fără Grigoraş, sunteţi pe făraş!”, strigau puţinii susţinători ai Sportului către oaspeţi.
Într-adevăr, Farul are altă faţă fără tehnicianul considerat drept “cel mai tare din oraş“. Sârbul Vukotic îşi arată experienţa şi îşi aşază de regulă bine echipa pe teren. Acest lucru s-a văzut şi în deplasarea din Regie, însă ideile tactice îi cam lipsesc echipei constănţene. Astfel, nu i-a trebuit prea mult timp lui Mazilu pentru a deschide scorul. În minutul 23, internaţionalul român a primit excelent o pasă în careu de la Nae şi l-a învins fără probleme pe Curcă. Farul a încercat timid să ajungă în careul advers, dar singurele pericole au reieşit din fazele fixe.
Tot Mazilu a rezolvat meciul profitând şi de o greşeală a lui Farmache, care, în minutul 68, i-a oferit mingea pe tavă atacantului de la Sportul. Farul a avut o tresărire de orgoliu, prin Tiberiu Moldovan, care a perforat poarta lui Stăncioiu cu zece minute înainte de finalul meciului. La această fază, Farmache şi-a mai spălat din păcate, el fiind autorul pasei decisive. Cu toate că “marinarii” au forţat pe final, victoria nu le-a scăpat fotbaliştilor pregătiţi de antrenorul Gheorghe Mulţescu. Ba mai mult, în penultimul minut de joc, Mazilu a reuşit hat-trick-ul, marcând cu un şut din întoarcere.Vukotic s-a certat cu Guriţă!
De la instalarea sa pe banca tehnică a “marinarilor”, Momcilo Vukotic a avut câteva conflicte cu elevii săi care, din start, l-au catalogat drept un “tehnician prea dur”. După ce Paşcovici, Senin şi Guriţă (foto) au fost amendaţi de sârb pentru indisciplină, în timpul antrenamentului de joi seară, “Guri-gol” s-a certat violent cu Vukotic. Drept urmare, în partida de ieri, fotbalistul a fost scos din primul “11” de antrenor şi riscă să fie, din nou, “ars la buzunar” de Vukotic. (Daniel Vlad)March 19, 2006 at 12:06 pm #73888Zibling
MemberNu o sa va mai dau detalii ample despre meci, precum la topicul cu deplasarea din Cluj, insa vreau sa adaug urmatoarele:
Primele 10-15 minute Sportul nu a contat deloc la mijloc, constantenii pasand cu mult mai multa exactitate in linia mediana si ajungand pe centru destul de des la poarta noastra, lasandu-ne noua partile laterale pt a ataca. Apoi, golul nostru a picat numai bine cu o executie sub transversala a lui Mazilu. Repriza a doua am inceput si noi sa mai legam la mijloc, iar luftul lui Farmache (multimim pe aceasta cale
) i-a permis lui Mazilu sa-l mai invinga o data pe Curca. Au urmat 20 de minute de dominare (nu chiar copioasa) a Farului, care au apucat sa dea si un gol, pe partea pe care Patriche a incheiat faza respectiva in fund. Intrarea lui C.Gheorghe si pendularile dese ale lui D.Varga si S.Stancu de pe o parte pe alta (registru tactic interesant realizat aici de Gigi Multescu si ma bucur in acest sens ca a realizat ca plusul de viteza al sportistilor inca poate fi exploatat) au creat niste contra-atacuri taioase care pana la urma au si dat roade. Dar, din nou (ca la golul 2) cu noroc – un fundas al Farului (daca a fost tot Farmache – sa traiasca, ca vad ca nu a uitat ca fost si el student) nu s-a grabit sa degajeze balonul, iar Mazilu a insistat si a punctat pt 3-1.
@dragos: Nu-mi mai striga si tu din tribuna despre nr. 22 de la noi ca poate te aude si ma bate data viitoare in autocarul echipei, daca afla ca nu-mi place stilul lui de joc. Trebuie sa adaug, insa, ca printre rezervele noastre, insa, nu avem alti jucatori ofensivi si trebuie sa ne multumim cu Nae. Al 3-lea Costin (Gheorghe) al echipei noastre inca nu are viteza si nu are curaj sa faca si el un dribling sau sa ia o faza pe cont propriu.March 19, 2006 at 12:12 pm #73889Zibling
MemberEntuziasmati de evolutia vedetei Mazilu, ei au simtit nevoia sa se lege si de atacantul Victoras Iacob, de la Steaua. “Sa vina Iacob, sa ia notite”, au scandat “studentii”.
Pe asta de unde au scos-o cei de la EVZ. In rest, ma bucur ca nu le-au memorat pe alea cu “gripa aviara” iesite din gura galeriei noastre, deoarece nu sunt prea mandru de ele. Insa, faptul ca un cotidian romanesc ne aude din cand in cand scandarile, inseamna ca reusim si noi sa avem o galerie unita si galagioasa.
Sper numai sa nu fie doar o tresarire de inceput de retur, cand toti suporterii au revenit cu mare chef la stadion, iar spre finalul campionatului sa ne injumatatim acolo in peluza.March 19, 2006 at 12:50 pm #73890ultrasro
Memberhttp://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%19%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%18%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%1F%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%1E%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5D%5E%1A%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5D%5E%1B%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5D%5E%14%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5D%5E%15%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%1D%00C%1FU8
http://foto.neogen.ro/servpic.php?A%5C%0E%06%1F%09%17%00%19%0BMj%5EQ%02%13%5DY%1C%00C%1FU8March 19, 2006 at 11:08 pm #7389107Ex
KeymasterMarfa pozele Ovidiu. Sper ca in cel mai scurt timp sa putem pune pozele pe site. Dupa cum ai vazut link-ul catre arhiva merge, dar inca mai lucram la paginile de stiri si la poze.
March 20, 2006 at 12:49 am #73892ultrasro
MemberBafta multa si sa iasa bine
March 20, 2006 at 11:17 am #73893cameliu
MemberGazeta:
Original
Remus RăureanuPreşedintele Sportului, Vasile Şiman, obţine performanţă oferindu-le jucătorilor un singur lucru: dreptul de a-şi cîştiga biletul de plecare din Regie
S-a putut la Cluj fără Mazilu şi Costin Lazăr. Dacă în urmă cu o săptămînă, împotriva CFR-ului, “studenţii” au reuşit doar să plece neînvinşi, sîmbătă, cu Farul, au avut momente de fotbal-spectacol. Şi au lipsit patru titulari, printre care internaţionalul Tiberiu Bălan şi unul dintre cei doi fundaşi centrali din lot, Secăreanu. În Regie, nimeni nu e de neînlocuit. Nici antrenorul. A plecat Dan Petrescu, dar cu Mulţescu pe bancă echipa joacă cel puţin la fel de bine.
Singurul om fără care echipa nu ar mai arăta la fel e patronul Vasile Şiman. Nu i-ar fi oricui la îndemînă să le explice fotbaliştilor că nu au primă de victorie, dar să-i şi determine să lupte pînă ies de pe teren plini de sînge, cum a făcut-o sîmbătă Marius Nae. “Toţi vrem să ajungem la mai bine”, a recunoscut Ionuţ Mazilu, atacantul naţionalei, autorul a trei goluri contra Farului şi jucătorul care cîştigă un sfert din salariul pe care Claudiu Răducanu îl primeşte la Vaslui.
Vukotici contestat
O dată cu eşecul cu Sportul, au apărut şi primele nemulţumiri ale jucătorilor constănţeni cu privire la metodele de antrenament ale sîrbului Vukotici. “Rechinii” sînt nemulţumiţi că noul lor tehnician a schimbat sistemul de joc, din 4-4-2 în 4-3-2-1, dar şi de faptul că Vukotici are o atitudine dictatorială faţă de ei. (Ionuţ Iordache)“Naţionala îmi dă motivaţia”
Golgeterul Diviziei A, Ionuţ Mazilu, crede că secretul prestaţiei sale de excepţie din meciul cu Farul îl constituie dorinţa de a-şi păstra locul printre “tricolori”. “Eu joc cu mare ambiţie, pentru că sînt fotbalist de echipa naţională şi trebuie să trag de mine pentru a-i confirma selecţionerului încrederea pe care mi-a arătat-o”, a declarat Mazilu.20 martie 2006
Mazilu, despre Momcilo
Farul a pierdut pe mina unui antrenor care nu si-a adus din Serbia si realismul. Cu Vukotici pe banca, Farul nu stie sa atace, asa cum a fost obligata dupa 0-1, sirbul negasind nici solutia fericita de a se apara impotriva unui atacant de echipa nationala. Sportul si-a facut treaba de formatie nebuna, iar Constanta traieste traume post-Grigoras.
Imediat in spatele aristocratiei fotbalului nostru stau citeva nume care si-au cistigat statutul de echipe capabile sa bata pe oricine daca se pun pe treaba, care ar putea fi ceva mai mult decit sint, dar care nu erup aproape niciodata, din diverse motive, peste locul patru. Doua dintre acestea, Sportul si Farul, s-au intilnit in Regie pentru a stabili care este mai frumoasa din restul tarii, acel rest care mai ramine dupa ce excludem Steaua, Dinamo, Rapid si, eventual, Poli Timisoara.A iesit ceva cu adevarat romanesc, cu frig, cu spectatori putini si obsceni in exprimari, cu lupta surda si cu goluri multe, facilitate de fundasi sublimi. Au cistigat romanii, in sensul ca, mai obisnuit cu ceea ce se joaca la noi intr-o partida intre locuri fara griji, Multescu a gasit reteta mai potrivita, invingindu-l pe mult mai poetul sirb Momcilo Vukotici. Fara substanta si fara idei coerente, argumente cu care antrenorul ar fi trebuit sa-i inarmeze pe ai sai, Farul a fost doar un plocon de weekend, cazut usor in plasa tinerilor Regiei.
Cu atit mai mult cu cit Schiopu, Barbu si, in special, Farmache au format o aparare mult prea moale pentru a-l opri pe extraordinarul Mazilu. Avind mai tot timpul controlul asupra a ceea ce s-a intimplat pe teren, Multescu s-a temut doar citeva minute, spre final, dupa golul reusit de Tiberiu Moldovan, unul care s-a dorit a fi primul demers catre egalare, dar care nu a ramas decit punctul onoarei trecut in dreptul Constantei.
Mazilu este in grafic in cursa golgeterilor, pe care o transforma intr-un galop solitar. Tripla lui a avut insa si rolul de a face sa se auda in Regie numele lui Grigoras, un antrenor la care patronul Bosinceanu a renuntat mult prea usor.
“Am sa repet acest hat-trick”
Capitanul studentilor, Ionut Mazilu, nu crede ca, prin cele trei goluri marcate in poarta Farului, a facut cel mai bun joc al sau. Acesta si-a adus aminte ca si la debutul sau in Divizia A a avut tot atitea reus ite, victima numindu-se atunci Petrolul. “In meciul cu Farul, pot spune ca am fost intr-o forma buna. Am inscris trei goluri, dar sa nu uitam ca asta este datoria mea. Nu este prima oara cind am dat intrun meci trei goluri, am mai facut-o si o voi mai face”, a declarat Mazilu. (Marian Stancu)Nae a fost transportat la spital
Dupa un fault dur al mijlocasului Dinu Todoran asupra lui Marius Nae, acesta a fost nevoit sa paraseasca suprafata de joc in minutul 53. In urma loviturii aplicate, atacantul Sportului s-a ales cu nasul spart si cu o hemoragie care i-a umplut tricoul de singe aproape instantaneu. Nereusind sa-i stopeze singerarea, doctorii au fost nevoiti sa il transporte de urgenta la spital pe fotbalist. (Marian Stancu)March 20, 2006 at 5:46 pm #73894dragos
Memberpe langa ceea ce s-a scris aici, pot completa urmatoarele:
– ECHIPA a alergat MULT, s-a zbatut si VICTORIA ESTE MERITATA !!!
– MAZILU a fost intr-o FORMA de ZILE MARI (a alergat mult) !!!!
– LAZAR, VARGA MESERIASI !!!March 20, 2006 at 8:22 pm #73895ashone
MemberMAZILU E ADEVARAT!!!!!!!!! ATMOSFERA IN PELUZA A FOST BRICI.SCANDARILE NOASTRE MERITAU SA AJUNGA LA ZIAR MAI ALES CA SINT FACUTE CU DEDICATIE SI AD-HOC ASA CUM A FOST SI AIA:CU ANTRENOR CROAT VA FACETI DE C…..! CHIAR DACA NU E CROAT DAR MERITA CA E CEVA APARTE. CURELEA DACA AR FUGI MAI MULT SI DACA NU AR FACE PRELUARILE LARGI AR DA GOL ETAPA DE ETAPA! VARGA SE DISTREAZA CU ADVERSARII DIRECTI,COSTI LAZAR LA MIJLOC I-A BAGAT DE CITEVA ORI IN SEDINTA PA AI LOR,LA EXPLICA CEVA CU MINGEA,CUM SA FACI JALOANE 2-3 LA RIND,STANCU A JUCAT ASCUNS PENTRU CA NU A FOST SECAREANU,DACA JUCA MAI IN FATA MECIUL ERA MULT MAI USOR.AM AVUT OCAZII MULTE SCORUL PUTEA FI MAI MARE…IN REST LA NICU BEREA A CURS GIRLA,VOCE NU MAI AM – SPER SA-MI REVINA PINA DUMINICA CU JIUL. M-AM SALUTAT CU SORIN MIHAILESCU DE LA FARU CA NE STIM DE 20 DE ANI IAR UNU DE LA FARU IMI FACEA SEMNE OBSCENE PE GEAM SI ALTU MI-A ARATAT PARTEA LUI DORSALA….ATITA II DUCE CAPU!!!!!!! CAM ASTA AR FI…
-
AuthorPosts
- The topic ‘18.03.2006 Sportul Studentesc – Farul Constanta 3-1 (1-0)’ is closed to new replies.