18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • Author
    Ultras
    Member

FC Brasov – Sportul Studentesc 0-1 (0-0)
    Stadion: “Tineretului”; gazon excelent; timp frumos; spectatori aprox. 600
    A marcat: Mazilu (min. 90+3)
    FC Brasov (galben-negru/galben-negru/galben): Pesic 5 – Balint 5 (min. 84 Petroesc), B. Nicolae 5, Bodea (cpt.) 5, Sarmasan 5 – Brujan 6, Isaila 5, Miclaus 5 – Manole 5 (min. 54 C. Dedu 5), Sandor 5 (min. 46 Colnic 5) – Surdu 5
    Antrenor: F. Bajko 5
    Sportul (alb complet): Stancioiu 5 – S. Radoi 5, Secareanu 5, Ratiu 5.5,
    A. Dedu 5 (min. 55 L. Rusu 5) – S. Stancu 5, Cruceru 5.5, Ferfelea 5 (min. 81 Oae), Nae 5 (min. 75 Curelea 6) – Mazilu (cpt.) 6.5, G. Bucur 5.5
    Antrenor: D. Petrescu 6
    Arbitri: L. Dan (Aiud) 7 – Z. Szekely 7, T. Marchis 7 (ambii din Baia Mare)
    Cartonase galbene: B. Nicolae / A. Dedu
    Observatori: Fl. Gatejan (Bucuresti), M. Salomir (Cluj Napoca)
    Dupa o prima repriza destul de monotona, in care doar sutul lui Ferfelea in plasa laterala si executiile lui Brujan si Isaila au mai animat tribunele, si in a doua parte a meciului atat brasovenii, cat si “studentii” lui Dan Petrescu au fost la fel de zgarciti cu ocaziile de gol. Incercandu-l pe Stancioiu cu suturi de la distanta, “galben-negrii” n-au reusit sa-l invinga pe portarul Sportului. Atacantii bucuresteni Gigel Bucur si Mazilu au fost ceva mai incisivi in repriza a doua, cand i-au dat de lucru portarului “stegar” Pesic. Marile ocazii ale intalnirii s-au petrecut pe finalul partidei, cand Ratiu a reluat cu capul in bara mingea centrata de Oae. Apoi, Mazilu a marcat unicul gol al disputei, in prelungirile meciului, urmarind foarte bine trasorul executat de Oae, de la 35 de metri, fericindu-l pe Dan Petrescu si pe unicul fan al Sportului prezent ieri dupa-amiaza pe arena din Brasov.
    Premiera pentru “Bursuc”
    La finalul intalnirii, Dan Petrescu a recunoscut ca ar fi fost multumit si cu un 0-0: “Cred ca mai bine de atat nici nu se putea. Pentru noi este o victorie importanta, intrucat este prima oara cand Sportul castiga doua meciuri consecutiv. Am incercat sa le schimb mentalitatea jucatorilor mei si sa-i invat sa nu se multumeasca cu putin. Acum, asteptam finala pentru locurile 5-6, cu Poli Timisoara. Indiferent ce facea Brasovul, cred ca nu mai avea sanse, fiindca a pierdut meciul precedent, cu Farul”. Petrescu l-a laudat pe autorul golului, Ionut Mazilu, iar apoi l-a asteptat pe Adrian Dedu sa se intoarca de la spital, dupa ce a fost transportat in timpul jocului, avand o entorsa la genunchi.
    “Au fost storsi”
    Tehnicianul brasovean Ferencz Bajko a spus ca ritmul partidelor disputate in ultimul timp la interval de trei zile si-a pus amprenta asupra evolutiei jucatorilor sai: “S-a vazut ca n-am avut prospetime fizica. Acest lucru a facut ca echipa sa aiba o exprimare modesta. S-a acumulat oboseala in ultimele trei saptamani, mai ales ca la fiecare meci ne-am bazat pe aceiasi jucatori, intrucat avem un lot restrans numeric. Au fost storsi. N-am putut trage de ei”.

Transilvania Expres

dragos
    Member

felicitari publicului brasovean!!!!!
    pacat de echipa lor !!!!

Tavi
    Member

@Ultras wrote:

„Poate pentru că noi nu avem deloc suporteri şi sîntem şi o echipă tînără, sîntem iubiţi prin ţară. Ni s-a mai întîmplat şi în alte părţi şi le-am mulţumit tuturor“, spunea Petrescu.

Iarasi nu contam? Era bine la Rapid cand pupai steagu’ si te “scuipau” toti de javra stelista??

dragos
    Member

poate a facut o referire voalata, ca ar prefera sa joace in tara.

ultrasro
    Member

Singurul suporter al Sportului aflat pe stadionul din Brasov venise din inima Baraganului special pentru acest meci si este demn de toata stima noastra! Am vorbit cu el inainte de meci si ma intreba daca mai vine cineva din Bucuresti! El vine si la Bucuresti la majoritatea meciurilor si ar trebui luat ca exemplu de noi :) in ce priveste atasamentul fata de echipa prin prezenta la meciurile aflate in afara localitatii de domiciliu.

Asta e o imagine cu el in pauza meciului cu FC Arges din Regie.

http://site.neogen.ro/ro_montana/images/img_349856.jpg

Radu Dobrin
    Member

toata stima pentru ce face!

Tavi
    Member

@ultrasro wrote:

Singurul suporter al Sportului aflat pe stadionul din Brasov venise din inima Baraganului special pentru acest meci si este demn de toata stima noastra! Am vorbit cu el inainte de meci si ma intreba daca mai vine cineva din Bucuresti! El vine si la Bucuresti la majoritatea meciurilor si ar trebui luat ca exemplu de noi :) in ce priveste atasamentul fata de echipa prin prezenta la meciurile aflate in afara localitatii de domiciliu.

Asta e o imagine cu el in pauza meciului cu FC Arges din Regie.

http://site.neogen.ro/ro_montana/images/img_349856.jpg

toata stima pentru el … imi aduc aminte ca anul trecut la meciul de la Urziceni a venit cu bicicleta 80 Km (plecase de la 5 dimineatza de acasa din satul lui si la 11 era la meci, noi am venit din bucuresti cu un microbuz intr-o ora si mi-aduc aminte ca si atunci am stat sa asteptam pe unul din noi care promisese ca vine dar nu s-a putut trezi :( iar jumatate din costurile cu microbuzul le-a suportat Razvan.

Cu cenusa-n cap nu m-as grabi pentru ca nu cred ca asa se masoara atasamentul fata de o echipa … nu cred ca trebuie facut un clasament si daca suntem putini asta e! Eu nu am nici o vina ca suntem atatia, clubul poate! Dar in loc de marketing ei fac afirmatii de jignitoare la adresa noastra. Rusine! 👿

dragos
    Member

toata stima pentru el….cum il cheama ???

Nu tre’ sa exageram cu cenusa, pentru ca atasamentul fata de echipa nu se rezuma doar la a merge in deplasare;
    este adevarat, ca asa ar fi ideal, dar cine poate ……..

ultrasro
    Member

Am zis doar putina cenusa nu o caruta 😆

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

Am zis doar putina cenusa nu o caruta 😆

daca e doar o cescuta, bine fie.

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • The topic ‘18.05.2005 FC Brasov – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.