Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)
- This topic has 33 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2010 at 12:18 am #50789
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 8-a Ligii 1.
Sambata 18.09.2010, ora 21:00, stadion Dan Paltinisan.
Transmisie TV: DigisportSeptember 12, 2010 at 9:17 pm #86341dragos
Membercica antrenorul Petrovic va pleca de la Timisoara, iar in locul sau va veni Levy (ex-Urziceni)
September 13, 2010 at 10:58 am #86342cameliu
MemberLa Timisoara noul antrenor este Contra. Sa speram ca nu va avea un debut foarte reusit…
September 15, 2010 at 9:29 pm #86344ngm
MemberMai mult ca sigur Contra doar secund, impreuna cu inca doi.
September 16, 2010 at 10:30 am #86345cristiansportul
MemberMai vine cineva la meci? Caci sunt foarte mari sanse ca eu sa ajung.
September 16, 2010 at 11:49 am #86346ultrasro
MemberCu ce te duci la meci? Ai masina sau mergi cu trenul?
September 16, 2010 at 5:09 pm #86347cristiansportul
MemberCu avionul noroc cu programul de Smart Miles de la Tarom ca altfel era vreo 200 de euro biletul.
September 17, 2010 at 9:01 am #86348razvanR
MemberPentru toti cei care fac deplasarea la Timisoara, ATENTIE LA SCARI!
O delegaţie a clubului din Manchester a fost la Timişoara pentru a pune la punct toate amănuntele şederii echipei engleze în oraş. Ieri, britanicii au publicat pe site-ul lor oficial un ghid destinat suporterilor care vor să facă deplasarea în Banat la meciul din play-off-ul Europa League, de joi, 19 august.
Cele mai mari probleme ale acestora par a fi, conform textului de pe mcfc.co.uk, calitatea scărilor de pe “Dan Păltinişanu” şi faptul că fanii nu pot intra cu băuturi cumpărate din afara stadionului. Cunoscându-şi propriii suporteri, probabil că oficialii lui City s-au gândit la cantităţile de bere pe care aceştia le consumă înaintea meciurilor şi care le-ar putea îngreuna deplasarea la stadion.
“Facilităţile în interiorul stadionului sunt limitate şi nu se permite accesul cu băuturi achiziţionate în afara arenei. Este recomandat să aveţi mai multă grijă la intrarea şi la ieşirea din stadion, pentru că scările sunt foarte abrupte şi inegale, fără balustrade”, îi anunţă cei de la Manchester City pe suporteri.
Sper sa castigam la Timisoara, la fel ca englezii!
September 17, 2010 at 1:49 pm #86349sorin
MemberTIMIŞOARA-SPORTUL, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT
Moldovan: “Eu am cîştigat mereu cu Timişoara, vreau trei puncte şi de data asta!” 17.09.2010 – 15:021 GSP“Va fi un meci dificil, împotriva unei echipe bine organizate. Eu am reuşit să câştig împotriva Timişoarei de fiecare dată şi de aceea nu am în cap să mă duc să fac egal, ci să obţin cele trei puncte. Dacă mă duc la egal, atunci sigur pierd. Sper să găsesc unsprezecele ideal, chiar dacă Varga, Bălan, Irimia şi Nae au probleme medicale”, a spus Moldovan, conform Mediafax.
Antrenorul a afirmat că Sportul Studenţesc are un lot care să-i permită o clasare între primele 10 poziţii. “Am mare încredere în potenţialul băieţilor. Dacă nu aveam, atunci nu eram aici. Sportul are potenţialul de a se clasa lejer între primele zece echipe, dar cu mai multă organizare putem reuşi mult mai mult. Totul depinde de cum se vor adapta la metodele mele de lucru, dar am băieţi de caracter care au demonstrat că au valoare”, a adăugat Moldovan.
Viorel Moldovan consideră că Sportul Studenţesc are un mic avantaj că FC Timişoara şi-a schimbat antrenorul, precizând că noul tehnician al bănăţenilor, Cosmin Contra, nu este tocmai un novice. “Experienţa vine din mers, Cosmin a jucat la un nivel înalt, iar anumite aspecte nu reprezintă o noutate pentru el.
Să vedem acum dacă va face repede trecerea de la cariera de jucător la cea de antrenor. Mă bucur că sunt tot mai mulţi componenţi ai generaţiei de aur care devin tehnicieni. E un lucru bun, pentru că nu suntem cu nimic mai prejos decât străinii”, a completat Moldovan.
Mijlocaşul Bogdan Pătraşcu speră într-o victorie a echipei sale. “Sper în continuare că pot ajuta echipa asta şi vreau să aducem cât mai multe puncte din acest meci. Nu mă sperie atmosfera de la Timişoara, pentru că eu am jucat de bine, de rău pe stadioane pline”, a precizat Pătraşcu.
September 17, 2010 at 8:16 pm #86350dragos
Membersper ca, de data asta interviurile dinaintea meciului sa aiba acoperire de rezultatul meciului, intrucat in alte dati…… X(
Velcea am inteles ca, este trecut pe foaie ca “principal”…..deh, Contra invata sa-si ia licenta.
September 18, 2010 at 6:21 pm #86351Constantin Secareanu
Member0 1 patriche 😡 superb, avand in vedere primul 11, este senzational…va fii greu , dar macar am dat un gol si avem sanse
September 18, 2010 at 6:55 pm #86352multi
Member@Constantin Secareanu wrote:
0 1 patriche 😡 superb, avand in vedere primul 11, este senzational…va fii greu , dar macar am dat un gol si avem sanse
Dar de ce primul 11 arata asa? Am cam pierdut firul evenimentelor.(si inceputul meciului…) Irimia, am priceput. Dar restul? E vreo molima sau…?
September 18, 2010 at 6:59 pm #86353Ace of Spades
Member@multi wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
0 1 patriche 😡 superb, avand in vedere primul 11, este senzational…va fii greu , dar macar am dat un gol si avem sanse
Dar de ce primul 11 arata asa? Am cam pierdut firul evenimentelor.(si inceputul meciului…) Irimia, am priceput. Dar restul? E vreo molima sau…?
Varga si Balan sunt accidentati,iar din cate am auzit Ferfelea s-a accidentat si el chiar inainte de inceperea meciului,insa totusi e pe banca de rezerve.Sincer,la ce formatie am aliniat,un egal ar fi foarte bun….fara varga si balan nu prea putem sa ne bazam prea mult pe creatie;numai cu fazele fixe sa reusim ceva asa cum am facut la golul lui Patriche.
September 18, 2010 at 7:43 pm #86354Constantin Secareanu
Membernăiţă este si el rupt….asta este, era bun un egal
September 18, 2010 at 7:45 pm #86355cameliu
MemberAl treilea meci consecutiv in care nu putem mentine un rezultat pozitiv. Ar trebui sa se joace meciurile 70 de minute…
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.