Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)
- This topic has 33 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 18, 2010 at 7:56 pm #86356
cameliu
MemberNumai noi puteam pierde un asa meci.
Sa iei 2 goluri din 2 cornere…Daca nu batem pe Astra e GROASA rau de tot!
Ce naiba vrea si Moldovan cu Chihaia?
September 18, 2010 at 8:52 pm #86357Zibling
MemberA fost foarte trist pt mine sa vad meciul la televizor, dar avand in vedere ca abia acum 18 ore am sosit in Romania din imensa Turcie, nu prea aveam cand sa ma si “deplasez” la Timisoara.
Si mai trist rezultatul insa :-s Ce dracu jucam in deplasari? Un raspuns constand in “nimic” nu m-ar satisface. Iar Viorel Moldovan ca antrenor??? Am un singur raspuns la intrebarea mea retorica: “what the fuck?”
Nu stiu ce variante de antrenori mai existau, dar V.Moldovan (in afara fazei cu T.Balan de acum castiva anisori) nu-mi place din mai multe motive – insa imi doresc sa-l vad familiarizandu-se cu lotul largit al SS si sa-si (sa ne) calculeze bine pasii.
September 18, 2010 at 9:17 pm #86358cameliu
MemberProsport:
“Am avut noroc! Au fost multe lucruri care m-au nemulţumit” Primele concluzii ale antrenorului Contra
Timişoara
2-1
Sportul StudenţescContra a debutat cu victorie la Timişoara. Fostul internaţional a declarat după meci că Poli a avut şi noroc şi ca sunt multe lucruri care l-au nemulţumit: “Trebuie să avem mai multă personalitate”
“A fost o victorie muncită. Am spus înainte de meci că va fi un adversar greu, După acest meci rămân cu dorinţa jucătorilor din teren şi determinare lor din teren. M-au mulţumit aceste lucruri, dar mai sunt multe aspecte de pus la punct, care m-au nemulţumit, trebuie să le corectăm. Trebuie să avem mai multă personalitate în joc. Am avut emoţii la aceste debut, chiar dacă nu am vrut să le arăt. Au fost trei zile foarte intense în care am pregătit jocul, iar 0-1 nu ne-a fost bine. Am avut şi noroc, dar fără noroc nu poţi să nu faci nimic, aşa mi-au spus şi alţi antrenori care m-au sunat înainte de meci”, a declarat Contra după meci
Golurile bănăţenilor au fost marcate de Scutaru (’29 şi ’72), în vreme ce pentru Sportul Studenţesc, Patriche a deschis scorul, în minutul 15.
0-1: Patriche a deschis scorul, în minutul 15, după ce a înscris cu capul, din 8 metri, la o lovitură de la colţul terenului, executată de Pătraşcu.
1-1: Scutaru a adus egalarea pentru FC Timişoara, în minutul 29, înscriind cu capul, din 7 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Ianis Zicu.
2-1: Scutaru a realizat “dubla”, în minutul 72, înscriind tot cu capul, din 6-7 metri, după un corner executat de pe dreapta de Iulian Tameş.
FC Timişoara: 29. Pantilimon – 20. Helder (4. Luchin ’71), 25. Burcă, 28. Cisovsky, 13. Scutaru – 55. Bourceanu (10. Tameş ’56), 5. Alexa – 27. Zicu, 17. Magera (22. Contra ’82), 7. Curtean – 9. Axente. Antrenor: Cosmin Contra.
Sportul Studenţesc: 12. V. Niculescu – 15. Ciupe, 24. Patriche, 13. Ghinga, 29. Farmache – 22. Postolache (18. Chihaia ’77), 19. Cruceru, 7. Pătraşcu, 23. Maxim (14. Târnăcop ’78) – 21. Nicola (10. Ferfelea ’57), 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.
Cartonaşe galbene: Cisovsky ’89, Zicu ’90+3/ Maxim ’45+1, Cruceru ’53
Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) – Cristian Nica, Gabriel Bârjac (asistenţi) – Florin Marcu (rezervă). Observator: Florin Chivulete.
Partida FC Timişoara – Sportul Studenţesc a fost prima pentru Cosmin Contra, în postura de antrenor-jucător al echipei bănăţene, meci în care a şi intrat pe teren, în minutul 82, înlocuindu-l pe mijlocaşul Lukas Magera.
La partida de la Timişoara au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, iar în sectorul rezervat oaspeţilor s-au aflat şase suporteri ai echipei Sportul Studenţesc.
Modovan: “Mă bucur pentru Contra că a debutat fericit, dar mai rău îmi pare de mine! “Guriţă” poate ajunge un antrenor foarte mare”
Viorel Moldovan asistat la debutul lui Contra ca antrenor, însă a fost cu ghinion pentru echipa sa. Antrenorul Sportului Studenţesc crede că fostul internaţional are calităţi de mare antrenor, însă spune că este foarte greu să se menţină şi ca jucător. Moldovan dezvăluie că şi el a fost aproape de Poli, însă negocierile cu Marian Iancu nu au avut un final fericit.“Nu am ce să le reproşez băieţilor, poate doar lipsa de atenţie de la fazele fixe. Din punct de vedere tactic, am reuşit exact ce ne-am propus, adică să le blocăm culoarele adversarilor. Într-un fel, mă bucur pentru Contra, că a debutat cu victorie, dar mai rău îmi pare pentru mine. E bine că suntem mulţi antrenori români în Liga I, cred că noi nu suntem cu nimic mai prejos decât cei care vin să antreneze aici
“Gurita” are mari şanse să devină un antrenor foarte bun, dar este foarte greu să fii şi antrenor, şi jucător, nu ştiu dacă ai timp să te pregăteşti cum trebuie pentru meciuri.
Am avut în vară o discuţie cu domnul Iancu, am fost foarte aproape să vin la Poli, cine nu şi-ar fi dorit să antreneze aici? Este un club cu pretenţii, unde ai toate condiţiile pentru performanţă”, a declarat Viorel Moldovan
Plusurile şi minusurile “Timişoarei lui Contra”! Iancu: “Îl respect enorm pe omul ăsta! Sportul s-a apărat perfect”Contra a debutat cu o victorie în cariera de antrenor. Timişoara a câştigat cu Sportul prin dubla lui Scutaru, deşi Sportul a deschis scorul. Contra a fost la un pas să-şi strice debutul: a fost aproape de autogol spre finalul meciului. Iancu a declarat după meci că îl sprijină pe Contra şi că îl respectă enorm: “Sportul s-a apărat perfect, trebuie să îi felicit pe jucători”
“Sportul s-a apărat! Când îţi lipsesc jucători valoroşi, te aperi cu toată echipa, cu nouă jucători. Gândiţi-vă ce greu este să construieşti când joci acasă în faţa unei echipe care se apără. Atunci când joci acasă şi o echipă se închide e greu. Aşa am scos noi Şahtiorul: ne-am apărat cu zece oameni plus portarul. Moldovan aşa a gândit jocul în condiţiile în care i-au lipsit cei mai buni jucători. Trebuie să felicit echipa. Sunt de şase ani în fotbal, trei ore pe zi studiez fotbalul. Sportul a jucat cu o apărare perfect gândită pentru meciul ăsta. De aia ne-a fost aşa greu. Noi nu am reuşit să pătrundem. Zicu a făcut un meci excepţional. Sunt vehement în seara asta pentru că ţin foarte mult la Contra. Eu chiar îl respect pe omul ăsta “, a declarat Iancu la gsptv.
Plusuri şi minusuri!
“Contra a abordat repriza a doua cu un singur închizător. Echipa a fost mult mai ofensivă şi Contra a gândit bine meciul. Sunt câteva plusuri care au venit, dar sunt şi minusuri. Axente are o scădere în joc. Magera nu a câştigat cam niciun duel la cap şi nu ştiu de ce s-a întâmplat treaba asta. Apărarea mi s-a părut un pic neatentă”, a declarat Iancu
Iancu: “Vreau să readuc gloriile lângă echipă”
“Ţin foarte mult să aduc la club foşti şi actuali fotbalişti ai acestui club. Stadionul nostru are 34 de mii de locuri pe scaun. La meci au fost şapte mii. Dacă i-aţi lua pe aceştia şi i-aţi duce în Giuleşti, nu ar avea loc”, a mai spus Iancu.
September 18, 2010 at 9:30 pm #86359razvanR
MemberAvem un lot valoros, asta e concluzia meciului de azi. Chiar si cu atatea absente, daca nu rata Curelea la 1-1 sau daca dadeam gol in loc de bara in prelungiri nu pierdeam. Echipa din Timisoara, de exemplu, a egalat in prelungiri in deplasarea cu Gaz Metan Medias Sibiu, si tot in prelungiri a egalat si la Craiova.
Noi n-am avut norocul de a egala in prelungiri, am dat bara. Nu mai zic de meciul de la Craiova cand am pierdut in prelungiri.
Tot ghinionul asta trebuie sa se sparga.
September 18, 2010 at 10:35 pm #86360dragos
Membernu stiu pe ce s-a bazat Moldovan cand a spus, ca mergem sa castigam, caci ne-am aparat ca la rovine in conditiile in care ne-au lipsit vreo 3-4 titulari.
norocul nostru s-a cam epuizat la promovare…..de-atunci avem numai ghinion.
din meciurile din deplasare nu am adus niciun punct….este GRAV !!!!asadar, prima repriza:
– 9 cornere pt gazde;
– farmache trebuia eliminat;
– 1-1 : goluri din faze fixe (postolache l-a pierdut din marcaj pe scutaru, iar farmache a ramas fara reactie);repriza secunda:
– 6 ocazii pt gazde, printre care si o bara;
– 3 ale noastre: ultimele 2 ocazii (printre care si o bara) s-au consumat in ultimele minute;
– 2-1 – gol marcat tot de scutaru venit din spate nemarcat;i-am remarcat pe: Patriche, Niculescu, Patrascu, Curelea.
mi-a placut faptul, Moldovan a strigat in permanenta la jucatori…..glumind as spune, ca, lui Moldovan ii vor aparea fire de par albe.deh, copii fac lucruri trasnite.
September 19, 2010 at 12:17 am #86361Ace of Spades
MemberMie tot nu imi vine sa cred cum se poate ca Varga si Balan sa se fi accidentat deodata?Desi i-am vazut destul de afectati fizic dupa meciul cu Branesti din cauza oboselii,nu mi s-a parut ca s-ar fi accidentat vreunul….mi se pare destul de dubios /
…sau poate vor sa ii menajeze pentru meciul cu Otopeni,considerand ca in Cupa am avea mai multe sanse sa avansam in fazele superioare.Ziarele acestea de sport de la noi chiar nu se intereseaza si de echipa noastra???
.Incompetentii de la Prosport il dadeau pe Viciu accidentat,desi el e perfect sanatos,jucand acum cateva zile cu echipa a doua in liga a IV-a.Nici macar nu au postat interviuri cu unul din ai nostri X( ….numai parerile timisiorenilor le-au intervievat.
M-am saturat sa vad ca lumea da vina numai pe ghinionul nostru teribil,un meci de fotbal nu se pierde sau se castiga doar prin sansa…pur si simplu asta ne este valoarea,atata putem……ce?noi nu am avut sansa cand Alexe a lovit bara? Moldovan se dadea mare ca nu va juca la egal,dar venise deja cu autobaza sa se apere,desi era constient ca nu se va putea baza pe Varga si Balan din cauza asa ziselor accidentari.Unde a fost atitudinea aceea ofensiva de care vorbea….UNDE?Si DE CE il bagi pe Chihaia in atac cand el se inrosise ca racul dupa doat 10 minute de joc?nereusind nici macar o preluare mai de Doamne ajuta!Mai bine joaca cu Dobre,ca tot a dat 6 goluri cu Aversa.Si ca o remarca am jucat acele ultime 5 minute mai bine decat am facut in tot meciul….asa ca eu cred ca se poate sa jucam un fotbal ofensiv care sa ne aduca puncte si in deplasare.
La Branesti mai ca ma apucase plansul cand am vazut ca taranii aceia ne-au egalat……acest club merita mult mai mult decat sa se zbata pentru retrogradare.
September 19, 2010 at 6:46 am #86362Constantin Secareanu
Memberdragos, da-mi voie sa te contrazic si sa iti zic ca farmache nu merita cartonasul rosu…in cel mai rau caz un galben, dar era prima interventie si arbitrul l-a avertizat doar verbal…dar oricum in niciun caz nu merita eliminat, parerea mea
September 19, 2010 at 2:17 pm #86363rapid19pancu
Memberdragos wrote:i-am remarcat pe: Patriche, Niculescu, Patrascu, Curelea.
quote]Dupa parerea mea Niculescu n-are ce cauta… nu stiu ce ai remarcat la el ca e slab .
Patrascu a jucat bine ,Patriche la fel.. iar Curelea a ratat ocazia 1-1 cu portarul timisoarei ,asa ca degeaba tot lauda comentatorul meciului ca ce preluari de mare atacant face daca nu stie sa finalizeze.Plusurile care le-am vazut eu, dupa parerea mea umila ..au fost ultimele 10-15 minute ale jocului ,dupa intrarile lui Tarnacop si Ferfelea a inceput jocul sa mearga ,mai ales flancul stang care l-a stapanit bine Tarnacop dand si vreo 2-3 centrari foarte bune printre care s-a numarat si centrarea din care “studentii” au dat bara.
September 19, 2010 at 6:03 pm #86364dragos
Member@rapid19pancu wrote:
Dupa parerea mea Niculescu n-are ce cauta… nu stiu ce ai remarcat la el ca e slab .
Patrascu a jucat bine ,Patriche la fel.. iar Curelea a ratat ocazia 1-1 cu portarul timisoarei ,asa ca degeaba tot lauda comentatorul meciului ca ce preluari de mare atacant face daca nu stie sa finalizeze.centrari foarte bune printre care s-a numarat si centrarea din care “studentii” au dat bara.
l-am mentionat pe Niculescu, caci a aparat bine, per ansamblu]….la ambele goluri nu avem ce sa-i imputam, caci fundasii au gresit flagrant.
@Constantin Secareanu wrote:dragos, da-mi voie sa te contrazic si sa iti zic ca farmache nu merita cartonasul rosu…in cel mai rau caz un galben, dar era prima interventie si arbitrul l-a avertizat doar verbal…dar oricum in niciun caz nu merita eliminat, parerea mea
daca Farmache ne-ar fi fost adversar, crezi ca, l-ai fi iertat ??? nu cred.
ai fi zis ca, arbitru a gresitSeptember 20, 2010 at 6:27 am #86365ovidiu
MemberPacat ca nici in acest meci nu am reusit un rezultat mai bun. Pot spune ca si aici era loc.
Chiar daca am avut o caruta de absenti puteam obtine mai mult daca am fi avut curaj. Dar ne-a lipsit.
Noroc ca Moldovan a luat echipa ca sa guste si el infrangerea in fata Timisoarei :ymdevil: (ca la restul echipelor ce le-a antrenat nu s-a-ntamplat fenomenul).
Dupa cum am vazut eu Postolache a fost cam cea mai slaba veriga din lantul slabiciunilor. Chihaia nu se pune ca a jucat putin.
Niculescu a aparat destule, dar inaltimea nu-l prea ajuta, fapt remarcat si de adversari care in repriza a doua au incercat destule suturi lobate pentru a-l invinge. Oricum nevoia de portar este acuta si regret si trecerea lui Viciu pe linie moarta (de tot, ca vad ca nici rezerva nu mai este). Poate impresioneaza la echipa a II-a si va reveni cu brio in liga I.
Pot spune ca echipa are multe greseli la mijlocul terenului cu multe pase date la adversari (si asta nu numai la acest meci). Greu va fi pentru Moldovan sa monteze echipa cat timp nici ei nu prea stiu ce vor.Siman a fost pe gsp la Naum, iar Moldovan la procesul etapei. Din pacate am fost prea suparat si nu i-am vazut. Tare sunt curios ce-au avut de zis.
A, si sa nu uit, Contra se intrevede un mare antrenor
. A remarcat de pe margine ca Patrascu face legea la mijlocul terenului si cand a intrat in joc, cand l-a faultat dur ca baiatul sa fie mai linistit @-) .
Asta da antrenorin devenire. Pacat ca nu si-a dat autogol la bara din utimul minut.
September 20, 2010 at 1:04 pm #86366cameliu
Member@multi wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
Am cam pierdut firul evenimentelor.(si inceputul meciului…) Irimia, am priceput. Dar restul? E vreo molima sau…?
In categoria restul intra si Varga nu? Molima sigur…
http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/varga-s-a-distrat-cu-iubita-in-club-124530.html
September 20, 2010 at 2:11 pm #86367ultrasro
MemberDin ce am vazut in Cancan nu prea poate sa-l acuze nimeni ca a facut ceva iesit din comun. Sa fim seriosi: poate nu stiati dar Balan a jucat 4 meciuri avand fasa ghipsata la incheietura mainii drepte iar Varga este ultimul care sa se sustraga de la efort pe teren daca nu ar avea o lovitura reala.
September 20, 2010 at 2:56 pm #86343Constantin Secareanu
Membernu as fi zis asta dragos…asta a fost parerea mea pur fotbalistica, de carton galben maaxim si nu mai mult…ca era de la ss ca era de la poli..asta e parerea mea
September 20, 2010 at 4:55 pm #86368dragos
Member@Constantin Secareanu wrote:
nu as fi zis asta dragos…asta a fost parerea mea pur fotbalistica, de carton galben maaxim si nu mai mult…ca era de la ss ca era de la poli..asta e parerea mea
in aceasta etapa au fost aplicate 3 coate: unul la craiova, unul la timisoara si unul la dinamo.
daca le-ai vazut, cum ti s-au parut ?September 20, 2010 at 7:02 pm #86369Constantin Secareanu
Member@dragos wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
nu as fi zis asta dragos…asta a fost parerea mea pur fotbalistica, de carton galben maaxim si nu mai mult…ca era de la ss ca era de la poli..asta e parerea mea
in aceasta etapa au fost aplicate 3 coate: unul la craiova, unul la timisoara si unul la dinamo.
daca le-ai vazut, cum ti s-au parut ?niciunul de rosu…fault da, poate si galben daca nu e la prima interventie respectivul…dupa cate am vazut nici lui herea nu i se dadea rosu daca nu ii curgea sange lui gaman..ca la noi la nimeni…parerea ta care e ?
o seara buna -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.