18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 18.09.2010 FC Timisoara – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Author
    dragos
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

@dragos wrote:

@Constantin Secareanu wrote:

nu as fi zis asta dragos…asta a fost parerea mea pur fotbalistica, de carton galben maaxim si nu mai mult…ca era de la ss ca era de la poli..asta e parerea mea

in aceasta etapa au fost aplicate 3 coate: unul la craiova, unul la timisoara si unul la dinamo.
    daca le-ai vazut, cum ti s-au parut ?

niciunul de rosu…fault da, poate si galben daca nu e la prima interventie respectivul…dupa cate am vazut nici lui herea nu i se dadea rosu daca nu ii curgea sange lui gaman..ca la noi la nimeni…parerea ta care e ?
    o seara buna

rosu direct la fiecare.
    regulamentul spune, ca trebuie sa tii mainile pe langa corp si nu pe adversar.

ultrasro
    Member

Dragos tu joci fotbal cu mainile pe langa corp? Nici sah nu se joaca cu mainile pe langa corp. Expresia asta este o mare prostie scrisa de niste hartogari la FIFA si cu care arbitrii trebuie sa se spele pe cap incercand sa impace capra cu varza.

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

Dragos tu joci fotbal cu mainile pe langa corp? Nici sah nu se joaca cu mainile pe langa corp. Expresia asta este o mare prostie scrisa de niste hartogari la FIFA si cu care arbitrii trebuie sa se spele pe cap incercand sa impace capra cu varza.

daca vrei sa te documentezi, studiaza Art.63 din Regulament si vezi ce spune…… :D :D :D
    deh, trebuie sa accepti ca, orice disciplina sportiva are regulamentele sale….. :p :p

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.