Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 18.11.2006 Sportul Studentesc – FCM Campina 1-0 (1-0)
- This topic has 36 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 1 month ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
November 18, 2006 at 2:16 pm #77330
franz_kafka
MemberIn ultimele trei meciuri consecutive jucate acasa, invingem doar cu 1-0, cu un gol marcat foarte devreme, iar scorurile inregistrate in grupa de contracandidate ne avantajeaza in mod indirect! Se poate spune ca avem un noroc fantastic! Ori, cine stie, poate ca jucam italieneste si nu ne dam seama…
November 18, 2006 at 4:19 pm #77331adi
Membergresesc eu, sau e prima oara cand avem 3 victorii consecutive in actualul sezon ?
November 18, 2006 at 4:35 pm #77332Tavi
MemberAzi am venit prima oara cu fica-mea la stadion si din pacate mare lucru nu am vazut (altfel victorie meritata 😈 ) pt ca a trebuit sa urc si sa cobor toate scarile din stadion dupa ea … vin de 23 de ani pe stadionul asta si abia acum am aflat ca are atatea scari 😆
Marele castig este ca ii plac cantecele galeriei pt ca incepea sa danseze
dar la meciul cu Otopeni o las acasa ca tre sa vada si tati meciu’
Forza Sportu!
November 18, 2006 at 5:20 pm #77333laucantona
Memberfelicitari pt. victorie si sper ca la Otopeni sa nu pierdem…vad ca arbitrii(dupa cum spun cei care au vazut meciul) a fost din nou impotriva noastra…asa se intimpla in ligile de jos…inca o data felicitari…tuturor
November 18, 2006 at 5:32 pm #77334ultrasro
MemberA treia victorie consecutiva cu 1-0.
November 18, 2006 at 6:15 pm #77335laucantona
Membersalut Cameliu
sunt Laurentiu din Canada pot sa imi dai si mie linkul unde ai vazut pe net OTV-ul?…poate o data ii pot vedea pe ai nostrii…de ex eu am luat un software de pot prinde(online) marile campionate: Anglia,Italia, Spania…adresa mea de email este: laucantona@yahoo.comNovember 18, 2006 at 6:27 pm #77336nicu
Member@franz_kafka wrote:
In ultimele trei meciuri consecutive jucate acasa, invingem doar cu 1-0, cu un gol marcat foarte devreme, iar scorurile inregistrate in grupa de contracandidate ne avantajeaza in mod indirect! Se poate spune ca avem un noroc fantastic! Ori, cine stie, poate ca jucam italieneste si nu ne dam seama…
In ultimele 3 meciuri am pronosticat 1-0 pt noi
November 18, 2006 at 6:31 pm #77337Giani
MemberDin motive profesionale nu am fost la meci, la fel nu voi putea merge nici sambata viitoare, dar voi veni sigur la Nicu sa savuram victoria (ca alt rezultat impotriva gunoierilor nici nu concep). Ca plm, cursurile astea de rahat trebuiau programate exact cand aveam cele mai importante doua meciuri, dar va dati seama ca poti chiuli de la un curs cu o singura restrictie: sa nu fii tu lectorul, ori eu tocmai asta sunt. Asa ca, vreau sau nu, va trebui sa imi fac datoria fata de tara si popr, desi nu primesc prea multi bani pentru acest efort (dar macar ii iau, nu ii dau).
Cred ca ultras ar trebui sa dea de baut, a marcat “fiul” lui, Pauna.
November 18, 2006 at 7:20 pm #77338franz_kafka
MemberMa uitam pe forum la ce anume scriu suporterii SS si ce preocupari au in viata obisnuita si mi-am dat seama ca e bine ca nu sunt simpatizant Steaua, cu domiciliu in Targu Jiu, ca sa mi se taie beregata pentru Banel Nicolita de catre tot soiul de degenerati!
Merita locuitorii din Targu Jiu sa aiba echipa in Liga 1! Onoare conducerii frf si lpf care au facut posibil acest lucru!
Dupa Constantin Brancusi, probabil, cel mai ampreciat om de catre locuitorii din Targu Jiu este… Jack Spintecatorul! Am vazut ca e la moda ca proaspetii casatoriti din acest oras sa se fotografieze cu operele brancusiene…, eu propun sa se pozeze si cu spintecatorul, pt a avea o amintere de neuitat pt intreaga viata!
Apropo, FCM Campina este satelitul vreunei echipe din Liga 1 sau fac o confuzie?November 18, 2006 at 7:28 pm #77339ultrasro
MemberCampina nu e satelitul vreunei echipe din Liga 1 dar au fost candva in sfera lui Dinamo.
November 18, 2006 at 9:08 pm #77340Giani
MemberDar raman la ideea initiala: somebody trebuie sa dea o bere pentru golul lui Pauna.
November 18, 2006 at 9:27 pm #77341Ultras
MemberS/a dat… nasol de unii ca tin prelegeri in domeniul chimiei si nu al fizicii… asa ca noi… mecanica, lichide si vascozitatii, etc… 😈
November 18, 2006 at 11:42 pm #7734207Ex
KeymasterBine ca am castigat chiar cu 1-0. Rog pe cei care au caseta tehnica s-o puna aici pe forum. Multumesc!
November 19, 2006 at 10:31 am #77343cameliu
Member@laucantona wrote:
salut Cameliu
sunt Laurentiu din Canada pot sa imi dai si mie linkul unde ai vazut pe net OTV-ul?…poate o data ii pot vedea pe ai nostrii…de ex eu am luat un software de pot prinde(online) marile campionate: Anglia,Italia, Spania…adresa mea de email este: laucantona@yahoo.comTi-am trimis linkul.
Insa OTV da DOAR pe Modelu! in meciurile de acasa. E TV-u lui Milut ala cred ca…November 19, 2006 at 2:08 pm #77344Ultras
MemberSPORTUL STUDENTESC 1-0 FCM CAMPINA
Sportul: Stanca – Oae, Patriche, Ratiu, Dedu – Postolache, Vasile, Ferfelea, C. Gheorghe(’80 Marinus) – Pauna (’58 Varga), I. Cristi (’75 Ciupe)
Antrenor: Gheorghe Multescu
Sistem de joc: 4-4-2
Pauna 1-0 ‘3FCM Campina: Pamfil – Ticlea, Aristan, Dragomir – Simion, Avram (’78 O. Tudor), Bezea, M. Dumitru, St. Nanu (’46 Oltean) – Elisei, Szekely
Antrenor: Stefan Nanu
Sistem de joc: 3-5-2Stadion: Regie (Bucuresti) – Spectatori: 200;
Arbitru: Uhelyi Ludovic (Lugoj)
Asistenti: Sebastian Stoianof si Marian Midisan (ambii din Constanta) -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.