Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti
- This topic has 56 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 2 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 18, 2005 at 11:18 am #70475
Ultras
MemberVeste foarte proasta… 👿
SPORTUL STUDENTESC – DINAMO Bucuresti
19.03.2005 ORA 15.00A: SEREA IONICA (FOCSANI)
A1: MARODIN NICOLAE (BUCURESTI)
A2: COJOCARU ISPAS (BUCURESTI)
R: LAJOS TIBERIU (TIMISOARA)
OBS: NEAGU DORU (BUCURESTI)
IGNA IOAN (TIMISOARA)Serea asta pe unde ne-a prins ne-a ars. Acum 2 ani cu Gloria Bistrita la scorul de 1-0 pentru Sportul, in ultimul minut al prelungirii prelungirilor, a acordat un penalty aiuristic bistritenilor. In mod normal dupa executare ar fi trebuit sa fluiere imediat sfarsitul meciului. Penalty-ul a fost aparat, dar Serea a lasat meciul sa continuie inca vreo cateva secunde, atata cat le-a fost necesar bistritenilor sa impinga in poarta mingea aparata de portar. Si lista neagra a meciurilor arbitrate de Serea impotriva Sportului poate continua…
Marodin este un alt nenorocit despre care, spre deosebire de Serea care are ce are cu Sportul, se poate spune ca este dinamovist. Un amanunt interesant baiatul lui joaca la juniorii lui Dinamo la grupa 1986. Cine doreste poate consulta site-ul http://www.fcdinamo.ro/index.php?ca…re=Juniori%2086 la pozitia 6.March 18, 2005 at 12:23 pm #70476ovidiu
MemberDupa marea BUCURie ce am avut-o la Alba sper ca maine baietii sa traga tare si sa invinga si trupa lui Ando.
Am multe emotii in ce priveste meciul dar sper ca in minutul 90 sa ma pot bucura.
Sunt cu inima alaturi de cei ce vor striga pe stadion si alaturi de intreaga echipa
Forma buna a baietilor aratata in meciul cu Unirea ma face sa cred ca va fi un meci mare.
Trag nadejdea ca noi sa fim invingatorii.VIVVA SPORTUL STUDENTESC
March 18, 2005 at 1:23 pm #70477dragos
MemberBAIETI, SA JUCATI BINEEEEE !!!!
March 18, 2005 at 4:58 pm #70478crys41
MemberLe urez multa concentrare pentru jocul de maine! Va fi foarte ciudat pt baieti maine, vor juca impotriva lui Nea Ando si va fi si o partida incarcata emotional. Asa cred.
March 18, 2005 at 4:58 pm #70479wex
MemberVa fi un meci greu cu siguranta dar tre’ sa avem incredere in baieti ca vor juca bine.
BAFTA!!!March 19, 2005 at 12:44 am #70480cameliu
MemberSite-ul “patrupezilor” (avancronica):
VICTORIE SAU DEZASTRU!
SPORTUL vs DINAMO, sambata, ora 15:00, LIVE LA DINAMO ONLINE Dinamo joaca, simbata, primul meci in “deplasare” din acest retur, pe stadionul Regie, in compania Sportului Studentesc. Lansati in cursa de urmarire a Stelei, elevii lui Ioan Andone nu au voie sa faca nici un pas gresit in campionat. Cele doua echipe abordeaza partida cu moraluri clar diferite: studentii sint “pe val”, dupa un succes clar in deplasarea de la Alba Iulia, scor 4-0, in timp ce dinamovistii vin dupa prestatia penibila din semifinala de Cupa cu FC National, pierduta cu 1-2, in urma careia au fost mustruluiti serios de suporteri, conducatori si presa. In plus, Dinamo va fi lipsita de aportul a trei titulari, Stelea, Iordache si Margaritescu, suspendati dupa partida din Cotroceni. De partea cealalta, dupa “telenovela” transferurilor din aceasta iarna, golgeterul Sportului, Gigel Bucur, a reusit un debut de exceptie in retur, cu un hat-trick in meciul cu Apulum, chiar daca a jucat doar o jumatate de ora. Asadar, o partida foarte dificila pentru “alb-rosii”, chiar daca traditia intilnirilor directe este de partea noastra.
Echipe probabile
Andone va incepe, in mod cert, cu obisnuitul sau 3-4-1-2, in care va trebui sa opereze, totusi, citeva modificari. Stelea, suspendat dupa un incident cu un suporter, dupa semifinala de Cupa, va fi inlocuit intre buturi de bielorusul Gaev, in timp ce locul lui Iordache va fi luat, cel mai probabil, de Galamaz. Absenta care pune cele mai mari probleme este cea a lui Margaritescu, “inchizatorul” considerat revelatia acestui sezon dintre jucatorii lui Dinamo. Probabil, locul sau ca “om de legatura” intre aparare si mijloc va fi luat de Ovidiu Burca, cu mentiunea ca Andone i-ar putea folosi pe acest post fie pe Ionut Badea, caz in care Tamas va trece libero, iar Goian va fi
titularizat ca stoper, fie chiar pe Goian, care nu a jucat deloc rau ca mijlocas defensiv in meciul tur cu Manchester United, din toamnatrecuta. In fine, acest meci s-ar putea sa fie ultima sansa pentru Gabriel Tamas, jucatorul readus cu multa pompa din strainatate, dar care s-a dovedit, in ambele partide disputate pina acum, o deziluzie crunta, evolutiile sale putind fi catalogate, in cel mai fericit caz, drept “foarte slabe”. La mijloc, dupa meciul cu FC National, ieseanul Adrian Cristea si-ar putea pierde postul de titular in dauna lui Grigorie, ex-craioveanul reusind sa limpezeasca, dupa intrarea sa, jocul “cainilor”, atit cit s-a mai putut.
Sportul: Stancioiu – S. Stancu, A. Ratiu, Secareanu, L. Rusu – T. Balan, S. Radoi, C. Lazar, Maxim – Mazilu, G. Bucur.
Dinamo: Gaev – Galamaz, I. Badea, Tamas – Fl. Petre, Burca, Ad. Cristea, Semeghin – Zicu – Mihalcea, Cl. Niculescu.
Partida va incepe de la ora 15.00 si va fi arbitrata de o brigada condusa de Ionica Serea, din Focsani, ajutat la cele doua tuse de Nicolae Marodin si Ispas Cojocaru, ambii din Bucuresti.
Suporteri
Ca si la meciul cu FC National, “cainii rosii” sint asteptati sa
domine clar atmosfera din tribune. Cum Sportul Studentesc nu se poate mindri cu un numar mare de suporteri, stadionul din Regie ar trebui sa fie simbata, in intregime, “alb-rosu”. Legate indisolubil, cele doua entitati distincte – suporteri si echipa – au nevoie una de alta, acum poate mai mult ca in alte ocazii.March 19, 2005 at 12:51 am #70481cameliu
MemberAvancronica gazeta:
Ofsaid!
Valentin Damian, Daniel Scorpie, Dan UdreaNicolae Marodin este arbitru FIFA din 2000. Fiul său, Ion, are 18 ani şi este legitimat din 1994 în Ştefan cel Mare. În acest moment face parte din grupa ’86 antrenată de Vasile Ghiţă. “Am preferat Dinamo în loc de Steaua sau Rapid deoarece este mai aproape de casă”, a punctat tatăl. El va oficia de la linie cel de-al doilea meci al lui Dinamo din acest campionat, prima oară întîmplîndu-se la partida Dinamo – FC Naţional, încheiată cu victoria oaspeţilor cu 1-0, joc în care prestaţia sa nu a ridicat semne de întrebare.
Comisia Centrală de Arbitri este la curent cu situaţia lui Marodin. Chiar asistentul a anunţat că fiul său este fotbalist la Dinamo. Dacă Ion Crăciunescu nu s-a ferit să-l delege, Nicolae Grigorescu, precedesorul său, a fost mai precaut. Ca să nu aibă probleme, în ultimul an de mandat nu l-a delegat deloc pe asistent la jocurile alb-roşiilor.
“Este problema lui Crăciunescu. Eu nu sînt preşedintele arbitrilor, nu răspund de acest caz”
Vasile Şiman, preşedintele Sportului“Hai, domne’, să fim serioşi. Cîte jocuri am pierdut pe mîna lui Marodin? Dacă mai acuză cineva arbitrajul după venirea lui Crăciunescu în fruntea CCA, înseamnă că a înnebunit lumea”
Cristi Borcea, director executiv DinamoIon Marodin (rîndul de jos, al patrulea de la stînga la dreapta) apare în fotografia grupei ’86 pe site-ul oficial al clubului Dinamo
Marodin: „Sînt profesionist”
Asistentul nu crede că e o problemă faptul că va oficia la un joc al lui Dinamo, club unde activează băiatul său– Domnule Marodin, în această etapă o să oficiaţi ca asistent la meciul Sportul – Dinamo şi băiatul dumneavoastră joacă la una dintre grupele de juniori din Ştefan cel Mare.
– Şi? Ce legătura are una cu alta? El face fotbal la Dinamo, eu sînt arbitru profesionist şi îmi fac meseria într-un mod corect.– Aţi anunţat la CCA faptul că fiul dumneavoastră joacă la Dinamo?
– Bineînţeles. Băiatul meu e acolo din 1994, dar eu n-am avut niciodată nici cea mai mică problemă la meciurile lui Dinamo la care am fost delegat.– Dar de ce v-aţi dus copilul la Dinamo şi nu la alt club?
– Pentru că era cel mai aproape de locul unde stăm noi. Dar dacă o să-l întrebaţi pe el cu ce echipă ţine, o să aveţi o surpriză.– V-au cerut vreodată cei din Ştefan cel Mare să-i favorizaţi la vreun meci pentru ca fiul dumneavoastră să se bucure de un tratament preferenţial la grupa de juniori?
– Niciodată. Şi dacă ar fi făcut aşa ceva îmi luam copilul de acolo imediat. El nu e fotbalist pentru că sînt eu arbitru, ci pe meritele lui. Dar să ştiţi că e cel mai bun închizător de la juniorii lui Dinamo.– Nu era mai bine dacă nu v-ar fi trimis Crăciunescu la un meci al lui Dinamo? Nu v-aţi fi simţit mai bine?
– Nu. Mie îmi plac meciurile tari, cu miză. Şi apoi, unde sînt trimis merg cu plăcere şi îmi fac datoria de arbitru.N-a avut probleme la meciurile lui Dinamo
Desemnat la finalul sezonului 2002-2003 cel mai bun asistent din România, Marodin a oficiat în ultimii doi ani şi jumătate la doar două meciuri ale lui Dinamo. În campionatul trecut a fost la Rapid – Dinamo 2-3, avînd o prestaţie bună, motiv pentru care a fost notat cu 7 de Gazeta Sporturilor. În tur a oficiat la Dinamo – FC Naţional 0-1 şi a avut din nou o evoluţie fără probleme, fiind notat tot cu 7.CE SPUNE CRĂCIUNESCU
„Ne întoarcem iarăşi la chestii din astea?”
Ion Crăciunescu s-a arătat surprins de faptul că există suspiciuni în legătură cu Marodin. “Acum ce trebuia să fac, să-i iau şi numărul de la pantof băiatului lui Marodin? Ne întoarcem iar la chestii din astea? Dacă ar fi fost el implicat, da, aşa însă ce legătură are una cu alta?”, a spus Crăciunescu, care a adăugat: “Aduceţi-vă aminte că la chiar primul meci din mandatul meu de şef al CCA, la Supercupa Rapid – Dinamo (1-0) din 2003, Marodin a validat un gol marcat de Robert Niţă, gol de aur înscris în minutul 92, la care eu din tribună am zis că e ofsaid clar. M-am uitat a doua zi de o sută de ori pe casetă şi în cele din urmă i-am dat dreptate”.Sportul Studenţesc – Dinamo Bucureşti
azi, ora 15:00
în direct pe Naţional TVSPORTUL (alb – negru)
33. Stăncioiu – 7. S. Stancu, 6. Secăreanu, 2. A. Raţiu, 3. M. Dedu – 23. Fl. Maxim, 5. C. Lazăr, 10. T. Bălan – 9. Mazilu, 20. G. Bucur, 22. M. Nae
antrenor Dan Petrescu
Rezerve: 1. Stanca, 14. Ferfelea, 15. Ciupe, 16. L. Turcu, 17. Oae, 18. Curelea, 21. S. Rădoi
Absenţi: L. Rusu, Cruceru (suspendaţi)DINAMO (alb-roşu)
12. Gaev – 15. Galamaz, 5. I. Badea, 30. Tamaş – 8. Fl. Petre, 25. Tamaş, 10. Grigorie, 3. Semeghin – 18. Mihalcea, 9. Cl. Niculescu, 7. Zicu
antrenor Ioan Andone
Rezerve: 23. Matache, 2. L. Goian, 14. Păcurar, 17. Bălţoi, 20. Ilin, 21. Ad. Cristea, 27. I. Bălan
Absenţi: Stelea, Mărgăritescu, Ad. Iordache (suspendaţi)Arbitru I. Serea (Focşani). Asistenţi N. Marodin, I. Cojocaru (ambii Bucureşti). Rezervă T. Lajos (Timişoara). Observatori D. Neagu (Bucureşti), I. Igna (Timişoara)
Bilete – intrare liberă19 martie 2005
March 19, 2005 at 1:01 am #70482cameliu
MemberSi… Prosportul:
“Cîinii” s-au dat mari şi tari
După singurul antrenament de ieri, elevii lui Andone s-au îndreptat spre Bucureşti Mall, unde au vizionat comedia “Dă-te mare şi tare”, cu John Travolta. Accidentat în cupă, cînd a suferit o entorsă, Ionuţ Badea este incert, dar sînt şanse mari ca el să fie recuperat. Fostul “student” George Galamaz a recunoscut că a evitat în această săptămînă să mai vorbească la telefon cu jucătorii Sportului. “Pentru noi fiecare meci e ca o finală, trebuie să-l cîştigăm. Sper să tranşez în favoarea mea disputa cu foştii mei coechipieri”, ne-a spus fundaşul “cîinilor”.
Prime speciale pentru “studenţi”
Jucătorii lui Dan Petrescu au ocazia să încaseze astăzi cea mai mare primă din acest campionat. Ei vor lua aproximativ 1.000 de euro de căciulă în cazul unei victorii în meciul de astăzi contra lui Dinamo. În tur, “studenţii” au ratat primele speciale acordate de preşedintele Vasile Şiman, întrucît au pierdut cele trei partide derby, cu Steaua, Dinamo şi Rapid. (Alexandru ŞTEFAN)
amir.kiarash@prosport.ro
mihai.ionescu@prosport.roMarodin arbitrează iar Dinamo, echipa fiului său
Unul dintre asistenţii de la meciul Sportul – Dinamo, Nicolae Marodin, are copilul la grupa de juniori republicani ai clubului din “Ştefan cel Mare”. Cu toate acestea, ultima partidă a “cîinilor” la care a oficiat tuşierul FIFA a fost Dinamo – FC Naţional (0-1), în tur, iar în mandatul Grigorescu a fost delegat la cinci partide Dinamo – Steaua, în toate cazurile arbitrînd fără greşeală.March 19, 2005 at 12:27 pm #70483Radu Dobrin
Memberjackpot pe totalsport!…transmit meciul!
March 19, 2005 at 1:18 pm #70484cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
jackpot pe totalsport!…transmit meciul!
Comentatorii sunt dinamosvisti convinsi… chivulete…
March 19, 2005 at 2:59 pm #70485cameliu
MemberPacat! Asta e!
Fara Tibi, e greu…
Daca aflati ceva de Tibi si Radoi sa postati!
Trebuie sa aducem 3 puncte de la lanterna! Si sa mai rezolvam o retrogradata…
March 19, 2005 at 3:27 pm #70486florin_maican
Member@cameliu wrote:
Pacat! Asta e!
Trebuie sa aducem 3 puncte de la lanterna! Si sa mai rezolvam o retrogradata…
va fi foarte greu la craiova !!!!!! Sper ca Blan sa fie ok…altfel e cam nasol. Nu mai avem mijloc!!! 😯
March 19, 2005 at 3:47 pm #70487Radu Dobrin
Memberhai sa vedem ce zic corespondentii nostri locali….
…daca nu i-a doborit tavi cu spirtoasele ieri
March 19, 2005 at 4:54 pm #70488wex
MemberSezonul asta nu am reusit sa luam nici un punct lui Ando, nu-i nimic nici Univ. Craiova n-o sa vada vreunul de la Sportul
March 19, 2005 at 5:09 pm #70489ultrasro
MemberDin start am simtit lipsa la mijloc a lui Cruceru care stia sa acopere bine spatiile cand Balan se avanta spre careul advers. Asa insa Balan a trebuit sa incerce mai multe recuperari si din pacate una i-a cauzat o intindere destul de pacatoasa fiind destul de repede inlocuit cu Nae. Nu am reusit in aceste conditii sa ii punem pe Bucur si Mazilu in situati clare de gol, apararea dinamovista respingand majoritatea incercarilor Sportului de a trimite mingi pe varfuri. Golul primit in repriza a doua la capatul unui forcing dinamovist de circa 10 minute a fost favorizat si de indecizia lui Edy Stancioiu care nu a anticipat venirea la deviere a lui Mihalcea, jucator care ratase cu 2 minute inainte deschiderea scorului trimitind putin pe langa poarta. Joc destul de dur al dinamovistilor arbitrul Serea fiind destul de respectuos fata de intrarile rugbistice ale cainilor. Pana la fine iese din teren si Radoi accidentat in urma unei lovituri dureroase la calcai.
Nu reusim sa ajungem in fata portii cu luciditate si ca urmare scorul ramane 1-0 pentru Dinamo. Pana la urma ploaie care a turnat peste noi timp de 90 de minute a fost un aliat de nadejde pentru Dinamo ai nostri gresind incredibil de multe pase in acest meci usurand astfel misiunea militienilor. Final trist de meci in care nu am avut puterea sa mai zicem ceva! -
AuthorPosts
- The topic ‘19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti’ is closed to new replies.