19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Evenimentul:

“Borcea, esti o mizerie!”

Suporterii dinamovisti continua razboiul

• Pentru faptul ca a repatriat numai “rebuturi” (Ianis Zicu si Gabi Tamas), conducerea dinamovista a fost huiduita de catre suporterii dinamovisti. Cel mai injurat a fost directorul executiv Cristi Borcea.
    • Roberto Landi, antrenorul echipei FC National, a fost in tribunele stadionului din Regie pentru a urmari Dinamo, echipa cu care se va infrunta in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romanei. Italianul si-a facut cruce la vederea tigancilor care vindeau seminte. Landi a plecat de la meci in minutul 60, suparat ca a fost plouat.
    • Dupa ce Dan Petrescu a declarat ca Gigel Bucur, golgeterul Diviziei A, ar merita sa fie titular cu Olanda, selectionerul Victor Piturca a venit la meci. Spiridusul echipei lui Dan Petrescu nu a jucat bine. Piturca a plecat suparat de la meci, fiindca Tiberiu Balan si Florentin Petre, capitanii celor doua formatii, au parasit terenul accidentati. Cei doi au suferit rupruri musculare si vor fi indisponibili cite doua saptamini.
    • Dupa meci, suporterii dinamovisti s-au postat la iesirea din arena si au injurat iar conducerea. “Cristi Borcea, esti o mizerie!”, au scandat fanii. Oficialul dinamovist s-a urcat in masina, dar n-a parasit curtea stadionului pina ce spectatorii n-au fost indepartati.

Vorbe

Dan Petrescu (antrenor, Sportul): “E primul meu meci pe banca Sportului in care echipa nu si-a creat nici o ocazie de gol. Dinamo a meritat victoria. Gigel Bucur n-a jucat bine fiindca a fost marcat de Galamaz, cel mai bun jucator al meciului”
    Gigel Bucur (atacant, Sportul): “Am pierdut meritat. Sper sa realizam mai mult in meciurile viitoare”
    Ioan Andone (antrenor, Dinamo): “Felicit, dupa multa vreme, apararea. Am invins fiindca Sportul ne-a permis in repriza a doua sa facem presiune”

cameliu
    Member

Libertatea:

“Cainii” latra la SteauaGolul lui Mihalcea in Regie, prima sa reusita de la revenirea la Dinamo, a adus “cainii” la egalitate cu liderul. Dinamo a invins ieri in Regie si a egalat la puncte Steaua, care a stat in primele doua runde ale returului. A fost un meci modest, fara ocazii de poarta timp de o ora. “Ros-albii” au presat, insa cursele lui Florentin Petre pe banda dreapta au fost stopate de o accidentare care ii pune in pericol prezenta la meciul cu Olanda, iar Mihalcea a mai avut cateva idei bune, dar nefinalizate. Mihalcea, la primul gol pentru Dinamo “Studentii”, care n-au intrat niciodata in joc, au picat total dupa ce “creierul” Tibi Balan s-a accidentat. Cum nici Gigel Bucur – puncheurul lui Dan Petrescu – nu dadea semne de viata, iar Rusu si Cruceru au ramas in afara lotului din cauza suspendarilor, greul a picat pe umerii defensivei. Jocul s-a inviorat de prin minutul 60, de cand si-au facut loc si picaturile de ploaie. Grigorie a tras din voleu, insa Stancioiu a respins salvator, Mihalcea a reluat cu capul din patru metri, dar mingea a ocolit poarta. Pe fondul presiunii trupei lui Andone, a picat si golul: Niculescu a centrat dintr-o “libera” de pe stanga si Mihalcea a sters balonul cu capul de langa un portar impietrit. 0-1 (62) si prima reusita a “Taranului” de la revenirea sa in sos. Stefan cel Mare! In fata unei asistente-record pentru stadionul Regie – aproape 10.000 de oameni in tribune – campionii en-titre au conservat rezultatul, ratand chiar sansa loviturii de gratie prin Burca, al carui sut a fost blocat in ultima clipa de goalkeeper-ul “studentilor”. “Borcea, esti o mizerie!” In ciuda victoriei obtinute, in timp ce se pregatea sa paraseasca stadionul alaturi de fiul sau, directorul executiv al “alb-rosilor”, Cristi Borcea, a fost injurat de suporteri din fractiunea “Boys” a galeriei “cainilor”, care a scandat: “Cristi Borcea, esti o mizerie!”. Fanii au fost indepartati din jurul masinii lui Borcea dupa interventia in forta a jandarmilor.

ultrasro
    Member

Erau acolo cam 300 de oameni care nu tineau cu Dinamo dar si o fauna intreaga care erau veniti sa faca doar mistouri ieftine. Plus ca multa lume nu avea deloc chef sa incurajeze echipa fiind mai mult preocupati de ploaia care tot cadea!

cameliu
    Member
    Giani
    Member

@cameliu wrote:

Pacat! Asta e!

Fara Tibi, e greu…

Daca aflati ceva de Tibi si Radoi sa postati!

Trebuie sa aducem 3 puncte de la lanterna! Si sa mai rezolvam o retrogradata…

Din cate am inteles de la unul dintre jucatori, amandoi for fi inapti pentru antrenament 1 saptamana. Isi pot reveni pana la meciul cu oltenii, dar prezenta lui Tibi la Nationala, pentru cele doua meciuri cu Olanda si Macedonia, este total compromisa.

cameliu
    Member

Regia a fost perfecta pentru «caini»
    «Gasca nebuna» a facut figuratie
    Victor Partan

Dinamo a invins-o, cu 1-0, pe Sportul Studentesc, intr-un meci cum nu s-a mai vazut in perioada contemporana in Divizia A. Asadar, ne putem “mandri” ca am trait sa vedem o partida unicat, in care una dintre combatante, adica Sportul Studentesc, nu a izbutit sa directioneze macar o singura data balonul pe spatiul portii adverse! De fiecare data cand puteau lansa atacantii, mijlocasii “alb-negrilor” au tinut mingea atat cat trebuia pentru a fi deposedati sau blocati de nauca defensiva dinamovista, laudata la final de antrenorul Ioan Andone, care nu isi mai amintea de cand nu mai castigase cu 1-0. Tehnicianul “cainilor” putea sa elogieze, la fel de bine, un atlet care a castigat cursa alergand de unul singur sau un pugilist care a invins intr-o lupta cu un adversar fara brate. Sportul Studentesc a fost de nerecunoscut.

Gigel Bucur s-a aflat pe gazon, dar nu a jucat, Mazilu a fost bataios numai la mijlocul terenului, Lazar s-a invartit pana a ametit, iar Stancu a probat o noua formula a invizibilitatii in vazul tuturor. In aceste conditii, dinamovistii au reusit sa expedieze primul sut pe poarta abia in 54’, prin Grigorie! Al doilea a venit in 56’, prin Balan, iar al treilea (si ultimul) a fost consemnat in 63’, aducand si golul.

Asadar, meciul de fotbal s-a rezumat la noua minute de inspiratie pentru oaspeti. In rest, jucatorii au facut figuratie, parand sufocati de ploaie. In urma acestui spectacol trist, la care capitanii Tiberiu Balan si Florentin Petre au luat parte numai partial, parasind terenul in prima repriza, din cauza unor accidentari, Dinamo si-a indeplinit obiectivul si a egalat-o la puncte pe Steaua. “Cainii” vor iesi curand, insa, din lupta pentru titlu, daca nu isi vor imbunatati jocul.

MOMENTUL PSIHOLOGIC. Nu a existat.

Dan Petrescu: “Imi este rusine. A fost cel mai slab joc pe care l-a facut Sportul de cand sunt eu antrenor aici. Fara Tibi Balan, nu putem ramane in Divizia A”.

Ioan Andone: “Ma bucur foarte mult ca nu am luat gol. Sunt trei puncte importante si putem pregati in liniste meciul cu Steaua. Am meritat victoria”.

cameliu
    Member

Sportul s-a purtat Gigel

Regia jocului Sportul – Dinamo a fost simpla. Pentru ca baietii lui Ioan Andone sa fie linistiti, Gigel si compania le-a facut o Bucur(ie) oaspetilor, evitand pur si simplu sa-l puna la incercare pe Gaev. Bineinteles, Dinamo a mai si trebuit sa inscrie, asa ca Mihalcea a speculat la Maxim(um) degringolada din apararea Secareanu a lui Dan Petrescu, marcand golul prin care Ciupe(ste) cele trei puncte in 63’. Partea neplacuta a “spectacolului”: Fl. Petre (accidentat la rotula) si T. Balan (ruptura musculara) nu vor putea fi convocati pentru partida cu Olanda.

Ultras
    Member

Mie Dan Petrescu mi s-a parut dubios…

Adica cum a facut echipa…

Portar: Stancioiu (OK)

Fundas dreapta – Radoi (fundas central) schimbat tarziu cu Ciupe (OK)
    Fundas central – Ratiu (OK)
    Fundas cenral – Secareanu (OK)
    Fundas stanga – Dedu (fundas central, reprofilat pe stanga)

Deci patru fundasi centrali!

Mijlocas dreapta – Stancu (trompeta carpatilor, are ocazional jocuri bune)
    Mijlocas central – Balan (OK) schimbat cu Nae (atacant, reprofilat mijlocas stanga)
    Mijlocas central – Lazar (OK)
    Mijlocas stanga – Maxim (OK) schimbat cu Varga (atacant, reprofilat Mijlocas stanga – zapacit de felul lui)

Mijlocul rupt, Lazar nu putea face fata de unul singur celor 5 mijlocasi dinamovisti

Atacant – Mazilu (OK)
    Atacant – Bucur (OK)

Mijlocul fiind rupt, atacul nu a avut practic nici o minge utilizabila.

Nu ma dau viteaz dupa razboi dar eu as fi jucat cu:

Stancioiu
    Ciupe, Ratiu, Secareanu, Maxim
    Balan, Nicola, Lazar, Nae (Ferfelea)
    Mazilu, Bucur

In locul lui Balan l-as fi introdus pe Oae.
    Pe Maxim il putea inlocui Dedu
    Iar Radoi scapa fara glezna umflata 😈

Garantez ca macar aveam 2-3 ocazii clare…

dragos
    Member

asa cum spunea si ovidiu, in prima repriza ambele echipe s-au aparat si aproape ca nu au atacat deloc, a fost o repriza TACTICIZATA, bazata pe FIRCA de a nu primi gol……in cea secunda, dinamo a avut un forcing de vreo 10-15 min. (iar afara ploua cu galeata – poaia parca ne prevestea ceea ce urma sa aiba loc la poarta noastra, din pacate), in care a si marcat si isi putea majora avantajul, insa EDY a fost providential la cateva suturi.
    sportul, asa cum spuneau danezul si vasile siman, a FACUT CEL MAI SLAB
    meci din ultimii ani….absenta lui balan a cantarit foarte mult, practic nu am avut DIRIJORUL pentru a-l servi pe GIGEL “TALPA-IUTE”……PACAT !!!!
    n-am AVUT OCAZII DE GOL, n-am tras la poarta, N-A FOST NIMIC!!!!
    danezul spunea la conferinta de dupa meci, ca sportul fara balan si bucur
    se va lupta la retrogradare…..B&B-ul nostru nu a putut face nimic !!!
    Andone ii spunea lui siman mai in gluma, mai in serios, dupa meci:
    “dom’ presedinte mereu ma scot in regie”……si asa este imi amintesc acel meci 5-6 cand dinamo venea dupa o serie de cateva infrangeri si tocmai atunci si-au recapatat moralul si acum la fel, dupa meciul din cupa si-au refacut moralul cu noi……PACAT !!! parca, suntem medicamentul pentru caini, atunci cand intra intr-o pasa proasta…….
    sper, sa ii batem pe olteni……

ion
    Member

Mie mi s-a parut dubios de slaba prestatia echipei .Asta i-am spus-o imediat dupa meci lui Dragos .Nu prea tine dupa un turneu de pregatire cu rezultate bune si un debut furtunos cu Alba Iulia sa joci asa …Nu cred ca Sportu a luat bani ci incep sa cred privind inapoi si la alte meciuri cu Dinamo,Steaua si RRRRapid ca Sportu pur si simplu nu vrea sa le incurce.Sper ca Sportu nu va deveni o a doua Bistrita …Sint f curios sa vad cum va juca la Craiova…Sau Alba este fffff slaba si asta ne e valoarea ! Dar chiar si asa nu cred (si nimeni nu a crezut dintre noi )ca Dinamo ar fi trebuit sa ne bata in modul extrem de curios cum a facut-o simbata! Nu sint suparat ca am pierdut ci de modul in care am facut-o…Pacat ,eram pe val insa se pare ca am pierdut directia f rapid si deja suspiciunile vor lovi imaginea echipei.

Fara Balan si Cruceru este foate greu. Sportul nu are mijlocasi care sa le tina locul titularilor. Nimic surprinzator rezultatul, daca ne uitam cum a fost alcatuita echipa.
    Nu inteleg de ce Ciupe a stat pe banca si dedu a jucat fundas stanga!

La craiova avem 10% sanse sa luam vreun punct, daca se schimba antrenorul pana atunci. Ma enerveaza ca noi scoatem din criza toate echipele.

Bafta multa la baieti! Oricum am pierdut o batalie si nu tot razboiul .

Eu sper sa vina un investitor care sa faca performanta la Sportu si nu dorinta de a obtine cash rapid. Din pacate pt noi razboiul va insemna tot “ramanerea in A” si nu o cupa!

👿

cameliu
    Member

De ce nu mai joaca Ciupe? A fost om de baza in tur!
    De ce e preferat Nae lui Curelea? (si la Alba si cu Dinamo)

Pina una alta Ciupe si Curelea au fost convocati la tineret, iar Gigel la nationala mare pt actiunea Olanda-Macedonia.

razvanR
    Member

A fost cel mai slab meci pe care l-am vazut in ultimii ani. Ambele echipe au jucat foarte slab. Cred ca ploaia neasteptata a fost o piedica. Daca s-ar fi jucat duminica pe soare am fi vazut alt meci.

@razvanR wrote:

A fost cel mai slab meci pe care l-am vazut in ultimii ani. Ambele echipe au jucat foarte slab. Cred ca ploaia neasteptata a fost o piedica. Daca s-ar fi jucat duminica pe soare am fi vazut alt meci.

Nu cred ca ploaia poate fi o scuza! Cred ca sunt profesionisti si stiu ca tr sa joace in orce fel de conditii. Poate ploaia poate fi o scuza pentru unii, dar nu pt toti! Pt Dan Petrescu nu poate fi o scuza oricum!

Sper sa prindem la Craiova “soare “
    si 3 puncte 8)

dragos
    Member

sincer, nici eu nu ma asteptam la “tactica” danezului:
    – ciupe rezerva; dedu titular;
    – intra varga ca un al treilea varf, de parca noi duceam lipsa de varfuri, caci mai erau in teren gigel si mazilu….

MM stoica tot bate apropouri la faptul ca, sportul nu s-a omorat cu jocul..
    (vezi articolul din gsp si atuurile pe care le invoca gazeta)….

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • The topic ‘19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti’ is closed to new replies.