19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti

Viewing 12 posts - 46 through 57 (of 57 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Eu am inteles ca-si cam luase nasul la purtare si pe Dan Petrescu l-a cam atacat faza asta…. si de atunci cam face tusa :(

sa speram ca va fi bine :)

07Ex
    Keymaster

Ovidiu, de fiecare data cand citesc mesajele tale nu inteleg ce vrei sa spui. Pe urma imi dau seama ca jumatate din mesaj e in titlul raspunsului si pe urma totul e ok. Cred ca ar fi mai bine daca ai scrie tot raspunsul in “reply” si nimic in dreptul titlului. :)

ultrasro
    Member

Ai dreptate :D , o sa incerc sa trec la subiect doar chestii generale!

Genul asta de abordare a jocurilor mi se pare deja extrem de enervant. nu mai suport deviza de genul “Toata lumea stie, batem in Regie!”. E trist rau. Imi este foarte clar, de mult timp, ca la Sportul nu se va face niciodata performanta. Am avut in iarna jucatori spre testare, nimic nu a ramas…nici unul. De ce? Intentiile sunt clare. nu cheltuim nimic, doar vindem. ganditi+va doar, echipa nu are suporteri decat foarte putini, este marginalizata complet si nu reprezinta interes economic sau de imagine pentru nimeni. in ciuda vechimii, nu reprezinta un simbol puternic in fotbalul romanesc pentru ca nu a castigat niciodata nimic. si are dezavantajul de a nu fii singura echipa a bucurestilor. in situatia asta,singura menire a echipei este sa furnizeze jucatori echipelor performante. asta a fost si asta va ramane mereu. ca si in natura, si echipele de fotbal din div a, si nu numai, se impart in grupe. performante, furnizoare si echipe stindard ale oraselor (mandrie si atat).
    Ma simt aiurea, neputincios. Asa ca si echipa.

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

hai, mai, ovidiule, ca asteptam “redresarea” ta de multa vreme……ti-a trebuit ceva timp (pana ti-a spus toata lumea)…..

dragos
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Imi este foarte clar, de mult timp, ca la Sportul nu se va face niciodata performanta. Intentiile sunt clare. nu cheltuim nimic, doar vindem. ganditi+va doar, echipa nu are suporteri decat foarte putini, este marginalizata complet si nu reprezinta interes economic sau de imagine pentru nimeni. in ciuda vechimii, nu reprezinta un simbol puternic in fotbalul romanesc pentru ca nu a castigat niciodata nimic. si are dezavantajul de a nu fii singura echipa a bucurestilor. in situatia asta,singura menire a echipei este sa furnizeze jucatori echipelor performante. asta a fost si asta va ramane mereu

Dane, ai rasucit cutitul in rana; rana pe care noi, toti, suporterii o cunoastem de multa vreme, dar nu avem ce face = LIPSA PERFORMANTEI IN REGIE !!!!
    s-au dus vremurile cand echipa cocheta cu performanta, acum cocheteaza DOAR CU SUPRAVIETUIREA !!!
    ESTE TRIST, TRIST 3x !!!!

Radu Dobrin
    Member

@ultrasro wrote:

daca tot schimbi macazul (in al 37:lea ceas :)), mai bine nu mai pune nimic in subiect :) (daca nu deschizi tu topicul, bineinteles :) )

Dati+mi un singur motiv pentru care ar veni un investitor solid in Regie! Unul singur! Da, acela este. Acela pentru care a venit si domnul Siman: vanzarea de jucatori! Ce altceva? Nu veti gasi alt motiv. Trebuie sa fii nebun dupa Sportul ca sa vii si sa investesti in performanta. Si putred de bogat. Ei, putem sa asteptam o minune gen Timisoara. Dar pe ce motiv?

dragos
    Member

Dane, n-ai inteles ca SPORTUL reprezinta CLOSCA CU PUII DE AUR pentru siman (azi) si pentru oricine va veni (maine) sa investeasca aici…..
    de-aia se “cresc” jucatorii, pentru ca apoi sa fie “transferati” la marile cluburi……practic, o pepiniera exterioara marilor cluburi…..
    IT’S ALL ABOUT THE MONEY !!!!

noi, suporterii suntem vaccinati cu virusul SPORTUL STUDENTESC si ne bucuram ca ii putem vedea in iarba pe ACESTI NEBUNI FRUMOSI, dar mi s-ar umple inimile de bucurie sa putem (re)vedea PERFORMANTA (de altadata) in regie!!!!!

ASTEPTAM VREMURI MAI ROZZZZZ !!!!
    CU SPORTUL FOREVER !!!!

Giani
    Member

@dragos wrote:

Dane, n-ai inteles ca SPORTUL reprezinta CLOSCA CU PUII DE AUR pentru siman (azi) si pentru oricine va veni (maine) sa investeasca aici…..
    de-aia se “cresc” jucatorii, pentru ca apoi sa fie “transferati” la marile cluburi……practic, o pepiniera exterioara marilor cluburi…..
    IT’S ALL ABOUT THE MONEY !!!!

noi, suporterii suntem vaccinati cu virusul SPORTUL STUDENTESC si ne bucuram ca ii putem vedea in iarba pe ACESTI NEBUNI FRUMOSI, dar mi s-ar umple inimile de bucurie sa putem (re)vedea PERFORMANTA (de altadata) in regie!!!!!

ASTEPTAM VREMURI MAI ROZZZZZ !!!!
    CU SPORTUL FOREVER !!!!

Si totusi, avem doi titulari in Nationala mare; unul a si jucat 4 minute cu Olanda (si pana si Ilie Dobre a spus ca a fost o eroare din partea lui Pitzurca si ca ar fi trebuit bagat macar in minutul 70, si nu in locul lui Ilie, si aici sunt de acord cu el), plus doi la tineret, si amandoi fac tusa la club: Ciupe si Curelea. Ciupe a jucat perfect vineri, iar Curelea, intrat in minutul 70, s-a inteles excelent cu Keseru si a marcat. Greu de crezut ca acesti jucatori vor pleca la marii bisnitzari din campioblatul lu’ mitica.

Ultras
    Member

Cand s-a inteles perfect cu Keseru? Cand l-a schimbat? Asa e! S-au coordonat perfect… 😈

dragos
    Member

ca o consolare, meciul cu dinamo a semanat cu romania – olanda, in care noi nu am tras niciun sut pe poarta, iar ei au avut in repriza secunda un forcing……

Viewing 12 posts - 46 through 57 (of 57 total)
  • The topic ‘19.03.2005 Sportul Studentesc – Dinamo Bucuresti’ is closed to new replies.