20.03.2011 CFR Cluj – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 20.03.2011 CFR Cluj – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Eu sunt de parere ca nu vom pleca de la Cluj cu puncte. Noi nu suntem in stare sa-i batem pe Gaz Metan acasa, si vrem sa luam puncte la Cluj? Hai sa fim seriosi.

dragos
    Member

nu avem nicio sansa; clujul isi va reveni odata cu prima victorie din retur…..cine mai este antrenor ? a semnat Multescu sau e tot antrenorul de portari ? :))

ssfan
    Member

si eu sunt de parere ca tot ce a ramas din scurta noastra aventura prin “A” nu ne va mai aduce nici macar o partiala spalare a rusinii, din contra, ne afundam in penibil… la cluj nu vad altceva decat o alta lupta in care plecam ca outsideri…. alta data specialitatea casei, acum o poveste cu final trist pentru noi.

spiritul echipei Sportul traieste azi doar in speranta de revenire din inimile putinilor suporteri. respectul meu deplin pentru adevaratii suporteri, cei ce au fost mereu in tribuna, oricat de jalnica ar fi fost starea echipei.

@07Ex wrote:

Eu sunt de parere ca nu vom pleca de la Cluj cu puncte. Noi nu suntem in stare sa-i batem pe Gaz Metan acasa, si vrem sa luam puncte la Cluj? Hai sa fim seriosi.

Am 3 argumente destul de bune pentru a te contrazice:

1.Gaz Metan Medias se afla totusi deasupra CFR-ului in clasament,cei din urma reusind sa adune decat 2 puncte de la inceputul returului de campionat.
    2.CFR-ul nu a reusit niciodata sa ne invinga in era Paszkany,din 5 meciuri jucate noi castigand 2 si remizand 3.
    3.Clujul are multi indisponibili printre care De Zerbi si Piccolo,iar odata cu plecarea lui Traore la Krasnodar atacul lor sufera enorm.Ca o comparatie in acest sens,in primele 3 meciuri din tur(nu luam in considerare prima etapa) acestia marcasera 6 goluri,iar acum in returul acestora au inscris doar de 3 ori.

Nu sunt de parere ca aceste statistici asigura ca vom obtine ceva din meciul cu CFR-ul,insa sunt argumente valide pentru a spera ca putem obtine mai mult decat din meciul cu Medias.

Zibling
    Member

Ba CFR Cluj ne-a invins o data: 1-0 in sferturile Cupei Romaniei, pe stadionul Giulesti in 2009.

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Ba CFR Cluj ne-a invins o data: 1-0 in sferturile Cupei Romaniei, pe stadionul Giulesti in 2009.

Si eu am vrut sa zic asta, deoarece prin ziare am tot vazut articole cum ca CFR-ul nu ne-a batut niciodata. In fine, nu conteaza.

Am vazut insa in editia online a ziarului ProSport, ca azi ar juca Balan titular. Asa sa fie? Ar fi bine daca ar juca, ca poata asa va mai misca si la noi mijlocul un pic.

cameliu
    Member

@07Ex wrote:

@Zibling wrote:

Si eu am vrut sa zic asta, deoarece prin ziare am tot vazut articole cum ca CFR-ul nu ne-a batut niciodata. In fine, nu conteaza.

Am vazut insa in editia online a ziarului ProSport, ca azi ar juca Balan titular. Asa sa fie? Ar fi bine daca ar juca, ca poata asa va mai misca si la noi mijlocul un pic.

Ne-au batut in Cupa si cand erau in B… Un meci la care a fost Florin.
    Si ca sa nu fie probleme dupam cum se vede ne bat si azi… Insa pe noi cine nu ne bat?
    Poate dam si noi un gol dupa 5 luni… sau macar poate tragem macar odata pe poarta…

07Ex
    Keymaster

Unde se poate vedea meciul pe internet?

rapid19pancu
    Member

Ce pacat 1-0 pauza :-s :ymsigh:

cameliu
    Member

@07Ex wrote:

Eu ma uit pe vanelus.com si acolo alegi sport si gsptv insa trebuie sa aim sopcast instalat.

Daca nu aici gramada de linkuri:
    http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=109360&part=sports

Zibling
    Member

@07Ex wrote:

Sorry, ca-ti raspund atat de tarziu.

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=109360&part=sports

07Ex
    Keymaster

^ Multam Cameliu. Eu nu am sopcast, si nici nu cred ca pot instala pe Macintosh, asa ca nu voi avea cum sa vad meciul. Oricum, nu e ca si cum ar fi ceva de vazut, asa ca nu-mi fac probleme. Chiar ma gandeam daca sa-mi pierd 2 ore pe net uitandu-ma la meci sau mai bine sa ma duc la supermarket sa fac niste cumparaturi. :))

dragos
    Member

un scurt briefing al primei reprize:
    – am inceput binisor cu pase legate pana in 18m;
    – am avut 2 suturi pe poarta, insa fara nicio problema pt Nuno Claro;
    – Muresan este cosmarul studentilor: in aparare respinge orice minge, iar in atac suteaza puternic de-l sperie pe Niculescu…
    de fapt, asa s-a marcat golul: sut puternic al lui Muresan, Niculescu respinge in fata portii, iar R.Bastos reia in plasa cu toate ca, marcajul lui Curelea a “chiulit” :)) =))
    – cfr a avut 3 suturi periculoase, dintre care unul in halau…..
    Niculescu nu poate retine un alt sut puternic, insa Bud reia pe langa……

razvan
    Member

@07Ex wrote:

^ Multam Cameliu. Eu nu am sopcast, si nici nu cred ca pot instala pe Macintosh, asa ca nu voi avea cum sa vad meciul. Oricum, nu e ca si cum ar fi ceva de vazut, asa ca nu-mi fac probleme. Chiar ma gandeam daca sa-mi pierd 2 ore pe net uitandu-ma la meci sau mai bine sa ma duc la supermarket sa fac niste cumparaturi. :))

Flash: http://www.ustream.tv/channel/lsh1903b
    Nu stiu, asta merge cam cu noduri pt mine, dar poate…
    EDIT: a picat, urmatorul: http://www.livescorehunter.ro/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=42616&tv_id=528&tid=5597&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207
    Si 2-0.

@Zibling wrote:

Uitasem de acel meci…ehh,nu mai conteaza acum,deja devine clar ca vom obtine a opta infrangere la rand in acest campionat :( .Poate cu pauza aceasta competitionala pentru meciurile nationalei,Gigi Multescu,care vad ca este noul nostru antrenor/director tehnic din moment ce este prezent pe banca in meciul de azi,va reusi sa rezolve lacunele din echipa noastra si poate,poate,o sa indeplinim baremul,pentru ca de la retrogradere,sincer,nu cred ca mai ne poate scapa nimeni.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.