Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 20.03.2011 CFR Cluj – Sportul Studentesc 2-0(1-0)
- This topic has 45 replies, 14 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
March 20, 2011 at 4:08 pm #88862
dragos
Membergata, am spart “ghinionul”: am luat 2 bucati
)
)
)
)
parafrazand o reclama: am fost prea prosti, prea ca la tara)
)
Muresan a fost omul meciului pt chefereu, iar omul meciului, in sens negativ, pt noi a fost Niculescu.
Curelea face preluarile prea largi….zici ca-i un tanc
)
) poate il mai invata ‘nea Gigi.
am avut vreo 2 ocazii si in repriza secunda, dar atat putem. :ymdevil: :ymdevil:
ma bucur pt revenirea lui ‘nea Multescu si cred, ca numai el poate indrepta lucrurile la echipa.
nu cred in minuni, insa el trebuie lasat sa continue si in liga secunda.Razvane, arbitrajul a fost fara probleme.
March 20, 2011 at 4:21 pm #88863ultrasro
MemberLa primul gol a fost o lovitura libera inventata iar Bastos a marcat din offside.
La golul doi Muresan l-a faultat clar pe Daniel Lung inainte de a marca.
Muresan trebuia eliminat atunci cand i-a tras lovitura aia de picior lui Truta in cap.
Fara probleme pentru arbitri deci
)
March 20, 2011 at 4:24 pm #88864dragos
MemberMarch 20, 2011 at 4:34 pm #88865dragos
Member@ultrasro wrote:
La primul gol a fost o lovitura libera inventata iar Bastos a marcat din offside.
Muresan trebuia eliminat atunci cand i-a tras lovitura aia de picior lui Truta in cap.
)
asa vom GASI mereu scuze…….nu sunt relevante.
sa nu uitam, ca ambele goluri au fost luate pe greseli de portar.
daca prostii nostri erau “buni”, dar FURATI de arbitru, trebuia s-o bage in halau de vreo 3-4-5-6 ori si apoi ne scoteam palaria, insa…nu vreau polemica, dar remarc un singur lucru:
in tur, cativa de pe acest forum spuneau ca: AVEM ECHIPA, jucam bine bla-bla-bla, iar rezultatele vor veni imediat.
iata ca, am inceput returul de vreo 5 etape si nu NUMAI ca, nu am scos un punct, dar NICI MACAR N-AM MARCAT UN GOL !!
asadar, fratilor, haideti sa vedem lucrurile realist si sa lasam arbitrajele !!!
suntem varza a la Regie :ymdevil: X(March 20, 2011 at 5:05 pm #8886607Ex
KeymasterStadionul din Gruia a fost aproape gol » Clujenii nu au venit să-şi încurajeze favoriţii
CFR Cluj a reuşit să cîştige astăzi cu 2-0 partida contînd pentru etapa a 22-a, cu Sportul Studenţesc. Golurile au fost înscrise de Batos şi Mureşan, reuşitele acestora aducîndu-le ardelenilor prima victorie într-un meci oficial din 2011. Cu toate că echipa din Gruia anunţa că va oferi gratuit 2000 de bilete pentru elevi, tribunele au fost aproape goale. Doar cîteva sute de spectatori au îndrăznit să înfrunte frigul, la ora începerii meciului înregistrîndu-se aproximativ cinci grade Celsius.
Preţurile tichetelor pentru disputa cu “studenţii” antrenaţi de Florin Tene nu au fost deloc scumpe, 5 lei costînd cel mai ieftin bilet din Gruia. Egalul cu Astra (1-1) şi înfrîngerea din ultimul meci de “acasă”, 1-2 cu Timişoara, coraborate cu poziţia a 8-a în clasamentul Ligii 1, i-a făcut pe spectatori să rămînă acasă în această după-amiază.
Clujenii respiră! CFR – Sportul 2-0
CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa ultimei clasate din Liga I, Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a 22-a.
Golurile clujenilor au fost reuşite de Rafael Bastos (20′) şi Gabriel Mureşan (57′).
În urma acestui rezultat, CFR-ul s-a apropiat la doar două puncte de ocupantele locurilor şase şi şapte -Rapid şi Dinamo.
Gigi Mulţescu: “Am jucat ofensiv, cu 2 vârfuri, am vrut să batem la Cluj! N-am înţeles arbitrajul de astăzi”
Sportul Studenţesc se afundă şi mai mult în subsolul clasamentul Ligii I după înfrângerea din faţa CFR-ului, scor 2-0.
Directorul tehnic al echipei din Regie, Gigi Mulţescu, a declarat la finalul jocului că echipa sa a vrut să câştige în Gruia, din acest motiv preferând să joace ofensiv cu două vârfuri.
“Am jucat ofensiv, cu 2 vârfuri, am vrut să batem la Cluj! Am ratat mult însă şi am luat primul gol contrar cursului jocului. În partea a doua, 15-20 de minute, am fost destul de periculoşi dar ne-a lipsit ultima execuţie. CFR are jucători de milioane şi-au dovedit puterea. Mureşan e incredibil, trage la poartă, dă cu capul. N-a fost henţ la Maxim în faza în care s-a bătut lovitura liberă a lui Mureşan la primul gol. Cadu i-a făcut lui Truţă ca la K1 şi arbitrul nu i-a dat nimic. Eu n-am înţeles arbitrajul de astăzi!” a spus Gheorghe Mulţescu la finalul jocului.
March 20, 2011 at 6:29 pm #88867ashone
Member@07Ex wrote:
Unde se poate vedea meciul pe internet?
e tirziu dar iti spun: MYP2P. tre sa ai instalat sopcast. vezi acolo toate meciurile din prima liga. pune-l in favorite ca o sa iti trebuiasca si pentru liga II. o seara buna
March 20, 2011 at 6:36 pm #88868ashone
Member@ultrasro wrote:
La primul gol a fost o lovitura libera inventata iar Bastos a marcat din offside.
)
si eu cind eram mic si visam ca dau la poarta invariabil cadeam din pat. ai mei in cealalta camera auzeau…bum…”du-te si pune-l pa fi-tu in pat, iar a dat gol”…asa am trait si cu nea nelu 20 de ani…si cu vadim…si cu geoana…si su antonescu…si rezistam ca ne mintim singuri ce bine e totul…de aia nu sintem anu’ asta campioni ca ne fura albitrii…noapte buna romania.
March 20, 2011 at 6:40 pm #88869cameliu
MemberDe vreo 7 meciuri n-am dat gol, nici macar juma’ de gol n-am dat… da’ ne fura arbitrii…
O chestie mi-e aproape clara: si de am fi fost buni Siman ar fi vrut sa retrogradam sa ia banii din TV. Asta pt ca daca nu retrogradam sportiv, retrogradam ca acu’ 5 ani si ramanea sile si fara lovele…
De unde licente, cand bate vantu…???March 20, 2011 at 6:40 pm #88870dragos
Memberla teveu s-a spus:
“cfr a invins ciuca batailor din liga 1”
“cfr a invis echipa de liga secunda sportul stud “ce urat suna :-w :-w
(
oare jucatorii stiu ce bancuri se spun despre evolutiile lor ?
chiar daca or sti, ii lasa rece….. (-| (-|March 20, 2011 at 6:44 pm #88871dragos
Member@cameliu wrote:
De vreo 7 meciuri n-am dat gol, nici macar juma’ de gol n-am dat… da’ ne fura arbitrii…
O chestie mi-e aproape clara: si de am fi fost buni Siman ar fi vrut sa retrogradam sa ia banii din TV. Asta pt ca daca nu retrogradam sportiv, retrogradam ca acu’ 5 ani si ramanea sile si fara lovele…
De unde licente, cand bate vantu…???cata dreptate ai, Cami. :ymapplause:
@ashone wrote:
si eu cind eram mic si visam ca dau la poarta invariabil cadeam din pat. ai mei in cealalta camera auzeau…bum…”du-te si pune-l pa fi-tu in pat, iar a dat gol”…asa am trait si cu nea nelu 20 de ani…si cu vadim…si cu geoana…si su antonescu…si rezistam ca ne mintim singuri ce bine e totul…de aia nu sintem anu’ asta campioni ca ne fura albitrii…noapte buna romania.
Ashule, jos palaria pentru umorul realist :ymapplause:
March 20, 2011 at 7:15 pm #88872dragos
Memberpt Cami si Ashu
lecturez cu multa placere mesajele voastre si sper sa ramaneti MEREU tineri si spirituali…. :ymhug:March 20, 2011 at 7:39 pm #88873ashone
Member@dragos wrote:
pt Cami si Ashu
lecturez cu multa placere mesajele voastre si sper sa ramaneti MEREU tineri si spirituali…. :ymhug:si asta nici macar nu e haz ( metan, ilariant…poate stie cami mai bine ) de necaz. aia e mai rau. o seara buna. poate ai chef de o bere si imi spui…cami e departe…dar cind vine abia astept sa aud la bar la nicu: noch einmal! :ymhug: :-* alles gute!
March 20, 2011 at 9:19 pm #88874dragos
Memberviata merita traita cu optimism, speranta si mult-mult umor…..parol, moncher !
PS: odata cu venirea lui ‘nea Gigi, apar si explicatiile dupa meci…..restul “antrenorilor” taceau si…tot nu faceau nimic.
March 21, 2011 at 4:31 am #88875MarcAntoniu
MemberInca de anul trecut
m-am impacat cu gandul ca Sportul Studentesc nu va rezista in prima liga.
De cum a trecut anul am sperat si mai sper doar sa-i vad jucand mai bine in meciul urmator.
Muresan a fost omul meciului pentru CFR”
De cate ori avem si noi o lovitura libera
ma intreb cine de la Sportul poate sa trimita un sut sanatos pe poarta.
Mai exerseaza cineva loviturile libere la antrenament.
Este interesant ca, se incearca combinatii pe spatii mici,
dar un meci de fotbal nu este intotdeauna acelasi lucru cu a juca magarusul”.
Am avut impresia ca alb-negrii asteptau sa vina adversar langa jucator pana sa-i paseze.
Iar la centrari daca te uiti de 10 ori pana sa lovesti mingea,
deja ai om langa tine sa te blocheze.
La Cluj cred ca, de multe ori era loc sa se dea drumul la minge mai repede,
fie ca era vorba de o centrare ori de o pasa.March 21, 2011 at 12:55 pm #88876dragos
Membervitamina “SPORTUL” se ia pe stomacul gol, cand ai FOAME de PUNCTE
)
)
)
)
)
“Studenţii” au ajuns un partener ideal pentru resuscitarea oricărei echipe din Liga 1. Ieri, a fost rîndul Clujului
Revenit pe banca Sportului, Gigi Mulţescu a pregătit o regie ofensivă la Cluj, sperînd să repete surpriza din tur, cînd studenţii s-au impus la scor de neprezentare (3-0). Totuşi, tehnicianul a fost trădat de jucătorii săi, care au interpretat un rol fals pe teren. Erou în Regie cu o “dublă”, Tibi Bălan a pierdut uşor o minge la mijlocul terenului şi i-a oferit lui Peralta şansa unui “assist” către Bud, dar atacantul clujenilor a ajuns o copie nereuşită a golgeterului de altădată de la Mediaş (18).
CFR a înlăturat emoţiile unei tribune golaşe cîteva minute mai tîrziu, după o ghiulea expediată de Mureşan şi respinsă în faţă de Niculescu, la finalizare ajungînd capriciosul Bastos. După gol, gaşca nebună a devenit gaşca năucă şi gazdele au mai ratat două situaţii, Bud (24) şut din 20 de metri, respins, şi Bastos (25), boltă alături. Singurele răbufniri ale studenţilor au apărut din reluarea din reluarea cu capul a lui Patriche (32) şi demi-voleul lui Ferfelea (45), reţinut cu siguranţă de Nuno Claro.
“CFR a ştiut să gestioneze momentele importante ale partidei. Din păcate, cred că o să retrogradăm din nou” Tibi Balan
Assist Bastos după pauză
La reluare, Curelea (52) nu a nimerit ţinta cu un şut din cros, iar apoi CFR a punctat decisiv. Bastos a centrat de pe dreapta, Mureşan a reluat cu capul în primă fază, mingea i-a revenit din braţele lui Niculescu şi mijlocaşul a tras sub transversală (56). Brazilianul a avut şansa unei “duble”, dar reluarea sa din unghi (61) a fost respinsă în corner. “Vişiniii” au trăit periculos finalul, dar au respirat uşuraţi, după ce Curelea ( 86) şi Ferfelea (91) au trimis milimetric pe lîngă poartă. Clujenii au bifat prima victorie din 2011, în timp ce Sportul se afundă către eşalonul secund.“Am luat trei puncte foarte importante pentru noi, sper ca de acum echipa să cîştige cît mai multe meciuri. Lui Bud îi lipseşte golul, dar a alergat foarte mult”
Alin Minteuan, antrenor CFRInbox:
– Campioana CFR a fost părăsită şi de fani. Ieri, cu Sportul, au fost maximum 3.000 de oameni în tribune, cea mai mică asistenţă din acest sezon pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.
– Curelea a fost iertat de un “galben” în minutul 10, cînd i-a aplicat o talpă pe gleznă lui Bastos.
“Dacă stau două jocuri pe tuşă, e normal să am poftă de joc, indiferent de adversar. Sper să cîştigăm şi cu naţionala în Bosnia”Gabi Mureşan, mijlocaş CFR
– Fost jucător al CFR-ului, Ciprian Deac, acum la Schalke, a fost în tribună la meciul de ieri.
– Mijlocaşul Gabi Mureşan a acumulat ieri al patrulea cartonaş galben şi este suspendat pentru meciul cu Pandurii din etapa viitoare.
– Portarul Sportului, Vladimir Niculescu, şi-a dislocat umărul în minutul 62 şi a fost transportat de urgenţă la spital.PS:
Un neamţ a reuşit să câştige în acest weekend peste 1600 de euro la Bet-at-home şi cu ajutorul lui CFR Cluj. Acesta a mizat pe o victorie a clujenilor împotriva Sportului, lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat, campioana României impunându-se cu 2-0. -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.