Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)
- This topic has 74 replies, 27 voices, and was last updated 12 years, 8 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 20, 2010 at 1:19 pm #86595
07Ex
Keymaster@SSportu1985 wrote:
Salutare,
este prima data cand scriu pe acest forum.
Bine ai venit pe forum! Sper ca astazi Sportul sa-ti faca si tie si noua o bucurie si sa-i bata pe CFR.
August 20, 2010 at 1:58 pm #8659607Ex
KeymasterMandorlini atacă “gaşca nebună”!
Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului, îşi joacă viitorul azi, împotriva unei formaţii, Sportul, cu care s-a duelat şi acum 26 de ani, pe când era jucător la Inter Milano.
Cu numai cinci puncte obţinute în primele patru etape, Andrea Mandorlini riscă să aibă soarta lui Andone, care, deşi a luat titlul în 2008, nu a apucat să stea pe bancă şi la meciurile din grupele Ligii Campionilor. Viitorul italianului ar putea să depindă chiar de meciul de azi din Regie, la care va asista şi Nicolo Napoli, cel care ar urma să îi ia locul în cazul unui semieşec. Totuşi, Mandorlini crede în continuare că are creditul şefilor. “Nu simt nicio presiune, eu pregătesc doar următorul meci. Vreau să obţinem şase puncte din partidele cu Sportul şi Pandurii pentru a-l mulţumi pe finanţator. I-am spus şi domnului Mureşan că am mai avut debuturi slabe de sezon şi la alte echipe, dar am reuşit să remontez situaţiile. Cred că ne vom reveni în curând şi vom regăsi forma de anul trecut”, a mărturisit, încrezător, tehnicianul italian, care are şi un of. “Din păcate, lumea a uitat prea repede că lunile trecute CFR a câştigat eventul şi Supercupa. După numai patru etape din noul sezon, se vorbeşte deja despre demitere”, s-a lamentat Mandorlini, având însă puterea să şi glumească.
A jucat contra Sportului în 1984
“Aş putea spune, ca să fac o glumă, că ştiu Sportul încă din 1984, de când am jucat contra lor pentru Inter Milano în cupele europene şi am mers mai departe. Redevenind serios, Sportul este pentru mine o echipă nouă, deoarece anul trecut evolua în eşalonul secund”, a mai zis tehnicianul campioanei.
Nu mă gândesc că nu aş putea să prind Liga Campionilor. Nu simt nicio presiune, ci sunt concentrat doar la partida cu Sportul
Andrea Mandorlini, antrenor CFR ClujMandorlini va risca în meciul de azi pentru a obţine victoria, urmând să joace în sistemul 4-3-3, cel mai utilizat în acest sezon
August 20, 2010 at 2:57 pm #86597dragos
Memberstoarceti mandarina
)
)
August 20, 2010 at 3:35 pm #8659807Ex
KeymasterIn sfarsit dam noi primii gol. M-am cam saturat sa tot primim gol si pe urma sa alergam dupa egalare.
August 20, 2010 at 4:55 pm #86599multi
MemberAm naucit campioana…Multumescu-ti tie, Doamne, am apucat s-o vad si pe asta!
August 20, 2010 at 4:55 pm #8660007Ex
KeymasterBine ca am castigat, si inca la ce scor. Totusi cum naiba au ratat Curelea si Ferfelea din pozitii ideale pe final de meci? INCREDIBIL!!! 8-|
August 20, 2010 at 4:57 pm #86601Radu Dobrin
Memberbravo baieti!
pacat ca arbitrul a stirbit din meritul echipei…
August 20, 2010 at 4:58 pm #8660207Ex
KeymasterN-a stirbit nimic. CFR-ul ar fi trebuit sa joace cu un om in minus inca din prima repriza. Oricum, cred ca si daca ar fi jucat cu 12 jucatori, CFR-ul n-ar fi castigat azi. Sportul a fost la inaltime. :ymparty:
August 20, 2010 at 5:27 pm #86603Lucione
MemberE E ?? ce va-m spus ??? nu ma credeatzi ca ii batem huh ?? 3-0 si putea fi chiar mai bine …
oracolul din militari sunt de acum) mai frica mi-e de meciul cu branestiul decat cu cfr …abia astept sa batem Steaua
sa imi umilesc prietenii)
Din pacate nu am putut sa vad decat ultimele 15 minute ale meciului .. nu am putut sa ajung la meci si imi cer scuze baieti
am lipsit cu bistrita si cu cfr pana acum si am invins in ambele .
Am primit telefon .. “ e 1-0 domne “ lasa ca egalam si ii batem “ gandeam eu …. cand mi-a spus ca e pt Sportul saream in taxi … e o aglomeratie incredibila in Militari deaia am pierdut si meciulastept un semn de la cineva de la asssb sa facem imnul saptamana viitoare
o gasca…. nebuna.. nebuna… nebuna de tot !
hai sportul !
August 20, 2010 at 5:55 pm #86605adi
MemberUn meci mare. Memorabil. Multumesc Sportule !
A fost primul meci vazut de mine in A dupa victoria cu Bistrita din ultima etapa de acum 4 sezoane. Probabil ca voi fi cateva zile ragusit.
Putem spera la mai mult, cu ce echipa avem, dupa revenirea old boys.
Singura mea teama este sa pierdem din jucatori in proximul sezonul de transferuri. Dupa meciul de azi, vazut de multi din tara si de afara, multor jucatori le-a crescut cota.August 20, 2010 at 6:23 pm #86606razvanR
MemberEra normal sa castigam: In primele 4 etape am jucat bine dar am ratat mult. Azi putea fi 5-0 lejer.
CFR mi s-a parut o echipa de nivelul Delta Tulcea, Gloria Buzau sau Sageata Stejaru, mai slaba decat Concordia Chiajna sau FC Snagov.August 20, 2010 at 6:29 pm #86607ultrasro
MemberAm curajul sa pariez ca Sportul o sa bata si in acest meci pe vechiul nostru adversar Mandorlini
Asta am spus ieri si asa a fost!
August 20, 2010 at 6:47 pm #86608Radu Dobrin
Memberbravo Ovidiu! eu nu aveam curaj sa pariez un portofel gol
August 20, 2010 at 7:02 pm #86609Dragos Chiva
MemberCred ca sunteti de acord cu mine ca Maxim si Patrascu reprezinta cu adevarat intariri asa cum a spus Selimesy.Daca unii dintre voi au avut indoieli referitoare la Maxim veti vedea ca este un om de baza.A fost tot timpul un om de baza atat timp cat a jucat la Sportul(pana la retrogradarea fortata din 2006).Probabil ca ati vazut si voi ca Marica de la CFR a schimbat partea pe care juca pe la mijlocul reprizei a doua si asta fiindca Maxim a facut marcaj excelent, fara fault.Cat despre Patrascu eu nu am din pacate un termen de comparatie fiindca eu nu stiu cum juca la noi inainte de a pleca in Italia in 2000 dar pot sa spun ca mi-a placut foarte mult.Este lucid, altruist, tehnic si desi nu a aratat-o azi cred ca poseda si un sut puternic.De asemenea, azi intr-un meci dificil a avut un plasament excelent in teren, iar lovitura libera executata de el denota maiestrie(va rog sa tineti cont ca la acea lovitura zidul a fost asezat la aproximativ sapte metri de minge).Pentru mijlocul terenului este jucatorul ideal pe care ni-l puteam dori.S-ar putea sa ne faca sa ne aducem aminte de Paduret.Ambilor jucatori MULT SUCCES! si sa ne daruiasca momente placute asa cum au facut-o si in aceasta seara.
August 20, 2010 at 7:12 pm #86610razvanR
MemberRemarc sportivitatea celor 2 conducatori ai CFR care au recunoscut superioritatea echipei noastre.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.