20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 75 total)
  • Author
    sircos
    Member

meciul asta daca l-a inregistrat cineva, sa ne faca de cunoscut !!!

poze de la cea mai frumoasa victorie din ultimii (?) ani :
    http://albumdefamilie.ro/albume/sportul-cfr-3-0-20082010-2342/slideshow/

lucian
    Member

sint fericit, dragilor… asa de fericit din “cauza” sportului nu cred sa fi fost de prin 2006, la acel 5-4 pe dinamo… insa a meritat asteptarea… cu varf si indesat!! la cat unghii mi-am ros in toata perioada asta.. la cate sperante naruite…si umilinte pe te miri unde…

despre meci:
    cand i-am vazut pe niculescu si pe traore – unul langa celalalt – am zis ca nu scapam fara 3-4 … dar ne-au ajutat: mobilizarea, norocul (la cateva ocazii de egalare ale clujenilor), atitudinea in joc si putinele greseli din aparare… am uitat deja nenorocul de la sibiu!!
    am controlat foarte bine prima repriza, am intrat oarecum deconcentrati in primele 10 minute din repriza a doua cand chiar m-am temut dar ne-am dezlantuit odata cu golul 2
    omul meciului: Patrascu, caruia trebuie sa ii multumim pentru revenire si pentru faptul ca a fost adevaratul “capitan” din teren; n-am mai vazut de mult un jucator asa de cerebral… sper sa fie in continuare ceea ce lipsea Sportului…. avem un mijloc si atac de invidiat.
    Curelea , sper sa nu gresesc dar a castigat TOATE duelurile la cap – “pe el” – mi-a parut rau ca nu i-a intrat lui ferfelea un gol – sint convins ca ar fi insemnat foarte mult pentru el…

la meciul cu otelul, razvan imi zicea ca o sa castigam cel putin 10 meciuri in turul asta… eu nu l-am crezut, nu-l cred nici acum, dar incep macar sa sper…

meciul va fi transmis in reluare la 00:15 pe digi sport, cautati un podcast, sau intrati pe http://www.digi-sportstv.com

cameliu
    Member

Al 2-lea meci vazut la fagadau in sat, a 2-a victorie… Se pare ca “live”-ul de la Sibiu n-a prins bine.
    Demult, de f. mult… n-am mai avut senzatia asta, la 3-0 sa-mi iau a 3-a bere si sa ma asez si eu linistit! Sa stau juma de ora linistit sa ma uit la noi cum jucam fotbal! Dar tot m-am enervat, ca n-a fost 5! Sa te enervezi la 3-0 pe arbitru e greu dar e posibil!

Mai intra iar cate unu in birt si intreba cat e scoru, ziceam ca 3-0 si ziceau ca-s buni cfr-u asta… Nu le mai explicam ca n-avea de ce…

Am mai bagat inca vreo 3 beri de atunci!

CAMPIOANA SUFLETELOR NOASTRE 3
    CAMPIOANA ROMANIEI 0

Patrascu e un castig enorm pt echipa!
    Maxim e bun si el!
    In afara de luftul lui Ciupe parca la 1-0 in fatza la un negru nu am vazut nimic negativ in jocul echipei.
    Bravo si multumim baieti.

razvanR
    Member

Nu ma imbat cu apa rece, CFR este foarte slaba, ati vazut cum trageau de timp la 3-0!

SSportu1985
    Member

Salutare,

sunt f. bucuros ca am revenit pe acest stadion dupa 4 ani si cu un rezultat care mi-a adus aminte de acele vremuri; mai ales ca in teren mai sunt 5-6 jucatori de atunci. Din fericire, toate ocaziile noastre (de pana la 3-0) au devenit goluri si nu am mai ratat ca in alte meciuri. Sa speram ca nu a fost doar un foc de paie si ca nu ne vom stinge in urmatoarele meciuri.

Lucione
    Member

DOAMNE DACA BATEM STEAUA MA IMBAT 3 ZILE !!!!!! Promit!!!!
    majoritatea prietenilor mei sunt stelisti .. si fac misto de mine ca toata galeria sportului incape intr-un troleibuz si raman si locuri … incerc sa le explic ca daca iuesti sportul esti alt om .. SINGURA echipa din Bucuresti care nu are dusmani sau rivalitati pe noi ne iubesc toti .. si vreau sa merg in chencea cu tricoul sportului si sunt sigur ca nu se ia nimeni de mine
    asta se datoreaza si clubului conducatorilor fanilor .. noi nu ne certam cu nimeni dar suntem apreciati de toata lumea …asta e parerea mea dar la o victorie cu steaua .. ma simt de parca ar castiga Romania campionatul mondial
    in fine … multa vreme nu o sa uit ziua asta
    oare or fi jucatori de la sportul care citesc forumurile astea ?

poate o sa credeti ca sunt ne realist ..dar sincer ..cu putine ajustari si mici retusuri mie imi miroase a uefa league
    si cand spun asta ma bazez pe atac si mijloc in primul rand .. un portar si 2 fundasi .. si nu zic ca luam campionatul dar uefa o prindem sigur ..echipa joaca prea bine .. si la sibiu cu medias … tot noi meritam victoria ne-am speriat de dinamo prea tare dar si aia era echipa de batut .. cu otelul .. nu l-am luat in serios ..
    va spun eu ca UL nu e departe 3 transferuri atat … si o nocturna daca se poate :))

Iar in ceea ce priveste numarul spectatorilor .. la peluze stau toti suporterii .. si la oficiala ..cine e nebun sa stea in soarele ala de la ora 17 ? sau 18 ? camerele de filmat arata locuri goale si un stadion parasit .. ei bine nu e asa .. cei care au fost la meciuri va pot confirma ca vine lume din ce in ce mai multa la stadion … si daca vin si rezultatele .. o sa vina lumea ca la unirea urziceni in CL pe ghencea .. au ce vedea … o gasca nebuna si o galerie ca la termopile :)) putini dar buni :)

Ultras
    Member

Vor reveni la stadion din ce in ce mai multi. Din pacate, timp de patru ani, cat a durat exilul in liga 2, mult prea multi au uitat drumul Regiei. Tot e bine ca macar acum cand e vorba de placinte incep sa scape de amnezie

Spawn09
    Member

@Ultras wrote:

Vor reveni la stadion din ce in ce mai multi. Din pacate, timp de patru ani, cat a durat exilul in liga 2, mult prea multi au uitat drumul Regiei. Tot e bine ca macar acum cand e vorba de placinte incep sa scape de amnezie

Bine punctat Ultras!
    Numa eu stiu cati nervi mi-am facut vro 3 ani la matineu…….

MarcAntoniu
    Member

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

MarcAntoniu
    Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-a-plecat-umilita-din-regie-arrivederci-mandorlini-203487.html

SPORTUL – CFR CLUJ 3-0
    CFR a plecat umilită din Regie! » Arrivederci, Mandorlini?
    de Cătălin Popescu 21.08

Simţind că scaunul îi tremură, pentru Andrea Mandorlini era vital să cîştige în Regie. Astfel, italianul a trimis pe teren o formulă ultraofensivă, cu 5 fotbalişti de atac: Deac, Bastos, Culio, Kone şi Traore. De partea cealaltă, Selymes l-a titularizat în premieră pe Bogdan Pătraşcu, în faţă apărării, sperînd astfel să elimine măcar o parte din problemele din defensivă.

Şi apărarea Sportului a arătat mult mai bine ca în precedentele partide. Mijlocaşul venit din Italia a cîştigat clar duelurile cu Bastos şi Culio, măturînd atacurile oaspeţilor, dar a şi iniţiat o parte din contrele echipei sale. Aşa s-a întîmplat şi în minutul 22, cînd a recuperat un balon şi l-a angajat în careu pe Curelea. Acesta a prelungit la Bălan, care cu o fentă din corp i-a trimis la plimbare pe Cadu şi pe Alcantara şi a înscris. CFR ar fi putut egala, dar Traore nu a ştiut să profite de luftul lui Irimia, şutînd mult peste poartă din 8 metri!

Făcuţi KO
    La pauză, Mandorlini i-a trimis pe teren pe Peralta şi pe Kivuvu în locul lui Culio, respectiv Dani, dar drumul spre poarta adversă a rămas tot în ceaţă. Pe contraatac, gaşca nebună a mai lovit o dată, prin acelaşi Bălan (58). Imediat, disperat, “allenatore” a efectuat şi a treia schimbare, forţînd cu Bud în locul fantomei Kone. Degeaba! Pătraşcu şi-a încununat evoluţia bună cu o superreuşită din lovitură liberă (61) şi Mandorlini începea să se gîndească la bagaje. Studenţii s-au jucat apoi cu ocaziile, Curelea şi Ferfelea ratînd singuri cu portarul. Rămaşi cu doi oameni în minus, ceferiştii n-au mai putut să revină şi aşteaptă să-şi cunoască noul antrenor.
    “Jucătorii noştri parcă erau bucătari, mecanici, orice altceva numai fotbalişti nu. Deocamdată îl las pe Mandorlini, dar rezultatele se văd… Sunt de cacao!”
    Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

“Nu se pune problema demiterii lui Mandorlini, dar trebuie să ne schimbăm jocul, că n-arătăm ca o campioană. O să mai transferăm un atacant!”
    Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

“I-am studiat bine pe clujeni şi le-am zis jucătorilor că nu vom pierde. CFR Cluj n-a arătat ca o campioană”
    Tibor Selymeş, antrenor Sportul

Piccolo, pedepsit
    După evoluţia dezastruoasă din partida de pe teren propriu cu Astra (2-2), italianul Felice Piccolo a fost lăsat ieri pe banca de rezerve. De asemenea, Gabi Mureşan nu a fost în lot, el fiind menajat după ce a acuzat dureri musculare în această săptămînă. (Andrei Crăiţoiu)

Radu Petrescu, fără ruşine
    La doar 5 minute după finalul meciului, arbitrul Radu Petrescu a ieşit val-vîrtej din cabină şi s-a interesat la jurnalişti: “Cine a comentat partida la TV? Am înţeles că am fost criticat. Să le transmiteţi comentatorilor sănătate, şi lor, şi familiilor lor!”. “Centralul” a avut ieri o prestaţie lamentabilă, dar fără să influenţeze scorul.
    Ce greşeli a făcut
    – în minutul 27, Culio, de la CFR, l-a călcat pe Irimia sub ochii arbitrului şi ai asistentului Vidan, dar argentinianul n-a luat nici “galben”. L-a trimis, în schimb, în tribună, pe antrenorul “studenţilor”, Tibor Selymeş, pentru că a protestat.
    – în partea secundă, l-a eliminat destul de uşor pe Cadu şi nu a dictat un penalty la intervenţia lui Nuno Claro asupra lui Curelea.
    – Lacina Traore a avut o intrare criminală asupra lui Cristi Irimia, fiind eliminat. Jucătorul Sportului a suferit în trecut la acelaşi picior mai multe intervenţii medicale din cauza cărora a fost nevoit să stea departe de gazon aproape doi ani!

dragos
    Member

sunt f suparat – MERITAM 5 goluri. atat. :ymapplause:
    Doamne, demuult nu am mai castigat in fata unei campioane en-titre, care a realizat eventul :)
    am vazut doar repriza secunda, insa a fost de ajuns.
    FELICITARI BAIETI, FELICITARI SELYMES !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
    am jucat PRAGMATIC si EFICIENT; nu ne-am pripit, asa cum am facut-o in alte meciuri. :ymhug: :ymhug: :ymhug:
    am jucat relaxati, linistiti, dar concentrati.
    oaspetii au jucat cu nervi si haotic……este adevarat, ca au avut 2 ocazii, insa am avut si noi noroc, de aceasta data.

am primit multe telefoane/sms-uri de felicitari, de parca, eram la nunta ;)

demult nu m-am mai bucurat asa de tare la un meci al nostru….Balan, Varga si Patrascu = IREZISTIBILI !!!!!
    Patrascu a aratat ca, este un jucator care poate face diferenta.

apararea de aceasta data a fost sigura in interventii, iar Niculescu nu prea a avut ce apara.
    un rezultat bun la olteni, va confirma forma buna a eechipei :) :)

PS: poseda cineva meciul inregistrat ?
    Razvane, George il aveti ?
    daca da, va rog, sa-mi faceti si mie o copie, dar sa-l adaugati si pe cel de la craiova.

sircos
    Member

@MarcAntoniu wrote:

“Centralul” a avut ieri o prestaţie lamentabilă

de parca ar fi primul contra sportului … X(
    @MarcAntoniu wrote:

Ce greşeli a făcut
    – în partea secundă, l-a eliminat destul de uşor pe Cadu

i-auzi brâul !!! dupa 3-4 faulturi fara “galben”, se plange ca a luat direct “rosu” la 3-0 pentru sportul L-)
    @MarcAntoniu wrote:

Lacina Traore a avut o intrare criminală asupra lui Cristi Irimia, fiind eliminat. Jucătorul Sportului a suferit în trecut la acelaşi picior mai multe intervenţii medicale din cauza cărora a fost nevoit să stea departe de gazon aproape doi ani!

sa speram ca nu este nimic grav si ca cel mult va lipsi cu craiova. bine ca apoi meci este peste inca 2 saptamani.

dragos
    Member

de ce a fost eliminat Selymes ?
    banuiesc, ca pt. proteste….insa la ce a protestat asa de rau ?

Zibling
    Member

@sircos wrote:

bine ai venit pe forumul SS, lucione ! :ymhug:

@Lucione wrote:

cine pune pariu ca nu luam bataie cu CFR ? eu zic cel putin egal daca nu chiar victorie sa scrie toate ziarele :))

cu otelul am luat un gol, cu gloria doua, cu gazul trei, cu dinamo cinci … acum ce urmeaza: niciunul sau patru ? 8-}

Si uite ca a iesit Varianta A :ymdevil:

P.S.: Mersi ca m-ai invitat la meci, uratule!

adi
    Member

@dragos wrote:

de ce a fost eliminat Selymes ?
    banuiesc, ca pt. proteste….insa la ce a protestat asa de rau ?

dupa ce un adversar n-a fost eliminat pentru ca l-a calcat pe Irimia, sub ochii arbitrului.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 75 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.