20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0)

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 75 total)
  • Author
    Lucione
    Member

@Zibling wrote:

@sircos wrote:

bine ai venit pe forumul SS, lucione ! :ymhug:

@Lucione wrote:

cine pune pariu ca nu luam bataie cu CFR ? eu zic cel putin egal daca nu chiar victorie sa scrie toate ziarele :))

cu otelul am luat un gol, cu gloria doua, cu gazul trei, cu dinamo cinci … acum ce urmeaza: niciunul sau patru ? 8-}

Si uite ca a iesit Varianta A :ymdevil:

P.S.: Mersi ca m-ai invitat la meci, uratule!

Daca mai ghicesc unul .. sunt oracolul din Militari … sa zici tu ca o nou promovata bate campioana en titre ..ori itzi iubesti prea mult echipa .. ori esti excesiv de optimist … ori vorbesti despre Sportul Studentesc :))

@Spawn09 wrote:

@Ultras wrote:

Vor reveni la stadion din ce in ce mai multi. Din pacate, timp de patru ani, cat a durat exilul in liga 2, mult prea multi au uitat drumul Regiei. Tot e bine ca macar acum cand e vorba de placinte incep sa scape de amnezie

Bine punctat Ultras!
    Numa eu stiu cati nervi mi-am facut vro 3 ani la matineu…….

si eu la fel…4 ani m-am tarat prin noroiul din liga 2…si acum nu ma pot bucura linistit de aceste zile memorabile :(:(

SSportu1985
    Member

Imagini de la meciul de poveste pe….
    http://ro.fotoalbum.eu/sportu1985

laucantona
    Member

ma bucur nespus si eu ca i-am snopit pe campioni, care sincer nu arata nimic mai nou.

sircos
    Member

@adi wrote:

@dragos wrote:

de ce a fost eliminat Selymes ?
    banuiesc, ca pt. proteste….insa la ce a protestat asa de rau ?

dupa ce un adversar n-a fost eliminat pentru ca l-a calcat pe Irimia, sub ochii arbitrului.

mai exact culio.

@zibling
    : ti se pare, monser :ymsmug:

07Ex
    Keymaster

@SSportu1985 wrote:

Multumim pentru poze. :D

Apropos, ce se construieste in spatele peluzei din spre Giulesti?

dragos
    Member

@07Ex wrote:

@SSportu1985 wrote:

Multumim pentru poze. :D

Apropos, ce se construieste in spatele peluzei din spre Giulesti?

cica un bazin de inot acoperit.

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Al 2-lea meci vazut la fagadau in sat, a 2-a victorie…
    Mai intra iar cate unu in birt si intreba cat e scoru, ziceam ca 3-0 si ziceau ca-s buni cfr-u asta… Nu le mai explicam ca n-avea de ce…

tare faza, Cameliu =)) :))
    ai mai postat un mesaj asemanator la meciul cu dinamo, parca…..haioase, dar si triste, dealtfel.
    nu ne cunoaste lumea sau mai bine zis, unii s-au “invatat” cu “clasicii” dinamo, steaua, craiova etc.
    nu te-au vazut purtand tricoul Sportului Stud ?

user90
    Member

Buna ziua. Salut toti suporterii acestei frumoase echipe Sportul Studentesc. Incepe prin a ma prezenta. Numele meu este Patrik si da sunt suporter dinamovist, dar asta nu ma impiedica sa apreciez echipa voastra. Este o echipa frumoasa si cum a spus un user pe aici, nu va uraste nimeni si sunteti apreciati de toti. Este adevarat, niciodata nu am auzit pe nimeni aducand injurii acestei echipe. Urmaresc Sportul de cand ma stiu. Am fost de cateva ori pe stadion, imi aduc aminte la un meci cu otelul 3-2 pt sportul, dar si la alte meciuri, pe timpul lui gigel bucur si mazilu. Vad ca acum exista un alt cuplu de atacanti Ferfelea si Curelea. Sper sa fie la fel ca cei doi enumerati mai sus. Meciul cu Cfr m-a bucurat nu pentru ca as uri Cfr, ci pentru ca am vazut acelasi Sportul cu care ma obisnuisem, capabil sa bata campioana, dar sa si ia bataie de la Gaz Metan.
    Referitor la meciul echipei mele de suflet cu Sportul, pot spune ca a fost un spectacol, ca si multe alte meciuri dintre cele 2 echipe. Imi aduc aminte cu drag de acel 6-5 din regie si, cu mai putin drag, de acel 4-5 din Stefan cel Mare.
    M-am bucurat de promovarea Sportului si sunt sigur ca in acest campionat am sa vin la un meci de acasa. Tin minte perioada cand era intrarea libera pe stadion. Acum voi strange eu 10 lei de un bilet(desi nu o duc deloc bine cu banii in perioada asta) pentru a vedea aceasta echipa pe viu.
    In incheiere, spun asa: IUBESC DINAMO SI APRECIEZ SPORTUL!

Zibling
    Member

Multumim pt cuvintele frumoase, user90!

Si cum va spuneam, dragi suporteri – cand Sportul Studentesc joaca bine si are rezultate, urca in clasament, se anima si forumul, incep sa se umple si tribunele/peluzele… nimic nou. Majoritatea vin doar cand afla din mass-media ca mai exista o echipa de fotbal in Regie O:-)

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Multumim pt cuvintele frumoase, user90!

Si cum va spuneam, dragi suporteri – cand Sportul Studentesc joaca bine si are rezultate, urca in clasament, se anima si forumul, incep sa se umple si tribunele/peluzele… nimic nou. Majoritatea vin doar cand afla din mass-media ca mai exista o echipa de fotbal in Regie O:-)

Bine ai venit printre noi, user90.

Ca bine zici Zibling … cum a promovat echipa, cum a inceput lumea sa vina iar pe forum. Eu abia astept sa-l vad pe Cezar (Mihalcescu) aparand si el pe forum. Comentariile lui erau tare haioase. :))

user90
    Member

Bine v-am gasit. Tin minte meciul promovarii de anul acesta. Cand la final s-a ascultat rasputin si s-a rupt gardul cu voi de fericire. Eu, din fata televizorului, am urmarit aceste secvente si am simtit ca s-a facut dreptate. Locul Sportului e in Liga 1.
    Dar sa nu fim offtopic aici. Sunt alte topicuri unde putem povesti pe larg.
    O seara buna in continuare

adso
    Member

@Spawn09 wrote:

@Ultras wrote:

Vor reveni la stadion din ce in ce mai multi. Din pacate, timp de patru ani, cat a durat exilul in liga 2, mult prea multi au uitat drumul Regiei. Tot e bine ca macar acum cand e vorba de placinte incep sa scape de amnezie

Bine punctat Ultras!
    Numa eu stiu cati nervi mi-am facut vro 3 ani la matineu…….

diferenta este ca voi sunteti ultrasi si ei suporteri.
    cu toate astea nu strica, prinde bine orice fel de sustinere. numai ca forumul e ceva mai greu de urmarit acum :)

gladiatorium
    Member

Un articol publicat dupa meciul Sportul Studentesc – CFR Cluj, scris de catre medicul pentru interventii de urgenta desemnat la aceasta partida (dr. Alexandru Amarfei – medic si antrenor de kickboxing), despre cum s-a vazut meciul prin ochii unui “gladiator”.

http://www.gladiatorium.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=15

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 75 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.